David ,da am auzit " de fizica cuantica"si chiar daca o studiem raspunsul ei nu este 100% real si definitiv,fiinca omul in puterea si capacitatea mintala mereu cu fiecare generatie descopera lucruri noi si fizica cuantica a inceput sa ia fiinta in "începuturile secolului XX, când fizicieni precum Max Planck, Albert Einstein şi Niels Bohr au făcut primii paşi spre a explica această lume ciudată. Teoriile dezvoltate de-a lungul a câtorva decenii, îndeosebi în prima jumătate a secolului XX, de minţi strălucite precum Niels Bohr, Ernest Rutherford, Paul Dirac, Louis de Broglie, Werner Heisenberg sau Wolfgang Pauli, au explicat cu mare succes o gamă largă de fenomene, precum mişcarea electronilor în anumite materiale, de exemplu în cadrul microcipurilor care reprezintă baza computerelor moderne. Mecanica cuantică este folosită şi pentru a înţelege fenomenul de superconductivitate, descompunerea radioactivă, funcţionarea laserului şi multe alte.."Eu iti inteleg frustrarea si de ce nu mai doresti sa citesti Scriptura ,dar sa nu uiti ca ea este foarte indeaproape studiata si meditata si de aceste personalitati fiinca asa ajung ei sa faca legatura in descoperirile lor si filozofiile ce le expun.As vrea sa vad un comentariu real cu privire la ;
-puterea de viata
-cauzele imbatrinirii
- de ce viata inca este o enigma si nu se poate justifica in sensul in care se prezinta
- de ce nu se mentine persoana la o stare a maturitatii si in conditii fara boli,fara imbatrinire si in loc de 60 ,80 ,120 de ani sa fie 600 ,900,1200 de ani de viata ,ori o viata vejnica.Daca aceste puncte ar avea raspuns pentru omenire milionarii ar fi primii interesati sa le cunoasca fiinca ei cred ca pot sa cumpere ori ce cu valoarea banului.Si asa este ,dar viata si mentinerea in stare tinara si sanatoasa este imposibil sa cumpere.Motivele sint multiple si daca ar crede cu adevarat in un DUMNEZEU CREATOR AL UNIVERSULUI ar fi multe raspunsuri la enigmele pe care omenirea le detine in prezent.Si multi nu ar mai apela nici la ghicitori ,nici la filozofi si nici la cei care manipuleaza planul divin pentru un moment .Si cand acel moment va ajunge sa dea raspunsul acestor intrebari ,pentru multi o sa fie o dezamagire ,dupa cum azi se intimpla dezamagiri cu privire la politica,religie si alte domenii prin care omenirea se insala si se robeste .Si de ce toate acestea ?Chind cu totii am putea trai in pace,unitate,colaborare si chiar o prosperare fara neajunsuri si esecuri dupa cum azi vedem ca se intimpla si multi mor,sufera ,traiesc in neajunsuri si o viata pentru unii greu de inchipuit.Stiu ca ;fiinca apar mereu cu versete Biblice sint considerat mai pe minus si ca ar da de inteles ca sunt impotriva stiintei sau a fizici cuantice,dar sincer sa fiu inteleg cu ce se ocupa fiecare categorie de persoane si daca sint interesat mai mult usor se poate studia si gasi in ce stadiu au ajuns cu cercetarile .Am fost in locuri in care sint lucruri expuse si abea ppoate in generatia ce urmeaza o sa fie puse in comercializare si viitorul apropiat prin descoperirea stintifica o sa aduca schimbari foarte mari si chiar greu de acceptat pentru unii.Dar fiecare generatie trece de la o traansformare la alta .Un imperu se ridica si in timp cade si astfel se perinda si religiile,si crezurile si chiar descoperirile stiintifice noi le doboara pe cele vechi :)Iar daca esti in domeniul fizici cuantice incearca sa tii pasul cu noile descoperiri si transformari ,pentru a nu ajunge somer si cei tineri sa-ti ia locul. :)Iar pe linga toate acestea mediteaza la ideile scrise de inteleptul Solomon in cartea Eclesiast capitolul 12.Este un indemn prietenesc si de o mare folosinta pentru a sti sa te bucuri cand trebuie in aceasta viata scurta si plina de incercari!!!Cu stima si respect ;vio16