Greu ne mai putem înţelege, Marcule! Nu la speranţa de viaţă m-am referit eu când am zis că martorii mor din lipsă de cunoştinţă.
DRaga Valeriu...oare de unde ? Ai facut tu parte din Corpul de Guvernare?Eu stiu ca face parte un frate etnic roman dar se numeste...LOESCH nu Valeriu....
Ca sa caracterizezi peiorativ intelegerea noastra despre A NE ABTINE DE LA SANGE,ar trebui sa dai exemple concrete privind CONSECINTELE. Avem noi o speranta de viata medie mai mica sau mai mare decat ceilalti oameni? Daca este mai mica,avem o problema.Daca nu,ai tu una ! Deci...cum este ?
Exemple concrete privind consecinţele sunt chiar acelea că mor oameni (Martori ai lui Iehova) refuzând transfuzia de sânge, şi este grav faptul că ei respectă doar nişte legi omeneşti (ale sclavului), mor pentru că nu înţeleg corect ceea ce Dumnezeu le-a transmis, deci mor din lipsă de cunoştinţă.
Noi oamenii, nici unul nu suntem importanţi, eu nu sunt nici „sclav” nici corp de guvernare, dar vreau să mă închin lui IEHOVA. Dacă pentru tine este mai important ce spune acel corp de guvernare (al WTS) decât ce spune IEHOVA, calci exact cea ce apostolul spunea să nu faci, adică
pângăreşti idoli (Fapte 15:20). Închină-te şi tu lui IEHOVA şi nu oamenilor. Apoc. 19:10
Nu doreşti să dezbatem versetele care crezi că-ţi interzic transfuzia de sânge?