Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Azi la 11:13:22 am »
Eu, un pericol pentru Watchtower?  :D  E bună gluma asta! Adevărul este că Watchtower nu mai are nici măcar abilitatea de a-şi cunoaşte duşmanul. Sunt altele, cel puţin trei pericole pentru WTBS, şi ar fi bine să le ştie, le iau în ordine inversă: un real pericol pentru ei este adevărul. Un alt pericol, pe lângă acest Duh al adevărului – Duhul lui Hristos, este chiar Domnul Hristos. El se luptă cu această „fiară” – conducerea WTBS (Apoc. 19:19), sunt sigur că o va învinge. Un al treilea pericol, cel mai mare, este IEHOVA! În ultimele decenii, cei ce ar fi trebuit să-I cinstească Numele, I-au adus doar hulă şi ocară.  Oare ar mai trebui aduse dovezi?  Unde sunt toţi cei ce se dau drept Martori ai lui Iehova, de nu vin să-şi apere pricina?  De partea cui se pun: a lui Hristos sau a fiarei?
2
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de Aliosa Februarie 21, 2018, 11:22:00 pm »
 :) :) :)
3
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Februarie 19, 2018, 11:57:38 pm »
Valeriu, ești un pericol pentru Watchtower! Cei din corpul de guvernare au învățat româna special ca să te poată combate. Probabil îți urmăresc zilnic site-ul ca să vadă ce lovituri le mai dai.  ;)
4
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 18, 2018, 08:05:27 pm »
Crezi că le-au murit informatorii? Sunt cu ochii pe noi, după cum şi noi suntem cu ochii pe ei. Pe site-ul meu am zilnic intrări din New York şi de prin împrejurimi. Apoi, nu în ajutorul şefilor WTBS (a fiarei) vreau să vin eu.
5
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de Aliosa Februarie 18, 2018, 10:58:36 am »
Vezi cã ai gresit locul unde faci apelurile astea ale tale. Încearcã cu un e-mail la jw.org, sau cu vreo scrisoare deschisã în New York Times!
6
Discuții libere / Re: Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 17, 2018, 10:20:23 pm »
Fac un apel şi către martorii de rând, nu doar căpeteniilor şi nu doar celor din religia Martorilor, ci martorilor de rând din toate partidele existente: Voi faceţi două greşeli majore. Vă încredeţi în om mai mult decât în Dumnezeu (Ier.17:5), iar când vă adunaţi la studiu şi cereţi ajutorul lui IEHOVA, puneţi pe masă revista ori alte cărţi, apoi mai pe urmă puneţi şi Biblia. Să ştiţi cu toţii bine, că atâta vreme cât cereţi ajutor da la IEHOVA ca să înţelegeţi învăţătura unui om sau  a unor oameni, Duhul Domnului va sta departe de voi! Sfatul meu este să puneţi pe masă doar Biblia! Aşa poate că Dumnezeu va avea milă de voi!  Fraţilor!! La ce folos puneţi în studiu reviste despre Comemorare, chiar cu două luni înainte de eveniment, reviste pe care le tot citiţi şi le răscitiţi, dacă nu ştiţi ce înseamnă „noul legământ” (Matei 26:27 – 29)?  :o
7
Discuții libere / Re: Zece împăraţi şi fiara
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 13, 2018, 08:55:14 pm »
Dacă şefii WTBS sunt nemulţumiţi de doctrina lor, sunt tare curios ce vor fac şi ce vor schimba. Vor recunoaşte cruntul adevăr că poporul s-a îngrăşat şi s-a lăţit, apoi a azvârlit din picior şi s-a închinat la dumnezei streinii? (Deut. 32: 15 – 25). Cred că mai degrabă vor veni iarăşi cu îndulciri, vor merge din rău în mai rău. Aşteptăm să vedem! Cert este că Dumnezeu le-a pus în inimă să-I ducă planul la îndeplinire, deci o vor urî pe curvă, adică falsa lor doctrină!
8
Discuții libere / Un apel către căpeteniile martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 13, 2018, 08:37:48 pm »
Întâmplător am discutat cu mai mulţi martori din diferite partide şi am aflat, cu stupoare, că nu se cunosc nici cele mai elementare lucruri din Biblie. La ce folos sunt miile de ore de şcoală teocratică? Cred că şi-au stricat opincile degeaba. Acum înţeleg cum reuşesc căpeteniile martorilor să-i ţină  în continuare „robi în Babilon” pe cei de rând. Se pare că la miile de ore de şcoală teocratică, învaţă doar tehnici şi şiretlicuri să aducă noi membrii şi nu adevărul pentru  a-l apăra şi pentru a-şi salva propriile vieţi. I-am  întrebat pe diferiţii martori dacă este diferenţă între Împărăţia cerurilor şi Împărăţia lui Dumnezeu, dacă ei (martorii), au sau nu duh sfânt, ce înseamnă „scrişi în ceruri” (Evr. 12:23), şi ce înseamnă „scrişi pe pământ” (Ier.17:13)? Etc. Cu toate că sunt nişte lucruri extrem de simple, nu am primit nici un răspuns. Iată la ce eroare duce o interpretare greşită, un scurt exemplu: Martorii spun că în anul 1914, Împărăţia lui Dumnezeu a fost întemeiată în ceruri. Vă închipuiţi ce principal şi ce necesar a fost ca Adam şi Eva să păcătuiască?  ;D  Păi…, prin păcatul lor, la un moment dat, respectiv 1914, Împărăţia lui Dumnezeu a fost întemeiată în ceruri! Şi oricum, până în 1914 tot neîntemeiată a fost. Prin urmare, până în 1914 în cer a fost haos. Îşi dau seama martorii ce le iese pe gură când vin cu astfel de afirmaţii?
Apelul pe care-l fac tuturor căpeteniilor martorilor lui Iehova din toate partidele, către cei ce au pus mâna pe cheile cunoştinţei (Luca11:52), către toţi cei ce au o oarecare răspundere pe acolo, prin urmare către toţi cei ce compun „numărul fiarei”, apelul meu este să nu-i înveţe pe fraţi adevărul! Doar aşa îi poate ţine pe mai departe robi! Dacă fraţii vor învăţa adevărul şi vor începe să vadă, sigur îi scapă de sub talpa picioarelor lor!  :)
9
Discuții libere / Zece împăraţi şi fiara
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 07, 2018, 08:55:55 pm »
Fraţilor!!! Urmează o nouă etapă, se tot conturează şi nu aş dori să vă treacă neobservată: „cele zece coarne vor primi autoritate împreună cu fiara”. Am tot aşteptat demult să se întâmple aceasta şi să o văd, cu toate că lupta nu va fi uşoară, dar era cât pe ce să-mi scape (este foarte vicleană fiara aceasta – corpul de guvernare al WTBS), de aceea doresc să vă fac atenţi.
De partea cui vreţi să luptaţi în această bătălie? A lui Hristos sau a fiarei?  :)
10
Doctrină / 607?
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 01, 2018, 08:33:40 pm »
Să fie anul 607 î.e.n. sfârşitul regatului lui Dumnezeu pe pământ şi începutul timpurilor păgâne, aşa cum susţine WTBS?  Dacă cercetăm puţin în Scripturi, găsim că întraga dinastie de împăraţi, de la Saul la Zedechia, nu a fost pe placul lui IEHOVA (1Samuel 8:7). Cum de, sfârşitul unei dinastii a cărui început nu a fost ordonat de IEHOVA, devine atât de important? De ce nu au socotit martorii sfârşitul regatului lui Dumnezeu de la momentul în care Saul a fost ales împărat, căci atunci l-au lepădat pe IEHOVA? Defapt, Împărăţia lui Dumnezeu pe pământ s-a sfârşit chiar din grădina Eden, când Adam şi Eva au păcătuit, numai că acest adevăr nu se poate urca la mintea martorilor. Cu ce au fost mai păgâne timpurile din 607, căci IEHOVA a lucrat mai departe cu poporul Său? Chiar mai mult decât o făcea înainte de 607.
Pagini: [1] 2 3 ... 10