"Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova

Offline lamb

 • Global Moderator
 • Pionier regular
 • *****
 • Data Înregistrării: Ian 2012
 • Mesaje postate: 222
"Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« : Februarie 23, 2012, 02:19:30 pm »
Deschid acest nou subiect cu ideea ca si altii veti putea contribui la el. In plus cei noi si care nu sunt Martori isi vor putea face la randul lor o idee. Va rog nu pierdeti din vedere substratul comico-ironic, da?

Asadar, care sunt cateva din beneficiile faptului de a fi Martor a lui Iehova?

1. Martorii lui Iehova pot tine evidenta timpului in care isi impartasesc convingerile religioase cu persoane care nu sunt martore, fie in predicarea de la usa-la-usa, fie in discutiile informale cu rude, colegi, cunostine, vecini si in felul asta ii pot dovedi lui Dumnezeu cu cifre cat de meritosi sunt ei pentru viata vesnica.

2. Martorii lui Iehova sunt incurajati sa nu urmeze o facultate deoarece acolo se promoveaza gandirea independenta care este controlata de demoni. Ei sunt fericiti si cu slujbe mai modeste gen gunoier sau femeie de serviciu.

3. Martorii lui Iehova sarbatoresc nasterea unui copil in familie, dar nu aniverseaza ziua lui de nastere. Ei nu trebuie sa-si faca griji pentru cadourile oferite cu ocazia zilelor de nastere, a Craciunului samd, deoarece toate acestea sunt sarbatori pagane si de origine demonica.

4. De fapt, pentru ca nu tin sarbatori Martorii lui Iehova nu trebuie sa fie alaturi de familiile lor in aceste ocazii speciale sau sa-si ofere cadouri, nu trebuie sa manance prajituri, curcan, placinte, tort si alte asemenea bunataturi.

5. Martorii lui Iehova nu dau din mana in mana o farfurie pentru colectarea de bani la intrunirile lor asa cum fac bisericile demonizate. Ei au cutii de donatii la toate salile regatului si salile de congrese, iar de pe podium li se aminteste adeseori sa nu uite sa doneze pentru lucrarea de predicare. Li se spune de asemenea ca atunci cand mor pot lasa prin testament casa lor, bijuteriile, polita asigurarii de viata sau chiar bani cash pentru societatea Watchtowe. Sfarsitul va veni in curand, deci familia lor nu are nevoie de bani, bijuterii si alte asemenea lucruri, ci organizatia le poate folosi in modul cel mai intelept.

6. Deoarece Martorii lui Iehova sunt singurii crestini adevarati de pe pamant in mijlocul lor nu exista problemele care exista in alte biserici/religii cum ar fi: familii divizate, adulter, fornicatie, pedofilie, betie si barfa.

7. Martorii lui Iehova nu trebuie sa se preocupe sa le ofere celor saraci din comunitatea lor hrana, haine sau adapost deoarece ei le ofera Adevarul care ii va face sa traiasaca pentru totdeauna in paradis pe pamant.

8. Martorii lui Iehova sunt in contact direct cu Dumnezeu care le vorbeste prin Sclavul Fidel si Prevazator si publicatiile Watchtower.

9. Martorii lui Iehova vor trai singuri in paradis unde nu vor exista masini, avioane, televizoare, computere, masini de spalat, frigidere, mall-uri, samd. Doar mii si mii de gradini verzi cu lei si tigri pe post de animale de companie (vezi imaginile din publicatii).

10. Martorii lui Iehova merg la Congresul de District in fiecare an, vara, de obicei in acelasi oras sau chiar acelasi loc (sala sau stadion) si iau masa pe scaunul lor de congres, locuind la hotelurile in care organizatia le spune sa se cazeze.

11. Martorii lui Iehova stiu cel mai bine semnificatia unor cuvinte precum: curand, in curand, aproape, foarte aproape, in scurt timp, in viitorul apropiat, se apropie cu repeziciune.

12. Martorii lui Iehova nu trebuie sa-si faca griji pentru pensie. Armaghedonul va veni in curand.
Noi credem uneori ca lucrurile sunt adevarate, numai fiindca sunt spuse in mod elocvent. (Pacal)

Offline maria

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 301
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #1 : Februarie 23, 2012, 02:37:04 pm »
1.Martorii lui Iehova nu trebuie sa fie responsabili fata de copiii lor,organizatia le gaseste scuze;nu trebuie sa-si bata capul pentru a-i scolariza,pentru a-i ajuta sa-si achizitioneze o locuinta...doar deh,sunt zilele din urma!

2.Martorii lui Iehova nu trebuie sa gandeasca,doar este cine sa o faca in locul lor!

3.Martorii lui iehova nu trebuie sa se bucure de viata;acum e ok daca sunt disperati si deznadajduiti,ca doar se vor bucura in lumea noua!

4.Martorilor lui Iehova chiar nu le este recomandat sa faca scoala,sa aiba un loc de munca placut si banos;doar este timp in lumea noua!

5.Si totusi...martorii lui Iehova spun,cand vad o casa mai mare,mai cocheta:asta va fi a nostra in lumea noua!!!(replica asta am auzit-o de muuuuuulte ori,si ma luau niste nervi cand ma gandeam ca cineva poate lenevi,a bate strazile,dar totusi sa considere ca i s-ar cuveni munca altuia,desi zic ei ca nu au nevoie de case mari)Mare paradox!!!
"Mai bine sa mori in picioare,decat sa traiesti in genunchi." Tacit

Offline Cineştiecine

 • Bătrân de congregație
 • *******
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 448
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #2 : Februarie 23, 2012, 04:12:33 pm »
1) Martorii lui Iehova nu au nevoie de o familie. Ei se "bucură" de asociere sănătoasă în mijlocul familiei mondiale de fraţi.
2) Martorii lui Iehova nu trebuie să participe la excursii organizate de colectivele şcolilor sau la locul de muncă. Ei beneficiază de atenta supraveghere a bătrânilor în cadrul reuniunilor destinate relaxării.
3)Femeile martore nu trebuie să se bucure de o floare cu ocazia zilei dedicate mamei sau să adere la vreo organizaţie umanitară.. Ele au privilegiul de a aparţine marii oştiri care răspândeşte Vestea bună. 
4) Martorii lui Iehova nu trebuie să iasă la bronzat. Fac asta destul de bine la cele 35 de grade în cadrul Congreselor de Distrct.
5) Şi cât de fericit este un martor când primeşte concediul de odihnă!!! Până se odihneşte bine de tot, străbate ţara-n lung şi lat, dedicându-şi timpul predicării.

Offline maria

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 301
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #3 : Februarie 23, 2012, 04:38:56 pm »
Nu este necesar,ba chiar nu este indicat ca martorii lui Iehova sa cultive calitati crestine ca iubirea de semeni,rabdare,samd.Este suficienta doar predicarea,restul nu merita a pierde timpul cu ele...
"Mai bine sa mori in picioare,decat sa traiesti in genunchi." Tacit

Offline Cineştiecine

 • Bătrân de congregație
 • *******
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 448
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #4 : Februarie 23, 2012, 05:13:07 pm »
Să nu mai vorbim despre beneficiile refuzului transfuziilor de sânge...
Ce să mai trăieşti în prezent?
Dacă refuzi transfuzia de sânge poţi trăi veşnic...

Offline ilie

 • Pionier special
 • ********
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 540
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #5 : Februarie 23, 2012, 06:05:34 pm »
                                                        Bile albe pentru Martori

        1.Pentru faptul ca a ajutat multi oameni sa se fam.cu Biblia.                2.Vestesc regatul lui Dumnezeu,fie de voie buna,fie inregim.         3.Predica din ce in ce mai mult pe Domnul Isus Cristos.                   4.Este in ascensiune,si foloseste mult si internetul.
             
       

Offline Dagothur

 • Pionier special
 • ********
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 549
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #6 : Februarie 24, 2012, 01:29:33 pm »
Isus Cristos este în ascensiune sau Internetul?

Offline sceptic

 • Administrator
 • Slujitor auxiliar
 • *****
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 372
  • Adevărul despre Martorii lui Iehova
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #7 : Februarie 25, 2012, 01:23:26 am »
1. Nu dormi până la 10 în weekend, ci îți folosești timpul cu înțelepciune în lucrare sau la Sală.
2. Economisești bani, pentru că nu trebuie să faci cadouri indiferent de ocazie.
3. Nu trebuie să te chiunui cu învățatul la școală, e suficient să ai o instruire „de bază”.
4. Nu ai nicio îndoială, dilemă, doar trăiești într-un „paradis spiritual”.
5. Nu pierzi timp citind beletristică, doar sunt atâtea publicați pe care nu le-ai citit.
6. Ești uneori confundat cu un om de afaceri, deoarece ești mereu îmbrăcat la costum.
7. Nu trebuie să-ți cumperi cărți în bibliotecă. Ea este deja plină până la refuz cu literatură biblică.
8. Cunoști „adevărul”.
9. Dacă te ocupi cu afaceri MLM, asigurări, tratamente alternative etc. ai congregații întregi de potențiali clienți.
10. Ai posibilitatea să alegi ce descoperiri științifice sunt reale și care din ele sunt capcane ale lui Satan.
Scepticul nu este cel care pune la îndoială, ci cel care investighează sau cercetează, prin opoziţie cu cu cel care afirmă şi crede că a găsit. - Miguel de Unamuno

Offline Dagothur

 • Pionier special
 • ********
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 549
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #8 : Februarie 26, 2012, 03:01:20 pm »
Ha, ha, odată eram în predicare miercuri dimineaţa. Eu eram de obicei îmbrăcat destul de elegant şi la fel era şi partenerul din ziua aia. Aveam o geantă diplomat neagră, micuţă şi avea şi el geanta regulamentară. Am intrat într-un magazin universal pe o străduţă mai de la periferia oraşului. Vânzătoarea avea 2 clienţi care aşteptau să fie serviţi. Femeia s-a uitat la noi şi ne-a întrebat cu ce ne poate fi de folos. Noi am replicat, politicoşi, că aşteptăm să termine cu clienţii pe care îi avea şi după aceea am dori să stăm puţin de vorbă. După ce ăia au cumpărat şi au ieşit, şi-a îndreptat atenţia spre noi. Am scos ceva literatură din geantă şi am spus că suntem martori ai lui Iehova şi că bla,bla. La care doamna scoate un oftat uşurat şi zâmbeşte cu gura până la urechi: -Vai, ce bine îmi pare! Când aţi intrat mi-a stat inima, am crezut că sunteţi inspectori în control.

Offline Freddy

 • Persoană interesată
 • *
 • Data Înregistrării: Mar 2012
 • Mesaje postate: 1
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #9 : Martie 04, 2012, 03:51:37 am »
Buna seara. Am intrat de curand pe forumul dumneavoastra, si il gasesc cel putin interesant.
Daca sunteti amabili, si tinand cont de faptul ca afirmati sus si tare ca acest cult de care apartineti este cel bun, si credinta adevarata, v-as ruga sa imi raspundeti la cateva intrebari.
Intrebarile mele tin de punctele pe care le-ati amintit dumneavoastra, si anume:
Postate de lamb:

2. Martorii lui Iehova sunt incurajati sa nu urmeze o facultate deoarece acolo se promoveaza gandirea independenta care este controlata de demoni. Ei sunt fericiti si cu slujbe mai modeste gen gunoier sau femeie de serviciu.
intrebare: toate facultatile (si banuiesc, scoli avansate) sunt demonice? in facultate se promoveaza gandirea independenta, controlata de demoni, spuneti...deci gandirea noastra trebuie controlata de altcineva?

5. Martorii lui Iehova nu dau din mana in mana o farfurie pentru colectarea de bani la intrunirile lor asa cum fac bisericile demonizate. Ei au cutii de donatii la toate salile regatului si salile de congrese, iar de pe podium li se aminteste adeseori sa nu uite sa doneze pentru lucrarea de predicare. Li se spune de asemenea ca atunci cand mor pot lasa prin testament casa lor, bijuteriile, polita asigurarii de viata sau chiar bani cash pentru societatea Watchtowe. Sfarsitul va veni in curand, deci familia lor nu are nevoie de bani, bijuterii si alte asemenea lucruri, ci organizatia le poate folosi in modul cel mai intelept.
Intrebare: farfuria pentru colectarea banilor vi se pare un lucru rau? dar faptul ca cereti casele, bijuteriile, polita asigurarii de viata sau chiar bani cash nu este un lucru rau?? e drept, farfuria trece pe la toti, dar dai bani DOAR daca vrei. Nu te intreaba nimeni de ce nu dai.

6. Deoarece Martorii lui Iehova sunt singurii crestini adevarati de pe pamant in mijlocul lor nu exista problemele care exista in alte biserici/religii cum ar fi: familii divizate, adulter, fornicatie, pedofilie, betie si barfa
Sincer, asta imi pare o minciuna. Nu se poate ca cei 6.5 milioane de "crestini adevarati" (cati ati declarat ministerului cultelor ca sunteti) sa fie perfecti (cum spuneti). Familii divizate, adulter, fornicatie, pedofilie, betie si barfa sunt prezente oriunde, si in orice cult.

7. Martorii lui Iehova nu trebuie sa se preocupe sa le ofere celor saraci din comunitatea lor hrana, haine sau adapost deoarece ei le ofera Adevarul care ii va face sa traiasaca pentru totdeauna in paradis pe pamant.
Nu trebuie sa se preocupe sa le ofere celor saraci din comunitatea lor hrana? Cum ramane cu ajutorarea aproapelui? Daca ii e foame ii predicam Adevarul?


8. Martorii lui Iehova sunt in contact direct cu Dumnezeu care le vorbeste prin Sclavul Fidel si Prevazator si publicatiile Watchtower.
Scuzati, dar ati putea sa imi explicati cine este Sclavul Fidel? In Biblie, SINGURA Carte inspirata de Dumnezeu este precizat ca mijlocitor DOAR Isus Hristos.


12. Martorii lui Iehova nu trebuie sa-si faca griji pentru pensie. Armaghedonul va veni in curand.
Bun, deci daca vreau sa imi fac planuri sa imi gasesc un loc de munca bun, astfel incat sa am o pensie din care sa pot trai, gresesc, trebuie sa ma opresc si sa ma rog sa vina Armaghedonul??

Inca ceva...pana la urma cand va fi sfarsitul lumii?? De multe ori ati tot prezis, si numai nu a iesit bine...pana la urma cand va fi?
Sa va aduc aminte ca in Biblie e scris ca nu se stie cand va fi sfarsitul lumii? Sau si asta e o idee demonica?

As aprecia mult daca ati putea sa imi raspundeti la intrebarile acestea, astfel incat sa ma convingeti ca nu sunteti sectanti, ca sa nu zic si ca a voastra credinta nu e bazata decat pe minciuni si pe furt?

Offline logic

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 197
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #10 : Martie 04, 2012, 09:15:38 am »
Freddy, bun venit!
    Subiectul la care ai postat este o parodiere a "beneficiilor" faptului de a fi Martor al lui Iehova. Intre ghilimele. Sirul de lucruri prezentate nu sunt beneficii cu adevarat, din perspectiva celor ce au postat. Deci nu te astepta la raspunsuri de aparare, pentru ca au fost prezentate ca negative.

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.601
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #11 : Martie 04, 2012, 10:51:41 am »
* Esti un membru mindru a unei secte americane smechere
*Aceasta secta este stapina peste timpul tau...iti traseaza modele pe zi ,luni, ani,de cum ai putea sa folosesti timpul  in interesul sectei.
*N-uti mai umpli capul cu informatii din exterior"nocive" secta iti ofera o avalansa de  carti ,reviste cu care s-ati umplii tot timpul astfel incit sa fi conectat non stop la hrana spirituala(material de indobitocire)
*Esti descurajat sa mergi in concedii;ca doar ai putea sa vizitezi Betelu(modelu Paradisului viitor)
*Concediul tau sa fie la congresele anuale de la care nu ai voie sa lipsesti sub nici o forma(pacat F. grav)
*Pentru membrii mai superiori din rindul tau, ai putea merge la congrese internationale unde s-ati faci concediul,mincinduti hrana pe brate (total nesemnificativa);hrana spirituala e singura care conteaza(a se citi spalarea pe creier)...care ti-o poti  "trage" si singur.....
*Esti  tot timpul activ,alergi de la un program la altul,in lucrare de predicare nu ai timp s-ati vizitezi fratii bolnavi sau vaduvele pe ei ii lasi in grija lui dumnezeu;acum este imperios sa  faci prozeliti ca s-ai scapi de moartea eterna.
 
*Ai "batrini" calificati care s-ati poarte grija, care te urmaresc si verifica in permanenta progresul tau
spiritual(a se citi de cit de tare ai fost indobitocit)
* Ai batrini competenti cu opt clase "la seral" care dupa ce si-au muls vaca vin cite doi(se autoinvita) sa te pastoreasca iar tu trebuie sa te spovadesti lor pentru a primii sfaturi intelepte.
*  Noi avem ADEVARUL unde sa mergi in alta parte? esti rupt de realitate?(dependente psihologica sectara)
*Te duci si le faci capu calendar cu teoriile noastre si nu vei fii vinovat de singele lor(iti asiguri pasaport de viata vesnica)
*Lasa ca stim NOI cei mai bine pentru tine, tu te vei bucura in paradis de libertate si huzur deocamdata fiine supus ,docil,ascultator si un bun executant pentru ca noi sa nu suspinam cind bem un pahar de vin :D
* La noi trebe sa lauzi sclavul si sigur vei urca in ierarhie ,trebuie doar s-ati dovedesti loialitatea neconditionata fata de sclavul netrebnic.
*Cei mai talentati dintre voi in manipulare si spalare pe creier veti avea o cariera fulminanta....(daca veti sti sa adunati fonduri,ca trebuie intretinuta camarila de la betelu din Bucuresti si cei din Broklin)
* Sintem o secta prospera binecuvintata ...pentru ca pe noi nu ne impoziteaza nimeni, inca nu s-a inventat impozitul pe prostie!
*Sintem fericiti ca avem un sclav(o gasca de bosorogi senili) singurul canal de comunicare cu Dumnezeu.
* Sintem 6.5 milioane de fazani si pentru ca nu prea am facut scoala nu realizam care este diferenta pina la sapte miliarde de oameni citi populeaza pamintul;dar facem taraboi, numai noi vom fi salvati,sintem fericiti.
*Dupa armaghedon noi vom ocupa cele mai somtuoase vile dar mai intii vom curata pamintul de miliardele de cadavre...noroc ca avem citiva escavatoristi printre noi..si pasarile cerului le vom pune la treaba, dar vom fi fericitii unui dumnezeu fericit.


DOAR CITEVA DIN BENEFICIILE MARTORILOR!
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

KoBoLd

 • Vizitator
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #12 : Martie 20, 2012, 09:56:45 pm »
Singurul "Beneficiu" ca esti martor, e ca esti condus de ei, ce esti, cum esti, unde esti, unde vei ajunge, e fara importanta, atat timp cat esti robotelul lor activ, e in beneficiul lor, nu al tau

Offline Aliosa

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Nov 2016
 • Mesaje postate: 176
 • Uneori ai succes…iar alteori înveți.
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #13 : Decembrie 13, 2016, 11:11:24 pm »
1) Avem sclavul fidel și prevăzător aka corpul de guvernare, de la care luăm lumina.
2) Ni se aduc mereu în față exemple ale unor oameni din sec XXI îen, pentru a ni se explica cum trebuie să ne trăim viața acum, în sec XXI en.
3) Avem styliști, hairstyliști în corpul de guvernare, care au grijă de aspectul nostru exterior.
Etc
*** g95 8/7 pag. 25: Faptul că fariseul se considera drept era o reflectare a convingerilor sale.***

"Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur.Și cu voce tare!"

Offline Aliosa

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Nov 2016
 • Mesaje postate: 176
 • Uneori ai succes…iar alteori înveți.
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #14 : Decembrie 13, 2016, 11:15:42 pm »
 :P
« Ultima Modificare: Decembrie 13, 2016, 11:18:29 pm de Aliosa »
*** g95 8/7 pag. 25: Faptul că fariseul se considera drept era o reflectare a convingerilor sale.***

"Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur.Și cu voce tare!"

Offline Aliosa

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Nov 2016
 • Mesaje postate: 176
 • Uneori ai succes…iar alteori înveți.
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #15 : Decembrie 13, 2016, 11:34:05 pm »
http://wol.jw.org/ro/wol/mp/r34/lp-m/w17/2017/95   

"Doamne feri să ajungem să ne îmbrăcăm așa."
« Ultima Modificare: Decembrie 13, 2016, 11:36:20 pm de Aliosa »
*** g95 8/7 pag. 25: Faptul că fariseul se considera drept era o reflectare a convingerilor sale.***

"Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur.Și cu voce tare!"

Offline lovelogic

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Iun 2014
 • Mesaje postate: 373
  • Comuni
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #16 : Decembrie 14, 2016, 10:55:21 am »
Mai rău ca penticostalii
Din toate enigmele din viața mea, cea mai mare rămâne: cum au învățat șopârlele să zboare?

Offline Aliosa

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Nov 2016
 • Mesaje postate: 176
 • Uneori ai succes…iar alteori înveți.
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #17 : Ianuarie 10, 2017, 09:25:00 pm »
 :)
*** g95 8/7 pag. 25: Faptul că fariseul se considera drept era o reflectare a convingerilor sale.***

"Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur.Și cu voce tare!"

Offline hotziu1

 • Vestitor nebotezat
 • **
 • Data Înregistrării: Mai 2012
 • Mesaje postate: 65
Re: "Beneficiile" faptului de a fi Martor a lui Iehova
« Răspuns #18 : Februarie 07, 2017, 06:48:48 am »
Cam aceasta este tot beneficiul de la Martorii lui Iehova,bine ai punctat.

Nu-i bai ca batranii care te viziteaza au fiecare 8 clase ,8 x 2 =16,impreuna au o facultate,Scoala de Minister Teocratic,daca mai exista...

* Esti un membru mindru a unei secte americane smechere
*Aceasta secta este stapina peste timpul tau...iti traseaza modele pe zi ,luni, ani,de cum ai putea sa folosesti timpul  in interesul sectei.
*N-uti mai umpli capul cu informatii din exterior"nocive" secta iti ofera o avalansa de  carti ,reviste cu care s-ati umplii tot timpul astfel incit sa fi conectat non stop la hrana spirituala(material de indobitocire)
*Esti descurajat sa mergi in concedii;ca doar ai putea sa vizitezi Betelu(modelu Paradisului viitor)
*Concediul tau sa fie la congresele anuale de la care nu ai voie sa lipsesti sub nici o forma(pacat F. grav)
*Pentru membrii mai superiori din rindul tau, ai putea merge la congrese internationale unde s-ati faci concediul,mincinduti hrana pe brate (total nesemnificativa);hrana spirituala e singura care conteaza(a se citi spalarea pe creier)...care ti-o poti  "trage" si singur.....
*Esti  tot timpul activ,alergi de la un program la altul,in lucrare de predicare nu ai timp s-ati vizitezi fratii bolnavi sau vaduvele pe ei ii lasi in grija lui dumnezeu;acum este imperios sa  faci prozeliti ca s-ai scapi de moartea eterna.
 
*Ai "batrini" calificati care s-ati poarte grija, care te urmaresc si verifica in permanenta progresul tau
spiritual(a se citi de cit de tare ai fost indobitocit)
* Ai batrini competenti cu opt clase "la seral" care dupa ce si-au muls vaca vin cite doi(se autoinvita) sa te pastoreasca iar tu trebuie sa te spovadesti lor pentru a primii sfaturi intelepte.
*  Noi avem ADEVARUL unde sa mergi in alta parte? esti rupt de realitate?(dependente psihologica sectara)
*Te duci si le faci capu calendar cu teoriile noastre si nu vei fii vinovat de singele lor(iti asiguri pasaport de viata vesnica)
*Lasa ca stim NOI cei mai bine pentru tine, tu te vei bucura in paradis de libertate si huzur deocamdata fiine supus ,docil,ascultator si un bun executant pentru ca noi sa nu suspinam cind bem un pahar de vin :D
* La noi trebe sa lauzi sclavul si sigur vei urca in ierarhie ,trebuie doar s-ati dovedesti loialitatea neconditionata fata de sclavul netrebnic.
*Cei mai talentati dintre voi in manipulare si spalare pe creier veti avea o cariera fulminanta....(daca veti sti sa adunati fonduri,ca trebuie intretinuta camarila de la betelu din Bucuresti si cei din Broklin)
* Sintem o secta prospera binecuvintata ...pentru ca pe noi nu ne impoziteaza nimeni, inca nu s-a inventat impozitul pe prostie!
*Sintem fericiti ca avem un sclav(o gasca de bosorogi senili) singurul canal de comunicare cu Dumnezeu.
* Sintem 6.5 milioane de fazani si pentru ca nu prea am facut scoala nu realizam care este diferenta pina la sapte miliarde de oameni citi populeaza pamintul;dar facem taraboi, numai noi vom fi salvati,sintem fericiti.
*Dupa armaghedon noi vom ocupa cele mai somtuoase vile dar mai intii vom curata pamintul de miliardele de cadavre...noroc ca avem citiva escavatoristi printre noi..si pasarile cerului le vom pune la treaba, dar vom fi fericitii unui dumnezeu fericit.


DOAR CITEVA DIN BENEFICIILE MARTORILOR!
« Ultima Modificare: Februarie 07, 2017, 06:52:06 am de hotziu1 »