Martorii Lui Iehova > Doctrină

Turnul de veghe, Martie 2016, ediţia de studiu.

(1/1)

valeriu:
Instrucţiuni noi, instrucţiuni noi şi instrucţiuni noi! Multă abureală! Atenţie! Nu părăsiţi adunarea că rămâneţi fără preţioasele instrucţiuni! Sigur că da, ei sunt singurul canal de comunicare între Dumnezeu şi om, ei deţin „cheile Împărăţiei”, nici ei nu intră în ea şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lasă să intre!

Vedeţi  paragraful 19, pag. 22, cică, şi în lumea nouă se vor deschide nişte suluri cu instrucţiuni noi. Păi dacă cei 144000 vor fi răpiţi la cer, prin cine vor fi „deschise” acele suluri în lumea nouă? Ca să fiu înţeles, eu nu trag la îndoială puterea lui Dumnezeu, însă trag la îndoială doctrina încurcată (babilonică) a WTS!  :)

Aliosa:
Mda! Când am văzut câte vizualizări are topicul ăsta, am zis să revăd articolul cu pricina. Pe lângă faptul că ni se reamintește că Dumnezeu tratează direct cu cdg, și multe alte bla - bla-uri, am remarcat par.13,14 în care martorii sunt îndemnați chiar să-și dea viața pt frați....  Are legătură oare cu pct. 3 din noua directivă medicală?

lovelogic:
Eu cred că ideea aceasta a fost pusă pentru a întări impresia că la Martori este iubire adevărată. În realitate, situațiile când trebuie să îți dai viața pt frați sunt foarte rare în toată lumea, la nivel individual, șansa să apară această situație este practic nulă. Dar s-a discutat de această idee ca și cand iubirea este atât de mare încât doar aici mai este de lucrat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă