Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« : Februarie 06, 2016, 10:12:02 am »
http://www.stareanatiei.ro/2016/02/cna-si-cultele-religioase-criminale/

Nu e o noutate pentru nimeni ca tot mai multe voci ii acuza pe ioehovisti ca sint o secta criminala.De ce nu realizeaza ei asta?Simplu,secta le-a futut creierii efectiv,incit nu mai au ratiune;nu mai stiu care e stinga si care e dreapta.

Ce cazu Botnariu,stie guvernu ce abuzuri se fac in secta iehovista;cum sint hartuiti,abuzati ,timorati tinerii acestui cult deosebit de periculos? De ce guvernantii nu iau atitudine? Chiar nu stiu nimic?Ca secta abuzeaza copii,cazuri de pedofilie ce nu sint raportate la autoritati,violuri,abuzuri in familie,dezbinari de familii,refuzul unor tratamente medicale?

Ba nebunilor stiti in ce secol traim? 
Nu vedeti ca urmati 7 magnifici psihopati,care ei cica is sclavul;dar sclavii sinteti voi?
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #1 : Februarie 11, 2016, 09:00:27 am »
Salut secta de criminali     >:(   ;toti sinteti raspunzatori morali de asa ceva....

http://www.catavencii.ro/libertatea-religioasa-se-opreste-acolo-unde-incepe-crima/

În articolul 2, alineatul 2 al Legii 489/2006 se spune foarte clar: “Libertatea de a-şi manifesta credinţa religioasă nu poate face obiectul altor restrângeri decât al celor care sunt prevăzute de lege şi constituie măsuri necesare într-o societate democratică pentru securitatea publică, protecţia ordinii, a sănătăţii sau a moralei publice ori pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”. Această reglementare este întărită în articolul 5, alineatul 4: “În activitatea lor, cultele, asociaţiile religioase şi grupările religioase au obligaţia să respecte Constituţia şi legile ţării şi să nu aducă atingere securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice, precum şi drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #2 : Februarie 22, 2016, 05:18:25 pm »
cum trebui privit aparatul de conducere al sectei iehoviste.

secta totalitara .
 
Conducatorii de la sediul mondial al Watchtower, si anume autodeclaratul “sclav fidel si prevazator”, impreuna cu tot aparatul de supraveghere (si represiune), pana la nivel de “slujitori ministeriali”, duce o politica neobosita pentru a-i face pe Martorii de rand sa se considere superiori fata de toti ceilalti oameni care nu fac parte din religia lor. Enoriasilor li se induce, la fiecare intrunire, ideea ca au privilegiul de a face parte din Singurul Popor Aprobat al lui Dumnezeu care exista, in clipa de fata, pe Pamant. Un soi de NATIONALISM pervers, religios, feroce. Ei trebuie sa se considere superiori din toate punctele, tuturor celorlalti! UNICI ! Insa, cand vine vorba de raportarea Martorilor de rand la conducatorii lor, la”sclavul fidel si prevazator”, la UNSII de la sediul mondial si la aparatul lor de supraveghere (si represiune), pana la nivel de ” slujitor ministerial”, lucrurile stau cu totul altfel. Desi Isus a spus clar ca “VOI, TOTI, SUNTETI FRATI”, conducatorii acestui cult se straduiesc, neobosit, sa le imprime Martorilor de rand in minte si suflet, convingerea ferma ca ei, enoriasii, NU SUNT EGALI cu cei ce-i conduc si supravegheaza. Martorii de rand nu sunt alesi, nu sunt unsi, deci n-au spirit sfant. N-au nici o calitate, pricepere, vreun drept sau vreo capacitate sa studieze si sa inteleaga, vointa lui Dumnezeu, singuri, fara ajutorul conducatorilor. Enoriasii Martori trebuie sa se considere pacatosi si nedrepti in ochii lui Dumnezeu, prin comparatie cu conducatorii lor. Traducerea Lumii Noi, cea mai pervertita traducere a Bibliei din cate exista(opinia mea), a fost modificata avand ca unul dintre obiective principale inducerea in Martorii de rand a sentimentelor de inferioritate fata de conducatorii acestui cult, de murdarie morala si vinovatie fata de Dumnezeu, prin comparatie cu conducatorii lor, autopretinsii “Copii ai lui Dumnezeu” si ” Frati ai lui Cristos”. Toate acestea pentru a exercita un control total, opresiv , dictatorial, asupra membrilor de rand ai acestui cult. Si, ce sa vezi, functioneaza! ” POPORULUI II PLACE”!
*************************
Uitativa bine la imbecilu asta cretin,e unul din sefii sectei iehoviste din America.
Asa zisu “Corp de Guvernare” ce guvernati ba,prostii din lumea asta larga :)))))))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=u7DEwQePXEo
*************
legat tot de singe ce bine le spune un MARTOR ihovist.(daca mai e?

 secta criminala
 
"M-am trezit la realitatea ca fac parte dintr-o secta de ceva ani buni, inca de cand eram in liceu. Eram botezat deja, din pacate. Am zis sa stau si eu in organizatie asa de forma, de dragul parintilor. De atunci incerc sa-mi trezesc si parintii, dar fara prea mare success. E greu sa faci asta cu oameni care au fost spalati pe creier, indoctrinati si tinuti in ignoranta decenii la rand. Intr-un fel ma gandeam ca poate ii mai bine pentru ei asa, ca i-ar distruge gandul ca si-au irosit viata pentru o secta cretina. Asta pana nu demult cand mi-am dat seama cat de periculoasa este cu adevarat aceasta secta a mortii.
Maicamea s-a simtit tot mai rau in ultimul timp. S-a dus la medicul de familie care i-a dat o trimitere la spital. Acolo i-au facut analize si doctorii au fost socati sa afle ca are hemoglobina 4, valorile normale fiind intre 12 si 14. Nu stiau cauza acestei stari, dar voiau sa inceapa imediat sa-i faca transfuzii de sange. Ea nici nu ma anuntat ci a sunat imediat batranii sa mearga acolo sa se asigure ca nu primeste sange, desi era noapte. La 1 noaptea au ajuns, ca niste adevarati fanatici. Au pus-o sa semneze o declaratie ca nu va accepta o transfuzie. In ziua urmatoare am aflat si eu. Starea ei s-a inrautatit.
Am vizitat-o si am incercat sa o conving sa accepte o transfuzie, dar in zadar. I-am explicat cat de ilogica ii doctrina sangelui si de cate ori si-a schimbat organizatia parerea cu privire la asta, la transplanturile de organe, vaccinuri, etc, dar nu a vrut sa auda. A sustinut ca fratii o vor ajuta sa primeasca tratamente alternative. Am discutat cu doctorii, care mi-au explicat ca aceste tratamente nu sunt acoperite de asigurare. Costa sume exorbitante, se gasesc greu si isi fac efectul prea incet. Hemoglobina ii scazuse acum la 3.8.
Doctorii ziceau ca mai avea maxim cateva zile de trait si cretinitatile alternative din fractiile permise ar fi fost inutile. Chiar si asa, ea le voia doar pe alea. Tatal meu a rugat batranii sa ne ajute financial sa le cumparam. Eventual sa anunte in congregatie sa doneze si fratii bani. Au venit 3 batrani la noi in dupa-masa aceea. Ne-au citit versete care ne-au dat de inteles ca-i responsabilitatea noastra. Au zis ca ei nu sunt responsabili, ca nu ne pot ajuta si ca politica organizatiei este sa nu se implice in astfel de cazuri cu ajutor banesc. I-am spus mamei imediat cat de mut vor sa o ajute fratii ei.
Pe la 3 noaptea am primit un telefon de la doctorita care o trata. Mi-a spus sa merg de urgenta la spital ca are tahicardie la inima si crede ca ii pe moarte. Am mers doar eu impreuna cu un prieten martor care nu mai crede nici el indoctrinarea. Era la terapie intensiva. Am implorat-o sa primeasca transfuzia. In jur de 4 ore am stat langa ea si am plans rugand-o sa accepte transfuzia. Prietenul meu o incuraja si el. Camera era plina de doctori si asistente care o rugau sa semneze ca le da voie sa-i administreze sange.
In cele din urma a cedat. A semnat hartia si sangele a fost adus de urgenta. A doua zi, cand am vizitat-o, deja era rosie la fata si se simtea mult mai bine. Avea chiar chef de glume. Era fericita sa fie in viata. Le-a spus la batrani imediat ce a facut. Doctorii au aflat ulterior ca din cauza unei atrofii gastrice a dezvoltat anemie pernicioasa care nu a fost detectata si tratata timp de multi ani. Tratamentul este foarte simplu si usor, constand in injectii cu vitamina B12.
Nu mi-a venit sa cred ca din cauza martorilor, era sa moara in urma unei boli usor tratabile. Dupa o saptamana a fost externata din spital. In ziua urmatoare externarii, batranii au sunat-o si au decis sa se intalneasca cu ea. Au spus ca prin faptele ei s-a dezasociat de organizatia martorilor, si ca vor anunta asta la sala. Ea nici nu s-a suparat prea tare, fiind mai degraba bucuroasa ca ii in viata. Chiar a recunoscut ca nu a inteles niciodata de ce martorii accepta unele fractii de sange si altele nu.
Acum urmeaza tratamentul si se simte mai bine ca oricand. Toata experienta asta m-a pornit mai mult ca oricand impotriva martorilor. Voi face tot ce este in putinta sa lupt impotriva acestei secte a mortii, ca sa nu pateasca si alti oameni la fel. Scuze ca m-am lungit, dar aveam nevoie sa ma eliberez undeva."
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #3 : Martie 08, 2016, 09:44:00 am »
Lunga aşteptare se apropie de sfârşit.
● Pagina web www.jwinfo.ro, care va demasca falsitatea, fariseismul, învăţăturile false şi nebiblice, cruzimea, corupţia spirituală, practicile ascunse, secretomania şi manipularea corporaţiei religioase Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania se află pe ultima sută de metri, urmând a fi lansată oficial în câteva săptămâni.
● Până la lansare vizitatorii paginii vor vedea doar derularea numărătorii inverse, deşi în background analiştii programatori şi graficienii lucrează la designul siglei, la stabilirea fonturilor, la sistemul de useri şi administrarea acestora, la stabilirea şi definitivarea liniilor de design, a elementelor grafice şi funcţionale ale site-ului etc.
● Site-ul va avea o grafică de excepţie şi o funcţionalitate impecabilă, aspecte care vor fi mereu îmbunătăţite. O descriere detaliată a site-ului va fi disponibilă odată cu lansarea acestuia. Vă rugăm să distribuiţi această veste cât mai mult şi pe toate canalele posibile, pentru ca în preajma lansării, cât mai mulţi oameni să ştie de existenţa acestui proiect născut din respect şi iubire pentru suferinţa şi perseverenţa a milioane de oameni sinceri a căror viaţă personală şi familii au fost grav afectate. Alţii, sute de mii, au înfruntat sistemul fariseic chiar în interior crezând că acesta poate fi reformat, dar au sfârşit prin a fi marginalizaţi şi excomunicaţi, pentru unii acest lucru soldându-se cu grave consecinţe de ordin material, personal şi familial. Alţii au căpătat afecţiuni de ordin afectiv, psihic şi somatic, pierzându-şi sănătatea fizică, psihică şi afectivă. Alte mii şi mii de oameni au plătit cu viaţa, deoarece şi-au pus încrederea şi au respectat învăţături stricăcioase... iar alţii, mulţi de tot, s-au sinucis, deoarece n-au putut găsi tăria necesară cu ajutorul căreia să înfrunte în mod demn politica evitării totale impuse de către Organizaţie. Acest site s-a născut tocmai din suferinţa acestor oameni care l-au iubit şi încă-l iubesc pe Dumnezeu.
Aşadar... a început numărătoarea inversă...

https://www.facebook.com/JWinfo.ro/
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #4 : Martie 10, 2016, 02:14:58 pm »
iehovism,fascism,comunism ,ortodoxism...tot un cacat.

https://www.facebook.com/laurentiu.loren/videos/10203980285964576/

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #5 : Martie 17, 2016, 09:09:36 am »
Ce fac acum minunatii de iehovisti,"acum" cind apar diferite scandaluri care ii demasca?Secta le-a dat ordin sa nu comenteze pe internet sa lase sa se astearna praful pe aceste "focare"....Intr-un cuvint sa fie vicleni ca serpii asa cum sfinta friptura colectia aia de carti vechi ;plin de crime si nenorociri ii invata..

https://www.youtube.com/watch?v=y8SuSKR2n-U

Daca ati sti ceva engleza ar fi mai usor sa intelegeti ca va pierdeti vremea in aceasta secta americana;si sigur va venii vremea cind veti regreta.Secta nu doreste sa fi invatat,cultivat;ea te vrea un produs al fermei de vestitori.Pioni importanti pentru propagarea acestei infectii mintale.Copii de la 12 ani sau mai tineri sint siliti,abuzati sa urmeze "halucinatiile" parintilor.Chiar si Cristii om cica perfect si-a inceput cariera de fiu a lu dumniezoo la virsta de 30 de ani;da chiar atunci cind la lovit schizofrenia.Nici un om normal nu ar putea spune ca e fiul lui dumnezeu in ziua de azi ca ar i internat la balamuc.Acum nebunii sint sub tratament sau inchisi la balamuc;atunci umblau pe strazi cu povesti iudeo crestine de care nebunii se stie sint foarte captivati.
Normal ca nu toti care imbratiseaza acest amalgam de credinte bolnave sint nebuni.Unii doar se folosesc de acestia pentru a tin turma in frica si supunere.
Foarte convenabil ca personajul fictiv jehovah sa fie unul inspirator de frica si iute la minie.
Doar asa ii sta unui dumnezeu psihopat bine ,daca turma sta supusa si tremurind in fata lui pentru a putea fi mulsa de baietii destepti....;Toata ziua sa zicem rugaciuni (sa halucinam) cu piticul nostru din cap;aceasta metastaza care credem sau nu, ne handicapeaza.
Un om care nu e parazitat de crdinte e de 100 de ori mai linistit,fericit,liber;decit oamenii cu credinta.
saracii oameni cu credinta ei nu au nevoie de dovezi,ei trebuie doar sa creada.In general sint oameni ignoranti,saraci,amariti si bolnavi.
Selectia naturala face legea recunoasteti sau nu;va puteti ruga zilnic ore intregi;rezultatul este zero dupa cum stiti prea bine.
dar daca umblii cu lupii urlii ca lupii,iar mintea ta dresata,parazitata va fi rupta de ratiune,logica,gindire critica;astfel sinteti o turma usor de manipulat si mulsi de putinii banuti si averi ce le detineti.
In colivia mintii care sinteti doar cu putin noroc puteti iesi afara;sa nu ratati ocazia.Va irositi viata si cel mai important a copiilor vostrii.Nu le bagati pe git aceasta credinta bolnava iehovista;lasati timpul sa rezolve lucrurile...
Intr0o zi se va pune si presa si guvernantii pe aceasta ticaloasa corporatie si o vor calarii pina isi va da duhul.

Asa a crapat si comunismul,fascismul,;uite cu misa au reusit sa-i risipeasca;se pare ca a suparat tare ceva politicieni influenti.
Toti vedem ca secta sa transformat intrun teatru ieftin,cu o doctrina mincinoasa;nimic din ce au profetit iehovistii nu sa implinit.
Secta se bucura cind gaseste prosti imbecili da-stia din tata in fiu ca familia Bindiu Titu.Bindiu Ttu mulge capra si cred si tapu :D ciobani da astia urmati;astia is desteptii pamintului pe care intuitia va sune sa-i urmati/?
Asa veti ajunge in lumea noua unde veti invata sa dati buna ziua la apostati ? :D
Ma imbecili,ma distrati ca cica voi ne evitati;pai nici noi nu avem nevoie de voi asa cum nu ai nevoie sa dormi cu un cacat sub plapuma. :))))))))
Cu nemarginita dragoaste ca de la trezit la mulgatori da vaci cum sinteti majoritatea :)))) ups si capre.
PS Bideu Titu si-a facut curatenie in turma si cum nu mai avea capre de futut si -a cumparat;n-am stiut de ce rinjesc atit de caraghios ca stapinu lor.

Cei care v-ati trezit si cautati ocazia sa iesiti din cusca mintii JW.Borg. va urez succes si LIbertate grabnica.
Povestile cu zei lasatile pentru "lumea cealalta"pentru ca cum stiti n-a transpirat absolut nimic de acolo,si nici o religie nu se aseaza pe vreun adevar.
Cind va veti recistiga libertatea va fi un sentiment extraordinar si abia atunci veti incepe sa traiti;nu va irositi viata intr-o corporatie care zilnic sta cu mina intinsa dupa bani.
Fiti isteti;lasatii pa bosorogii iehovisti sa crape pe limba lor! pa.

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #6 : Martie 17, 2016, 09:25:43 am »
Ce fac acum minunatii de iehovisti,"acum" cind apar diferite scandaluri care ii demasca?Secta le-a dat ordin sa nu comenteze pe internet sa lase sa se astearna praful pe aceste "focare"....Intr-un cuvint sa fie vicleni ca serpii asa cum sfinta friptura colectia aia de carti vechi ;plin de crime si nenorociri ii invata..

https://www.youtube.com/watch?v=y8SuSKR2n-U

Daca ati sti ceva engleza ar fi mai usor sa intelegeti ca va pierdeti vremea in aceasta secta americana;si sigur va venii vremea cind veti regreta.Secta nu doreste sa fi invatat,cultivat;ea te vrea un produs al fermei de vestitori.Pioni importanti pentru propagarea acestei infectii mintale.Copii de la 12 ani sau mai tineri sint siliti,abuzati sa urmeze "halucinatiile" parintilor.Chiar si Cristii om cica perfect si-a inceput cariera de fiu a lu dumniezoo la virsta de 30 de ani;da chiar atunci cind la lovit schizofrenia.Nici un om normal nu ar putea spune ca e fiul lui dumnezeu in ziua de azi ca ar i internat la balamuc.Acum nebunii sint sub tratament sau inchisi la balamuc;atunci umblau pe strazi cu povesti iudeo crestine de care nebunii se stie sint foarte captivati.
Normal ca nu toti care imbratiseaza acest amalgam de credinte bolnave sint nebuni.Unii doar se folosesc de acestia pentru a tin turma in frica si supunere.
Foarte convenabil ca personajul fictiv jehovah sa fie unul inspirator de frica si iute la minie.
Doar asa ii sta unui dumnezeu psihopat bine ,daca turma sta supusa si tremurind in fata lui pentru a putea fi mulsa de baietii destepti....;Toata ziua sa zicem rugaciuni (sa halucinam) cu piticul nostru din cap;aceasta metastaza care credem sau nu, ne handicapeaza.
Un om care nu e parazitat de crdinte e de 100 de ori mai linistit,fericit,liber;decit oamenii cu credinta.
saracii oameni cu credinta ei nu au nevoie de dovezi,ei trebuie doar sa creada.In general sint oameni ignoranti,saraci,amariti si bolnavi.
Selectia naturala face legea recunoasteti sau nu;va puteti ruga zilnic ore intregi;rezultatul este zero dupa cum stiti prea bine.
dar daca umblii cu lupii urlii ca lupii,iar mintea ta dresata,parazitata va fi rupta de ratiune,logica,gindire critica;astfel sinteti o turma usor de manipulat si mulsi de putinii banuti si averi ce le detineti.
In colivia mintii care sinteti doar cu putin noroc puteti iesi afara;sa nu ratati ocazia.Va irositi viata si cel mai important a copiilor vostrii.Nu le bagati pe git aceasta credinta bolnava iehovista;lasati timpul sa rezolve lucrurile...
Intr0o zi se va pune si presa si guvernantii pe aceasta ticaloasa corporatie si o vor calarii pina isi va da duhul.

Asa a crapat si comunismul,fascismul,;uite cu misa au reusit sa-i risipeasca;se pare ca a suparat tare ceva politicieni influenti.
Toti vedem ca secta sa transformat intrun teatru ieftin,cu o doctrina mincinoasa;nimic din ce au profetit iehovistii nu sa implinit.
Secta se bucura cind gaseste prosti imbecili da-stia din tata in fiu ca familia Bindiu Titu.Bindiu Ttu mulge capra si cred si tapu :D ciobani da astia urmati;astia is desteptii pamintului pe care intuitia va sune sa-i urmati/?
Asa veti ajunge in lumea noua unde veti invata sa dati buna ziua la apostati ? :D
Ma imbecili,ma distrati ca cica voi ne evitati;pai nici noi nu avem nevoie de voi asa cum nu ai nevoie sa dormi cu un cacat sub plapuma. :))))))))
Cu nemarginita dragoaste ca de la trezit la mulgatori da vaci cum sinteti majoritatea :)))) ups si capre.
PS Bideu Titu si-a facut curatenie in turma si cum nu mai avea capre de futut si -a cumparat;n-am stiut de ce rinjesc atit de caraghios ca stapinu lor.

Cei care v-ati trezit si cautati ocazia sa iesiti din cusca mintii JW.Borg. va urez succes si LIbertate grabnica.
Povestile cu zei lasatile pentru "lumea cealalta"pentru ca cum stiti n-a transpirat absolut nimic de acolo,si nici o religie nu se aseaza pe vreun adevar.
Cind va veti recistiga libertatea va fi un sentiment extraordinar si abia atunci veti incepe sa traiti;nu va irositi viata intr-o corporatie care zilnic sta cu mina intinsa dupa bani.
Fiti isteti;lasatii pa bosorogii iehovisti sa crape pe limba lor! pa.
https://www.youtube.com/watch?v=O6628NJKpgE
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #7 : Martie 19, 2016, 09:20:10 am »


Pfoai ce indoctrinare baga parintii iehovisti copiilor lor;saracii ,cred ca-i bine;insa pentru viata reala ii handicapeaza.In loc sa mearga sa se zbata sa-si rezolve problemele ei saracii se roaga ,crezind ca un personaj imaginar le va sarii in ajutor.In istoria omenirii asa ceva nu sa intimplat.A ,ca unii halucineaza pa chestia asta si cred ca cineva ii ajuta,asculta ,sigur nu-s normali la cap.

« Ultima Modificare: Martie 19, 2016, 09:35:35 am de GABRIELL »
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #9 : Martie 20, 2016, 10:03:19 pm »
un dialog al unui prieten pe feisbook.
Szilárd Tămaş
14 martie la 18:56 · Salicea ·
Cand vad genul asta de imagini, o minunata senzatie viscerala imi aduce aminte de dumnezeu!
Cum ne da el de toate: case, masini, mofturi, 7 perechi de cizme, haine cu care sa se asorteze, bijuterii, excursii in Mediterana, Caraibe, besini in cap, si de nefericitii astia il doare in pula aia mare si sfanta. Ca daca nu l'ar durea, nu v'ar umple voua gurile cu stiinta despre dumnezeu, sa va si laudati cu asta! - in timp ce nu va pasa de astia. Credinciosii pulii. Nu valorati nici cat un ateu.( Ateu - tipii aia carora va simtiti superiori, ai dreaq de tupeisti ce sunteti! )
Hai, mars la dezabonat si la sters din lista de prieteni.
 .
 
Szilárd Tămaş Sunt ATAT de satul de retardatii de planeta asta, incat uneori imi vine sa explodez. Satul sa vad " spirite cultivate ", care asculta, ca si Hitler, Wagner, in timp de tragedia celui de langa el nici nu'l misca. Satul sa vad filosofii pulii calului, imbatati de propriile cuvinte, cazuti in admiratie dupa ei insisi, in timp ce in realitate, n'are nici cea mai slaba sclipire de empatie fata de cel care sufera exact langa el! Sunt satul, nu mai suport ipocrizia celor care cred ca spiritualitatea se refera la corectitudine politica, cuvinte mestesugite si imagine personala. Ii vad in viata reala ce mancatori de cacat sunt, pt o pozitie privilegiata, pt niste maruntisuri de nu merita nici sa'ti pierzi vremea cu ele, insa aia sunt tinta si bucuria lor in viata! Sunt satul sa folosesc cuvinte ingrijite, doar ca sa nu le tulbur sau sifonez cacatul ala de presupusa imagine se sfant! Mereti in pula mea de jigodii crestinoide,indiferent de apartenenta, ca oricum nu dau 2 bani pe nimicurile voastre, asa cum voi, crestinii, nu dati 2 bani pe un om.
 
Theodora Claudia Dan Ai dreptate,duca-sa pe pustie cu credinta lor cu tot si nu te mai necaji degeaba,stii cum e "cu o floare nu se face primavara.." si ca sa-i faci sa inteleaga nu e posibil (la majoritatea),sunt atat de ipocriti si de fuduli,ca invata pe de rost cacaturile alea de porunci,dar nu le pun in practica,de ex: "Ajuta-ti aproapele",ptr ei e o definitie si atat,din pacate nu doar credinciosii sunt asa ca nu dau doi bani pe oameni...stii cati tampiti am vazut aici ca dispretuiesc oamenii fiindca sunt rasisti,in schimb aduna toate javrele puricoase si mâțele si le duc in casa..saracutii zic ei..imi e lehamite propriu de rasa umana cateodata sa stii..
Szilárd Tămaş De fapt, tot ce se intampla pe planeta asta de cacat e politica. Niste maimutoi ca noi oamenii, lipsiti de dragoste fireasca, de empatie, imbolnaviti de patima puterii. Toti fug dupa putere, toti! Unde exista dorinta de putere, nu exista dragoste. Niste bolnavi. Tot ce vedem e rezultatul unor alegeri ale unor nebuni, prinsi intr'un lant cauzal fara iesire. Nu exista nici un dumnezeu, decat dragostea ca sentiment. Ala lumineaza orice om, mai putin pe prostii care venereaza ceva care nu'i lumineaza deloc, decat undeva, afara, si afara din realitate. Politica unor state nefiresti ca si construct, ca si necesitate. Barbarie planetara. Nici un dumnezeu. Doar vointa innebunita a unor prosti.
 
Theodora Claudia Dan Mda...se pare ca nu mai prea exista dragoste de nici in fel,doar ura,invidie si sete de putere...asta am devenit,niste bestii...
 Cristian Eftimie Am dori ca Dumnezeu să existe şi să intervină. Din nefericire e o nepăsare imensă printre creştini. Suntem totuşi 2 miliarde de creştini. Măcar. Divizați dogmatic. Şi alergând după mai binele nostru. Trist e că se consumă resurse financiare colosale pt lideri bisericeşti care predică ce ştim deja. Şi actiuni umanitare se fac rarisim.
 
Szilárd Tămaş Nu exista nici un dumnezeu, prietene. Doar un spectacol al unor vointe oarbe.
 
Cristian Eftimie Asta chiar e dificil de demonstrat. Cert e că oamenii încearcă din varii motive să fie ori lupi oamenilor(homo homini lupus) , ori să-i trateze ca "regi" (homo homini rei). Măcar de la Seneca. emoticon smile Unii pun accent pe virtuți şi progres moral, alții au al...Vezi mai mult
 
Szilárd Tămaş Iti respect parerea, nu ti'o si impartasesc. Eu vad 2 legi pe lumea asta: una naturala, care'si are mersul ei, iar a doua, vointa Omului.
 
Szilárd Tămaş Si in ce priveste vointa omului, nu mai conteaza detaliile.
 
Cristian Eftimie Păi şi eu văd la fel. Omul prin voința lui putând schimba ambientul, interrelaționările. Şi aici apare mitologia. Sau religia. Diversificată. Şi ştiința. Aplicată. Până la ştiință. Un număr de utopici numiți creştini pretind că sunt adepții şi urmaşii ...
 
Cristian Eftimie Să desființeze creştinismul. Că nu există. Şi să-şi caute alt Lider. Sau să fabrice alt model. Minimul bun simț cere asta.
Î

 
Gelu Lucian Vasile Hai bro" sa rationam realitatea,pentru ca Dumnezeu lipseste din ecuatia tragediei acesteia la care retardatii contribuie intru perpetuatea ei.
 
Szilárd Tămaş Mai, la aproape 42 de ani, imi urasc deja viata, asa cum e ea proiectata! Nu mai suport umilintele, nu mai suport lipsa asta e omenie pe care tocmai cei care o intretin o proclama! Si mai vor sa si traiasca vesnic! Doamne ajuta'le, cu mentiunea ca in prima decada a vesniciei, sa se trezeasca si sa traiasca un vesnic cosmar.
 
Bernadette Gall TU es triste tu sais mr sziltard et je souhaite plus te lire . MAIStu es libre de penser cela mis cela me fait mal et je ne desire pas cela sois heureux q uand meme, cela ne depend que de TOI
 
Szilárd Tămaş De mine, nici macar soarta mea nu depinde doamna draga, ci totul e un lant cauzal, influentat de noi toti. Pana nu ne prindem ca suntem UNA, nu va merge deloc mai bine treaba. Cuvintele goale si pompoase nu rezolva nimic.
 
Tabita Chiriac-Merlea O spui cu cuvinte vulgare, dar o spui corect. Te revolta suferinta din lume, ca pe orice "mamifer" cu suflet uman si cu capul pe umeri (atât de rar de gasit!). Cu toate ca nu aprob un asa vocabular in public, recunosc ca iese spontan si instantaneu in fata imaginilor bestiale si nenorocirilor care ne înconjoara. Fara alte cuvinte, doar cu lacrimi...
 
Szilárd Tămaş Doamna Tabita, stiti prea bine ca nu aprobarea celor din jur o caut.... Dar va multumesc.
 
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #10 : Martie 24, 2016, 09:24:53 pm »
un articol excelent        http://martorii-lui-iehova.ro/2016/03/programul-controversat-al-congresului-regional-din-2016-fii-loial-sau-vei-fi-evitat/Totuşi este clar că şi Corpul de Guvernare se teme. A avut parte de un an 2015 deplorabil: scandaluri de abuz sexual pe toate canalele de ştiri, membri ai Corpului de Guvernare aduşi în faţa tribunalului şi catalogaţi drept „evazivi şi necooperanţi“, concedierea mai multor betelişti şi pionieri speciali, abandonarea mai multor proiecte de construcţii şi o creştere practic nulă în numărul Martorilor la nivel mondial în ciuda numărului mare de botezuri şi naşteri.

Concluzia finală? Nu primeşti un astfel de congres dacă cei aflaţi la conducere se simt în siguranţă. Un astfel de congres vine când cei din frunte se tem foarte mult. 8)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #11 : Aprilie 02, 2016, 09:23:42 am »
Secretomania de tip masonic ,a sectei perfecte JW.org Secta americana imputita.Eu personal nu dau nici un cacat de tot(absolut) ce tine de iehovism.

http://martorii-lui-iehova.ro/2016/04/scurgere-groasa-persoana-din-interiorul-watchtower-dezvaluie-indrumatorul-supraveghetorilor-de-circumscriptie/


De ce sa-ti bagi in cap cacaturi iehoviste, cind poti traii liber ca pasarea cerului? :)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #12 : Aprilie 05, 2016, 12:25:56 pm »
 

Dorel Caminante‎Foşti Martori ai lui Iehova
10 minute ·
 
Invitaţia la Comemorarea din 2016 cu un sâmbure de adevăr în plus, în varianta Calin H.  şi Dragoş Pătraru.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.604
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline David

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Nov 2011
 • Mesaje postate: 3.359
  • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Martorii Lui Iehova cult Criminal, conform TVR Romania
« Răspuns #14 : Aprilie 10, 2016, 04:55:57 pm »
Lol Gabriel
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19