Autor Subiect: Există Dumnezeu?  (Citit de 196645 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Există Dumnezeu?
« Răspuns #390 : Octombrie 16, 2012, 06:19:55 am »
Milioanele de copii mor de foame din cauza sistemelor sociale formate de omenire si care sint interesate doar de un grup aparte de oameni.Omenirea a ajuns sa se rasvrateasca impotriva poruncii divine si astfel isi primeste consecinta ca un fiu rasvratit care nu doreste sa asculte de poruncile impuse in familia sa si astfel ajunge un fiu al strazi cu viata si lipsurile pe care le intilneste!!

Tu cred ca-ti bati joc de subiectul asta. Milioane de copiii mor de foame nu doar din cauza unor asa-zise interese, ci si din cauza ca pur si simplu nu exista mancare. Le fura cineva mancarea de sub nas nenorocitilor alora din Sahara? Care mancare mai inteligentule, ca nu creste nimic in nisip!

Apoi restul raspunsul tau este o abominatie. Pt. ca doi oameni au mancat un fruct, tu lasi sa moara 6 milioane de copii anual? Tu iti dai seama ce monstruoasa este aceasta credinta a ta? Rusine. Credinta crestina e groaznica si tampita de-a-binelea cu asemenea "rationamente". Ia sa facem si noi asa cu copiii tai, ce zici? Ai mancat un mar care nu era al tau? Imi pare rau dar trebuie sa-ti condamnam copiii la moarte prin infometare?????? Vai de capul nostru...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #391 : Octombrie 17, 2012, 05:37:01 am »
David ,sincer sa fiu nu-imi bat joc de subiect si nici de ceea ce scrii .Insa observ ca doriti sa aruncati vina pe partea divina pentru ceea ce azi se intimpla pe glob.Toti copii care mor de foame pot sa fie saturati si ingrijiti cu banii care se cheltuiesc pe armata,razboaie si pe echipamentele militare.De ce nu aruncati vina pe aceste persoane care creaza o instabilitate de criza ,de razboi si de ceea ce putem sa vedem cu ochii nostrii?Omul se crede in putere de a conduce ,in putere de administrare si se vede ca se doreste independenta fata de legile divine.Independenta este primita si rezultatele sint pe masura ;Doar asculta promisiunile si urmareste ce se intimpla cu cei care azi ne manipuleaza prin promisiunile care le expun in pretentiile care sint;
http://news.yahoo.com/elections/presidential-debate-2012/
Cei care cred in exzistenta lui Dumnezeu  inteleg mesajul ,iar cei care se incred in oameni ajung sa fie doar manipulati si robiti pentru confortul celor care fac promisiuni si nu indeplinesc nimic!!!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #392 : Octombrie 17, 2012, 06:05:59 am »
De ce nu dam vina pe altii ci pe dzeu? Pai intrebarea e gresita, eu nu dau vina pe dzeu, pt ca stiu ca nu exista. Daca ar exista, el ar fi un dzeu rau si impotent, de vreme ce permite astfel de lucruri si nu intervine.

De fapt, argumentul, ca sa o zic babeste, este ca dzeu nu exista, pt. ca altfel nu ar sta cu mainile in san in timp ce milioane de copii mor de foame. Acum ai inteles?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #393 : Octombrie 17, 2012, 08:30:09 pm »
De ce nu dam vina pe altii ci pe dzeu? Pai intrebarea e gresita, eu nu dau vina pe dzeu, pt ca stiu ca nu exista. Daca ar exista, el ar fi un dzeu rau si impotent, de vreme ce permite astfel de lucruri si nu intervine.

De fapt, argumentul, ca sa o zic babeste, este ca dzeu nu exista, pt. ca altfel nu ar sta cu mainile in san in timp ce milioane de copii mor de foame. Acum ai inteles?
Dumnezeu este bun dar este si drept. Davide! Dupa ceea ce scri pe aici, crezi ca mai meriti ceva de la Dumnezeu? Azi credeti ca Dumnezeu este obligat sa va dea de mancare, maine o sa-I reprosati ca nu va da si voua viata vesnica! Mai asteptati...

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #394 : Octombrie 18, 2012, 08:19:48 pm »
Hehe, daca cred ca merit ceva de la un impotent inexistent? Ce gluma proasta :)

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #395 : Octombrie 18, 2012, 08:41:51 pm »
Dacă ai ajunge să mori de foame, să nu-mi spui că nu ai încerca, poate ca o ultimă variantă, o rugăciune la Dumnezeu!  ;)

Pt. ca postul meu nu era pt. mine, era pt. voi care credeti. Voi credeti ca Isus e salvatorul omenirii, si uite cum acest salvator impotent lasa 6 milioane de copiii (sau cati or fi) sa moara de foame anual. Aceasta realitate este o lovitura capitala pt. credinta voastra. La vorbe mari va pricepeti, dar realitatea va taie craca de sub picioare.

Vezi!? Astea-s glume proaste! Cine şi-a tăiat craca de sub picioare? Nu cumva cei ce au făcut un legământ cu IEHOVA şi apoi l-au rupt? Desigur!!! Un astfel de om (ateu) ajunge ca un puf de păpădie, care zboară luat de vânt, nu ştie de unde vine nici unde urmează să meargă. Creştinii au sub picioare o temelie, chiar mai mult, o temelie de piatră!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #396 : Octombrie 18, 2012, 09:18:02 pm »
Tu ai incerca, poate ca o ultimă variantă, o rugăciune la zina zinelor?

In rest, ce anume din textul citat de tine e o gluma proasta? Punctual?

Cand vorbesti de taiat craca de sub picioare, de care craca vorbesti? De inchipurile voastre penibile? Esti obsedat de legaminte cu cai verzi pe pereti? Haha, puf de papadie :) Ia te uita cine vorbeste, unu care mai crede la varsta lui in bau-bau.

Si nu, crestinii n-au sub picioare o temelie de piatra, ci una putreda si ridicola. Ce aveti voi ca temelie? O carte penibila plina de greseli, si un profet fals drept salvator impotent. Unde va e salvatorul? Unde va e dumnezeul? E in concediu? E bolnav? Mintal probabil :)

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #397 : Octombrie 18, 2012, 09:49:23 pm »
Da, înţeleg ce zici! Creştinii au ca temelie Biblia iar ateii "moimuţa".  ;D    Am înţeles bine?

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #398 : Octombrie 18, 2012, 10:54:48 pm »
Ai inteles ca orice credincios, adica prost. Temelia mea e realitatea. A ta este o colectie de povesti sforaitoare.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #399 : Octombrie 24, 2012, 11:53:12 am »

Pentru mine, dumnezeul vostru precum si dumnezeii altor religii, nu sunt altceva decat niste personaje inventate de cativa scenaristi antici, primitivi in gandire, dar hrapareti si care vroiau sa-si domine turma cu ajutorul unor religii totalitare!

Biserica este inventia imparatului criminal Constantin cel Mare, care a conceput-o ca pe o institutie de stat gen primarie, in care preotii strangeau darile, spionau masele prin spovada, le manipulau ca sa devina oi blande care sa respecte cerintele imparatului, care pretindea ca este loctiitorul lui Isus pe pamant, dar ptr ca a fi loctiitorul unui rabin (invatator) nu era mare lucru ...l-a ridicat pe Isus la gradul de Dumnezeu adevarat, astfel ca el imparatul, in calitate de loctiitor al lui Isus sa fie automat "loctiitorul lui Dumnezeu" pe pamant (Vicarius Deii)

Biblia baza mincinoasa:

Biblia nu e inspirata de nici un Dumnezeu, ci este o copie tradusa a Tanachului, adica a scripturii religiei mozaice (religie in care se recunoaste ca e scrisa sau culeasa de poporul evreu).
Biblia este completata cu niste Evanghelii scrise nu de niste Sfinti, si nici de Apostolii lui Isus, ci de niste falsi apostoli ai bisericii.

Falsul crestinism !

Religia crestina nu isi are radacina in religia vechilor crestini (gnostici sau altii) caci primii crestini erau de religie mozaica iar primii "crestinii" erau doar niste sectanti ai acestei religii.
Crestinismul de azi nu are nimic comun cu Dumnezeu caci a fost impus odata cu INTERZICEREA adevaratului crestinism si inlocuirea acestuia cu o facatura politico-religioasa cu scop de a indoctrina, manipula, controla si impozita masele, aceasta noua inventie "crestina" a fost impusa de catre autoritatile Imperiului Roman prin forta, santaj si amenintarea cu moartea.

citate culese de mine cu care sint de acord!
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Oul Dumitru

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Mesaje postate: 48
    • Vezi Profilul
« Răspuns #400 : Octombrie 24, 2012, 03:07:09 pm »
ATEU este numit cineva care nu crede in IAHVE? Daca as crede in HORUS sau in RA, as mai fi ATEU?
   Sau daca as crede in ZEUS, tatal lui Hercule, as mai fi numit ateu?

Nu reusesc sa inteleg de ce cineva care care nu crede in YAHVE este automat catalogat drept ateu.
Eu nu cred in YAHVE, dar cred ca viata a fost plantata pe Pamant de o civilizatie extraterestra (teoretic si YAHVE este extraterestru, din moment ce are domiciliul in afara Pamantului). Nu stiu cine, cand si cum. Poate voi afla vreodata sau poate nu. Totusi, prefer sa raman nelamurit, decat sa cred in ceva ce consider a fi doar o poveste bine construita in timp.

Asa ca intreb, cu teama si emotie: sunt ateu?
Geneza 3:22 - Apoi Iehova Dumnezeu a zis: „Iată că omul a devenit ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul. Acum, ca nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia şi din rodul pomului vieţii, să mănânce şi să trăiască veşnic . .

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #401 : Octombrie 24, 2012, 06:45:16 pm »
Nu . Tu ai dumnezeul tau deci nu esti a_theos/fara dumnezeu.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Valer

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #402 : Octombrie 24, 2012, 08:09:39 pm »
Asa ca intreb, cu teama si emotie: sunt ateu?
Eu zic sa intrebi CDG ... poti folosi firul scurt ... ;D

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #403 : Octombrie 31, 2012, 04:44:27 pm »
incet incet se ajunge sa se accepte ca este si suflet si astfel de explicatie si oamenii de stiinta dau;"“Informatia din microtubuli nu este distrusa, ea nu poate fi distrusa, ci se redistribuie, imprastiindu-se in Univers. Cand pacientii sunt resuscitati si adusi din nou la viata, informatia poate reveni in microtubuli, iar acestia vor spune ca si-au vazut moartea cu ochii”, spune doctorul Hameroff. In eventualitatea in care pacientul moare, “este posibil ca informatia sa ramana suspendata in afara corpului pe termen nedefinit, sub forma de suflet”.
http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/cercetatorii-au-dovda-sufletul-exista-si-se-gaseste-in-creier.html

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #404 : Octombrie 31, 2012, 04:51:59 pm »
Puterea de creiere niciodata prin putere doctrinala religioasa nu poate fi dovedita si cine o va dovedi sint oamenii de stiinta ,vrem nu vrem sa acceptam.Nici Isus nu s-a dorit sa fie acceptat ca Imparat de catre preoti si de catre iudei ,carturari si farisei ,cu cat ca ei stiau acest lucru din cartile religioase ,dar au negat prin comportament si expunere!Insa magii de la rasarit au acceptat acest lucru si au facut decunoscut ;1. Dupa ce S-a nascut Isus in Betleemul din Iudeea, in zilele imparatului Irod, iata ca au venit niste magi din rasarit la Ierusalim 2. si au intrebat: "Unde este Imparatul de curand nascut al iudeilor? Fiindca I-am vazut steaua in rasarit si am venit sa ne inchinam Lui." matei cap.2
Si azi despre creierea si puterea lui Dumnezeu oamenii de stiinta o sa dea explicatii tot mai concludente si multi o sa ramana surprinsi de descoperirile care au sa apara!!!! :) :)