Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Februarie 19, 2018, 11:57:38 pm »
Valeriu, ești un pericol pentru Watchtower! Cei din corpul de guvernare au învățat româna special ca să te poată combate. Probabil îți urmăresc zilnic site-ul ca să vadă ce lovituri le mai dai.  ;)
2
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 18, 2018, 08:05:27 pm »
Crezi că le-au murit informatorii? Sunt cu ochii pe noi, după cum şi noi suntem cu ochii pe ei. Pe site-ul meu am zilnic intrări din New York şi de prin împrejurimi. Apoi, nu în ajutorul şefilor WTBS (a fiarei) vreau să vin eu.
3
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de Aliosa Februarie 18, 2018, 10:58:36 am »
Vezi cã ai gresit locul unde faci apelurile astea ale tale. Încearcã cu un e-mail la jw.org, sau cu vreo scrisoare deschisã în New York Times!
4
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 17, 2018, 10:20:23 pm »
Fac un apel şi către martorii de rând, nu doar căpeteniilor şi nu doar celor din religia Martorilor, ci martorilor de rând din toate partidele existente: Voi faceţi două greşeli majore. Vă încredeţi în om mai mult decât în Dumnezeu (Ier.17:5), iar când vă adunaţi la studiu şi cereţi ajutorul lui IEHOVA, puneţi pe masă revista ori alte cărţi, apoi mai pe urmă puneţi şi Biblia. Să ştiţi cu toţii bine, că atâta vreme cât cereţi ajutor da la IEHOVA ca să înţelegeţi învăţătura unui om sau  a unor oameni, Duhul Domnului va sta departe de voi! Sfatul meu este să puneţi pe masă doar Biblia! Aşa poate că Dumnezeu va avea milă de voi!  Fraţilor!! La ce folos puneţi în studiu reviste despre Comemorare, chiar cu două luni înainte de eveniment, reviste pe care le tot citiţi şi le răscitiţi, dacă nu ştiţi ce înseamnă „noul legământ” (Matei 26:27 – 29)?  :o
5
Discuții libere / Re: Zece împăraţi şi fiara
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 13, 2018, 08:55:14 pm »
Dacă şefii WTBS sunt nemulţumiţi de doctrina lor, sunt tare curios ce vor fac şi ce vor schimba. Vor recunoaşte cruntul adevăr că poporul s-a îngrăşat şi s-a lăţit, apoi a azvârlit din picior şi s-a închinat la dumnezei streinii? (Deut. 32: 15 – 25). Cred că mai degrabă vor veni iarăşi cu îndulciri, vor merge din rău în mai rău. Aşteptăm să vedem! Cert este că Dumnezeu le-a pus în inimă să-I ducă planul la îndeplinire, deci o vor urî pe curvă, adică falsa lor doctrină!
6
Discuții libere / Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 13, 2018, 08:37:48 pm »
Întâmplător am discutat cu mai mulţi martori din diferite partide şi am aflat, cu stupoare, că nu se cunosc nici cele mai elementare lucruri din Biblie. La ce folos sunt miile de ore de şcoală teocratică? Cred că şi-au stricat opincile degeaba. Acum înţeleg cum reuşesc căpeteniile martorilor să-i ţină  în continuare „robi în Babilon” pe cei de rând. Se pare că la miile de ore de şcoală teocratică, învaţă doar tehnici şi şiretlicuri să aducă noi membrii şi nu adevărul pentru  a-l apăra şi pentru a-şi salva propriile vieţi. I-am  întrebat pe diferiţii martori dacă este diferenţă între Împărăţia cerurilor şi Împărăţia lui Dumnezeu, dacă ei (martorii), au sau nu duh sfânt, ce înseamnă „scrişi în ceruri” (Evr. 12:23), şi ce înseamnă „scrişi pe pământ” (Ier.17:13)? Etc. Cu toate că sunt nişte lucruri extrem de simple, nu am primit nici un răspuns. Iată la ce eroare duce o interpretare greşită, un scurt exemplu: Martorii spun că în anul 1914, Împărăţia lui Dumnezeu a fost întemeiată în ceruri. Vă închipuiţi ce principal şi ce necesar a fost ca Adam şi Eva să păcătuiască?  ;D  Păi…, prin păcatul lor, la un moment dat, respectiv 1914, Împărăţia lui Dumnezeu a fost întemeiată în ceruri! Şi oricum, până în 1914 tot neîntemeiată a fost. Prin urmare, până în 1914 în cer a fost haos. Îşi dau seama martorii ce le iese pe gură când vin cu astfel de afirmaţii?
Apelul pe care-l fac tuturor căpeteniilor martorilor lui Iehova din toate partidele, către cei ce au pus mâna pe cheile cunoştinţei (Luca11:52), către toţi cei ce au o oarecare răspundere pe acolo, prin urmare către toţi cei ce compun „numărul fiarei”, apelul meu este să nu-i înveţe pe fraţi adevărul! Doar aşa îi poate ţine pe mai departe robi! Dacă fraţii vor învăţa adevărul şi vor începe să vadă, sigur îi scapă de sub talpa picioarelor lor!  :)
7
Discuții libere / Zece împăraţi şi fiara
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 07, 2018, 08:55:55 pm »
Fraţilor!!! Urmează o nouă etapă, se tot conturează şi nu aş dori să vă treacă neobservată: „cele zece coarne vor primi autoritate împreună cu fiara”. Am tot aşteptat demult să se întâmple aceasta şi să o văd, cu toate că lupta nu va fi uşoară, dar era cât pe ce să-mi scape (este foarte vicleană fiara aceasta – corpul de guvernare al WTBS), de aceea doresc să vă fac atenţi.
De partea cui vreţi să luptaţi în această bătălie? A lui Hristos sau a fiarei?  :)
8
Doctrină / 607?
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 01, 2018, 08:33:40 pm »
Să fie anul 607 î.e.n. sfârşitul regatului lui Dumnezeu pe pământ şi începutul timpurilor păgâne, aşa cum susţine WTBS?  Dacă cercetăm puţin în Scripturi, găsim că întraga dinastie de împăraţi, de la Saul la Zedechia, nu a fost pe placul lui IEHOVA (1Samuel 8:7). Cum de, sfârşitul unei dinastii a cărui început nu a fost ordonat de IEHOVA, devine atât de important? De ce nu au socotit martorii sfârşitul regatului lui Dumnezeu de la momentul în care Saul a fost ales împărat, căci atunci l-au lepădat pe IEHOVA? Defapt, Împărăţia lui Dumnezeu pe pământ s-a sfârşit chiar din grădina Eden, când Adam şi Eva au păcătuit, numai că acest adevăr nu se poate urca la mintea martorilor. Cu ce au fost mai păgâne timpurile din 607, căci IEHOVA a lucrat mai departe cu poporul Său? Chiar mai mult decât o făcea înainte de 607.
9
Doctrină / Re: Isus zis si hopa Mitica-moare tri zile si se ridica :))
« Ultimul mesaj de GABRIELL Ianuarie 28, 2018, 05:01:12 pm »
  Un documentar video facut de specialisti difuzat pe tv nationala franta.vreti adevar,poftiti ADEVAR.
Debarasativa de imbecilitatile in care ati fost crescuti! Nu merita sa va pierdeti timpu,viata e scurta.


https://www.youtube.com/watch?v=6zEreFPBIBQ

https://www.youtube.com/watch?v=BG57-lEgxbg

Trebuie doar sa vreti sa stiti adevarul!!!
10
Discuții libere / Re: Bindiu Titu
« Ultimul mesaj de GABRIELL Ianuarie 27, 2018, 12:47:38 pm »
Sa fiu mai clar fata de "corina 90" in legatura cu fostul batrin de congr.Bindiu Titu.

A fost singuru dintre batrini care ma hartuit ani de zile.Ceilalti nu aveau treaba mea.Eu stateam linistit in banca mea-prea linistit.El vroia sa ma activeze sa fiu sectant harnic dedicat.Eu deja ma prinsesem de mult cine sint EI secta americana si nu aveam de gind sa fac mai multe pt secta.

Toti stim ca faci dependenta de secta si e greu de iesit de acolo;si din cauza evitarii care ii afecteaza mai mult sau mai putin pe unii.Pe mine prea putin.ma bucur enorm ca am iesit din secta mi-au facut un serviciu;chiar le-am zis ca am sa va dau satisfactia sa ma excludeti.Mi-am premeditat actiunea inchizitiei iehoviste.

Ceilalti batrini ,desi nu-mi aveau treaba,cind a trebuit sa ma linseze au facut corp comun.
Ideal este sa nu te prezinti la judecata lor penibila si ilegala.Ii vei vedea in ce jigodii se pot transforma asa zisii frati ai tai-in javre imputite ,inchizitori insetati de singe.Religia pe linga control manipulare,extorcare de bani si ura si razboaie ce a facut bun pe planeta noastra?

Prin politica evitarii ei ne urasc evident si noi la fel evident.macar eu stiu ca am dreptatea de partea mea.Chiar sfinta friptura spune in destule locuri sa nu ne judecam;ei iau din biblie doar ce le convine.

politica despre iehovism e mare,am expus destule articole in care am demonstrat aceasta masinarie de imbecilizat suflete oneste.Unii se simt bine acolo;ce viata de cacat trebuie sa fi avut inainte daca acum se simt bine in secta.la o ultima discutie cu craiu Bindiu Titu  mi-a zis ca o scuza ...ca lui ii place in secta;io ce sa zic; sa-mi bag P in placerea lui si zeii lui!

In rest toate bune si frumoase ,jubilez ca in secta ramin doar javrele,jigodiile;oamenii simtiti si isteti pleaca de acolo.Iehovismul e pe minus in Romania.Realitatea ca prostalani isi vor gasi si in continuare,dar intr-o zi tot vor crapa.!

Un apel pt tinerii iehovistilor;daca parintii va abuzeaza sa deveniti iehovisti apelati la autoritati fara frica;este pe undeva un telefon in sensul asta ;plus opunetiva in ruptu capului sa fiti tiriti la programele lor malefice de spalat creiere.Veti pierde enorm in viata daca nu iesiti din rindu lor;studii ,meserii bine platite,sanatate mintala,etcParintii nu vor avea ce sa va faca daca voi va veti opune staruitor de fiecare data-veti scapa de sclavie moderna-slugile unei secte americane.

Care vreti sa fiti puternici cind parasiti secta ,cititi din timp tot ce au de spus criticii acestei secta;ca sa aveti motivarea sufleteasca pentru pasul asta.Ei is doar o mina de oameni fanatici ,fara nici o putere;imbecilii cred ca il au pe iehova;va spun ca nici pa dracu nu-l au :)) au doar mintea fututa!
Pagini: [1] 2 3 ... 10