Autor Subiect: Blestemul sângelui !  (Citit de 50858 ori)

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
Re: Blestemul sângelui !
« Răspuns #15 : Aprilie 24, 2012, 12:11:02 am »
 Detinerea directivei medicale,prin care refuzi transfuzia de sange in situatii dificile,si al transplatului de organe,este o dovada de fanatism si devotament al "oii"fata de pastor.
 Problemele,scrisorile anonime si cu nume,nu fac decat sa aduca satisfactie adevaratului lider al organizatiei.Cei drept,saracii "reclamanti"nu stiu in ce ape se scalda,dar vestile trimise la filiala,nu fac decat sa confirme "bunul mers"al congregatiei.E de rau atunci cand reclamantii renunta la wts.
 Calitatea membrilor conteaza mai putin,prezenta "oilor"este importanta,altfel nu vin bani de la bugetul de stat si scutirile de la alte plati pentru intretinerea "locaselor de cult".
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

Offline Ruth

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Ianuarie 05, 2013, 12:58:15 am »
Sper sa nu ajung vreodată,in situația sa accept o transfuzie pt mine sau cineva din familie,pt ca o voi face!Ca ultima soluție!Din punctul meu de vedere,nu e cea mai buna optiune,dar e mai buna decât moartea!Schimbul de fluide dintr-un corp in altul pt mine e o chestie horror,scarboasa(dar,dacă așa se fac copiii sau se prelungeste viața,ma supun :) ). De când cu discutiile astea despre cat de etic este sa dai sau sa primesti sange,iată cum privesc eu lucrurile!Lucrez cu oamenii,cu banii,in comerț.Carne si preparate din carne.....destul de multă lume își achita cumparaturile si cu bonuri valorice sau tichete de masa;de regula,clientul din fata mea e cel al căruia sunt si bonurile cu care achita.In afara de salariați,știți cine mai primeste bonuri din astea?!Cei care donează sânge la centrele de recoltare!Si mi-am făcut un obicei sa analizez portretul acestor donatori....credeți-ma,n-ați vrea sa primiti sânge din aceste surse!!Dar dacă n-aveți alte optiuni, fix de-acolo va da spitalul!Ca sa nu mai spun ca niciodată acest sânge nu este suficient testat,chiar asta citeam ieri într-un ziar de mare tiraj.Deci,eu m-as incurca doar cu familia mea,dacă ar fi posibil! Tatăl meu a fost operat pe cord deschis,by-pass aorto-coronarian,acum niște ani,si printre multele hartoage care a trebuit sa le semneze, se afla si cireasa de pe tort:cum pledează in caz de necesitatea transfuziei?! A cerut sfat si ajutor la noi,la familie,si i-am zis sa facă asa cum simte el,cum ii cere constiinta lui ...a semnat cu NU.A riscat enorm,dar din fericire,n-a fost nevoie de transfuzie.In schimb mama, dacă nu i se administrau vreo 3-4 kg de sange, era moarta de muuult!In tineretile ei... probleme de la o extrauterina....dar de la acel sânge primit,s-a pricopsit cu probleme urate la ficat.Da' macar traieste,după trei decenii si mai bine....de la " eveniment" !!! E cam relativa treaba,grija mare ce decizii luam in situații limita! Eu una,m-am luminat oarecum in dilema asta. Dacă numai de asta depinde viața mea sau a altcuiva drag,nici nu ma gandesc sa n-o fac, dar ca ultima si salvatoare solutie!Si doar din familie,dacă e posibil! Nu vreau sa mor aiurea,sa fiu 'prostul' care moare pt ideile celor " destepti"!Atat ne-a oferit medicina pana acum,atât luam;bun,rău,asta e!Asteptam evoluții si in acest domeniu.   Scuzati ca am scris asa muuuult,dar trebuia sa ma eliberez cumva.
Devin liberăăăăă...datorită vouă!

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Ianuarie 05, 2013, 01:46:11 am »
Greu de decis Ruth. In rest ce sa spun... sangele este si va ramane foarte periculos.
Cu toate astea detest doctrina WTS care se face stapan peste constiinta ta.
Aceasta chestiune trebuie lasata la latitudinea fiecaruia. In fond fiecare culege ce seamana, nu?

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Ianuarie 05, 2013, 08:31:09 am »
Ruth!
Aici sunt două puncte separate care nu ar trebui amestecate împreună: 1. efectele negative ale transfuziei de sânge,  2. ce spun legile lui IEHOVA despre transfuzie.
Voi comenta doar la punctul 2. Este trist, dar se adeveresc cuvintele proorocului Osea  (4:6a): „Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă.”  Este păcat de cei ce au făcut un legământ cu IEHOVA şi apoi mor din pricina refuzului transfuziei de sânge. Ei mor din lipsă de cunoştinţă! IEHOVA NU interzice acest procedeu medical! „Feriţi-vă de sânge”, înseamnă cu totul altceva decât a face o transfuzie de sânge!

Offline Ruth

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Ianuarie 05, 2013, 09:16:01 am »
Da Valeriu,ți se pare ca as fi de alta părere ??! Nu, nu sunt.Gandesc exact ca tine,doar ca eu n-am fost asa "scurta" in ...detalii.

Offline Ruth

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Ianuarie 05, 2013, 09:19:20 am »
Si ai dat un răspuns super fain.

Offline ilie

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Ianuarie 05, 2013, 10:31:11 am »
Incet, incet,toti ne trezim din"morti"...Transfuzia trebuie lasata l-a constiinta persoanei,ca orice alt tratament medical...nu sa fie impusa de Cult,iar cei ce accepta transfuzia,exclusi si anatemizati...Prin aceasta procedura Organizatia i-si asuma intr-o masura mare victimele,(mortii)...salutari Valeriu...

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Ianuarie 05, 2013, 12:03:43 pm »
.Gandesc exact ca tine,doar ca eu n-am fost asa "scurta" in ...detalii.
Mai multe detalii găseşti aici: http://www.ce-spun-proorocii.com/sangele.html
 Sigur, se poate completa mult.  „Feriţi-vă de sânge” înseamnă să nu ucizi cu nici un chip! Răsplata pe care o primesc de la unii oameni pentru această afirmaţie este: criminalul!

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #23 : Ianuarie 09, 2013, 02:18:13 pm »
A trecut un posibil Armagedon si ai revenit pe forum RedX?  :) ;)  8)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline Christian

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Mar 2013
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Martie 17, 2013, 09:38:34 pm »
Acum ca m-am dezasociat am vorbit cu sotia mea despre aceasta problema mai ales ca avem un copil. A fost de acord ca interzicerea transfuziei e o prostie si ca nu va lasa copilul sa moara in acest caz. Deja o paste un comitet judiciar daca mai spune si altcuiva  ;D. Anul acesta nu si-a facut nici ea directiva.
La început Dumnezeu a creat cerurile şi pământul. (Ge. 1:1)

Offline marcu

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Mai 16, 2013, 05:24:04 pm »
Si ? Cu ce o pot ajuta ceilalti apostati,ceilalti dezasociati sau excomunicati ? Iti place sa-ti speli rufele in public?Este CONSTIINTA VOASTRA si PROBLEMA VOASTRA ! Sau...asa ar trebui sa fie.....

Offline David

• Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #26 : Mai 16, 2013, 07:54:21 pm »
Da da, dupa ce Watchtower are sange nevinovat pe mâini din cauza interdictiei transfuziei, acum este constiinta voastra. Bine mai.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Marcus

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 164
    • Vezi Profilul
    • Teoria deconspiratiei
« Răspuns #27 : Mai 19, 2013, 08:03:45 pm »
Iti place sa-ti speli rufele in public?Este CONSTIINTA VOASTRA si PROBLEMA VOASTRA ! Sau...asa ar trebui sa fie.....
Suntem aici pentru a discuta convingeri, nu constiinte. Si convingerile trebuie impartasite! Oare nu asta faceti si voi cu atat de mult devotament prin campania voastra publicitara de spalare de creiere?
De fapt pentru voi martorii chestiunea referitoare la transfuziile de sange nu este o problema de constiinta! Si daca ar fi, de ce nu ii sfatuiesti pe cei din corpul de guvernare sa isi spele ei rufele in famile, si sa lase problema asta sa fie problema fiecaruia?
Religia = fiica Sperantei si a Fricii care incearca sa explice Ignorantei natura inexplicabila a Necunoscutului.

Offline artymer

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 188
  • batran de congregatie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Mai 19, 2013, 11:36:27 pm »
Conform ultimelor rapoarte peste 90% din martori nu poarta directiva medicala sau nu ar spune NU unei transfuzii de sange. Mai ales ca nu mai este un motiv de excludere ci doar de pierdere a unor eventuale privilegii
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi!

Offline marcu

• Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #29 : Mai 20, 2013, 06:16:50 am »
Artymer:esti un mincinos!Procentul este real,dar INVERS!Adica peste 90 % dintre martori POARTA directiva ! O au si O RESPECTA ! ABTINEREA DE LA SANGE este o porunca biblica !