Mesaje Recente

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Discuții libere / Au schimbat Mijlocitorul!
« Ultimul mesaj de valeriu Decembrie 01, 2018, 11:08:39 am »
Acesta este unul din marile păcate ale Societăţii Watchtower! Au schimbat pe singurul Mijlocitor, pe Isus Hristos, cu nişte oameni (1Tim.2:5, Evr.8:6).  Recunosc Martorii lui Iehova că fac această greşeală? Sigur că nu recunosc, ei zic că îl respectă pe Isus, că-I ţin comemorarea şi alea-alea. Pe de altă parte, ei o spun sus şi tare că doar prin organizaţia lor se poate ajunge la mântuire. E cât se poate de falsă afirmaţia! Mântuirea vine de la IEHOVA prin Mijlocitorul Isus, nicidecum prin corpul de guvernare al religiei Martorilor!
22
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Noiembrie 29, 2018, 03:47:45 pm »
Valeriu, așa este în orice religie: puțini oameni ies dintr-o religie.
Acolo, majoritatea s-au născut, acolo s-au obișnuit, acolo și-au făcut prieteni și, de obicei, oamenilor nu le place să facă schimbări mari în viața lor.
Despre controlul minții: sunt o grămadă de religii care îl folosesc ca să își păstreze membrii, așa că nu e nimic special la martori.
23
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Noiembrie 28, 2018, 09:32:10 pm »
Păi, aşa este, nu ştiu prea multe că nu le-am fost niciodată oaie în turma lor. Ştiu doar din auzite şi din ceea ce arată Biblia despre ei. Dacă aşa stă treaba cu ei, atunci ar trebui să ne daţi dreptate,  ;)  căci de o vreme noi tot spunem că poporul Domnului este dus în robie, că peste popor stăpâneşte un sistem numit fiară, şi multe altele.
    Cu toate metodele lor de securitate, când a sosit timpul stabilit de Domnul şi au trecut cei 70 de ani de robie profeţiţi mai dinainte, conducătorii acestei religii au scăpat situaţia de sub control. Cei ce au trebuit să se trezească s-au trezit şi au ieşit de sub conducerea respectivei fiare. E drept că doar o mică rămăşiţă, dar aşa a fost scris. Deci iată că nu ne îmbătăm cu apă chioară! Biblia este o carte care se adresează poporului lui Dumnezeu, de aceea am zis că Isus ar alege varianta aceasta cu pilda bunului samaritean. Dacă ar face fiecare măcar o probă la ceea ce am zis, Biblia ar deveni o carte mult mai corect înţeleasă,şi cei ce o citesc ar deveni oameni liberi, dar toate la timpul lor, şi nu la toţi le este dat să vadă.
24
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Noiembrie 27, 2018, 08:57:25 am »
Citat
dar să citească nu-i poate opri nimeni.

Asta poți să o crezi mult și bine. Se vede că nu știi prea multe despre controlul minții și fobia implantată de watchtower în martori.
25
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Noiembrie 25, 2018, 08:35:13 pm »
Sigur că Martorii loiali „sclavului” nu au voie să comenteze pe aici, de aceia-s şi păzitorii sub acoperire non-stop, dar să citească nu-i poate opri nimeni. De fapt, ce-a fost „grâu” în respectiva organizaţie a cam fost ales de Domnul. Neghina şi zgura ce-a mai rămas nu-i mai trebuie nici măcar lui Satana.  :)
26
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de Aliosa Noiembrie 25, 2018, 02:30:57 pm »
Mã bãieti, voi vã ïmbãtati cu aqua qioara! Voi sunteti martorii de pe aci!
27
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Noiembrie 24, 2018, 10:30:21 am »
Valeriu, mă bucur că îți place, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă chioară: nu o citește niciun martor aici.
Eu, am citit cartea lui Raymond Franz, am citit multe despre martori, mi-am dat seama că religia asta este o sectă și tot îmi era frică să intru aici, dar cineva care este martor.
28
Exegeză biblică / Re: Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de valeriu Noiembrie 23, 2018, 08:58:13 pm »
Sună interesant  pilda în varianta aceasta.  :D  Oare învaţă ceva din ea Martorii care o citesc? Sunt sigur că dacă Isus ar spune acum această pildă, ar spune-o exact în varianta aceasta.
29
Exegeză biblică / Pilda bunului samaritean, varianta martorilor
« Ultimul mesaj de lovelogic Noiembrie 19, 2018, 09:03:42 am »

Luca 10:29 - Dar, vrând să arate că este drept, „martorul” i-a zis lui Isus: „Și cine este „fratele” meu?“ 30  Răspunzând, Isus a zis: „Un „martor venea” de la „congres la casa lui, dar mașina lui a intrat cu viteză într-un copac, el rămânând” pe jumătate mort. 31  Din întâmplare, pe drumul acela „venea de la congres un bătrân de congregație”, dar, când l-a văzut, a trecut pe cealaltă parte. 32  La fel, și un „supraveghetor de circumscripție”, când a ajuns în locul acela și l-a văzut, a trecut pe cealaltă parte. 33  Dar un „apostat” care mergea pe drum a venit la el și, văzându-l, i s-a făcut milă. 34  S-a apropiat de el și i-a legat rănile, „cu bandajele pe care le-a avut”. Apoi l-a urcat „în mașina lui”, l-a dus la un „spital, unde a fost” îngrijit. 35  A doua zi a scos „300 de lei”, i-a dat „doctorului” și i-a zis: «Îngrijește-l, iar orice vei cheltui în plus îți voi plăti când mă voi întoarce». 36  Care dintre aceștia trei ți se pare că s-a dovedit „fratele” celui care „a fost accidentat”?“ 37  El a zis: „Cel care s-a îndurat de el“. Atunci Isus i-a zis: „Du-te și fă și tu la fel“.
30
În gura presei / Re: Noutăți din presă
« Ultimul mesaj de GABRIELL Noiembrie 04, 2018, 03:54:44 pm »
Chiar tara care permite proliferarea acestei secte americane imputite;sistemu judiciar ii da o meritata MUIE Org Martorii lui Iehova.Problema cu aceasta secta Americana este ca si in toata lumea....sta pe un munte de bani ,cu care cumpara avocati,politicieni...sistemul judiciar daca trebe pentru a scapa de a fi scoasa in afara legii.Asa ca ,cit o fi america de laudata cu democratia ei indoielnica ,o gramada de secte imputite ca martorii,mormonii,scientologii,amis si alti trec de sistemu judiciar pentru ca au bani.Cu bani se sterg toate abuzurile pe care le fac aceste secte;abuzuri si chiar crime!
Cu toate astea au pus botu floarea imbecililor din toata lumea;oligofrenii astia se cred poporu ales al lui Iehovica.

https://www.facebook.com/groups/exMLI/permalink/1844965112287612/

http://martorii-lui-iehova.ro/2018/11/martorii-lui-iehova-vinovati-de-rea-vointa-si-neglijenta-victima-castiga-daune-de-35-de-milioane-in-urma-procesului-din-montana/?fbclid=IwAR39HhIRQl5F6t9uNDwaqaXSfNHlTjOmYeiGjazqboDe8NsED5QxWafR3u0
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 10