Autor Subiect: Există Dumnezeu?  (Citit de 197009 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Există Dumnezeu?
« Răspuns #135 : Mai 31, 2012, 06:10:46 am »
S-a descoperit de multi ani ca sufletul o taie in alta lume.
[bla bla bla]

S-o fi descoperit in universul mitologic geto-dac :D E destul de hilar sa vezi cum un amator de mituri romanesti si fabule de pe Internet combate alti amatori de mituri, doar pt ca ele sunt evreiesti.

"Treziti-va!" :D
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #136 : Iunie 01, 2012, 11:29:11 pm »
Domnule David,te rog sa aduci dovezi si argumente pentru a sustine afirmatiile.
Mai credibile sunt miturile geto-dace decat cele evreiesti.Asta te deranjeaza?ca eu nu cred balivernele iudeo-cretine?Mai deschide si tu o carte despre stiinta sufletului.Te dai tu mai destept ca alti cercetatori care traiesc numai pentru a ne trezi pe noi ignorantii!?
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

Offline lycurgos

• Pionier regular
    • Vezi Profilul
« Răspuns #137 : Iunie 02, 2012, 12:30:34 am »
 Iti amintesti ceva din primul an de viata David?Asa iti dai seama cat de viu esti si acum.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #138 : Iunie 02, 2012, 05:43:13 pm »
Domnule David,te rog sa aduci dovezi si argumente pentru a sustine afirmatiile.
Mai credibile sunt miturile geto-dace decat cele evreiesti.

Deci admiti ca sunt doar mituri, nu mai trebuie sa dovedesc nimic :D A sustine insa apoi ca sunt mai "credibile" decat alte mituri denota disonanta cognitiva.

Chiar si invitatia de a demonstra ca sunt mituri e hilara. Ca si cum m-ar invita cineva sa dovedesc ca povestile grecilor despre Zeus si panteonul aferent sunt mituri. Deci asa, ca o mica lectie: cel care crede in mituri si le afirma trebuie sa demonstreze ca ele sunt reale si nu mituri, nu cel care nu subscrie la ele.

Problema e ca tu cu dacii astia saracuti ai tai nici macar mituri nu ai. Grecii au mituri. Evreii au mituri. Dacii tai atat de insignifianti au fost incat nici macar scrieri nu au, si in-afara de existenta lui "zamolxe", "gebeleizis" si alti zei din astia saracuti, se stie foarte putin despre religia politeista geto-dacica. Infimele faramituri ce au ramas din miturile astea sunt toate povestite de straini. Halal mituri, le sufla vantul :D

Citat
Asta te deranjeaza?ca eu nu cred balivernele iudeo-cretine?Mai deschide si tu o carte despre stiinta sufletului.Te dai tu mai destept ca alti cercetatori care traiesc numai pentru a ne trezi pe noi ignorantii!?

Stai tu linistit, nu ma deranjez eu asa usor. Dimpotriva, ma distreaza ca nu crezi balivernele evreiesti dar crezi balivernele geto-dacice.

In ce priveste "stiinta" sufletului, cica a sufletului, stai linistit, nu exista asa ceva. A, poate te refereai la pseudo-stiinta, atunci am inteles.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline lycurgos

• Pionier regular
    • Vezi Profilul
« Răspuns #139 : Iunie 09, 2012, 09:38:54 pm »
 Cercetati mai bine!Informatii,dovezi,argumente nu ofer gratis.Pana sa ajung unde sunt acum,am muncit si platit cu varf si indesat.Poate nu este corect ceea ce fac,dar imi vine greu sa arunc perle in latrina porcilor,sau inel de aur in ratul porcului,asa cum poate exemplifica biblia anumite lucruri.
Va cer scuze daca v-ati simtit ofensat,acest exemplu mi-a venit in minte,si va respect in continuare ca om.

Offline hotziu1

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Mai 2012
  • Mesaje postate: 65
    • Vezi Profilul
« Răspuns #140 : Iunie 11, 2012, 09:24:37 am »
biblia e doar o carte buna si atat.nu mai exagerati cu ineptiile astea.nu este un lucru mai de nimic decat sa te pierzi in versete.de cand am renuntat la aceste idiotenii traiesc cea mai frumoasa viata.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #141 : Iunie 11, 2012, 10:55:16 am »
hotziu1

De acord cu tine !Problema ii ca cei dependenti de drogul mintii...religia cu tot ce cuprinde..iluziile lor...este un anestezic  halucinogen f .tare;greu se scapa de aceasta dependenta.Trebuie aruncat tot... la gunoi si inceput o noua viata. Insa chiar daca esti convins de asta, e f.greu pentru unii ,iar pentru ceilalti, in caz ca au fost abuzati,hartuiti, este o rana ce se vindeca greu, sau poate niciodata.
Da trebuie pus ceva in loc..si anume s-ati traiesti viata,sa te bucuri de ea,bucuros ca ai scapat de acest parazit al mintii care te-a anesteziat si rupt de realitate;bucuros ca ai devenit liber si ai scapat de tot felu de frici induse de drogatii religiosi!
Putini inteleg aceasta REALTATE!Traim totusi intr-o epoca a trezirii constiintei care ne da totusi niste sperante...Poate povestea asta" Dumnezeu" va fi inlocuita cu alta...sper cu o  realitatate mai usor de inghitit,acceptat.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #142 : Iunie 12, 2012, 05:31:20 am »
Gaby in comentariul sau scrie;"..religia cu tot ce cuprinde..iluziile lor...este un anestezic  halucinogen f .tare;.."
Asa este ,dar cine intelege din ce cauza aceste lucruri?
Si din ce cauza mesajul SCRIPTURII nu se poate expune in adevaratul sens  fara interes de filozofare si manipulare?De ce pentru bine si adevar mereu trebuie sa te lupti ,sa te sacrifici si raul ,inshelaciunea ,manipularea mereu apare si de multe ori chiar din partea celei mai apropiate persoane?De ce aceste lupte daca credeti ca nu exzista un Dumnezeu?Si noi credem mai mult in manipularea si filozofarea omului decat asupra mesajului divin care de fapt este unul pozitiv;
"16. Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
17. pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna. "
De ce nu se poate implini acest mesaj pentru a ajunge la ceea ce este scris in versetul 17 ?Indiferent daca se mai crede de unii in aceasta carte!!!

Offline hotziu1

• Vestitor nebotezat
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #143 : Iunie 13, 2012, 08:33:01 pm »
vio,tu esti facut din versete,esti turnat in sablon.te rog frumos,cand vii cu argumente incearca sa te detasezi de biblie.

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #144 : Iunie 13, 2012, 08:54:29 pm »
eu vin cu ce detin ,as dori sa vad pentru argumentare pozitiva ,voi cu ce veniti ?Nu de alta ,dar sa beneficiem de ceva de folos si educativ.Daca as fi citit cartile filozofului Socrate ,Tolstoi ,Karl Marx si a altor filozofi dupa cum am citit Biblia as veni cu indemnurile lor care unele sint foarte pozitive si de folos pe care eu am ajuns in o mica masura sa le cunosc. :) ;)

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #145 : Iunie 13, 2012, 09:01:14 pm »
Biblia nu o folosesc doar pentru puterea reclamei si a filozofarii ,ci pentru ceea ce este pozitiv si imi  aduce satisfactie . fiinca ea este.."de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, 17. pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna. " :)
Numai cei smecheri  si cu o viata duplicitara o folosesc cu un alt scop si astfel multi nu-i cunosc adevaratul mesaj si nici nu ajung sa fie cu adevarat interesati de mesajul ei  :( :-\

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #146 : Iunie 14, 2012, 03:35:04 pm »
voi cu ce veniti ?
Păi, ei vin cu experimentul bing –  bang. Bineînţeles, cu un experiment care nu a reuşit. N-au reuşit să învie măcar o muscă sau un fir de iarbă, dar se ţin grozavi. Până la urmă tot vor reuşi fizicienii noştri cu acel experiment, dar numai atunci când Dumnezeu îi va învăţa cum să-l facă corect. Până atunci mai pot cheltui multe milioane de euro.
Ş-atunci mai are rost întrebarea: "Există Dumnezeu"?

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #147 : Iunie 15, 2012, 05:15:18 am »
Valeriule, esti cam penibil :D Cica "experimentul bing –  bang nu a reusit". Daca tot vrei sa stii cu ce "venim noi", noi venim cu realitatea si cu stiinta. Nu venim cu "invieri" ridicole - pe care taranul tau analfabet evreu le-ar  fi comis -  ci ne bucuram de adevarata cunostinta si realizarile umane reale de care voi credinciosii va folositi bine mersi:

Daca sunteti bolnavi apelati la stiinta medicinei - nu mergeti la vindecatori prin credinta, samani, profeti sau oameni sfinti, si nici macar nu chemati batranii sa va unga cu ulei.

Daca vreti sa calatoriti iar va dati pe mana stiintei calatorind cu avionul, cu trenul cu masina - nu incalecati pe  magar.

Daca vreti sa comunicati iar va dati cu stiinta, folosind telefonul sau calculatorul - in loc sa bateti tobele ca salbaticii sau sa dati fumuri ca indienii.

Si atunci ce a facut religia/credinta asta pt omenire - in afara de faptul ca ne da in cap? Ati promovat intuneric si ignoranta milenii intregi cu biblia voastra cu tot.

Si Vio nu ma mir ca biblia iti da satisfactie, si copiii primesc satisfactie de la cartile cu povesti.

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #148 : Iunie 15, 2012, 11:27:03 am »
Ce e Davide? Ai înviat vre-o muscă? Sau îţi râd căpuşele pe sub mustaţă? Mutăm discuţia între ţărani şi intelectuali? Când umblau oamenii călare pe măgari, nu existau şi atunci necredincioşi? Astăzi nu sunt oameni de ştiinţă cu frică de Dumnezeu? Voi, „măriile voastre”, de ce preferaţi bucate ecologice produse de ţărani şi nu vă hrăniţi cu tablete, nitraţi, nitriţi…?
Cine a spus mai întâi că pământul este rotund şi se sprijină pe nimic? Biblia sau ştiinţa? (se pot extrage multe exemple). Nu vi se pare că „araţi cu juncana noastră”? Nu vezi că Dumnezeu face să plouă  deopotrivă şi peste bun şi peste rău?

Dacă vreţi să demonstraţi că sunteţi buni, redaţi omului ce a pierdut în grădina Edenului, adică viaţa veşnică! Până în prezent medicina se încadrează în parametrii permişi de IEHOVA, în medie 70 de ani, 80 pentru cei mai tari.
Să nu uităm că până nu demult, părinţii noştri, eventual bunicii, au umblat desculţi şi cu opinci. Faptul că ştiinţa a evoluat brusc este iar o dovadă că Biblia este adevărată, deci EXISTĂ DUMNEZEU, pentru că a anunţat cu mii de ani înainte acest fapt.

Nu este penibil să spui că experimentul bing bang a eşuat (vrei să spui că a reuşit?), este penibil să călătoreşti pe o corabie (scuze, vapor că ne-am emancipat), şi să întrebi: există marinari? Pământul este opera creaţiei lui Dumnezeu, este penibil să întrebăm dacă El există în timp ce trăim pe opera Lui. (Romani 1:19, 20).

Eu recunosc că din nimic se poate face ceva, căci Dumnezeu a demonstrat asta. Şti ce au greşit fizicienii de nu a reuşit experimentul? Au uitat să spună la urmă: Doamne ajută! ;)

Offline hotziu1

• Vestitor nebotezat
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #149 : Iunie 15, 2012, 07:41:14 pm »
daca toti ar fi gandit ca voi,vio si valer,astazi am fi mers cu carutza si am fi scris pe papirus.in plus i-am fi executat pe toti cei care nu cred ca noi.dar au existat si oameni mai curajosi care au vrut sa contrazica teoriile religioase.cum a fost si laplace care l-a exclus pe dumnezeu din tratatul sau de fizica mecanica.au mai existat si oameni ca darwin care au inteles ca adam si eva sunt povesti pentru copii.apoi benjamin franklin a inteles ca lumina nu vine de la dumnezeu.daca nu esti de acord cu asta te poti debransa,le spui celor de la elctrica simplu: 'nu am nevoie de lumina voastra,imi da dumnezeu destula.'