Martorii Lui Iehova > Practici

Superstitiile trecute si prezente ale Martorilor lui Iehova.

(1/4) > >>

Offline:
Desi Martorii lui Iehova considera ca ei au scapat din sclavia superstitiilor exista totusi dovezi care arata ca mai au destul pana vor fi liberi de superstitii.

Iata o superstitie mai veche a Martorilor lui Iehova:
(nu am idee cati Martori ai lui Iehova o mai practica in prezent, cred ca foarte putini):

1. Martorii cu vechime aveau in trecut convingerea ca niciun obiect nu trebuie sa stea deasupra Bibliei. Ca atare in familiile lor acesti superstitiosi le spuneau copiilor si altora ca pe biblie nu trebuie sa stea absolut niciun obiect. Biblia trebuia sa stea la loc de cinste pe masa etc. ... fara sa fie acoperita de absolut nimic. Era mare bai daca cineva punea ceva pe Biblie.

Cei care au idee de aceasta superstitie pot confirma sau infirma ce am spus.
Eu spun acest lucru dintr-o sursa foarte sigura.

sceptic:
2. Vaccinarea:


--- Citat din: Epoca de Aur, 1921, 12 octombrie, p. 17 ---Vaccinarea nu a prevenit niciodată nimic şi nici nu o va face, şi este o practică dintre cele mai barbare ... Suntem în ultimele zile, iar diavolul pierde încet controlul, făcând un efort intens, pentru a face toate daunele pe care le poate... Folosiți-vă drepturile voastre în calitate de cetăţeni americani penrtu a elimina acestă practică diabolică a vaccinării.
--- Terminare citat ---


Bine că nu i-a ascultat nimeni.

Epoca de aur, 1939, 31 Mai, p. 5Epoca de aur, 1932, 30 Mai, p. 409

Dagothur:
Eu auzisem de superstiția cu păpușile Ștrumf în străinătate, acum 20-30 de ani, aproximativ.

Cineştiecine:

--- Citat din: Dagothur din Decembrie 10, 2011, 02:40:04 pm ---Eu auzisem de superstiția cu păpușile Ștrumf în străinătate, acum 20-30 de ani, aproximativ.

--- Terminare citat ---
Când eu am studiat cu martorii pe un dulap copii lipiseră ştrumfi. Sora cu care am studiat mi-a spus că nu e bine să fie acolo deoarece aceştia se mai numesc drăcuşori de buzunar.

Dagothur:
Exista printre martorii din Vest un mit urban cum că o păpuşă ştrumf ar fi prins viaţă (fiind demonizată) la o întrunire şi l-ar fi atacat pe copilul care o adusese.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă