Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discuții libere / Re: Bindiu Titu
« Ultimul mesaj de GABRIELL Iunie 27, 2020, 08:32:32 pm »
Citeva dintre cele ,mai oribile chestii ce tin de secta iehovista.

calvaru de am mergae la programe (sala regatului cica) de cel putin 3 ori pe saptamina;nu tu sa ai un wichend linistit nu,secta atunci se activa cel mai mult sati futa libertatea ;sa fi angrenat in toate activitatile sectei...sa nu mai respiri alceva.Nu tu un pescuit,nu iesire in natura,nu o excursie....Daca plecai erai privit strimb ,judecat din priviri si nu numai.Cite un muist de batrin se gasea sa iti bage ceva fitile.
Clar muistii vor sa-ti controleze viata.nu tu prietenii din lume,nu tu afaceri care iti frineaza activitatea in secta,
maxim un concediu pe an;nu cumva sa uiti revistele acasa ca si acolo poti infecta fraieri.Cauta sala a regatului ca nu cumva sa lipsesti de la hrana spirituala(spalarea pe creier abjecta,evidenta)
Secta asta imputita chiar te separa de lume,e o iluzie ca esti liber.Esti controlat,filat,verificat,judecat,abuzat ca un sclav emotional ce ai ajuns.Daia nu pleaca si mai multi din secta ca au ajuns sclavi emotionali.

Frica de zeus cel nebun si capricios iehovica.Daca citesti biblia vezi ca si fiuso e la fel de nevrotic(nebun)

Multi confunda secta cu marele iehovica cel mai tare zeu in pula.Daca comentezi de secta e ca si cum te-ai pisa pa altaru inchinat lu ehovica

secta de imbecili primitivi;sa zici ca doctrina lor e SF e putin spus;e o doctrina paranoica,psihopata si schizofrenica.

adica ei o mina de oameni traiesc in adevarul absolut.ceilalti vor fi ucisi.iehovistii se bucura,eimil au pa ehovica,ei vor scapa;cacaturi de genu asta.

Cacaturi flambate din sfinta friptura;o carte de timpenii scrisa pentru babuini.

cica sint o secta a iubirii;mai multa ura cit a scos la iveala secta asta nu exista.

Sint cea mai contestata secta de pe pamint.

Sint vizibili pt platesc bine specialisti in marketing-pt vinzarea marfii....doctrina mincinoasa

In realitate sint o afacere bazata pe prostia omniprezenta pe tot globu.Au vazut ca afacerea mergea bine in america pac o dam pa corporatie globala.0 impozit la stat cistig sigur!

atit pe azi, va salut cu versetu MUIE 2cu 3 capitolu desteptarea si urmariti emisiuni stiintifice nu religioase care va FAC IMBECILI! PA PA.

sI FARA frica, NU EXISTA ZEI;EXISTA DOAR PROSTI CE CRED IN EI !

2
Doctrină / Re: Un test.
« Ultimul mesaj de David Iunie 21, 2020, 01:22:23 am »
Eu sunt bine, tu?
3
Doctrină / Re: Un test.
« Ultimul mesaj de Aliosa Iunie 18, 2020, 10:10:02 pm »
Dacã tot e test, ce mai face bãietii?
4
Discuții libere / Re: Bindiu Titu
« Ultimul mesaj de GABRIELL Iunie 18, 2020, 02:36:31 pm »
Ba Bindiu la cine ai mai supt pula din secta sa capeti functii acolo ;cioban de capre?Ai aparut pa tv brocast jw.org ca exemplu de muist iehovist ,tu cu aiuritu ala de Florian ;doi muisti iehovisti din tata in fiu.
Secta americana inventata in 1800..noaptea de un excroc plin de bani ce se plictisea.
Ca sa ajungeti sa credeti ca sinteti poporul ales a lu Iehovica.sa credeti ca o secta din America e total dezinteresata de voi dar totusi doreste sa beneficiati de utopia numita viata vesnica? Cit de cretin sa fii sa crezi asa ceva?
Va credeti buricu pamintului dar un simplu virus va dat muie si v-ati ascuns ca iepurii.Unde a fost iehovica sa va salveze,imbecili iehovisti?
Internetu e dracu ziceati cind a aparut, acum va folositi de el ca toti infractorii smecheri.

Inafara de bani ce va mai intereseaza jigodiilor?Corportie de racolat prostii pamintului!

uite aici un baiat satul de voi a avut si el functii la voi dar cum e normal pentru oamenii inteligenti sa prins ca sinteti o secta de excroci mincinosi si va demasca foarte fain.Youe Tube e tatal nostru ceresc ce va demasca :))

https://www.youtube.com/watch?v=Xk8PaFpAdbc&t=0s&fbclid=IwAR0nQbX98hRhLefffOnE80CY2sCbeaFy0ga3EBBuRjXl1YAildXwWVaGjww

Io ce sa va urez;sper sa vina ziua cind virusu asta covid 19 sa va futa toata conducerea sa ramineti oile proase ale nimanui.

Imbecili la costum! Pa.la citiva ani nu ma rabd sa nu va dau cite o muie!limbaj licentios;:))) metaforic,etc


5
Doctrină / Re: Un test.
« Ultimul mesaj de David Iunie 08, 2020, 12:10:55 am »
Cauti clienti pentru fraiereala? :D
6
Doctrină / Un test.
« Ultimul mesaj de valeriu Iunie 07, 2020, 12:23:22 pm »
Avem patru trăsături: milă, bunătate, îndurare şi umilinţă. Care din aceste trăsături Îl pot descrie pe Dumnezeu, şi care îl descriu pe om? Testaţi-i pe cei din religia Martorilor. Răspunsul va fi: Toate patru i se pot atribui omului, şi  lui Dumnezeu doar primele trei trăsături. Corect! Umilinţa nu Îl caracterizează pe Dumnezeu. Oricare dintre martori, care gândeşte liber, va da acest răspuns. După ce le areţi interpretarea „sclavului” din revista Turnul de veghe – august 2020, răspunsul Martorilor va fi altul: umilinţa Îl caracterizează şi pe Dumnezeu (2Sam. 22:36; Ps. 18:35). Păi, dacă aşa zice sclavul, atât în revistă cât şi în traducerea lumii noi, înseamnă că aşa este.   :) Testaţi-i şi veţi vedea cu câtă uşurinţă calcă logica un spălat pe creier! Mă tot mir cum poate un aşa zis Martor al lui Iehova, care ar trebui să apere şi să lupte cu tot dinadinsul său pentru cinstea şi slava lui IEHOVA, să-L coboare pe Atotputernicul Dumnezeu la acelaşi nivel cu omul spunând că IEHOVA s-a umilit înaintea unui om?

7
Exegeză biblică / Re: Apocalipsa! Ce urmează?
« Ultimul mesaj de valeriu Aprilie 19, 2020, 12:21:24 pm »
După starea actuală în care se află Watchtower, cu sălile închise şi lucrarea oprită, am putea spune că „fiara” nu mai este? Nu, căci chiar şi aşa cu restricţiile impuse de coronavirus fiara îşi exercită toate funcţiile. Pe alţii i-am auzit zicând că urmează să fie demişi, mai mult decât să abdice. De vreme ce s-au aşezat în vârful piramidei (2Tes. 2:4), nu cred că se va ridica cineva de mai jos să-i demită. Nici Biblia nu ne profeţeşte aşa ceva. Desigur, IEHOVA i-a demis de multă vreme şi o va face şi HRISTOS (Apoc. 19:19).  Acum sper să nu moară moşii aceia de covit, că în cazul acesta chiar că se poate spune că „fiara nu mai este”. Wow… s-ar zice c-au plecat la ceruri.  :)
8
Exegeză biblică / Re: Necaz Mare ori Mare Strâmtorare ?
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 14, 2020, 11:05:42 am »
Martorii lui Iehova încă aşteaptă să vină necazul cel mare, de parcă nu le ajunge necazul mare în care au ajuns! Asta ar trebui să priceapă ei acum, că au ajuns întru-n mare necaz din pricină că au ascultat de sclavul lor. Acesta le-a falsificat locul de închinare, le-a dărâmat templul (Mat. 24:2), s-a aşezat el în adevăratul Templu şi se dă drept Dumnezeu. Într-adevăr, acesta este un mare necaz! Sunt în primejdie să-şi piardă dreptul la viaţă veşnică, la jertfa de răscumpărare! Nu există un mai mare necaz!
S-au întrebat vreodată Martorii de ce cei ce ies din necazul cel mare au „hainele pătate” de trebuie să le spele şi să le albească în sângele Mielului? Apoc. 7:14 – 16. De ce ies din necazul cel mare flămânzi şi însetaţi de hrană spirituală? Aceasta este o dovadă în plus că astăzi pretinsul sclav – corpul de guvernare, îi înfometează, în schimb îi bate-n cap cu arşiţa cum c-ar veni nu ştiu ce nenorocire.   :)
9
Cafenea / Re: La cimitir.
« Ultimul mesaj de valeriu Februarie 14, 2020, 11:02:47 am »
E trist că tot mai mulţi Martori ai lui Iehova se duc să-şi cumpere un loc de înmormântare. Asta înseamnă că cea care ar trebui să moară ultima le-a murit demult! Speranţa! Speranţa că-i va prinde Armaghedonul în viaţă, nu o mai au. Oare ce i-o fi învăţând liderii lor de au devenit aşa dezorientaţi?
10
Cafenea / La cimitir.
« Ultimul mesaj de valeriu Ianuarie 29, 2020, 01:21:23 pm »
Un bătrânel, de religie Martor, se duce la un cimitir să-şi cumpere un loc de înmormântare. Vorbeşte cu administratorul şi acesta îi răspunde:
– La acest cimitir un loc de veci costă 5000 de lei.
–Bine, zice bătrânelul, doar până la Armaghedon cu cât îmi dai un loc?
Pagini: [1] 2 3 ... 10