Bindiu Titu

Offline corina90

 • Vestitor nebotezat
 • **
 • Data Înregistrării: Iul 2012
 • Mesaje postate: 51
Bindiu Titu
« : Decembrie 31, 2017, 12:19:12 pm »
Deoarece am vazut ca aproape in toate threadurile exista cate o mentiune despre fratele Bindiu Titu, am decis sa creez acest thread in care se va vorbi doar despre el si doar aici.
Ce stim despre el? Este un batran de congregatie din Baia Mare, congregatia Viilor, l-am vazut personal la congresul special de la Cluj din vara aceasta si mi s-a parut destul de amabil si cu bune maniere.
Va rog sa pastrati discutiile in limita decentei si informatiile car se poate de exacte. Va multumesc.

Offline Aliosa

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Nov 2016
 • Mesaje postate: 154
 • Uneori ai succes…iar alteori înveți.
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #1 : Ianuarie 02, 2018, 11:00:46 pm »
Pe Gabi îl înteleg, dar tu? Vrei sã fii bântuitã, sã ai cosmaruri? Sã întorci mereu capul pe stradã, nu cumva sã aparã din senin Bindiu? Bindiu Titu!
*** g95 8/7 pag. 25: Faptul că fariseul se considera drept era o reflectare a convingerilor sale.***

"Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur.Și cu voce tare!"

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.593
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #2 : Ianuarie 03, 2018, 01:10:18 pm »
Cum lipsesc un pic va dati in stamba :D N-am stiut de Bidiviul din vecini se ascunde si mai rau ca pina acum :))))

L-am facut vedeta.Va asigur ca e doar un taran prost ,fanatic la costum si cravata.Un drogat iehovist ,schipo care sa pensionat desi putea muncii bine mersii doar ca sa poata aloca mai mult timp sectei.

Stiti ca ehovistii sint invatati in secta sa fie vicleni si sa se foloseasca de guverne,legislatie;orce le-ar putea ajuta in prosperarea sectei.

Da, in aparenta pare un om cuminte insa a fost un abuzator ,securist al sectei.A exclus pe multi si bine a facut;acesti exclusi si-au regasit libertatea;problema este cum a facuto-prin hartuire si abuzuri impreuna cu gasca care si-a formato.

Ei se scuza ca fac ce le spune secta,ca implinesc biblia;is atit de nebuni ca se cred reprezentantii lu dumniezoo pa pamint.Cu astia ce dialog mai poti avea? Trebuie lasati in lumea lor daca le place sa fie atit sclavii unei corporatii americane cit si stapini de sclavi(aici cam au unele avantaje;dar tot papa cacatu sectei)

A stiut sa se umileasca cind a trebuit si altii o fi avut alte trebi asa ca secta la pus sef peste "adunatura"

Acum nu mai este sef din cite stiu ia predat sefia lu fiuso Bindiu Florin;as putea zice ca e nepotism;dar de fapt la nenorocit !Secta il considera acum prea batrin,uzat ,folosit,discreditat;si la gunoi cu tine.

El saracu zicea de mine ca traiesc pe alta lume;oare cine? eu mi-am cistigat libertatea el este in continuare in Corea de Nord,nenorocindusi copii si nepotii.

Nu trebuie sa fi prea destept sa constati ca secta Organizatia Martorii Lui Iehova este o secta pur americana,cu doctrine aberante ce se bazeaza pe o carte scrisa de niste schizofrenici ;unii...plina de minciuni;cu scopu de  a asuprii si manipula oamenii in beneficiul unor smecheri.

Ei tot striga ca trebuie sa fie sclavii lui Iehova;in fapt trebe sa fi sclavu sectei si nu ai voie sa cirtesti nimic ca vine securitatea si te "fute" chiama la comitet judiciar.

Secta se bazeaza pe cei multi si prosti;isi trimit pionerii speciali in orase ce le merge bine din pdv economic pt.ca sa vina bani la secta cit mai multi.Au fo 20 de cuti de donatii in care poti sa-ti bagi pula pe rind :)) totul spre lauda lu ehovica.

Apropo vreau sa-mi iau un ciine pe care sa-l cheme "Ehovica" hai cutu cutu linge,sau suge ;mai vedem noi :)))

Deci ce fac eu acum? imi bat joc de zeul vostru cretin;si-l bag in ridicol;asta sinteti niste RIDICOLI JALNICI!!!

Secta in realitate vineaza imbecili ce au facut avere si-s destul de fanatici sa doneze anual sume importante de bani;ceilalti sinteti umplutura ,ca si soricu in toba :D

Deci Ca fanaticu asta de Bindiu sigur are fiecare adunare;astia ajung la putere;psihopatii fara sentimente care de imbecili ce sint devin loiali unor inchizitori.

Voi care mai dati un ochi pa net ,pacilea aveti ocazia sa iesiti din secta;am semnale ca foarte multi au deja curajul asta;am fost contactat de f.multi.

desi iesirea poate fi dureroasa cistigu e imens;de exemplu eu mi-am dat copilu la o scoala care nu o putea face ca iehovist.Acum cistiga cit trei iehovisti si dupa un an jumate de cind profeseaza conduce o limuzina de lux?

No cind pula lu Bindiu si lu Ehovica se putea intimpla asta daca raminea in secta? Veci!!!

O sa va cacati pa voi si o sa ziceti ca nu lucrurile materiale primeaza;Nu ma nu daia esti un imbecil sarac!Daca ai bani ai si confort si sanatate si libertate...

Da voi dati banii la secta,timpul si nervii.mergeti sa fa futa sa va tot urle in cap sa fiti fideli,sa donati,sa futeti capu la altii dca nu zeul vostru va omoara,cit sinteti de pacatosi si de neascultatori...Din astea aveti voi nevoie? Mergeti cu bucurie ca va intilniti prietenii si cind iesiti sinteti violati la nivel psihic.Daia e periculoasa secta asta si te desparti greu de ia ;pentru ca-ti fut creierii si apoi ai nevoie de mult timp ca sa-ti revii.

care v-ati prins cum stau lucrurile nu mai donati nimic,nu va mai duceti copii in secta sa devina sclavii unei secte americane;si incercati sa iesiti si voi.Vei dobindii libertate,veti avea timp berechet pt familie si pt tot ce visati;veti cunoaste alti oameni sinceri,care se ajuta  intre ei nu ca iehovistii.Iehovistii umbla cu propaganda nu au timp de batrinii lor,vaduve,familii nevoiase.Cind o mai fac isi fac reclama  de doane feri;perversi

Deci Bindiu e un fanatic iehovist ,care are singura placere sa mearga in secta sa-si ia doza de drog;cam amar de cind l-am futut io :D ;in rest toate bune A si-a tras fo 7 tipuri da gard spre mine sa nu ma mai vada :))))));creste capre si asteapta armaghedonu ucigasului iehova si lumea noua a prostalanilor;cam atit.nam timp de corecturi pa.Limbaj colorat ,licentios,futurist, :)))Care nu intelegeti DICTIONARU !!!

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.593
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #3 : Ianuarie 04, 2018, 01:44:16 pm »
corina 90 * cred ca vei gasi pe cineva sa comenteze despre Bindiu nici cu id icognito;ca asa is de prosti si fricosi iehovistii fanatici.Plus ca le-a spus secta sa nu mai intre in dialog cu apostatii.

Apostatii nu sint alcineva decit cei care au realizat ca iehovistii sint o secta,un cult,o corporatie americana care se foloseste de crestinism pentru ai davalizaq de bani.Astia sintem in special apostatii;nu cum vi se spune ca sint curvarii,betivii ....
In special sint cei care sau TREZIT.

Si cind te trezesti? in special cind incepi sa fi luat in colimator de batrini..sefii.Acestia sa te dea pe brazda lor...vor incepe sa te hartuiasca.Atunci vei realiza ca nu exista iubire in congregatie...iubire atit de trimbitata.Iehovistii ca si cetatenii din Corea de Nord trebuie sa aiba pe cine sa iubeasca si pe cine sa urasca.Sa-i urasca pe asa zisii apostati;mi de feluri de apostati ca doar sint mii de secte;ce avantajos ca tu cretin iehovist ai nimerit exact in secta adevarata!

Trebuie sa crezi obligat tot ce spun;nu se vor obosi sa-ti explice ce nu intelegi;nici ei nu inteleg nimic;ce sa intelegi dintr-o docrina nebuna...nebunii.Si atunci ca sa nu te piarda te vor exclude rapid sa-ti intre mintile in cap.Tu naucit nu vei sti incotro sa o iei.Care is mai tantalai se intorc in secta si trebuie sa treaca peste umilinte insuportabile.Nu mai bine stai acasa si te convingi ca secta asta de nebuni nu e buricu pamintului? Si ca is doar niste mincinosi ordinari,manipulatori;totul sa te faca de bani pina la urma?

Tu esti convins de dreptatea ta ,dar trebuie sa treaca timp sa iti revii.Cu cit ai fost mai mult in secta cu atit ti-au futut creierii mai rau.Mai usor de noi astia ce am devenit atei si nu dam un cacat pa sfinta  :D biblie.ne ie muuult mai usor.

Se infoaie ca ,curcanii plini de ura ca ne evita;ba imbecili cine are nevoie de voi adunatura de cretini oligofreni?Nu va ajuns saua comunista ati intrat in alt jug Tarani la Costum ce sinteti;pute a oaie ,grajd si cacat cind intrii in salile voastre de futut creierii.

Casa domnului primele incaperi WC unde va cacati ca boii :D asa de sfint va e lacasu de inchinare.Sinteti asa de imbecili ca nu vedeti ca acolo e de fapt un loc de spalat creiere,manipulare si extorcare de bani.

Va trebuie viata vesnica? ce plm vreti sa faceti o vesnicie ma prostii pamintului? Va imaginati o lume condusa de voi? Ce lume cretina ar fi !

Pa. afara e naspa si ploua ce plm era sa fac;am devenit scriitor:)) la iehovisti te prostesti,scriind mi-am inbunatatit gramatica ,colorat limbajul(are efect tonic :D )

Un apostat prolific ca mine sterge pe jos cu munca a mii de propagandisti iehovisti;cum puteti vedea la congrese;din zeci de mi citi  sinteti ,abia se boteaza fo tri;mare lucru.

Ce ma detreminat sa spurc secta asta oribila/? tupeu acestei secte americane imputite de a ne judeca,evita,manipula...

Americanii isi apara sectele;se spune ca sint calu troian al spionilor sau poatre dintr-un nationalism imbecil;dar eu ii transmit ambasadorului americii in Romania o sfinta muie ,cu dediactie celor responsabili ...ce permit proliferarea acestor secte imputite. :o 8) :-X

Nu aveti idee ce ma distrez de imbecilii iehovisti din Baia Mare ce ma cunosc,cind aud,citesc cite pot debita :))))))))))))

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline lovelogic

 • Pionier regular
 • *****
 • Data Înregistrării: Iun 2014
 • Mesaje postate: 254
  • Comuni
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #4 : Ianuarie 05, 2018, 11:14:11 pm »
Nu cred, Corina că ai să ai mult succes cu această discuție pt că prea puțini îl cunosc pe respectivul.
Din toate enigmele din viața mea, cea mai mare rămâne: cum au învățat șopârlele să zboare?