Pt. ca postul meu nu era pt. mine, era pt. voi care credeti. Voi credeti ca Isus e salvatorul omenirii, si uite cum acest salvator impotent lasa 6 milioane de copiii (sau cati or fi) sa moara de foame anual. Aceasta realitate este o lovitura capitala pt. credinta voastra. La vorbe mari va pricepeti, dar realitatea va taie craca de sub picioare.
Da, cred în continuare că Isus este salvatorul omenirii şi misiunea Sa pentru care a venit pe pământ a fost să redea omenirii ceea ce a pierdut Adam şi Eva în grădina Eden, viaţa veşnică.
Da' de ce crezi? Daca Isus e salvatorul omenirii atunci trage chiulul la greu, si n-a mai venit la servici de mii de ani. Un angajator cu scaun la cap l-ar fi concediat de mult. Stai asa, poate de asta nu se intampla nimic, Isus a fost concediat si nu s-a mai gasit nici un amator pt. postul de salvator?

Ca să se împartă hrana într-un mod mai corect şi mai egal între oameni, astfel în cât nimeni să nu se îmbuibe şi nimeni să nu moară de foame, NU este nevoie să se pogoare cineva din ceruri.
Pai tocmai, perfect de-acord. De aceea nu avem nevoie de nici un Isus. Asta nu inseamna insa ca nu se cere asa ceva de la acest penibil mesia. Care cica a hranit de vreo 2 ori, in total vreo 9000 de oameni. Care era urmarit de altii ca sa primeasca de mancare cica. Care ar trebui sa implineasca profetiile himerice de genul:
Căci el îl va scăpa pe săracul care strigă
şi pe sărmanul lipsit de ajutor.
Va avea milă de cel umil şi sărac,
şi va scăpa vieţile săracilor.
Să fie
belşug de grâne în ţară,
chiar şi pe crestele munţilor! - Psa 72
Deci, halal salvator. De fapt realitatea arata ca Isus este mort bine mersi; el n-a putut sa salveze oricum pe nimeni, fiind doar un taran galilean.
Nu am spus că savanţii sunt bogaţi, ci că se cheltuiesc mulţi bani fără mare folos, bani cu care se pot hrănii aceşti copii.
Daca n-au bani multi n-au cum sa cheltuiasca bani multi. Cei care au bani multi cheltuiesc mult, de aia am zis ca cazul sa te trezesti la realitate. Si inca o data, oamenii sunt rai. Nu te astepta la mult bine de la bogati, desi exista bogati care doneaza o gramada de bani pt. saraci, mai ales pt. cei din Africa. Isi doneaza miliarde de dolari din propria avere, ceea ce-i face superiori de 100 de ori fata de Isus. Isus care, efectiv, n-a facut, nu face, si nu va face nimic pt. nici un sarac. Ei au dat mult mai mult decat ar fi visat Isus vreodata. Eu cand donez pt. cei loviti de soarta, ii ajut efectiv. Isus face ZERO. De aceea am spus ca e un salvator impotent. Din acest punct de vedere, acest personaj mitic este efectiv un impostor.
Ia uita-te aici:

Asta e realitatea, nu povestile voastre.
Fi sigur, nemurirea nu ne-o vor reda ei, oricât ar cerceta!
Tot ce-i posibil. Sigur e insa, ca Isus n-o sa dea nici o nemurire. El insusi e mort.
Isus garantează celor ce cred în El că nu vor muri de foame. Eu te întreb: ai văzut sau auzit de vreo unul dintre cei ce au făcut un legământ cu IEHOVA şi să moară de foame? Aici trebuie să-i laud pe Martorii lui Iehova, deşi nu-i laud de multe ori, dar ei se îngrijesc de fraţii lor şi nu-i lasă să moară de foame.
Isus e mort, deci garantia lui nu mai valoreaza nici cat o ceapa degerata. Si nu-ti fa iluzii, sunt convins ca multi care cica au facut legamant cu el au murit de foame. Ai auzit vreodata de lagare de concentrare? In plus, ideea ca trebuie sa faci un legamant cu cineva ca el sa te scape de moarte prin inanitie, este deosebit de respingatoare. Ce-ar fi ca respectivul sa ajute fara nici un legamant nenorocit? N-ai citit ca cine poate sa faca un bine si nu-l face, pacatuieste? Deci e bine ca 6 milioane de copiii (sau cati or fi) mor anual de foame? Pt. ca n-au facut legamant? Ptiu drace! Groaznic.