Autor Subiect: Biblia gresita, sau cuvantul lui Dumnezeu?  (Citit de 20061 ori)

Offline corina90

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Iul 2012
  • Mesaje postate: 52
    • Vezi Profilul
Re: Biblia gresita, sau cuvantul lui Dumnezeu?
« Răspuns #30 : Septembrie 25, 2012, 11:13:07 am »
Am observat ca martorii sunt foarte dornici sa discute cu tine pana la momentul in care isi dau seama ca cunosti biblia destul de bine si le furnizezi contra-argumente serioase. Dupa aia te evita ca pe ciuma. Cica nu esti un cautator onest al adevarului :)

Incredibil cat de adevarat este, exact asa sunt indemnati sa faca de fiecare data cand nu il pot prosti pe o anumita persoana.  ;)

Offline Christian

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Mar 2013
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #31 : Martie 22, 2013, 09:25:22 pm »
Isus a fost un simplu evreu ale cărui fapte au fost exagerate la culme, probabil după moartea lui. Asta dacă nu cumva însăşi existenţa lui a fost inventată. Cât despre Biblie, să fim serioşi. Dumnezeu nu a găsit de cuviinţă să lase oamenilor, ca dovadă a existenţei lui şi ca mod de transmitere a cuvintelor lui, altceva decât o carte lipsită de concizie, plină de contradicţii şi de exprimări în doi peri? Păi eu dacă eram creatorul Universului mi-aş fi scris numele pe bolta cerului cu stele: Iehova. Când te uiţi de pe Terra pe cer nu ai nici o îndoială. Aranjam galaxiile să formeze litere egale şi perfect aliniate. Dar el, în imensa lui inteligenţă, s-a gândit să inspire câteva zeci de evrei care au trăit în secole diferite să scrie o compilaţie de texte pline de prăpăstii şi susţinută de relativ puţine dovezi ştiinţifice!? Unii or să sară de c...r în sus: e plină de simboluri şi exprimări simbolice, dar e , se leagă! Aiurea. Orice prostie e plină de simboluri pentru o minte credulă şi neantrenată. Părerea mea.

Dar tu, din fericire pentru noi astia care credem in existenta lui, nu esti Dumnezeu.  ;D
Cine stie cum ar fi aratat Universul, daca l-ai fi creat tu.  ;D
La început Dumnezeu a creat cerurile şi pământul. (Ge. 1:1)

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #32 : Martie 23, 2013, 06:06:45 pm »
Dar tu, din fericire pentru noi astia care credem in existenta lui, nu esti Dumnezeu. 
Cine stie cum ar fi aratat Universul, daca l-ai fi creat tu.

E irelevant cum ar fi aratat Universul daca l-as fi creat eu. Poate ca ar fi fost monstruos dupa standardele noastre de acum. Sunt sigur ca voua, adoratorilor mei, v-ar fi placut. Sunt sigur ca as fi primit numeroase pupe in fund pe tema frumusetii si utilitatii Universului creat de mine! V-as fi dat si niste texte sacre cat mai prolixe si mai lipsite de sens, ca sa va bateti intre voi pentru intelegerea lor si sa nu o aveti niciodata.
     Daca stau si ma gandesc bine, intre mine si Iehova al vostru nu e nici o diferenta.

Offline Valer

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Martie 27, 2013, 02:18:44 pm »
David ... hai sa te vad de ce esti in stare ... poate castigi si un ban , si ne dai si noua o bere ...http://jurnalul.ro/stiri/externe/premiu-inedit-oferit-de-un-doctor-10-000-de-dolari-celui-care-demonstreaza-ca-biblia-e-falsa-640078.html

Offline reloaded

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 56
    • Vezi Profilul
« Răspuns #34 : Martie 27, 2013, 05:46:48 pm »
Buey Valere , adica tu crezi ca David e dominat de un spirit mercantil ?! E jignitor ! David e un om de stiinta , un adevarat semidoct care stie din tot cate nimic. :)

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Martie 27, 2013, 09:42:08 pm »
David ... hai sa te vad de ce esti in stare ... poate castigi si un ban , si ne dai si noua o bere ...http://jurnalul.ro/stiri/externe/premiu-inedit-oferit-de-un-doctor-10-000-de-dolari-celui-care-demonstreaza-ca-biblia-e-falsa-640078.html

Daca e doctor idiotula ala, musai atunci ca Biblia e adevarata! Gata, aveti dovada, sunteti tari.

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #36 : Martie 27, 2013, 09:44:57 pm »
Buey Valere , adica tu crezi ca David e dominat de un spirit mercantil ?! E jignitor ! David e un om de stiinta , un adevarat semidoct care stie din tot cate nimic.

Da, iar Valer e academician!

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #37 : Martie 28, 2013, 12:47:13 am »
Buey Valere , adica tu crezi ca David e dominat de un spirit mercantil ?! E jignitor ! David e un om de stiinta , un adevarat semidoct care stie din tot cate nimic. :)

Oricum sunt mai destept decât dumnezeul tau care nu este un semidoct, ci un prost. E destul sa mă duc la primul capitol al sfintelor scrinteli si sa citesc ca cerul se afla între ape, sau ca pământul a venit in existență înaintea soarelui. Si alte idiotenii vrednice de dzeul tau analfabet (si al unor ciobani primitivi din epoca de bronz).
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #38 : Martie 28, 2013, 01:10:43 am »
Valer, nu tot ce zboară se si mănâncă...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline reloaded

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 56
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Martie 28, 2013, 07:38:13 am »

Oricum sunt mai destept decât dumnezeul tau care nu este un semidoct, ci un prost. E destul sa mă duc la primul capitol al sfintelor scrinteli si sa citesc ca cerul se afla între ape, sau ca pământul a venit in existență înaintea soarelui. Si alte idiotenii vrednice de dzeul tau analfabet (si al unor ciobani primitivi din epoca de bronz).
David , de ce trebuie sa ma repet?! Habar nu ai ce cred eu! Biblia merita respectul cuvenit si i-l voi acorda in continuare insa povestea biblica a genezei , asa cum o cred majoritatea , nu e pentru mine. :)

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #40 : Martie 28, 2013, 02:35:21 pm »
Hehe, sigur, cum sa nu? :) imi amintesc de Oma (Helicobuster) cand se ascundea sub numele de "Entitatea", cum protesta el la descrierile care le aplicam dzeului lui, ca cica el nu era "drept-credincios". Lol. Tu nu esti el evident, dar crezi in dzeul biblic. Așteaptă-te deci sa-ti vorbesc de el.

Offline David

• Vezi Profilul
Iehova este Satan
« Răspuns #41 : August 28, 2013, 03:41:43 pm »
Iehova este de fapt Satan:

2 Sa 24:1 Domnul S'a aprins de mînie din nou împotriva lui Israel; şi a stîrnit pe David împotriva lor, zicînd: ,,Du-te şi fă numărătoarea lui Israel şi a lui Iuda``.

1 Cron 21:1 21 Satana s'a sculat împotriva lui Israel, şi a aţîţat pe David să facă numărătoarea lui Israel.

Iată cum creste lumina :)

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #42 : Septembrie 02, 2013, 09:06:41 pm »
Stai ma, poate aia ii ziceau lui Satana, Domnul (din respect) :)

Oricum , interesant (de analizat).

Offline Cercetatorul

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Mai 2013
  • Mesaje postate: 18
  • ioan 17:17
    • Vezi Profilul
« Răspuns #43 : Decembrie 04, 2013, 12:42:10 am »
@David

Daca nu exista dumnezeu cum iti explici faptul ca ortodoxia, catolicismul sunt atat de contrare bibliei ??

Este clar ca exista dumnezeu si diavol care este opusul cuvantului si vointei lui dumnezeu.
ioan 17:17 Sfinţeşte-i prin adevăr! Cuvântul Tău este adevărul.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #44 : Decembrie 05, 2013, 02:33:43 am »
Excelent argument, zici tu ceva acolo...