Iehovistii mari frecangii :))


Offline GABRIELL

  • Membru al Corpului de Guvernare
  • *************
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.603
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Iehovistii mari frecangii :))
« Răspuns #1 : Aprilie 05, 2014, 12:11:04 pm »
 

De ce credinciosii is foarte frustrati? Evident pentru ca necredinciosii au dreptete! Simbioza biserica-stat
 

  Religiile sunt create de liderii de triburi si de stat, in scopul supunerii maselor, legitimitatea lor la putere. Astfel institutiile religioase au fost si vor ramane mereu in slujba conducatorilor, iar conducatorii evident le vor rasplati
 

  Deci in fond religiile nu sunt altceva decat mecanisme de manipulare si insturmente in lupta pentru putere
 
  Primul mecanism folosit de conducatori este atribuirea unor legi ale lor zeului, pentru a fi respectate mai bine. Astfel conducatorul zice: nu zic eu ci domnu. Chiar daca el nu vede, domnu vede, si il va pedepsi pe pacatos, fie pe lumea asta dar in special ”pe lumea cealalta”
 

  Deci vedeti dumneavoastra ca aceste religii sint in interesul statului
 

 Al doilea mecanism care a fost in trecut este ca prin religie, conducatorii isi sustin legitimitatea lor la putere, prin conceptul de ”drept divin”. Regii sunt ”unsi” de biserica. Chiar povestea cu Moise pe muntele Sinai este de fapt o tentativa de lovitura de stat esuata Moise a fost insa un tip destept, care a venit cu niste pietre cu porunci scrise de el, dar sustinand ca insasi domnu le-a scris. Iar prima porunca este sa nu ai alt dumnezeu in afara de ”dumnezeul lui Moise”, implicit Moise fiind trimisul lui
 

  Al treilea mecanism este mecanismul de ”supunere in fata domnului”. Cum domnu nu se vede si nu se aude, el are ”trimisi”. DEci a te supune domnului inseamna a te supune trimisilor, ei avand o relatie speciala cu domnu si intermediind intre oameni si dumnezeu. Cine crede in domnu crede in trimisi, cine se supune domnului se supune ”trimisilor”
 
  La orice logica elementara putem constata ca de fapt religiile sunt cea mia eficienta forma de excrocherie
 

 Excrocheria consta in faptul ca religiile vin de la ”trimisi”. Dar nu exista nici o confirmare deivina ca trimisii aia sunt chiar trimisi, si nu se poate verifica asta. Psihologia si mai ales psihiatria, explice niste sindromului precum  ”sindromul trimisului” sau ”soidromul dumnezeu”, care sunt forme de disociere mentala iar asta ii face pe aia sa fie ”ferm convinsi” ca sunt trimisi, de aia sunt crezuti, fiindca sunt in stare sa mora pentru ideea lor sau credinta lor..

 

 Daca a aexistat sau nu a existat Isus Hristos, aflati ca a existat, dar nu unu ci mia multi
 

  la fel si arca lui Noe a fostr descoperita pe muntii din turcia, dar pana acu sunt vreo 5
 
 
  Antiteismul deci este pozitiv in sensul ca de fapt incearca sa desfiinteze o excrocherie monumentala, adica religiile. Nu inseamna insa lupta impotriva lui dumnezeu ci impotriva unei excrocherii
 

 Deci nu e totuna cu ceea ce numim satanism, care de fapt tot credinta in dumnezeu este numai ca dumnezeul lor se numeste dracu
 
********************************************************************************************

Creștinismul e deprimant

Creștinismul rezumat involuntar de către un creștin:
„în viață în afară de Dumnezeu nu te ajută nimeni”
„nu ești nimic și nu poți face nimic fără Dumnezeu”
Traducere: hai să te deprim, ca apoi să îți ofer o soluție pentru depresia pe care tocmai ți-am produs-o.
E o atitudine extrem de păguboasă. Pe de o parte prezintă o viziune falsă asupra lumii - există o grămadă de oameni și instituții pe care te poți baza, începând de la familie, la prieteni etc. până la mecanismele societății în ansamblul ei. Dacă s-ar face o listă cu entități care merită recunoștință, cele inexistente s-ar afla întotdeauna la coada acestei liste. Doar gândește-te la toate lucrurile pe care te bazezi zi de zi, care diferențiază traiul tău de traiul animalelor din pădure: locuință, curent electric, apă curentă, utilități, transport, educație, comunicație, informare, siguranță. Pentru toate acestea, omul trebuie să îi fie recunoscător omului.
Pe de altă parte, e și extrem de enervant să ți se repete întotdeauna că ce urâtă este viața și cum nu merită trăită dacă n-ar exista o fantomă invizibilă din ceruri, care oricum nu există. Când sunt nevoit să ascult astfel de persoane, întotdeauna mă simt ca și cum aș fi mâncat ceva cu adevărat dezgustător.
Dacă există un zeu similar celui din mitologia creștină, adepții acestuia sunt cei mai mari dușmani ai săi. Pentru că îndepărtează pe toată lumea de acesta. Pur și simplu negativismul lor îi face antipatici și nu-ți dorești altceva decât să tacă sau să plece de lângă tine.
Ai o depresie? Consultă un specialist! Nu propovădui o soluție care în mod evident nu funcționează, fiindcă dacă ar funcționa, ai avea o atitudine mai pozitivă, nu ai fi mereu la limita prăpastiei și disperării.

Totusi ,crestinismul se potriveste foarte bine pentru ignoranti  .N-ar fi nici o problema...dar sa nu-l bage pe git altora.Despre Iehovism ce sa zic? Un cacat american imputit,evident.Daca esti iehovist si aceste texte nu te trezesc ,cit de cit,inseamna ca esti un idiot.Da ce conteaza :D ,astia is mai multi.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))