Congresul Special 18-20 august Cluj Arena

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.601
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Congresul Special 18-20 august Cluj Arena
« Răspuns #15 : Octombrie 14, 2017, 08:30:27 pm »
nu de mult am stat de vb.cu doua iehoviste incercind pe scurt sa le explic , de ce este imposibil ca zeul biblic ehovica sa existe.
dupa doua minute amindoua plingeau fara ca saracele sa-mi poata aduce vre-o dovada,argument.

Foarte important ca vestitor;agent de publicitate pt ehovica sa-i facem de cunoscut numele.
Altfel moare,crapa,,ca toti zeii olimpului,romanilor;acolo unde nu sa auzit de zeul criminal ehovica el nu exista.

personajul cu cele mai multe crime din biblie ,ati gicit este ehovica;nu dracu,satan;sau ce cacat de sperietoae aveti voi,adultii crestinopati.

ehovica a omorit copii,femei gravide,batrini ,animale;doar pt.ca nu erau evrei;nu erau in tabara norocoasa.
asta spune biblia voastra,trebe doar sa cititi.

Da secta in functie de intentii spune despre ehovica ca e zeul iubirii;in alte situatii il prezinta razbunator si criminal;ce inseamna asta;inseamna manipulare prin frica! asta se si urmareste.

cind am tres apa pa ehovica nu a fost usor;a trebuit sa treaca un an sa iasa frica din mine,frica insurubata in subconstient de secta asta americana imputita.

apropo de secta americana ;voi chiar nu realizati ca monstru asta american a fost inventat,construit..in america ? ca multe alte secte;ca majoritatea celor cunoscute ? ce cacat de blocaj aveti in creierele voastre netede,de nu intelegeti acest simplu fapt?


chiar nu vedeti ca secta inainte de revolutie era una si dupa ce au luat puterea americanii...sa transformat intr-un cacat mare?in state era un cacat mare,dar aici nu a ajuns toata influenta lor odioasa.

secta se vrea originala si cind colo face inruniri imense ca toate sectele evanghelice americane;reteta de strins bani grei si rapid;sali de congrese facute tot pe banii prostilor.

Afacerea ce-a mai banoasa vi cu o filozofie politico religioasa inspirata din biblie;formezi o clasa de sclavi si o clasa de abuzatori de sclavi ;da sclavi moderni si leu cu leu se aduna.

Chiar si dintr-o tara amarita ca romania se aduna anual milioane de dolari;afacerea ideala neimpozabila.
Faina smecherie tipic americana;nu tot ce vine din america e bun;secte,homosexualitate(promovarea lor),tunuri financiare piramidale....,pornografie ,droguri;nu-ai bunatati.

si de imbecili ce sinteti duoamne feri sa ginditi ca sinteti o secta americana ,un cult.va meritati soarta de sclavi moderni;nu vedeti cum va ignora ehovica;cum se dispenseaza secta de voi daca comentati in front?chiar nu vedeti ca traiti intr-o dictatura,abuziva,rupti de realitate/? cu tribunale propii.

sinteti chip si asemanarea lui ehovica-criminali;vezi transfuziile,evitarea(in familie chiar...);abuzurile spirituale(am pus un articol ce explica ce inseamna)-deci un cacat de secta la superlativ!

de ce nu puteti intelege cum stati? pentru ca sinteti la fel de imbecili ca si pupatorii de moaste a lui Paraschiva companii;daia.

Jaba faceti pa gravii si va trageti la costum ca tot sinteti o adunatura de tarani prosti.
Voi nu va uitati la tv la emisiunile stiintifice ca sa vedeti ca sinteti in evul mediu ca gindire/?

va credeti tari ca sinteti uniti,ca va vedeti multi la congrese?nu vedeti ce adunatura de pupatori de moaste sinteti si voi.a da voi sinteti privilegiatii care ati nimerit exact in secta adevarata si perfecta.

desteptarea!!!

imi aduc aminte de colectivu de batrini din Viilor BM.mama ce adunatura de imbecili :D serios io am stat in secta atit pt sotia mea sa nu o fac sa sufere...da sa rupt atasi m-am eliberat.Tin sa va multumesc ca m-ati mirosit in cur ca fiind apostat;ca nu stiam ca sint;stiam doar ca nu va inghit nici pa voi nici secta asta imputita nici zeii vostrii;ehovica si fiusu cristi :D d-aleas muie la sfintii vostrii.

Vedeti ca e periculos sa mergi la congrese;unii de la atita futut la creieri cind ies din puscaria de congrese nu se asigura si merg direct la "domnu" ;i==os tot pacilea si va dau muie din toate unghiurile;dupa cum vedeti nu vreau sa-mi fac fani printre voi la felu cum ma exprim;banuiesc ca pe multi asa zis apostati ii deranjaza stilu meu de exprimare;dar cum v-ati prins ma doare in PL. :D am promis ca nu am sa va las sa va tihneasca de iehovism!

Stiu ca vi-sa interzis sa comentati, ca intotdeauna ati cazut pe locu doi.nu mai fiti ridicoli,iesiti din secta asta imputita cit puteti de repede.Sau cel putin nu va abuzati copii sa va urmeze;lasatii liber;destul ca v-ati nenorocit ani din viata.

salutari de la agigea :D PA

nu-i prea tirziu sa recunoasteti ca ati calcat in cacatu iehovist;lumea va va intelege;au patito cei cu Misa,cei cu yoga si altii din alte secte.corectura nu mai fack ca n-m chef :)Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline silviu

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Ian 2012
 • Mesaje postate: 141
 • Dragostea acoperă totul
Re: Congresul Special 18-20 august Cluj Arena
« Răspuns #16 : Octombrie 15, 2017, 11:03:40 pm »
Nu mai vorbi singur ca pierzi timpul scurt care a ramas :)
1 Timotei 4:10
Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel Viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, şi mai ales al celor credincioşi

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.601
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Congresul Special 18-20 august Cluj Arena
« Răspuns #17 : Noiembrie 04, 2017, 12:21:33 am »
Titlul asta a fost citit de aproape 800 de ori ,deci nu e in van. :) Vreau sa las o dira in urma mea,chiar daca secta e un elefant si eu un tintar.Secta e insensibila,dar oamenii se mai schimba,ajung sa recunoasca ca au gresit ,ca au fost inselati.De cind cu internetu secta singereaza grav,nu intimplator menegerii ei au iesit din ascunzatoare;vezi corpu de guvernare;imbecilii aia fanatici.Sa traiesti in libertate si sa taci din gura? Trebe sa fi imbecil.Acum cind ne putem exprima liber si sa nu le dau muie la cei care m-au inselat,abuzat,hartuit?;trebe sa fiu iresponsabil...

Secta sa inchida pravalia ,Romanii se trezesc greu dar si cind o fac;o fack lata ;sa se stie :))

Dute secta in pizda matii in america si ia imbecilii indragostiti de tine,cu tine.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))