Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260458 ori)

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #390 : Decembrie 28, 2012, 08:53:39 pm »
Examineaza o creatie fara "glorie",blestemata odata cu planeta.

Ba pardon, aia e doar parerea ta.

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #391 : Decembrie 28, 2012, 08:54:51 pm »
Extrasele alea din Biblie, despre invierea mortilor, sunt niste minciuni atat de grosolane incat nu le voi onora cu nici un comentariu.

Offline zeu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 71
    • Vezi Profilul
« Răspuns #392 : Decembrie 28, 2012, 09:12:32 pm »
Citat
Ateii,ca si unele religii:se ocupa de moaste!Oase,ticve,etc.Pierd vremea:Examineaza o creatie fara "glorie",blestemata odata cu planeta...Aveti rabdare ,in curand o sa vedeti adevarata creatie, la "innoirea tuturor lucrurilor!"(creerea din nou)...mortii vor invia nesupusi putrezirii...iar noi...schimbati!42. Asa este si invierea mortilor. Trupul este semanat in putrezire, si invie in neputrezire;

Si zi Ilie, unde ai blocajul de nu vrei sa cobori cu picioarele pe pamint si sa traiesti in REALITATE?Tu chiar auzi voci? Iti spune spiritul alceva? Zine ceva rational,ce iti transmite spiritul, ca sa ne putem si noi intoarce la credinta. :o :D

Offline ilie

• Pionier special
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #393 : Decembrie 28, 2012, 09:23:13 pm »
Bine faci de nu comentezi,altfel ai da iar cu bata in balta...pe de alta parte,rob cu rob sa ne unim... ;D ;)

Offline ilie

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #394 : Decembrie 28, 2012, 09:28:23 pm »
Ce realitate ,frate...Dreptate au numai astia, care se invart printre oase...cat despre credinta,acum sunt si eu copilu' nimanui,cand aflu ceva va anunt imediat...lasa-ma sa rasuflu...daca vrei voci raspunde la telefon.. :) :D ;D ;)

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #395 : Decembrie 29, 2012, 11:46:08 pm »
bine faci de nu comentezi,altfel ai da iar cu bata in balta

Vad ca nu doar mustesti de intelepciune, dar mai esti si falos pe deasupra.

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #396 : Decembrie 30, 2012, 12:35:47 am »
Simplu: Dumnezeu, le-a facut pe toate bune si frumoase, nu cerea omului decat sa respecte porunca Lui, ce nu era greu de respectat. Si le-a spus care vor fi urmarile neascultarii, si uite ca le vedem. Deci pe buna dreptate suntem pedepsi.
Dragilor! Vad ca v-ati coalizat impotriva mea, pot sa va spun ca la mine s-au sedimentat apele, acum pot sa vad linistita tot ce se intampla.

Amaratii aia nu cunosteau bine si raul. Au constientizat ca sunt goi doar dupa ce au mancat din pom. Eva avea in minte faptul ca pomul o sa-i deschida mintea. Ce este asa grav? De ce trebuie Zeul Bilbic sa fie atat de fixist? Unde era dragostea, iertarea, blandetea cu care se lauda in NT?

Pe de alta parte, chiar nu se simte vinovat ca l-a lasat pe Satan sa-i corupa? De ce nu a taiat raul din radacina, si nu l-a nimicit pe Acela in primul rand, inainte sa apuce sa-i traga si pe copilasii aia vai de ei?

Citat
Daniel esti f ironic, ti-ai luat nume de profet dar cu alte obiceiuri. In toate cartile religioase am vazut pozele lui Adam si Eva f frumoase (la acest capitol vad ca nu exista diferenta de vederi) .Cred ca fiecare s-a gandit ca, daca acum la mii de ani de  degenerare mai sunt femei si barbati frumosi cum au aratat cei facuti perfecti?
Parerea mea este ca voi ati sarit din lac in put.Va veni ziua cand o sa va revizuiti pozitia.

Nu eram ironic. Gluma mea era de bun simt, avand in vedere ca tu afirmai ca ai vazut poze cu Adam si Eva si ca sunt frumosi. Pai ce, desenele din revistele religioase ii infatiseaza pe ei, sau este pura imaginatie?   ???

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline David

• Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Ardipithecus ramidus si evolutia omului
« Răspuns #398 : Ianuarie 20, 2013, 07:50:41 pm »

Ardipithecus ramidus ("Radacina marilor maimute terestre")
Varsta: 4.5 - 4.3 milioane ani (datare absoluta a cenusii vulcanice dedesubt si deasupra fosilelor)
Inaltime: femela 1.2m
Greutate: femela 50kg
Capacitate craniana: 300-370 cm cubi (omul are in jur de 1350cc; cimpanzeul 275-500cc)
Repertoriu fosilifer: Un schelet aproape complet, diferite cranii, maxilare, dinti si fragmente de brate de la mai mult de 100 de specimene.

Ardipithecus ramidus este o alta specie care are legatura cu arborele evolutionar al omului:

- Pelvisul acestei specii (mai scurt si mai lat ca al unei maimute mari, ca la oameni) prezinta adaptari la activitati care combina cataratul in copaci cu mersul biped.

- Coloana este lunga si curbata ca la omul modern

- Forma caninilor este umana (spre deosebire de maimute).

- Emailul dintilor arata ca erau omnivori. Grosimea emailului se incadreaza intre cea a cimpanzeilor si a specilor hominine australopitecine.

- Pe baza mai multor oase humerus (partea superioara a bratului), stim ca vizavi de lungime, raportul brate/picioare este similar celui prezent astazi la maimute cum ar fi macacii. Oasele degetelor sunt lungi, dar oasele palmelor si a incheieturii sunt scurte si robuste, incheietura fiind flexibila - trasaturi foarte diferite de ale cimpanzeilor. Incheietura se putea indoi in spate, spre deosebire de cea a cimpanzeilor ori a gorilelor, care au o incheietura teapana. Aceste trasaturi sunt consistente cu cataratul in copaci, dar nu cu mersul pe bonturile mainii ca la marile maimute moderne. Oasele mainii lui Ardipithecus ajuta la stabilirea modului in care stramosii nostri au facut tranzitia de la catarat la mersul pe doua picioare.

- Laba piciorului are degetul mare divergent, ca la maimute, care ajuta la prindere si catarare. Celelalte degete insa erau mai rigide, ajutand la mersul biped. Ca la oameni, partea din mijloc a labei piciorului este sprijinitoare. Prezinta deci un interesant amestec de trasaturi de maimuta si om.

- Fatza este mica, cu obraji subtiri si incisivi care nu puteau mesteca alimente tari. De asemenea, fatza nu este proiectata in afara atat de mult ca la cimpanzei, si arcurile supraorbitale nu sunt la fel de groase.

- Craniu scurt care ajuta la echilibrarea capului deasupra gatului in timpul mersului biped.

Surse:
http://humanorigins.si.edu/evidence/human-fossils/species/ardipithecus-ramidus
Evolution, The Human Story (Alice Roberts)
« Ultima Modificare: Ianuarie 20, 2013, 07:52:31 pm de David »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #399 : Ianuarie 21, 2013, 08:40:55 am »
Repertoriu fosilifer: Un schelet aproape complet, diferite cranii, maxilare, dinti si fragmente de brate de la mai mult de 100 de specimene.

Nu ezista asa ceva! Nu ezista schelete complete de nici un fel de bizdiganie care sa demonstreze ca omul se trage din maimuta! Repertoriul fosil e extrem de limitat si nu dovedeste nimic! Biblia spune clar ca Iehova l-a creat pe om in ziua a saptea, imediat dupa meciurile din etapa.

Offline David

• Vezi Profilul
Tyrannoneustes lythrodectikos, o noua specie
« Răspuns #400 : Ianuarie 28, 2013, 04:26:15 pm »
Tyrannoneustes lythrodectikos, "super-predator" marin care a trait acum 163 milioane de ani. O specie arhaica de crocodil cu trasaturi de delfin.

http://www.telegraph.co.uk/science/9831444/Experts-identify-new-dolphin-like-crocodile-in-ancient-fossils.html
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
Australopithecus anamensis si evolutia omului
« Răspuns #401 : Ianuarie 30, 2013, 07:10:58 am »
Australopithecus anamensis ("Maimuta sudica de la Lac")
Varsta: 4.2 - 3.9 milioane ani
Inaltime: necunoscuta
Capacitate craniana: necunoscuta
Localitate: Lacul Turkana si Kanapoi, Kenia; Aramis in Middle Awash si bazinul Omo, Etiopia
Repertoriu fosil: maxilar, dinti si fragmente de brate, coapsa si degete de la mana.

Australopithecus anamensis este o alta specie care are legatura cu arborele evolutionar al omului:

Ramasitele acestui hominin prezinta o combinatie de caracteristici intalnite la marile maimute moderne si oameni, si probabil putea umbla drept si urca in copaci.

- Doua randuri paralele de dinti, ca la maimute.

- Incisivi si canini care ies in afara.

- Barbia este bine retrasa.

- Canalul urechii este ingust, similar mai mult cu cel al cimpanzeilor decat cu al oamenilor.

- Tibia este una umana insa: partea superioara a tibiei, unde partea inferioara a piciorului se intalneste cu genunchiul, este concava si lata in planul antero-posterior. Aceasta arata ca individul isi plasa deseori greutatea pe acest os. Portiunea distala este groasa in zone expuse unor forte mari de stres in timpul locomotiei bipede. Suprafata articulara (unde se leaga de calcai) indreptata inferior (in loc de antero-inferior, ca la maimutele patrupede). Partea inferioara a tibiei este mai lata si mai groasa - dovada ca actiona ca absorbant de socuri in timp ce individul umbla.

- Antebratele lungi si trasaturi ale oaselor incheieturii maini sugereaza ca acesti indivizi se mai si catarau in copaci.

- Antebratele si oasele degetelor arata ca si mainile purtau greutate. Masura in care aceasta specie era bipeda este controversata.

- Cel mai mare canin hominin descoperit.

Sus: tibia lui Australopithecus anamensis
Jos: tibia umana

Surse:
http://humanorigins.si.edu/evidence/human-fossils/species/australopithecus-anamensis
Evolution, The Human Story (Alice Roberts)
http://archaeologyinfo.com/australopithecus-anamensis/

Offline ilie

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #402 : Ianuarie 30, 2013, 02:06:59 pm »
Catre doctorul,Oase:Ce discutie inteligenta a-i avut cu Universal pe chat::mecanica cuantica!!!???Omule,da-ti masca jos intra pe privat,si discutam si fizica cuantica!!!Discutam si despre sistemul lui Einstein,cel care a spus ca spatiul si timpul pot fi vazute ca si componente ale unui singur sistem,spatiu-timp cvadridimensional....A-i auzit de Herman Minkwski,Rateule?Crezi ca i-mi afisez "statura" pe acest Forum?(Se zice ca in curand,v-a apare un forum,unde tu nu vei avea acces Rateule...si nici rudimentarul Drago...se zice ca doar Abel Cavasi va avea loc, daca doreste...este un ateu model... un domn!...Apropo:discutia ta cu Universal,este de clasa a cincea... si nu mai copia...! Apropopo,de puscarie
:s-a intamplat pur si simplu...Daca vrei mergi si tu,rateule...a-u o fasole buna ,aboneaza-te,macar 2 luni...a-i grija insa sa-ti asiguri spatele, Rateule...nu incerca sa da-i replica,ca sigur te vei agata ca de obicei de ce am spus eu...sper sa vi cu ceva nou,dar nu te duce capul...bine ti-a zis entitatea:suferi cu scufita...

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #403 : Ianuarie 31, 2013, 02:18:55 am »
Se pare ca scot cei mai bun din unii oameni. Unii mor de ciuda si indruga verzi-uscate, alții la fel :) Avem mai sus un asemenea exemplar.

Catre doctorul,Oase:Ce discutie inteligenta a-i avut cu Universal pe chat::mecanica cuantica!!!???Omule,da-ti masca jos intra pe privat,si discutam si fizica cuantica!!!Discutam si despre sistemul lui Einstein,cel care a spus ca spatiul si timpul pot fi vazute ca si componente ale unui singur sistem,spatiu-timp cvadridimensional....A-i auzit de Herman Minkwski,Rateule? [...] Apropo:discutia ta cu Universal,este de clasa a cincea... si nu mai copia...!

Emiliane Cismaru, esti dragut sa mă inviti la o discuție despre mecanică cuantica, si dupa aia sa califici discutia mea cu Universal "de clasa a 5-a", tu care nici măcar sa despărți cuvintele in scris nu stii. Pune-te mai întâi la punct cu cele mai elementare reguli gramaticale, si mai vorbim.

Citat
Crezi ca i-mi afisez "statura" pe acest Forum?
Da, desigur. Cand nu ti-ai mai putut afisa "statura" de "bătrân"  in congregatile penibile din Brăila, si ai fost detronat din pozitia inalta de sclav fidel si prevazator, a dispărut si motivul apartenentei tale la Watchtower, deci ti-ai luat talpasita. De ce ti-ai ales numele de "Ilie" si nu "Diotref"? Ti se potriveste mult mai bine.

Citat
(Se zice ca in curand,v-a apare un forum,unde tu nu vei avea acces Rateule...si nici rudimentarul Drago

Se va numi cumva "forumul politeistilor si a profetilor falsi iehovisti"? In sfârșit, o sa-ti recapeti locul cel dintâi pierdut, chiar si daca doar pe un forum amarat.

Citat
Apropopo,de puscarie
:s-a intamplat pur si simplu

Am înțeles, nu vrei sa te faci si mai mult de rusine.

Citat
...Daca vrei mergi si tu,rateule...a-u o fasole buna ,aboneaza-te,macar 2 luni...a-i grija insa sa-ti asiguri spatele, Rateule...nu incerca sa da-i replica,ca sigur te vei agata ca de obicei de ce am spus eu...sper sa vi cu ceva nou,dar nu te duce capul...bine ti-a zis entitatea:suferi cu scufita...

Dar Eu vă spun vouă, cari Mă ascultaţi: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, faceţi bine celor ce vă urăsc,
binecuvîntaţi pe cei ce vă blastămă, rugaţi-vă pentru cei ce se poartă rău cu voi.

De ce-Mi ziceţi: ,Doamne, Doamne!` şi nu faceţi ce spun Eu? [...] Cine aude şi nu face, se aseamănă cu un om, care a zidit o casă pe pămînt, fără temelie. Şi s'a năpustit şivoiul asupra ei, ea s'a prăbuşit îndată, şi prăbuşirea acestei case a fost mare.``

Nu reiese din cuvintele lui Isus,  ca esti un crestin (uns!) fals?

Offline ilie

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #404 : Februarie 01, 2013, 10:38:26 am »
Tu esti tanar si terminat psihic...Drago ,da pe gura,ce are in interior,ca si tine de altfel...reiese si din replica ta,cine esti...nu stii decat sa bravezi...Te-am rugat sa nu subliniezi pe forum anumite lucruri...se vede cat esti de mizerabil sufleteste...incolo stai linistit:Securisti- comunisti nu au reusit sa ma indoaie...si nici Wts, pe care cu zel i-l aperi...am supravietuit sub 2 dictaturi:comunista si iehovista!Ultime-i i-am dat cu "flit"...cine te-a botezat rateu nu a gresit...delete!