Mesaje Recente

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Exegeză biblică / Re: Apocalipsa! Ce urmează?
« Ultimul mesaj de David Ianuarie 06, 2020, 03:34:56 pm »
Și 4) profeti falsi de tip Valeriu, care toarnă cu aberatii zilnic. Da, comic!
12
Exegeză biblică / Re: Apocalipsa! Ce urmează?
« Ultimul mesaj de valeriu Ianuarie 06, 2020, 02:08:16 pm »
Să vă mai spun şi alte „aberaţii”: Martorii lui Iehova  se împart în trei categorii: prima categorie sunt cei ce compun „fiara”, de la corpul de guvernare până la ultimul şase. Nu sunt puţini. A doua categorie sunt cei ce au ales să se închine fiarei (Apoc. 13:14 – 18; 14:9, 10). A treia categorie sunt cei ce au biruit fiara (Apoc. 15: 1- 3). Despre acestea ne vorbeşte Domnul prin proorocul Zaharia: „În toată ţara, zice Domnul, două treimi vor fi nimicite, vor pieri, iar cealaltă treime va rămânea.”  Zah. 13:8. Cum vor pieri? În Armaghedon? Comic!
13
Exegeză biblică / Re: Apocalipsa! Ce urmează?
« Ultimul mesaj de David Ianuarie 05, 2020, 08:35:40 pm »
Haha, ce aberatii...
14
Exegeză biblică / Apocalipsa! Ce urmează?
« Ultimul mesaj de valeriu Ianuarie 04, 2020, 06:48:02 pm »
Pe unde ne găsim în împlinirea Apocalipsei? Ce s-a întâmplat şi ce urmează să se întâmple? Fiara care conduce JW ORG o vede oricine. Vedem cum cei mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi nu pot „vinde” sau „cumpăra” fără să poarte semnul – sigla JW.ORG, oricine poate vedea doctrina falsă îmbrăcată în purpură şi stacojiu călărind pe fiară (Apoc. 17:3 – 6), şi multe altele, însă nu am văzut ca fiara care era să nu mai fie, apoi să vină din nou (Apoc. 17: 8 – 11). Altfel spus, acel sistem care stăpâneşte peste religia Martorilor lui Iehova, de la corpul de guvernare şi până la ultimul bătrân din congregaţie, nu a abdicat deloc până acum, dar trebuie să o facă. Urmează  să o facă.   :)
15
Macar ești consistent in lipsa de logica. A nega genocidul din biblie înseamnă a fi un biet orb.
16
Da, David „Gică-Contra”, am înțeles, moleculele se autoreproduc, membri corpului de guvernare se îmbracă de la SH și genocid.
17
Se pare ca ai uitat și cum să citesti in limba romana, sau ceva a pocnit undeva :) Ideile tale n-au nimic in comun cu logica, deci degeaba te bagi in seama. In fine, tu pentru că nu vezi nici cu ochii deschisi, mergi pe superioritatea bibliei față de normele martorilor, care martori n-au nici genocid, nici uciderea propriilor copii arsi pe rug, nici alte monstruozitati biblice. La tine conteaza "poticnirea" :D
18
Dacă știi că ideile tale sunt divorțate de logică, atunci nu înțeleg de ce te mai bagi în seamă cu ele.

În fine, eu merg mai departe cu superioritatea Bibiei față de normele martorilor.

20. Isus le-a spus apostolilor că este vai de ei dacă vor poticni pe unul dintre cei mai mici discipoli ai lui. La martori este exact invers: este vai de tine dacă ai îndrăzneala să te poticnești pe un bătrân.

Matei 18:6 - Dar, pentru cine îl poticnește pe unul dintre acești micuți care cred în mine, este de mai mare folos să i se atârne de gât o piatră de moară, ca aceea învârtită de un măgar, și să fie scufundat în largul mării.
19
Convingeri personale / Re: Superioritatea Bibliei față de normele martorilor lui Iehova
« Ultimul mesaj de David Aprilie 12, 2019, 05:02:20 am »
Și ti-ai pus numele de "lovelogic" pe forum :D Concluzii idioate, divortate de logica. Se numeste non-sequitur.
20
Bine CGD (corp de guvernare versiunea David). Am înțeles ce crezi, nu e nevoie să te repeți:

- orice idee cu care nu ești de acord este prostie
- oricine crede altceva decât crezi tu este prost
- comentariile biblice care nu sunt sub patronajul CGD sunt proaste și făcute de leneși
- libertate este exact atunci când înțelegi și îți însușești doctrina CGD (asemănarea cu ideea despre libertate a CG este întâmplătoare)
- este mai bine să mori sub egida CGD decât altfel. (David, cred că îi compătimești mult pe strămoșii noștri, cum au putut să moară proști când puteau să moară deștepți)
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10