"Stiinta" evolutionistilor

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #15 : Iulie 13, 2012, 03:54:39 am »
Mimoza, pana la Evolutie mai este nevoie de un Big Bang si O Supa Primordiala. Alte bazaconii la fel de mari. Evolutionismul de-abia dupa astea intra in joc.
Ce monstruozitati a putut scoate stiinta (vorba vine stiinta!)!. Sa ne fereasca Dumnezeu!

Tov. academician Daniel, sunt sigur ca tu cunosti foarte multe despre big bang si supa primordiala. Ai trudit toata viata studiind fizica cuantica si chimia, si ai ajuns la concluzii opuse. Creaza si tu un thread despre big bang si supa asta care-ti place, si prezinta-ne rationamentele stiintifice pro si contra. Ca altfel nu faci decat sa arunci cuvinte goale in stanga si dreapta.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #16 : Iulie 13, 2012, 04:08:34 am »
Daniel, te-as intreba care e problema ta cu citatele respective

Cam aici voiam sa ajung si eu. Frumoase citate, dar care e problema? Nu vad "perlele".

Spalati-va pe ochi!

Nu putem, suntem ooooooorbi, ajuta-ne Daniel sa vedem lumina prin lumina ta!

Citat
Ce stiinta a aplicat Dawkins pentru a ajunge de la animalele fara aripi la cele cu aripi sau de la specii fara urechi la specii cu urechi?

A, deci reiese ca tu de fapt nu stii. Pai zi asa, ca te luminez eu. Ce stiinta? Biologia! Ai auzit de biologie?

Citat
Prin ce mecanisme si legi explicate si demonstrate stiintific s-a produs in timp transformarea? Selectia naturala? Ha ha.

Ha ha, ce bine rade ignoranta :) Ce "mecanisme si legi explicate si demonstrate stiintific s-a produs in timp transformarea"? Prin mecanismele evolutiei desigur (buna dimineata :) ) Mutatii genetice si selectie naturala. Ai crezut ca prin mecanismele sfantului duh?

Citat
Cica animalele sar din creanga-n creanga...cica orice bucata de piele detecteaza vibratii...Bine, bine, si ce-i cu asta? Pana la aripi si urechi mai e cale lunga.

Binenteles ca e cale lunga, si evolutia chiar asta spune, ca aceste schimbari s-au produs de-alungul unei bucati de timp enorme. De la primul "organism" pana la noi azi au trecut cam 3.5 miliarde ani. Destul de mult pt tine?

Citat
Pe cine pacaleste el, in afara de credinciosii fideli evolutionismului?

Daniel, ti-am mai spus ca nu are rost sa-ti proiectezi perceptia mintala informata de universul tau religios asupra altora care nu-ti impartasesc ideile. Tu crezi ca daca tu esti credincios fidel, oponentii tai trebuie sa fie si ei credinciosi fideli? Eu de ex nu am nevoie de credinta, pt. ca vad cu ochii mei dovezile puse la dispozitia oricui vrea sa le afle. Asta e chiar definitia diferentei dintre mine si tine: tu nu ai nici o dovada, deci trebuie sa ai credinta. Eu am dovezi, si nu am nevoie de credinta. Chiar si cand vine vorba de inexistenta dzeului bibliei, am dovezi palpabile (profetii false de ex) in acest sens, biblia insasi, cuvinte negru pe alb.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Ce dovezi are stiinta vizavi de aparitia pasarile prin evolutie?
« Răspuns #17 : Iulie 13, 2012, 07:01:11 am »
O sa intrerup putin prezentarea exemplelor simple cu care am inceput, trecand la aparitia pasarilor. Asta ca sa se educe si Daniel un pic pe tema asta, ca vorbeste fara sa aiba habar despre subiect.

Daca stiinta are dreptate, si pasarile au evoluat din reptile, atunci ar trebui sa gasim forme intermediare care sa arate ca si reptilele timpurii, cu unele trasaturi aviene. Ar trebui sa gasim aceste fosile intermediare dupa ce reptilele au evoluat deja, si inainte ca pasarile moderne sa fi aparut. Gasim asa ceva? Gasim.

Inca din secolul 19, unii oameni de stiinta avansau ipoteza ca pasarile au evoluat din dinozauri. De ce? Ca sa se afle in treaba? Nu, ci din cauza ca scheletele anumitor dinozauri, si anume teropozii (care umblau in doua picioare, din ramura carora care face parte si Tiranosaurus Rex) semanau foarte mult cu cele ale pasarilor. Exista numeroase fosile de teropozi de acum 200 milioane de ani, dar nici o fosila care sa aduca macar a pasare. Avem insa fosile de pasari moderne care apar acum 70 milioane de ani. Deci daca teoria e corecta, ar trebui sa gasim niste fosile intermediare in acest interval, intre 200 si 70 milioane de ani. Si cum am mentionat mai sus, le avem:

Archaeopteryx Litographica. Prima fosila de acest gen a fost descoperita in sec. 19 in Germania. Varsta fosilei? 145 milioane ani. Ca si trasaturi, Archaeopteryx e mai apropriata de dinozauri decat de pasari. A fost initial clasificata ca si teropod pt. ca nu a observat nimeni penele abia vizibile.

Trasaturi reptiliene: falca cu dinti, gheare, "degete" separate la aripi, un gat atasat din spate la craniu - ca la dinozauri, spre deosebire de pasarile moderne, la care se ataseaza de dedesubt - si o coada lunga si osoasa.

Trasaturi aviene: pene lungi si un deget mare opozabil, probabil pt. a prinde cracile de copac bine. Penele sunt asimetrice (o latura a penei este mai mare ca cealalta latura). In pasari, acest tip de pene asigura portanta pt. zbor aerodinamic.

Pt. o comparatie, vezi imaginea atasata. Sus avem o gaina, in mijloc este Archaeopteryx, jos un teropod.

Apropo, in cele din urma s-au descoperit mai multi dinozauri teropozi cu pene. Unul din ei, care traise acum 125 milioane de ani - Sinornithosaurus Milenii - in actuala China, era acoperit cu pene subtiri care nu au fi putut ajuta la zbor. Alti dinozauri mai tarzii, cum ar fi Microraptor Gui (120  milioane in urma) are toate membrele acoperite in intregime cu pene.

S-au mai descoperit si teropozi in pozitii caracteristice pasarilor. Unul care care pare ca doarme cu capul intors in spate cu "ciocul" sub unul din membrele superioare cum dorm pasarile de obicei, iar altul a fost gasit clocindu-si ouale.

Un alt fapt interesant de mentionat este ca recent, s-ar reusit prelevarea unor fragmente de proteina de la un Tiranosaurus Rex de acum 68 milioane de ani. Conform secventei aminoacizilor determinati, acest tip de dinozaur este mai inrudit cu pasarile moderne din prezent decat cu oricare alte vertebrate din prezent.   

In postul urmator voi prezenta si scenariile posibile care au dus de la dinozauri/reptile la pasari.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Daniel

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Mar 2012
 • Mesaje postate: 394
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #18 : Iulie 13, 2012, 12:11:21 pm »
Dawkins a spus:
Citat
Multe animale sar din creangă în creangă şi uneori cad pe pământ. Mai cu seamă la animalele mici întreaga suprafaţă corporală captează aerul şi ajută saltul sau încetineşte căderea, acţionând ca un deltaplan primitiv.

In regula. Cat timp exista logica, imi place de el.

Citat
Orice tendinţă de a creşte raportul suprafaţă corporală/greutate corporală este utilă, de exemplu cutele de piele care cresc în unghiul articulaţiilor.

Da, cu cat raportul suprafata corporala/greutate este mai mare, cu atat e mai bine. Dar pe ce baza se produc modificarile corporale care duc la cresterea raportului? Care este motorul pornirii acestei tendinte de crestere si ce anume intretine tendinta?

Citat
De aici începe o serie continuă de gradaţii care duce la aripile de planare şi apoi la aripile batante.

Speculatii fara acoperire!

Citat
Evident, există distanţe care nu puteau fi sărite de animalele primitive dotate cu proto-aripi.

Corect ca princpiu. Dar cum au ajuns animalele fara aripi sa fie dotate cu proto-aripi, nu se stie. Asa ca face ce stie el mai bine: speculeaza. Pac, pac animalele deja au proto-aripi.

Citat
La fel de evident este că, oricât de mici sau de primitive au fost suprafeţele iniţiale de captare a aerului, trebuie să fi existat o anumită distanţă, oricât de scurtă, care putea fi parcursă în salt cu „aripioare” şi nu putea fi parcursă în salt fără ele.

Corect ca principiu. Numai ca.., din nou, nu se stie cum s-a ajuns la aripioare, si, prin urmare, amesteca un principiu corect cu speculatiile lui. Acel praf in ochi de care am mai pomenit. Tine la aplaudacii evolutionisti.

Citat
Sau, dacă prototipul aripilor batante acţiona pentru a frâna căderea animalelor, nu putem spune: „Sub o anumită dimensiune aripile batante sunt inutile.” Repet, nu contează cât de mici şi de ne-aripi au fost primele aripi batante. Trebuie să fi existat o anumită înălţime, să-i spunem h, de la care un animal şi-ar fi rupt gâtul dacă ar fi sărit, şi o înălţime ceva mai mică de la care căzând ar fi supravieţuit.

Sunt nevoit sa ma repet. Corect ca principiu, dar evolutia la primele aripi batante Dawkins n-o poate justifica stiintific, si abordeaza problema ca si cum evolutia ar fi aprioric valabila, adica speculeaza. Si fiindca nu poate, o ia cu fizica, cu logica elementara, unde trebuie sa-l aprobi, fiind chestiuni intelese de oricine. Are stil omul!

Citat
În această zonă critică orice îmbunătăţire adusă capacităţii suprafeţei corporale de a capta aerul şi de a frâna căderea, oricât de mică, poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Care imbunatatire adusa capacitatii corporale? De unde vine aceasta imbunatatire? Imaginatii evolutioniste.

Citat
Selecţia naturală va favoriza prin urmare ceva mai mult aripile batante prototip.

Da. Corect ca principiu. Numai sa demonstreze el cum s-a ajuns pana aici. E usor sa spui ca selectia naturala va favoriza animalele cu aripi batante prototip in defavoarea celorlalte.

Citat
Când aceste aripi vor fi devenit regula, înălţimea critică h trebuie să fi crescut puţin. Acum o altă creştere uşoară a suprafeţei aripilor va face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Şi tot aşa, până se ajunge la aripi veritabile.

Mda. Aripile devin o regula. Povestea noastra continua, cu cresteri treptate a suprafetei aripilor, care fac diferenta dintre viata si moarte. Si tot asa pana selectia naturala va dota animalele cu aripi veritabile.
Am incalecat pe-o sa...Noapte buna, copii!

Daca sunteti cuminti, data viitoare va spun povestea cu aparitia urechilor sau pe cea cu liliecii care si-au dezvoltat ecolocatia pentru ca au fost obligati sa vaneze noaptea, ca deh, ziua erau altii mai tari decat ei si le luau bucatele.

« Ultima Modificare: Iulie 13, 2012, 12:20:43 pm de Daniel »

Offline Dagothur

 • Pionier special
 • ********
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 549
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #19 : Iulie 13, 2012, 09:40:57 pm »
Daniele, logica ta e doar aparenta. Tu nu ai cunostintele necesare purtarii unui dialog stiintific, desi vrei sa pari informat. Doar imprumutand ideile unor creationisti idioti nu vei convinge pe nimeni de nimic. Ce urmeaza, sa incerci sa ne convingi ca dinozaurii au fost contemporani cu Adam, nu, si ca au trait in urma cu doar 4 mii de ani.
      Priviti desenul urmator. E ilustrarea perfecta a diferentei dintre stiinta si religie.
http://9gag.com/gag/4750415

Offline vio16

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Dec 2011
 • Mesaje postate: 348
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #20 : Iulie 14, 2012, 02:18:57 am »
Atit pentru stiinta ,cat si pentru religie multe raspunsuri sint pline de enigme  fiinca persoana umana in capacitatea sa ,atita timp cat este in stare de pacat(VIRUSAT)nu poate sa detina informatia complecta pentru un raspuns complect in rezolvarea problemelor care inca nu le cunosc cu privire la creiere ,univers si puterea vietii.Unii cred ca Biblia nu merita studiata.Merita ,dupa cum merita studiate toate legile pe care omul a ajuns sa le scrie indiferent de religie si crez.Viata pentru multi se complica din cauza  frustrarii si a unei incapacitati care nu poate sa rezolve frustrarea si ceea ce inca nu se cunoaste.Unii in viata au o capacitate de a intelege anumite lucruri ,altii au o alta capacitate de a intelege alte lucruri si ar fi bine ca acestea sa se uneasca si sa se expuna pentru ceva pozitiv si de folos vietii de zi cu zi.E mai bine sa fii prieten decat dusman!!Unii prezenti prin subiecte si comentarii dezaproba credinta,religia ,altii ateismul si alte forme care exzista in cadrul omenirii,dar v-ati intrebat vreodata; ce folos aduc partidele in puterea dezbinarii? Cei smecheri  acest lucru doresc din partea multimilor  ;sa fie in dezbinare si in razboi  si ei sa castige terenul .Vedem cat de putin gandim ca in viata sa propasim si bine cu totii sa traim  ,iar cand ne intilnim sa putem sa ne veselim.Poate pentru unii sint vise ,dar pentru altii realitati si stiu sa aprecieze  puterea vietii care ne expune mereu surprizele vietii de zi cu zi.Pentru astfel de lucruri  v-ati intrebat de ce trebuie sa luptati si certurile,divizarile parca vin  de la sine!!De ce oare? Fie ca este cineva ateu ,filozof ,om cu putere stiintifica ,religios la timpul descris in cartea Eclesiast cap.12 ajunge  dupa cum este scris .Si merita sa cunoastem mesajul >

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #21 : Iulie 14, 2012, 06:27:51 am »
Da, cu cat raportul suprafata corporala/greutate este mai mare, cu atat e mai bine. Dar pe ce baza se produc modificarile corporale care duc la cresterea raportului? Care este motorul pornirii acestei tendinte de crestere si ce anume intretine tendinta?

Deci tu un amator, faci praf stiinta moderna dar nu stii "care este motorul pornirii acestei tendinte de crestere si ce anume intretine tendinta"??? Pai nene, dar tu nu prea stii nimic, desi ti-am mai repetat raspunsul si mai sus: Mutatiile genetice si selectia naturala. Vrei sa ma intrebi si ce sunt mutatiile si selectia naturala? Deci atunci intelegi ca te faci de ras criticand ceea ce nu cunosti.

Citat
Citat
De aici începe o serie continuă de gradaţii care duce la aripile de planare şi apoi la aripile batante.

Speculatii fara acoperire!

Ce speculatii fara acoperire tovarasu, ai auzit de fosile?

Citat
Citat
Evident, există distanţe care nu puteau fi sărite de animalele primitive dotate cu proto-aripi.

Corect ca princpiu. Dar cum au ajuns animalele fara aripi sa fie dotate cu proto-aripi, nu se stie. Asa ca face ce stie el mai bine: speculeaza. Pac, pac animalele deja au proto-aripi.

Ce principiu academicianule? :D Se pare ca nu stii ce e aia un principiu, omu' exprima un fapt mai sus, nu un principiu.

Citat
Citat
La fel de evident este că, oricât de mici sau de primitive au fost suprafeţele iniţiale de captare a aerului, trebuie să fi existat o anumită distanţă, oricât de scurtă, care putea fi parcursă în salt cu „aripioare” şi nu putea fi parcursă în salt fără ele.

Corect ca principiu. Numai ca.., din nou, nu se stie cum s-a ajuns la aripioare,

Se stie, vezi mai sus.

Citat
si, prin urmare, amesteca un principiu corect cu speculatiile lui. Acel praf in ochi de care am mai pomenit. Tine la aplaudacii evolutionisti.

Ei vezi, la asta te pricepi, la batutul campilor :)

Citat
Citat
Sau, dacă prototipul aripilor batante acţiona pentru a frâna căderea animalelor, nu putem spune: „Sub o anumită dimensiune aripile batante sunt inutile.” Repet, nu contează cât de mici şi de ne-aripi au fost primele aripi batante. Trebuie să fi existat o anumită înălţime, să-i spunem h, de la care un animal şi-ar fi rupt gâtul dacă ar fi sărit, şi o înălţime ceva mai mică de la care căzând ar fi supravieţuit.

Sunt nevoit sa ma repet. Corect ca principiu, dar evolutia la primele aripi batante Dawkins n-o poate justifica stiintific, si abordeaza problema ca si cum evolutia ar fi aprioric valabila, adica speculeaza. Si fiindca nu poate, o ia cu fizica, cu logica elementara, unde trebuie sa-l aprobi, fiind chestiuni intelese de oricine. Are stil omul!

Te repeti din ignoranta. Te-ai gasit tu destept sa bati stiinta la ea acasa cu antidotul tau minune:  ignoranta crasa.

Citat
Citat
În această zonă critică orice îmbunătăţire adusă capacităţii suprafeţei corporale de a capta aerul şi de a frâna căderea, oricât de mică, poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Care imbunatatire adusa capacitatii corporale? De unde vine aceasta imbunatatire? Imaginatii evolutioniste.

Vezi mai sus, nu ma repet, desi vad ca tu nu ratezi nici un prilej in a-ti arata ignoranta. Deci habar n-ai, dar stii tu ca nu e asa.

Citat
Citat
Selecţia naturală va favoriza prin urmare ceva mai mult aripile batante prototip.

Da. Corect ca principiu. Numai sa demonstreze el cum s-a ajuns pana aici. E usor sa spui ca selectia naturala va favoriza animalele cu aripi batante prototip in defavoarea celorlalte.

Fosile, fosile, fosile. Demonstratia exista demult, dar doar tu esti de vina ca habar n-ai. Pt. ca probabil nici macar nu te intereseaza.

Citat
Citat
Când aceste aripi vor fi devenit regula, înălţimea critică h trebuie să fi crescut puţin. Acum o altă creştere uşoară a suprafeţei aripilor va face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Şi tot aşa, până se ajunge la aripi veritabile.

Mda. Aripile devin o regula. Povestea noastra continua, cu cresteri treptate a suprafetei aripilor, care fac diferenta dintre viata si moarte. Si tot asa pana selectia naturala va dota animalele cu aripi veritabile.
Am incalecat pe-o sa...Noapte buna, copii!

Copiii stiu mai multe ca tine probabil, daca sunt atenti la ora de biologie. Tu banuiesc ca ai chiulit?

Citat
Daca sunteti cuminti, data viitoare va spun povestea cu aparitia urechilor sau pe cea cu liliecii care si-au dezvoltat ecolocatia pentru ca au fost obligati sa vaneze noaptea, ca deh, ziua erau altii mai tari decat ei si le luau bucatele.

Nu, iti zic eu care sunt povestile: alea din biblie. Alea cu bau bau din cer care te urmareste cu privirea si te arunca in focu iadului, alea cu "ingerasii" invizibili care se bat cu oamenii si cu dracusorii invizibili, cu dobitoace vorbitoare, cu Isus cel zombi, etc. Da alea sunt povesti pt. copii la minte.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #22 : Iulie 14, 2012, 07:21:07 am »
Deci dupa cum am aratat in postul anterior pe tema evolutiei pasarilor, stim ca au evoluat, avem dovezile. Cu cat fosilele sunt mai recente cu atat mai mult se scurteaza coada reptiliana, dispar dintii, ghearele fuzioneaza, apare un stern mare care ancoreaza muschii implicati in zbor.

Exista doua scenarii care descriu aceasta evolutie. Primul porneste de sus in jos: unii teropozi traiau cel putin partial in copaci. Membrele lor superioare acoperite cu pene permiteau ca acesti teropozi sa planeze daca isi dadeau drumul din copaci din diferite motive: sa scape de pradatori, sa gaseasca mai multa hrana, sa le atenueze caderea - involuntara sau voluntara. Nu trebuie sa ne imaginam asa ceva pt. ca avem asemenea exemple chiar in prezent, animale moderne. Unul din ele ar fi veverita zburatoare:
Flying Squirrels


Alte exemple includ lemurii zburatori (
Tree Spirits: Flying Lemurs
), numiti si Colugo. Recordul de "zbor" (mai bine zis "planare") in cazul Colugo este de 137 metri, timp in care nu a pierdut decat 12 metri inaltime. De aici pana la zbor propriu-zis cum observam la lilieci (singurele mamifere care zboara) nu mai lipseste mult.

Al doilea scenariu porneste de jos in sus. Cu cat mai lungi sunt aripile, cu atat mai mult ajuta animalul sa alerge mai bine, ca in cazul pasarii asiatice Chukar (Alectoris chukar), care zboara foarte rar, preferand mai degraba sa alerge cand este fugarita. In rarele cazuri de zbor propriu-zis, el este pe distante scurte. Cand da din aripi o face deseori nu pt a zbura, ci pentru a "alerga" in sus pe plan vertical pe pante, stanci, pt. a scapa de pradatori. Puii de Chukar au fost observati urcand astfel planuri verticale la 45 de grade inclinatie, iar adultii la 105 grade! Daca te ajuta sa scapi de pradatori, ai un avantaj evolutionar evident. (
Devolopment of wing-assisted incline running
). Vezi si
The phylogeny of wing assisted incline running

Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Continuare scenariul de zbor evoluat 2
« Răspuns #23 : Iulie 14, 2012, 07:43:48 am »
Urmatorul pas spre zbor ar fi salturi aeropurtate de genul celor executate de curcani.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Daniel

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Mar 2012
 • Mesaje postate: 394
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #24 : Iulie 14, 2012, 08:39:23 am »
Deci tu un amator, faci praf stiinta moderna dar nu stii "care este motorul pornirii acestei tendinte de crestere si ce anume intretine tendinta"??? Pai nene, dar tu nu prea stii nimic, desi ti-am mai repetat raspunsul si mai sus: Mutatiile genetice si selectia naturala.

Cu ajutorul mutatiilor genetice s-a ajuns de la reptile la pasari? Ha ha ha.
Si ai timp sa crezi asa ceva?
Cand o zbura porcu - prin mutatii genetice  ;D - o sa cred.
Lasa-ma in ignoranta mea  ;)

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.601
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #25 : Iulie 14, 2012, 08:46:25 am »
David @  Admir rabdarea si nervii pe care ii ai cu fanaticii religiosi in a le explica ce si cum.... :D

Problema e, ca nu ai cu cine face asta ...este evident.  ???  :P  Ar avea nevoie de ani de zile de decontaminare....tratament :D

Sa intelegi "lucrurile" nici nu-ti trebuie foarte multe cunostinte...ci doar intuitie ,logica si bineinteles sa nu ai creierii prajiti de religie,biblie...    ;(astia is irecuperabili).

Dai inainte, fai praf!  ;D :D ;) :P
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Daniel

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Mar 2012
 • Mesaje postate: 394
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #26 : Iulie 14, 2012, 09:10:24 am »
David a vazut cu ochii lui cum s-a intamplat toata transformarea. El stie.
Eu care nu am vazut, am nevoie de credinta. Si cum credinta asta a transformarii reptilei in pasare, prin mutatii genetice, succesive, transmise din generatie in generatie, e o prostie, nu pot, pur si simplu nu pot s-o cred. Daca vedeam si eu ce a vazut David, era altceva. Asta e, unii sunt mai favorizati de soarta!

Offline Dagothur

 • Pionier special
 • ********
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 549
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #27 : Iulie 14, 2012, 03:13:17 pm »
Atata vreme cat ignoranta nu urca la catedra, ci sta in multime, multumindu-se sa arunce cu noroi si nu cu pietre, eu zic ca e necesara. Prea multi oameni care sa inceapa brusc sa gandeasca inteligent....brrr...terifiant.

Offline Daniel

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Mar 2012
 • Mesaje postate: 394
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #28 : Iulie 14, 2012, 03:56:16 pm »
Da, esti constient ca si eu pot spune ca ignoranta se afla la voi!?
N-ai nevoie de mare inteligenta sa admiti ca avem de-a face cu un Creator, ci doar de bun simt si putina logica.


Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.357
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #29 : Iulie 14, 2012, 04:06:08 pm »
Deci tu un amator, faci praf stiinta moderna dar nu stii "care este motorul pornirii acestei tendinte de crestere si ce anume intretine tendinta"??? Pai nene, dar tu nu prea stii nimic, desi ti-am mai repetat raspunsul si mai sus: Mutatiile genetice si selectia naturala.

Cu ajutorul mutatiilor genetice s-a ajuns de la reptile la pasari? Ha ha ha.
Si ai timp sa crezi asa ceva?
Cand o zbura porcu - prin mutatii genetice  ;D - o sa cred.
Lasa-ma in ignoranta mea  ;)

Nu, n-am timp sa cred asa ceva, dar am timp sa vad asa ceva. Credinta e de doi lei, dovezile sunt inestimabile.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19