Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discuții libere / Re: Ce s-ar întâmpla?
« Ultimul mesaj de David Ieri la 11:04:16 pm »
S-ar propaga o minciuna, asta s-ar intampla. WTSB nu apare de fapt deloc in biblie, este doar părerea lor, la care tu ai pus botu.
2
Discuții libere / Re: Ce s-ar întâmpla?
« Ultimul mesaj de valeriu Ieri la 11:01:49 pm »
Ce s-ar întâmpla dacă WTBS ar recunoaşte ceea ce a spus proorocul Isaia:
   Am ajuns ca un popor pe care niciodată nu l-ai cârmuit Tu şi peste care niciodată nu s-a chemat Numele Tău… (Isa.63:19) ?
3
Cafenea / Re: muzica.ce va place?
« Ultimul mesaj de lovelogic August 13, 2018, 11:56:45 am »
<a href="https://youtu.be/gjUrqPPTV9A" target="_blank" class="new_win">https://youtu.be/gjUrqPPTV9A</a>

În secta-n care m-am născut
Astăzi totul e trist și mut...
4
Valeriu, WTBS este o societate non-non-profit ($$$) care folosește Biblia doar pentru a atrage adepți și pentru a-și păstra membrii (=$$$). În rest nu mai au nicio treabă cu Biblia. 0%

Deci dacă pe ei nu-i doare capul dacă interpretarea lor nu concordă cu realitatea, de ce ar trebui să mă intereseze pe mine interpretarea lor?
5
Posibil să fie cum zici, oricum, după anul 33 „jertfa necurmată” trebuie să capete un sens simbolic.

Ce ziceţi de interpretarea WTBS? Jertfa necurmată – rodul buzelor. Aşa explică „sclavul” versetul 11, cap. 8. Cică în timpul celui de al doilea război mondial, jertfa necurmată a fost întreruptă, iar despre versetul 11 şi 12 din cap.12, spune că cele 1335 de zile se termină la 1 Martie 1925. Asta ar însemna că jertfa necurmată a fost întreruptă undeva prin Iulie 1921.  Deci iată că nu concordă cu realitatea.
6
Eu am verificat. Toți acești cercetători care zic că Apocalipsa a fost scrisă în 95 se bazează pe spusele unui singur om: Eusebiu, care a spus asta prin anul 300 și ceva. Eusebiu, cică l-a citat pe Iustin, care a trăit prin anii 100 și care a vorbit despre un văzător care a scris niște revelații în timpul lui Domițian. Și așa s-a presupus că acel văzător era apostolul Ioan și că el a scris Apocalipsa în 95.

În realitate nu se știe când s-a scris cartea Apocalipsa.
7
   Cei mai mulţi cercetători susţin că Apocalipsa s-a scris după anii 70, respectiv prin 95. Nu am cum să-i verific. Singura pârghie rămâne conţinutul cărţii, care-mi dă de înţeles că s-a scris după anul 70. Oricum, nu aceasta rezolvă problema jertfei necurmate. Noi care susţinem că am fost luminaţi odată, ştim bine că după ce Isus şi-a depus jertfa, însuşi sângele Lui, nici o altfel de jertfă nu mai este de folos. Deci, pentru noi „jertfa necurmată” capătă un alt înţeles. Care? De fapt, cu multă vreme înainte ca Isus să-şi depună jertfa, IEHOVA ne-a transmis: “Caci bunatate voiesc, nu jertfe, si cunostinta de Dumnezeu, mai mult decat arderi de tot!” (Osea.6:6)
8
Eu cred că Apocalipsa a fost scrisă înainte de anul 70.
9


Dacă ne uităm în Daniel 11:31, încetarea jertfei necurmate și așezarea urâciunii pustiitorului se vor întâmpla în aceeași perioadă. Isus a arătat că urâciunea pustiitorului urma să existe în secolul 1, ceea ce înseamnă că și jertfa necurmată urma să existe în secolul 1. Nu știu exact la ce se referă, dar cred că are legătură cu încetarea de a aduce jertfe la templu, care a fost distrus în anul 70.

Deci nu cred că înseamnă asta ceva pentru creștinii de astăzi.

Nu cred că împlinirea  profeţiei lui Daniel s-ar fi încheiat în anii 70! Ce sens ar mai fi avut ca după anii 70 să ni se repete prin cartea Apocalipsa, ca să avem mărturia a doi sau trei martori, aceleaşi evenimente care urmau să se întâmple? Bineînţeles, văzute  dintr-alt unghi. Însă cred că pentru cei ce au făcut un legământ cu IEHOVA, urmează acum o împlinire deplină a celor două profeţii, şi nu numai a celor două.
10
Hopa! Încă un profet, care știe cum se consideră alții și starea lor de spirit. Aliosa, poți să ne prezici și viitorul?
Pagini: [1] 2 3 ... 10