Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 22, 2018, 06:17:34 am »
Pentru un iehovist evident ca multe lucruri par normale, când de fapt sunt la fel de normale precum un profet fals cum ești Valeriu. Eu nu ma cred maimuta, dar tu te maimutaresti toata ziua in stilul iehovistilor. Nu umbli tu toata ziua cu nasu-n curu lor? Pai scuza-ma, nici macar maimutele nu fac așa ceva. Maimutele insa au un avantaj asupra ta: nu emit profetii false, cum ai făcut tu. Și nu uita: stramosii tai au fost maimute. Pun pariu ca le-ar fi rusine de tine.
2
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de valeriu Octombrie 21, 2018, 12:16:11 pm »
Pentru un iehovist, ca mine, este cât se poate de normal să stea pe un forum al Martorilor lui Iehova, însă pentru unul care se crede din maimuţă dar stă  într-una de pază pe-un astfel de forum, este la fel de caraghios ca un martor care s-ar căţăra prin copaci să predice maimuţelor.   ;D ;D   Nimeni nu este obligat să citească ce scriem noi pe aici, fie că este minciună sau adevăr pur.

Depinde din ce punct de vedere vezi vindecarea. Pentru mine, cel mai important pas pentru vindecare este să renunțe la unicitate. (numai noi vom fi salvați, avem adevărul, facem voința lui Dumnezeu etc.)

Un lucru pe care l-am văzut citind Biblia este că creștinismul nu a fost o religie; mai degrabă un curent...Încredințarea - este redată în NW cu ”ceea ce crezi”, sau aș zice eu, doctrina pe care o ai. Deci creștinismul cuprindea oameni care aveau doctrine diferite, care se acceptau unii pe alții. Vor ajunge martorii aici? Nu știu.

Ar încape o discuţie şi despre ce boală are WTBS. Oricare ar fi ea, suntem înştiinţaţi că „rana ei este fără leac” (Mica 1:9).
Cred şi eu la fel, a fi creştin nu înseamnă neapărat a avea aceeaşi doctrină. Acelaşi proroc, (Mica 4:4), ne spune că vine şi acea vreme când „fiecare va locui sub viţa şi sub smochinul lui”. Altfel spus, fiecare se va mulţumi cu hrana spirituală pe care o crede bună. Trebuie să mai adaug: aici nu mă refer la martori, ci la cei ce au părăsit deja această religie.


3
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de lovelogic Octombrie 21, 2018, 08:53:14 am »
Deci, voluntariat, la fel ca martorii...
4
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 20, 2018, 06:46:02 pm »
Din altruism. Deci nu e ca și cum.
5
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de lovelogic Octombrie 20, 2018, 09:24:55 am »
E ca și cum i-ai spune unuia cu 300 de mesaje: „De ce îți pierzi timpul pe forum?”, în timp ce tu ai 3000 de mesaje.
6
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 20, 2018, 03:35:16 am »
E ca și cum i-ai spune unuia care își risipeste timpul din viata inchinandu-se și fiind dedicat lui Hanuman "fii linistit, n-ai nimic de pierdut". Sigur ca n-are nimic de pierdut, ci doar timpul pe care l-ar putea petrece mai productiv sau mai de folos - de exemplu a petrece timpul cu copiii lui, sau a studia pentru a inainta profesional, etc. După cum ziceam, ceea ce a spus Isus e fix zero. El insusi s-a ingrijorat, era bun de gura doar când nu era in necaz. De ce să asculti deci de un taran nestiutor și limitat din fundul imperiului roman? Traim totusi in secolul 21.
7
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de lovelogic Octombrie 11, 2018, 11:10:26 am »
Măi David. Eu zic că nu avem motive să fim anxioși. Tu și Alioșa zici că trebuie să fim. Vrem să ne contrazicem pe tema asta? Eu zic că este mai bine să vă accept așa cum sunteți.

Romani 4:5 - Dar celui ce nu lucrează, ci crede în acela care-l declară drept pe cel lipsit de pietate, credința i se socotește ca dreptate.

Dacă Isus i-a acceptat pei cei lipsiți de pietate, de ce să nu vă accept eu pe voi, așa cum sunteți?
8
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 11, 2018, 07:22:56 am »
Ai exagerat perspectiva lui Aliosa, el a zis doar să va traiti viata pentru ca vremea trece și timpul p*lii trece, nu ca din asta ar consta viata. E clar ca voi va petreceti o mare parte din viata buchisind nimicurile bibliei. Asta e pierderea de vreme.

Dacă nu iti traiesti viata ar trebui să fi intr-adevar anxios, tocmai pentru că nu va conta peste 1000 de ani. Oamenii de acum 1000 de ani și mai bine, sunt la fel de morti precum vei fi tu și eu. Unii insa nu-și risipesc timpul cu povesti evreiesti, ceea ce clar reprezinta un castig.

Ceea ce a spus Isus e fix zero. El insusi s-a ingrijorat, era bun de gura doar când nu era in necaz. De ce să asculti deci de un taran nestiutor și limitat din fundul imperiului roman? Traim totusi in secolul 21.
9
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de lovelogic Octombrie 11, 2018, 12:18:58 am »
Deci, din perspectiva lui Aliosa, „a ne trăi viața” = „a face sex toată ziua”.
Oricum, eu nu înțeleg ce rost are să fiu anxios că nu-mi trăiesc viața dacă oricum peste 1000 de ani nu va mai conta.

Matei 6:27 - Şi apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălţimea lui?

Aliosa, ascultă de ceea ce a spus Isus și nu te mai îngrijora că îți irosești viața!
10
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de Aliosa Octombrie 10, 2018, 09:11:40 pm »
Doar câtiva de p-aci, adicã tu, Valeriu, si Love"logic"! Naiba stie ce asteptati, dar e clar cã de iehovism nu sunteti vindecati! Mai trãiti-vã viata-n pana mea, cã timpu' trece si vremea p--ii trece, si rãmâneti cu stupizeniile astea iehoviste! E pãcat cã irositi viata voastrã si nervii celor ce citesc aberatiile voastre. Doar asta zice si biblia.
Pagini: [1] 2 3 ... 10