Forum Martorii lui Iehova

General => Discuții libere => Subiect creat de: valeriu din Decembrie 01, 2018, 11:08:39 am

Titlu: Au schimbat Mijlocitorul!
Scris de: valeriu din Decembrie 01, 2018, 11:08:39 am
Acesta este unul din marile păcate ale Societăţii Watchtower! Au schimbat pe singurul Mijlocitor, pe Isus Hristos, cu nişte oameni (1Tim.2:5, Evr.8:6).  Recunosc Martorii lui Iehova că fac această greşeală? Sigur că nu recunosc, ei zic că îl respectă pe Isus, că-I ţin comemorarea şi alea-alea. Pe de altă parte, ei o spun sus şi tare că doar prin organizaţia lor se poate ajunge la mântuire. E cât se poate de falsă afirmaţia! Mântuirea vine de la IEHOVA prin Mijlocitorul Isus, nicidecum prin corpul de guvernare al religiei Martorilor!
Titlu: Re: Au schimbat Mijlocitorul!
Scris de: David din Decembrie 02, 2018, 12:22:41 am
Pai ei sunt sclavul fidel și prevazator draga, ti-e ciuda? Ai vrea să fi tu, cioban?
Titlu: Re: Au schimbat Mijlocitorul!
Scris de: valeriu din Decembrie 05, 2018, 12:47:28 pm
Să-mi fie ciudă? De ce? Pentru că ei sunt „fiara” iar noi suntem biruitorii ei? (Apoc 15:2).  :D  Vrea cineva să ştie cum biruim noi fiara? Să întrebe! Sau ar trebui să-mi fie ciudă că Dumnezeu şi-a luat darul de peste ei şi ni l-a dat nouă, la nişte ciobani?  :D  Voi nu vedeţi că sclavul merge cu frâna de mână trasă?
     Nu am cerut nimănui să mă urmeze! Dacă ar face asta, ar repeta din nou marea greşeală pe care au mai făcut-o odată, atunci când au schimbat Mijlocitorul! Acum drumul către IEHOVA este deschis şi este liber (Isaia 57:14; 62:10). Nu este nevoie de ajutorul niciunui om, doar de Mijlocitorul Isus!
Titlu: Re: Au schimbat Mijlocitorul!
Scris de: lovelogic din Decembrie 06, 2018, 12:12:31 am
Valeriu, felicitări pentru ultima ta frază! Este în adevăratul spirit creștin!  ;)
Titlu: Re: Au schimbat Mijlocitorul!
Scris de: valeriu din Decembrie 10, 2018, 12:26:44 pm
Bine, Lovelogic! Mă bucur că-ţi place. Ţine-o pe cale că vin şi eu.   :) Mai am puţin să mă bat cu fiarele astea, apoi îi las în plata Domnului!  :)
Titlu: Re: Au schimbat Mijlocitorul!
Scris de: David din Ianuarie 03, 2019, 09:45:34 pm
Da, se pare ca ti-e ciuda pe ei ca se tin mari și tari, altfel de ce ai fi atât de obsedat de ce fac și spun ei? Tu iti arogi de multe ori rolul lor - ca tu stii, și tu spui adevarul, nu ei. Ei sunt falsi, tu ești adevarat (când de fapt ca și ei, ești un profet fals). Ba mai mult, de multe ori ti-ai arogat aici rolul de mijlocitor, de petitor, tu cica ești cel care vrea să aduca iehovistii pe calea dzeului adevarat care a creat cerurile și pamantul cica. Tu, care literalmente ești un cioban :) Deci lasa falsa modestie.