Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1

Deci dacă pe ei nu-i doare capul dacă interpretarea lor nu concordă cu realitatea, de ce ar trebui să mă intereseze pe mine interpretarea lor?

Pe mine mă interesează interpretarea lor, tocmai pentru a arăta cât sunt ei de departe de adevăr. Şi dacă sunt departe de adevăr, înseamnă că „jertfa necurmată” este întreruptă (Edodul 29:42, 43), Dumnezeu nu le mai vorbeşte. Asta am vrut să stabilesc cu ajutorul vostru, a celor care le călcaţi pragul, de când credeţi că Dumnezeu nu le mai vorbeşte?
2
Discuții libere / Re: Au schimbat Mijlocitorul!
« Ultimul mesaj de valeriu Decembrie 10, 2018, 12:26:44 pm »
Bine, Lovelogic! Mă bucur că-ţi place. Ţine-o pe cale că vin şi eu.   :) Mai am puţin să mă bat cu fiarele astea, apoi îi las în plata Domnului!  :)
3
Discuții libere / Re: Au schimbat Mijlocitorul!
« Ultimul mesaj de lovelogic Decembrie 06, 2018, 12:12:31 am »
Valeriu, felicitări pentru ultima ta frază! Este în adevăratul spirit creștin!  ;)
4
Discuții libere / Re: Au schimbat Mijlocitorul!
« Ultimul mesaj de valeriu Decembrie 05, 2018, 12:47:28 pm »
Să-mi fie ciudă? De ce? Pentru că ei sunt „fiara” iar noi suntem biruitorii ei? (Apoc 15:2).  :D  Vrea cineva să ştie cum biruim noi fiara? Să întrebe! Sau ar trebui să-mi fie ciudă că Dumnezeu şi-a luat darul de peste ei şi ni l-a dat nouă, la nişte ciobani?  :D  Voi nu vedeţi că sclavul merge cu frâna de mână trasă?
     Nu am cerut nimănui să mă urmeze! Dacă ar face asta, ar repeta din nou marea greşeală pe care au mai făcut-o odată, atunci când au schimbat Mijlocitorul! Acum drumul către IEHOVA este deschis şi este liber (Isaia 57:14; 62:10). Nu este nevoie de ajutorul niciunui om, doar de Mijlocitorul Isus!
5
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de David Decembrie 02, 2018, 12:24:48 am »
Citat
Ştiu doar din auzite şi din ceea ce arată Biblia despre ei

Te-mbeti degeaba cu apa rece, nu scrie biblia nimic de ei. Uite ca ai fost de fapt fraierit de ei.
6
Discuții libere / Re: Au schimbat Mijlocitorul!
« Ultimul mesaj de David Decembrie 02, 2018, 12:22:41 am »
Pai ei sunt sclavul fidel și prevazator draga, ti-e ciuda? Ai vrea să fi tu, cioban?
7
Discuții libere / Au schimbat Mijlocitorul!
« Ultimul mesaj de valeriu Decembrie 01, 2018, 11:08:39 am »
Acesta este unul din marile păcate ale Societăţii Watchtower! Au schimbat pe singurul Mijlocitor, pe Isus Hristos, cu nişte oameni (1Tim.2:5, Evr.8:6).  Recunosc Martorii lui Iehova că fac această greşeală? Sigur că nu recunosc, ei zic că îl respectă pe Isus, că-I ţin comemorarea şi alea-alea. Pe de altă parte, ei o spun sus şi tare că doar prin organizaţia lor se poate ajunge la mântuire. E cât se poate de falsă afirmaţia! Mântuirea vine de la IEHOVA prin Mijlocitorul Isus, nicidecum prin corpul de guvernare al religiei Martorilor!
8
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Noiembrie 29, 2018, 03:47:45 pm »
Valeriu, așa este în orice religie: puțini oameni ies dintr-o religie.
Acolo, majoritatea s-au născut, acolo s-au obișnuit, acolo și-au făcut prieteni și, de obicei, oamenilor nu le place să facă schimbări mari în viața lor.
Despre controlul minții: sunt o grămadă de religii care îl folosesc ca să își păstreze membrii, așa că nu e nimic special la martori.
9
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Noiembrie 28, 2018, 09:32:10 pm »
Păi, aşa este, nu ştiu prea multe că nu le-am fost niciodată oaie în turma lor. Ştiu doar din auzite şi din ceea ce arată Biblia despre ei. Dacă aşa stă treaba cu ei, atunci ar trebui să ne daţi dreptate,  ;)  căci de o vreme noi tot spunem că poporul Domnului este dus în robie, că peste popor stăpâneşte un sistem numit fiară, şi multe altele.
    Cu toate metodele lor de securitate, când a sosit timpul stabilit de Domnul şi au trecut cei 70 de ani de robie profeţiţi mai dinainte, conducătorii acestei religii au scăpat situaţia de sub control. Cei ce au trebuit să se trezească s-au trezit şi au ieşit de sub conducerea respectivei fiare. E drept că doar o mică rămăşiţă, dar aşa a fost scris. Deci iată că nu ne îmbătăm cu apă chioară! Biblia este o carte care se adresează poporului lui Dumnezeu, de aceea am zis că Isus ar alege varianta aceasta cu pilda bunului samaritean. Dacă ar face fiecare măcar o probă la ceea ce am zis, Biblia ar deveni o carte mult mai corect înţeleasă,şi cei ce o citesc ar deveni oameni liberi, dar toate la timpul lor, şi nu la toţi le este dat să vadă.
10
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Noiembrie 27, 2018, 08:57:25 am »
Citat
dar să citească nu-i poate opri nimeni.

Asta poți să o crezi mult și bine. Se vede că nu știi prea multe despre controlul minții și fobia implantată de watchtower în martori.
Pagini: [1] 2 3 ... 10