Forum Martorii lui Iehova

General => Discuții libere => Subiect creat de: valeriu din Martie 04, 2018, 12:25:31 pm

Titlu: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Martie 04, 2018, 12:25:31 pm
Martorii lui Iehova cred, aşa cum arată cartea Geneza, că omul a fost creat perfect, că a păcătuit, apoi că a fost răscumpărat. Foarte bine! Adevărat, însă ce spun toţi proorocii, de la Moise până la Ioan, referindu-se la zilele noastre, cum că poporul Domnului va cădea în păcat, că Dumnezeu îl va pedepsi pentru aceasta, apoi îl va restabili (doar o mică rămăşiţă), asta nu vor să mai creadă. Păi, în zadar au proorocit aceştia?
Ce s-ar întâmpla dacă şefii WTBS ar recunoaşte că au greşit şi şi-ar cere scuze? Dacă ar face-o din toată inima şi cu sinceritate, probabil că IEHOVA îi va ierta. Poporul, adică Martorii de rând, cu siguranţă le-ar accepta scuzele. Ar fi ode mai ceva ca şi atunci când Isus a intrat în Ierusalim călare pe un măgar. Uitaţi-vă la feţele celor ce sunt pe coperţile revistelor. În spatele zâmbetelor forţate, stă tristeţea. Poporul a ajuns obosit, însetat şi flămând! Obosiţi aşteptând prezisul sfârşit al lumii, care nu mai dă să vină, însetaţi după adevăr şi flămânzi după o hrană spirituală săţioasă! Dacă vă uitaţi peste turnurile de veghe din ultimele luni, ediţia de studiu, veţi constata că au devenit simple ore de dirigenţie. Să nu furi, să nu urăşti, să nu curveşti…, dar lipsite complet de vreo descoperire dumnezeiască, ori Biblia ne spune că acolo unde nu există nici o descoperire dumnezeiască, poporul devine fără frâu. Într-adevăr, poporul nu mai poate fi ţinut în frâu, în ciuda metodelor severe de supraveghere. Dacă ar fi cât de cât sinceri, ar recunoaşte că toate partidele de Martori, nu doar religia Martorilor, sunt într-o continuă scădere. Degeaba botează copii de şase şi şapte ani pentru a le creşte numărul de membrii. Şefii WTBS ar trebui să ia măsuri urgente: să recunoască că au greşit (Deut. 32; Isaia 1:2; 5:1 – 7; Ieremia 7:1 – 7;…  dovezile pot continua la nesfârşit), şi să se căiască (Dan. 9:4 – 19). În felul acesta, Martorii lui Iehova, într-adevăr ar putea spune că ei au împlinit tot ce s-a scris în Scripturi despre poporul Domnul, cu bunele dar şi cu rele profeţite despre ei, şi s-ar situa net superiori tuturor religiilor pământului. S-ar lua ruşinea de peste ei, Numele lui IEHOVA n-ar mai fi de ocară din pricina lor, iar pe albia râului „Eufrat”, pe unde dăună zi curgeau şuvoaie de ape tulburi dar acum a secat, va începe să curgă iarăşi apă. De data aceasta o apă limpede şi curată. Altfel spus, ar avea multă vreme să publice o hrană  spirituală sănătoasă şi săţioasă, luând la rând toate profeţiile care vorbesc despre ei. Toţi ar avea doar de câştigat. Sincer, nu văd vreo ală soluţie pentru a ieşi din criza în care au intrat.  :)
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Martie 06, 2018, 09:42:18 pm
Ce s-ar întâmpla dacă corpul de guvernare s-ar adresa lui IEHOVA astfel: „De ce, Doamne, ne-ai lăsat să rătăcim de la căile Tale şi ne-ai făcut inima nesimţitoare, ca să nu se teamă de tine? Întoarce-Te, pentru slujitorii Tăi, seminţiile moştenirii Tale!”? Is. 64:17. „Am ajuns ca aceia peste care Tu niciodată n-ai domnit, care nu s-au numit după Numele Tău.” (v.19).  Iată ce răspuns ar primi mai întâi: „Ce nedreptate au găsit părinţii voştri în Mine, de s-au depărtat de Mine şi au mers după deşertăciune şi au ajuns  deşerţi?” (Ier. 2:5). „Nu ţi-ai făcut aceasta singur, părăsindu-L pe Domnul Dumnezeul tău, în timp ce El te conducea pe cale?” (v.17) „Şi Eu, Eu te plantasem viţă aleasă, sămânţă cu totul bună. Cum deci te-ai schimbat faţă de Mine în mlădiţele stricate ale unei viţe străine?” (v.21)  :)
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Aprilie 09, 2018, 10:08:19 pm
După cum se vede din turnul de veghe, iulie 2018, corpul de guvernare nu dă semne de căinţă în faţa lui IEHOVA. Ar fi trebuit să o facă cât de repede.  ;)  Se amăgesc singuri când spun că „Iehova nu-şi va părăsi poporul”! Ba da, o va face, şi conform Scripturilor, va salva doar o mică rămăşiţă din popor. Păi, dacă au dezbătut în revistă pe larg, cum s-au închinat israeliţii unui viţel de aur, şi cum au fost pedepsiţi, acum exact acelaşi păcat îl comit şi ei: au pus în faţa poporului o fiară cu şapte capete , ca poporul să i se închine. Nu vor scăpa nepedepsiţi!
Cică, sunt două turme, dar se unesc într-una singură. Numai că, după doctrina lor, una va merge la cer iar alta rămâne pe pământ. Ciudată matematica lor. 2X1= 1. De ce-i mai condamnă pe cei din alte religii care spun că 3X1=1, (în cazul trinităţii), dacă şi ei fac la fel?   Se vede că se complac în „Babilon”! Nu vor eliberarea!

Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Aprilie 24, 2018, 09:08:50 am
Imi place cum ai evidentiat ca ei aduna cele doua turme numai ca sa le desparta din nou si sa le trimita in doua directii diametral opuse. Totusi, din ceea ce ai scris reiese ca martorii lui iehova sunt sau au fost cel putin la un moment dat poporul lui Dumnezeu. Cu asta nu pot fi de acord... ce legamant exista intre Dumnezeu si martori ? I-a facut El vreo promisiune lui Russel sau lui Rutherford, ca "samanta" cultului inventat de ei va fi poporul lui? Poate putem cadea de acord ca toti cei ce apartin corpului lui Cristos sunt popor de legamant, pentru ca mananca si beau simbolic corpul si sangele lui Isus, dar martorii nici macar asta nu fac, nu sunt nici evrei prin nastere ca sa sustina macar ca sunt poporul lui Dumnezeu datorita legamantului avraamic pe timp indefinit. cum ne lamurim aici, astept argumente .
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Aprilie 25, 2018, 10:36:51 pm
Raportându-mă la prezent, cred şi eu că toţi cei ce aparţin corpului lui Hristos sunt poporul lui Dumnezeu. Dar unde erau aceştia acum 100 de ani, sau acum 50 de ani, sau acum 10 ani? Erau cumva strânşi într-o grupare? Uită-te peste cei ce tu-i consideri aparţinând corpului lui Hristos, nu cumva 99% din ei sunt ex-martori?  Ar trebui să înţeleg că Isus s-a folosit tocmai de Martori pentru a-şi alege poporul. Care este doctrina lor? Mai este foarte principal să vedem dacă întreaga Biblie, prin toţi proorocii ei, de la Moise la Ioan, se potriveşte perfect la ceea ce tu numeşti popor al lui Dumnezeu. Lămureşte-mă şi mai revin şi eu cu amănunte.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Aprilie 28, 2018, 01:06:42 pm
eu personal, cred ca trupul lui Cristos si-a inceput formarea incepand de la Isus, capul, apoi pe rand sute de mii, chiar milioane de celule au fost adaugate. Desigur, ca si in cazul unui corp fizic, unele celule au murit pe parcursul timpului, au fost inlocuite cu altele noi, dar corpul in sine a ramas viu inca de la Cristos pana in prezent. Si da , ai dreptate multi dintre fostii martori au ajuns sa faca parte din corpul lui Cristos tocmai din cauza fapului ca au avut experienta de a fi martori . e ca o bicicleta cu roti ajutatoare, religia asta, te motiveaza te invata si te sustine o vreme, iti da niste abilitati de studiu si o alta perspectiva asupra spiritualitatii, pana la un punct, apoi, dupa ce ai invatat sa te dai singur pe bicicleta, rotile ajutatoare mai mult te limiteaza si te incurca nu ? Deci misterioase sunt caile domnului ca s-a folosit de un cult manipulativ si marsav, ca sa ii aduca pe unii la lumina abia dupa ce au iesit de aici.
 
cat despre strangerea corpului lui Cristos intr-o grupare, nu vad logic si biblic de ce ar fi obligatoriu? "unde vor fi doi sau trei adunati in numele meu...." asta a spus Isus, deci cu siguranta suntem imprastiati si mai multi de
cat ne imaginam, dar avem un lucru in comun, pe Isus ca si cap.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Aprilie 29, 2018, 12:20:03 pm
Marcus, îmi place de tine că eşti sincer. Altul n-ar fi recunoscut nici în ruptul capului că ex-martorii formează „trupul lui Hristos”. Tatăl IEHOVA, să fie cu tine, să te ajute să ajungi la Fiul! Acesta a fost întotdeauna şi îndemnul meu către toţi, ca la timpul potrivit să „întâmpine pe Domnul în văzduh" (http://www.ce-spun-proorocii.com/domnul.html (http://www.ce-spun-proorocii.com/domnul.html)), apoi „să urce pe munte la Hristos” (http://www.ce-spun-proorocii.com/urcati_pe_munte.html (http://www.ce-spun-proorocii.com/urcati_pe_munte.html)). Dar se face o mare greşeală: mulţi doresc să facă parte din trupul lui Hristos, înlăturându-L pe Tatăl. Aşa ceva nu ne este permis (Ioan 6:65)! Nu aş dori să ţi se întâmple aşa ceva! Deci, mare atenţie!

Misterioasele căi ale Domnului, pecetluite cândva cu 7 peceţi (Apoc. 5:1, 2), rând pe rând au fost rupte, şi astfel putem pricepe acum că, mult mai mult decât nişte roţi ajutătoare montate pe o bicicletă, Biblia ne arată prin toţi proorocii săi, tot traseul pe care poporul Domnului va merge, binele dar şi răul pe care poporul îl va face. În cel din urmă (dar dacă doreşti se poate veni cu tot traseul amănunţit), găsim că poporul Domnului se găseşte la un moment dat rob în „Babilon” (Apoc. 18:4), de unde este invitat să iasă. Aşa se explică marele număr de ex-martori care-L caută acum pe Hristos. Sper să-L găsească.


Desigur, nu este nevoie ca aceştia să fie strânşi într-o grupare, doream doar să remarc că sunt majoritari ex-martori.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Mai 01, 2018, 10:15:45 pm
eu nu am sustinut ca trupul lui Cristos ar fi format doar din ex - martori, uite, faptul ca am fost trezit la realitate foarte brusc referitor la marsaviile si mizeriile ascune sub covor ale acestui cult m-a facut sa trec printr-o perioada in care am cochetat cu ateismul, de aceea ii inteleg bine si pe atei, am fost in pielea lor vreo 4 sau 5 ani. a fost o faza in care as fi putut sa raman prins si multi dintre cunoscutii si prietenii mei au si ramas. in plus am in cercul meu de apropiati, un pastor metodist, cateva familii de penticostali, baptisti, pana si un preot ortodox care au o gandire foarte buna si se considera ca facand parte din trupul lui Cristos. Oricum madularele sunt diferite si in forma si in scop si nu poate ochiul sa sustina ca nu are nevoie de mana.

pana la judecata finala, fiecare face ce poate indiferent de religia in care se afla sau de cea pe care aparasit-o. Fiecare se straduieste sa faca ceva cu talantii sai, ceea ce conteaza cu adevarat e sa ramanem activi si sa nu ingropam ce ne-a fost dat pana la venirea stapanului.

Tatal si Fiul si Spiritul Sfant sunt la fel de importanti. cu ce nu sunt de acord e cu numele IEHOVA. chiar daca ar fi corect, desi nu e, pentru ca la o cercetare atenta e un hibrid intre tetragrama YHWH si litere luate din cuvantul Elohim, nu mai are importanta deoarece a fost dat evreilor iar de la Isus Cristos incoace "Nici nu este salvare în nimeni altul; fiindcă nu este niciun alt nume sub cer, dat printre oameni, prin care trebuie să fim salvaţi." Faptele Ap. 4:12 ce inseamna asta?
in plus de cate ori a facut Isus referire la dumnezeu la-a numit cum ? TATAL, pana si in rugaciunea model acesta este felul in care Isus a lasat exemplu ca trebuie sa ne adresam.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Mai 06, 2018, 12:04:59 pm
Una din vinovăţiile WTBS, pentru care va trebui să dea socoteală, este chiar aceasta: a fabricat atei pe bandă rulantă! Cum aşa? Este ca şi cum şi-ar pierde cineva încrederea în singurul prieten. Celor dezamăgiţi de Watchtower, într-adevăr le rămân puţine alternative de ales, şi mulţi fac marea greşeală de a alege ateismul. Aceasta aşa, să se împlinească ce a fost scris mai dinainte: Ieremia 2:34, 35.

Fapt că unii preoţi vin la credinţă nu este o noutate. Mă bucură aceasta, însă mă îndoiesc să cred că un preot ortodox sau din oricare religie va putea să „cânte” Cântarea lui Moise (Apoc. 15:2, 3) în adevăratul sens al ei.  Adevăratul sens al Cântării lui Moise îl găsim în Deuteronom 32, şi ne arată grija pe care IEHOVA a avuto  faţă de poporul Său (vesetele 7 – 14), dar poporul în loc să-I dea slavă, văzându-şi propăşirea,  s-a încrezut în forţele lui proprii (v.15), s-a închinat la dumnezei noi (v.17 – 21), fapt pentru care Dumnezeu i-a lepădat şi a adus peste ei nenorocire (v. 22 – 42), iar în final, El se îndură de poporul Său (v. 43). Desigur, aşa cum ne arată majoritatea profeţiilor, doar un mic număr din popor se întorc iar la Domnul. Şi dacă toate acestea, care nu vor fi date uitării (Deut. 31: 18 – 21), ci vor servi ca dovadă între Dumnezeu şi popor, nu se potrivesc nici unei religii decât celor pe care Dumnezeu şi i-a ales dintre neamuri ca să-I poarte Numele. Acestora li se potrivesc perfect!

Pe mine nu mă miră faptul că Fiul Isus i-a spus doar „Tată” lui Dumnezeu. Tot aşa mă adresam şi eu tatălui meu, şi dacă ar mai fi trăit nu i-aş fi spun niciodată pe nume. Cert este că Dumnezeu are un Nume. Nu ştiu dacă pronunţia „IEHOVA” este cea mai corectă, însă ştiu că în limba română este cea mai cunoscută formă. Să nu uităm că salvarea o dă Tatăl, nu Fiul! Matei 20: 23.


Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Mai 07, 2018, 09:09:59 pm
se poate sa fie Iehova cea mai cunoscuta forma a numelui divin in limba romana... totusi, nu e nici pe departe obligatorie folosirea ei pentru a fi aprobati de Tatal. Facand parte din Corpul lui Isus care la-a numit tata, ma simt bine sa folosesc si eu acelasi apelativ.
in plus data fiind asocierea care se face intre acest nume si cultul martorilor lui iehova, folosirea lui imi lasa un gust amar pe limba.
cat despre salvare, nu o putem atribui doar Tatalui. Ca orice alt lucru, a fost facut prin Isus, jertfa lui, trupul si sangele lui sunt puntea de legatura prin care suntem salvati. da, sunt de acord ca vointa si intentia ca noi sa fim salvati a fost a tatalui, dar s-a facut prin colaborare cu fiul si cu spiritul fant, deci pentru mine toti au aceeasi insemnatate.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Mai 07, 2018, 11:28:24 pm
Bine zici! Nici să-I sfinţim Numele Său nu este obligatoriu, doar dacă vrem! Cred că Isus, al cărui corp ne-am dori să fim, nu ne-a învăţat greşit în rugăciunea: Tatăl nostru (Matei 6 :9). Îţi las câteva versete să le analizei. Poate vei pricepe importanţa Numelui lui Dumnezeu, Nume  care cu siguranţă nu este nici „Dumnezeu”  şi nici apelativul „Tată”: Ps.5:11; 9:10; Ps. 74:10, 18; 79:6; Is. 25:1; Ier. 10:25; Ţef. 3:12.
Dacă Isus I-a spus doar: Tată, ce crezi că a vrut să ne transmită prin Ioan 17:6, 11 şi 26?

in plus data fiind asocierea care se face intre acest nume si cultul martorilor lui iehova, folosirea lui imi lasa un gust amar pe limba.

Vezi ce a reuşit WTBS să facă? Acesta este un alt mare păcat al lor. În loc să-I slăvească Numele, au dus într-acolo încât le este scârbă oamenilor să-L mai rostească.

Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Mai 13, 2018, 06:12:02 pm
Dau versetele PRO din traducerea lumii noi pt ca se foloseste de "numele" Iehova si CONTRA din alte traduceri pt obiectivitatea lor

ISAIA 44:6  Iată ce a spus Iehova, Regele lui Israel şi Răscumpărătorul lui, Iehova al armatelor: «Eu sunt cel dintâi şi eu sunt cel de pe urmă, în afară de mine nu există alt Dumnezeu!
ISAIA 48:12 Ascultă-mă, Iacob, şi tu, Israel, cel pe care l-am chemat! Eu sunt Acelaşi. Eu sunt cel dintâi şi eu sunt cel de pe urmă. 13  Da, mâna mea a pus temelia pământului şi dreapta mea a întins cerurile. Eu le chem ca să se înfăţişeze împreună.
ISAIA 41:4 Cine a lucrat şi a făcut aceasta, chemând de la început generaţiile?
Eu, Iehova, Cel Dintâi. Eu sunt acelaşi şi pentru ultimele.“
Din aceste cuvinte alae profetului Evreii cunosteau cu claritate cine este cel dintai si cel de pe urma singurul dumnezeu. Totusi ce ne facem atunci cu versetele din
APOCALIPSA 2:8 8 Îngerului Bisericii din Smirna scrie-i:
Iată ce zice Cel Dintâi şi Cel de pe Urmă, Cel ce a murit şi a înviat:
APOCALIPSA 22:12-16 12 „Iata, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.
13 Eu sunt Alfa şi Omega, Cel Dintâi şi Cel de pe Urmă, Începutul şi Sfârşitul.”
14 Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii şi să intre pe porţi în cetate!
15 Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!
16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă.”

     pentru cine a pregatit Ioan Botezatorul calea ?
ISAIA 40:33  Ascultaţi! Cineva strigă în pustiu:+ „Pregătiţi calea lui Iehova!+ Neteziţi prin câmpia aridă drumul cel mare pentru Dumnezeul nostru!

LUCA 1: 76 76 Şi tu, copilaşule, vei fi chemat profet al Celui Preaînalt, pentru că* vei merge înaintea feţei Domnului, ca să-I pregăteşti căile,
Inaintea cui a mers Ioan ? caile cui le-a pregatit? ale Domnului Isus.

sa nu ne oprim aici...

isaia 45:22-24   22  Întoarceţi-vă la mine şi veţi fi salvaţi, voi, toţi cei de la marginile pământului, căci eu sunt Dumnezeu şi nu este altul!23  Pe mine însumi am jurat — cuvântul a ieşit din gura mea în dreptate şi nu se va întoarce — că în faţa mea se va pleca orice genunchi şi orice limbă va jura, 24  spunând: «Da, în Iehova se află dreptatea deplină şi forţa. Toţi cei ce se aprind de mânie împotriva lui vor veni la el şi vor fi făcuţi de ruşine. 25  Toată sămânţa lui Israel se va dovedi dreaptă şi se va lăuda+ în Iehova»“.

ce facem atunci cu FILIPENI 2: 10,11 ca în Numele lui Isus să se plece orice genunchi, al celor cereşti şi al celor pământeşti şi al celor de sub pământ, 11 şi orice limbă să mărturisească, spre gloria lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domn.

cine "cerceteaza inima si rinichii" ?
Ieremia 17:10 Eu, Iehova, cercetez inima+ și examinez rinichii,+ ca să-i dau fiecăruia după căile lui,+ după faptele lui
Apocalipsa 2:23 Pe copiii ei îi voi lovi cu moartea şi vor şti toate Bisericile că eu sunt cel care cercetează rinichii şi inimile şi voi da fiecăruia dintre voi după faptele voastre. (din context reieses cine vorbeste)

ISAIA 8:13,14 Pe Iehova al armatelor să-l consideraţi sfânt,+ de el să vă temeţi+ şi el să vă facă să tremuraţi!“+
14  El va fi ca un loc sacru,+ dar şi ca o piatră de poticnire+ şi ca o stâncă de cădere pentru ambele case ale lui Israel, ca o capcană şi ca o cursă pentru locuitorii Ierusalimului
1 PETRU 2:5-8  Şi voi, ca pietre vii, sunteţi zidiţi o casă spirituală, o preoţie sfântă pentru a oferi sacrificii spirituale, acceptabile lui Dumnezeu, prin Isus Cristos.
6 De aceea şi este cuprins în scriptură: Iată, pun în Sion o piatră unghiulară a temeliei, aleasă, preţioasă, şi cel ce crede în el nu va fi încurcat.
7 De aceea vouă, care credeţi, el vă este preţios; dar celor neascultători, piatra pe care constructorii au respins-o, aceasta a fost făcută capul colţului temeliei,
8 Şi o piatră de cădere şi o stâncă de poticnire, celor care se împiedică de cuvânt, fiind neascultători: la aceasta au şi fost rânduiţi.

ZAHARIA 11:12,13 Atunci le-am zis: „Dacă este bine în ochii voştri,+ daţi-mi plata, dacă nu, nu mi-o daţi“. Şi mi-au dat plata: treizeci de arginţi.+
13  Dar Iehova mi-a zis: „Aruncă în trezorerie+ preţul fabulos la care m-au evaluat“.+ Am luat deci cei treizeci de arginţi şi i-am aruncat în trezoreria casei lui Iehova.+
 CINE A FOST EVALUAT LA 30 DE ARGINTI ? IEHOVA OARE ?

sa continuam ...
Deuteronom 10:17 Căci Iehova, Dumnezeul vostru, este Dumnezeul dumnezeilor și Domnul domnilor, Dumnezeul cel mare, puternic și de temut
 1 TIMOTEI 6:14, 15 14 Ca tu să ţii porunca fără pată, ireproşabil, până la apariţia Domnului nostru Isus Cristos,
15 Care la timpurile sale o va arăta, cel care este binecuvântatul şi singurul Suveran, Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor,
si daca versetul asta nu e destul de clar atunci sa ne sustinem si cu
APOCALIPSA 17:14 Ei se vor război cu Mielul, dar Mielul îi va învinge, pentru că El este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor. Şi cu El vor fi cei chemaţi, aleşi şi credincioşi.”
cine e Iehova si cine e Cristos? dupa ce citesti tu sa-mi spui.  eu iti inteleg perspectiva pentru ca am avut-o si eu candva, si de acum putem sa ne duelam in versete mult si bine, adevarul e la mijloc undeva.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din Mai 14, 2018, 10:56:19 pm
   Poate careva să fie un mădular al corpului lui Hristos, fără să ştie cine este Hristos?  Fără să ştie cine este Fiul şi cine este Tatăl? Două versete ne pot lămuri: “ Dumnezeu, în adevăr, „a pus totul sub picioarele Lui”. Dar când zice că totul I-a fost supus, se înţelege că afară de Cel ce I-a supus totul.
    Şi când toate lucrurile Îi vor fi supuse, atunci chiar şi Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu să fie totul în toţi.”
1Cor. 15:27, 28.
   Dragilor!  Să nu vă treziţi la un moment dat că aţi făcut din Isus un alt dumnezeu (Exod 20:3)! Aceasta nu va fi nici pe placul Fiului şi nici a Tatălui IEHOVA!

Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: David din Mai 15, 2018, 04:38:13 am
Stati linistiti baieti, nu exista nici un Iehova :)
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Aliosa din Mai 19, 2018, 12:07:10 am
Se pare cã e unii la care le place sã se simtã mãdular!
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: lovelogic din Mai 19, 2018, 01:58:13 pm
Hai Alioșa, mai scrie ca să ajungi membru al corpului de guvernare. Nu contează ce prostii scrii, important este să scrii!!!
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: David din Mai 19, 2018, 07:14:08 pm
Citat
Se pare cã e unii la care le place sã se simtã mãdular!
Hahahahaha...
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Aliosa din Mai 20, 2018, 04:25:03 pm
Hai Alioșa, mai scrie ca să ajungi membru al corpului de guvernare. Nu contează ce prostii scrii, important este să scrii!!!

Iar mã musti de c-r? Vãd cã-ti place! Mãdular al lui Cristos!
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Mai 22, 2018, 12:40:27 pm
da mai Aliosa, unii cred ca fac parte din matrix ,altii sunt integrati in absolut; noi cativa pe aici ne consideram madulare ale lui Cristos si ne mandrim cu asta. Pana la urma orice corp e un sistem si a fi madular inseamna a fi o parte din intreg. Daca esti angajat si tu esti un madular al firmei pt care lucrezi si care te plateste ;)
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Aliosa din Mai 23, 2018, 12:55:28 am
da mai Aliosa, unii cred ca fac parte din matrix ,altii sunt integrati in absolut; noi cativa pe aici ne consideram madulare ale lui Cristos si ne mandrim cu asta.

Dar de ce nu mentionati si care mãdulare vã considerati? Doar e motiv de mândrie!
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: lovelogic din Mai 23, 2018, 09:32:29 am
Citat
Dar de ce nu mentionati si care mãdulare vã considerati? Doar e motiv de mândrie!

Ăla care te mușcă de „c-r”. Dar nu înțeleg cu pot să te mușc de ceva ce nu ai.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: lovelogic din Mai 23, 2018, 09:37:34 am
Înțeleg că „creier” este un subiect tabu pentru tine, dar nu îl mai prescurta „c-r”. Învață să îl folosești.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Marcus din Mai 23, 2018, 01:06:28 pm
Dar de ce nu mentionati si care mãdulare vã considerati? Doar e motiv de mândrie!

1 Corinteni 12: 18 Dar, de fapt, Dumnezeu a aranjat mădularele în trup, pe fiecare dintre ele aşa cum a vrut El.
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: Aliosa din Mai 24, 2018, 08:43:19 am
Lovelogic: mã refeream la CUR, cã de el mã tot musti!
Din 1 Cor. 12:18, înteleg cã tu ai fost desemnat de boss-ul tãu divin pe post de clãntãu. Esti mãdularul cu care se muscã curul (nu mai prescurtez ca sã nu fi indus în eroare si sã mai confunzi termenii si, ca o parantezã, asta denotã la tine lipsa creierului - da' ce sã faci? De unde nu-i nici domnu' nu cere) .
     Nu-i vina ta cã asa esti. Dacã bossu te-a "aranjat" cum vrea el...
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: valeriu din August 20, 2018, 11:01:49 pm
Ce s-ar întâmpla dacă WTBS ar recunoaşte ceea ce a spus proorocul Isaia:
   Am ajuns ca un popor pe care niciodată nu l-ai cârmuit Tu şi peste care niciodată nu s-a chemat Numele Tău… (Isa.63:19) ?
Titlu: Re: Ce s-ar întâmpla?
Scris de: David din August 20, 2018, 11:04:16 pm
S-ar propaga o minciuna, asta s-ar intampla. WTSB nu apare de fapt deloc in biblie, este doar părerea lor, la care tu ai pus botu.