Din cate am citit pe acest forum am observat ca toti ati studiat Biblia,dar din diferite motive dar acest lucru totusi este bun.In masura in care DUMNEZEU i-mi va ajuta o sa incerc sa schitez planul Sau.In primul rand sa stabilim ca imparatia Lui DUMNEZEU exista inca de cand a creat universul si fiintele ceresti,deci nu trebuia sa se nasca atunci ea trebuia doar sa vina si pe pamant cum spunem (unii) in Tatal Nostru.Apoi sa fiti siguri ca DUMNEZEU cunoaste creatia Sa mai bine decat se cunoaste ea insasi.Stabilim un prim adevar:"ziua aceea nu o cunoaste nici Fiul ci numai Tatal".Ce credeti,daca ar fi stiut crestinii ca venirea Imparatiei avea sa vina peste mai mult de2000 de ani unde ar fi fost entuziasmul si vegherea lor la care sunt indemnati mereu?Acesta este principalul motiv pentru care nu a fost dezvaluit timpul si oricine a incercat sa inteleaga timpul biblic a esuat lamentabil.Pentru a fi un bun crestin si a putea sa-si schimbe viata dupa voia DOMNULUI si in primul rand pentru aputea primi VIATA,DA,FIECARE CRESIN,a fost lasat sa creada (de catre TATAL IEHOVA) ca Imparatia va veni in timpul vietii sale.Cat despre big-bang si evolutie varog sa-mi aratati si mie niste specimene care sunt jumatate o specie si jumatate o alta specie avand in vedere ca evolutia nu se opreste cand ne taie pe noi capul ele ar trebui sa existe si astazi.
Dumnezeu a zis: „Sã dea pãmântul vieþuitoare dupã soiul lor, vite, târâtoare ºi fiare pãmânteºti, dupã SOIUL lor.” ªi aºa a fost.
25 Dumnezeu a fãcut fiarele pãmântului dupã SOIUL lor, vitele dupã SOIUL lor ºi toate târâtoarele pãmântului dupã SOIUL lor. Dumnezeu a vãzut cã erau bune.
Nu vi se pare cumva ca asa se intampla si azi speciile diferite nu se pot amesteca si inmulti,dar exista si alte dovezi cu carul doar aveti net-ul la indemana.Veniti-va in fire oameni buni:1 Timotei 4:10 Noi muncim, în adevãr, ºi ne luptãm, pentru cã ne-am pus nãdejdea în Dumnezeul cel viu, care este mântuitorul TUTUROR oamenilor, ºi mai ales al celor credincioºi.
2 Timotei4:8 Deacum mã aºteaptã cununa neprihãnirii pe care mi-o va da, în „ziua aceea” Domnul, Judecãtorul cel drept. ªi nu numai mie, ci ºi TUTUROR celor ce vor fi iubit venirea Lui.
Deci nu este exclus nimeni de la viata decat daca se exclude singur asa cum fac unii dintre noi.PACE VOUA!