Mesaje Recente

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Noiembrie 02, 2018, 03:12:28 am »
Lovelogic - trebuie să fii tare obsedat de iehovisti dacă primii care-ti vin in minte când auzi de voluntariat și altrusim sunt ei...
22
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de Aliosa Octombrie 30, 2018, 08:37:51 pm »
Mor  ;D ;D ;D (evident de râs - mi l-am imaginat pe Valeriu cu nasu-n dosu' lui Toni)!!!
23
Exegeză biblică / Re: SLAVA CASEI DIN URMĂ
« Ultimul mesaj de David Octombrie 28, 2018, 10:16:20 pm »
Povesti iehoviste primitive și desarte...
24
Exegeză biblică / SLAVA CASEI DIN URMĂ
« Ultimul mesaj de valeriu Octombrie 27, 2018, 10:20:37 pm »
„Slava acestei Case din urmă va fi mai mare decât a celei dintâi, zice Domnul oştirilor; şi în locul acesta voi da pacea, zice Domnul oştirilor.” Hagai 2: 9.  „Uitaţi-vă dar, cu băgare de seamă…” (2: 15), ce s-a ales de slava Casei dintâi, WTBS? Sunt loviţi cu „rugină în grâu şi cu tăciune, şi cu grindină” (2:17), „dinţii fiarelor” au dat peste ei, foametea şi setea şi multe altele. Se vede bine că slava Casei dintâi s-a transformat în ocară. Care credeţi că va fi Casa din urmă?

25
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 22, 2018, 06:17:34 am »
Pentru un iehovist evident ca multe lucruri par normale, când de fapt sunt la fel de normale precum un profet fals cum ești Valeriu. Eu nu ma cred maimuta, dar tu te maimutaresti toata ziua in stilul iehovistilor. Nu umbli tu toata ziua cu nasu-n curu lor? Pai scuza-ma, nici macar maimutele nu fac așa ceva. Maimutele insa au un avantaj asupra ta: nu emit profetii false, cum ai făcut tu. Și nu uita: stramosii tai au fost maimute. Pun pariu ca le-ar fi rusine de tine.
26
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de valeriu Octombrie 21, 2018, 12:16:11 pm »
Pentru un iehovist, ca mine, este cât se poate de normal să stea pe un forum al Martorilor lui Iehova, însă pentru unul care se crede din maimuţă dar stă  într-una de pază pe-un astfel de forum, este la fel de caraghios ca un martor care s-ar căţăra prin copaci să predice maimuţelor.   ;D ;D   Nimeni nu este obligat să citească ce scriem noi pe aici, fie că este minciună sau adevăr pur.

Depinde din ce punct de vedere vezi vindecarea. Pentru mine, cel mai important pas pentru vindecare este să renunțe la unicitate. (numai noi vom fi salvați, avem adevărul, facem voința lui Dumnezeu etc.)

Un lucru pe care l-am văzut citind Biblia este că creștinismul nu a fost o religie; mai degrabă un curent...Încredințarea - este redată în NW cu ”ceea ce crezi”, sau aș zice eu, doctrina pe care o ai. Deci creștinismul cuprindea oameni care aveau doctrine diferite, care se acceptau unii pe alții. Vor ajunge martorii aici? Nu știu.

Ar încape o discuţie şi despre ce boală are WTBS. Oricare ar fi ea, suntem înştiinţaţi că „rana ei este fără leac” (Mica 1:9).
Cred şi eu la fel, a fi creştin nu înseamnă neapărat a avea aceeaşi doctrină. Acelaşi proroc, (Mica 4:4), ne spune că vine şi acea vreme când „fiecare va locui sub viţa şi sub smochinul lui”. Altfel spus, fiecare se va mulţumi cu hrana spirituală pe care o crede bună. Trebuie să mai adaug: aici nu mă refer la martori, ci la cei ce au părăsit deja această religie.


27
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de lovelogic Octombrie 21, 2018, 08:53:14 am »
Deci, voluntariat, la fel ca martorii...
28
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 20, 2018, 06:46:02 pm »
Din altruism. Deci nu e ca și cum.
29
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de lovelogic Octombrie 20, 2018, 09:24:55 am »
E ca și cum i-ai spune unuia cu 300 de mesaje: „De ce îți pierzi timpul pe forum?”, în timp ce tu ai 3000 de mesaje.
30
Discuții libere / Re: Ce aşteptări mai aveţi?
« Ultimul mesaj de David Octombrie 20, 2018, 03:35:16 am »
E ca și cum i-ai spune unuia care își risipeste timpul din viata inchinandu-se și fiind dedicat lui Hanuman "fii linistit, n-ai nimic de pierdut". Sigur ca n-are nimic de pierdut, ci doar timpul pe care l-ar putea petrece mai productiv sau mai de folos - de exemplu a petrece timpul cu copiii lui, sau a studia pentru a inainta profesional, etc. După cum ziceam, ceea ce a spus Isus e fix zero. El insusi s-a ingrijorat, era bun de gura doar când nu era in necaz. De ce să asculti deci de un taran nestiutor și limitat din fundul imperiului roman? Traim totusi in secolul 21.
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10