Forum Martorii lui Iehova

Martorii Lui Iehova => Practici => Subiect creat de: valeriu din Februarie 25, 2018, 09:11:47 pm

Titlu: Umiliţi şi sărăciţi!
Scris de: valeriu din Februarie 25, 2018, 09:11:47 pm
Care religie de pe faţa pământului îşi mai supune enoriaşii la atâta umilinţă, cum face corpul de guvernare cu nevinovaţii peste care stăpâneşte? Nici una! Şi nu doar că-i umileşte nemeritat în ultimul hal, dar îi şi sărăceşte, ia tot ce poate de pe ei. Asta, aşa ca să împlinească ceea ce a zis proorocul Zaharia (11:16, 17).
Este umilitor să şti că religia ta, are cel mai mare număr de pedofili raportat la numărul de membrii. Este şi mai umilitor să şti că principalii vinovaţi sunt chiar cei ce te conduc. Tot umilitor este să n-ai voie să vorbeşti cu membrii familiei tale pentru că tu sau ei au părăsit religia Martorilor, iar după ce ai dat ultimul bănuţ pe care-l aveai pentru construcţia unei săli a regatului, unde ai mai contribuit şi cu multă muncă şi ai pus suflet, să vină „cei mari” şi să le vândă, uneori pe un preţ de nimic şi pe motive ireale.

Acesta să fie „sclavul” pus în slujbă de Hristos?
Titlu: Re: Umiliţi şi sărăciţi!
Scris de: valeriu din Martie 02, 2018, 02:13:40 pm
Umilitor este şi pentru acei fraţi care au înţeles în ultimii ani că este corect să se împărtăşească din simboluri la comemorare. Conducerea WTBS îi face pe aceştia bolnavi mintal.
Titlu: Re: Umiliţi şi sărăciţi!
Scris de: Marcus din Mai 01, 2018, 10:25:14 pm
e si normal ca impartasirea asta e o practica ce trebuie descurajata sau cel putin explicata intr-un fel care sa convina conducerii pentru ca nu mai dau numerele lor , care ar trebui sa mearga in scadere si uite ca tot urca si urca. situatia nu poate sa ramana asa mult timp fara sa fie necesara o "lumina noua" sau ceva