Autor Subiect: Există Dumnezeu?  (Citit de 196653 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Există Dumnezeu?
« Răspuns #405 : Noiembrie 01, 2012, 12:35:58 am »
Ce povesti sforaitoare...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Oul Dumitru

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 48
    • Vezi Profilul
« Răspuns #406 : Noiembrie 01, 2012, 02:51:02 am »
Puterea de creiere niciodata prin putere doctrinala religioasa nu poate fi dovedita si cine o va dovedi sint oamenii de stiinta ,vrem nu vrem sa acceptam.Nici Isus nu s-a dorit sa fie acceptat ca Imparat de catre preoti si de catre iudei ,carturari si farisei ,cu cat ca ei stiau acest lucru din cartile religioase ,dar au negat prin comportament si expunere!Insa magii de la rasarit au acceptat acest lucru si au facut decunoscut ;1. Dupa ce S-a nascut Isus in Betleemul din Iudeea, in zilele imparatului Irod, iata ca au venit niste magi din rasarit la Ierusalim 2. si au intrebat: "Unde este Imparatul de curand nascut al iudeilor? Fiindca I-am vazut steaua in rasarit si am venit sa ne inchinam Lui." matei cap.2
Si azi despre creierea si puterea lui Dumnezeu oamenii de stiinta o sa dea explicatii tot mai concludente si multi o sa ramana surprinsi de descoperirile care au sa apara!!!! :) :)

Cum asa? Puterea de "creiere" o vor dovedi oamenii de stiinta asa cum magii au dovedit ca Isus s-a nascut la Betleem? Magii si astrologii erau, chiar si pe vremea lui Isus, oameni de stiinta?
   DEX '98  - ASTROLOGÍE s.f. (În antichitate și în evul mediu) Prezicere a viitorului pe baza studierii poziției și mișcării aștrilor, a constelațiilor sau a unor fenomene cerești. – Din fr. astrologie, lat. astrologia.
   Dic. Neologisme - ASTROLOGÍE s. f. pseudoștiință care pretinde că poate prezice destinul și caracterul omului după poziția și mișcarea aștrilor.

Astrologii nu sunt oameni de stiinta!
Tocmai asta este si ideea. Stiinta nu poate demonstra existenta Dumnezeului biblic deoarece el este la fel de real ca Inorogul Roz.

Astronimii - oameni de stiinta pe bune - se ocupa cu studierea universului. Doar ca ei nu pot demonstra ca exista Satan, aruncat teoretic pe Pamant. Si nici nu incearca sa descopere vre-un Dumnezeu, deoarece ei, fiind destul de destepti, stiu ca nu are rost sa pierzi timpul cautand cai verzi pe pereti!
Geneza 3:22 - Apoi Iehova Dumnezeu a zis: „Iată că omul a devenit ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul. Acum, ca nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia şi din rodul pomului vieţii, să mănânce şi să trăiască veşnic . .

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #407 : Noiembrie 01, 2012, 04:38:13 am »
Asa este ,Oul Dumitru!Azi fiecare cu calul lui isi croieste drumul vietii si cu ideile lui traieste .Si totul vine pe masura!!!Cei cu studierea universului o sa ajunga sa-ti explice lucruri pe care ai vrea acum sa le cunosti ,dar in timp poate vei ajunge sau nu .Depinde de viitorul fiecaruia !! :) :) :)

Offline Oul Dumitru

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 48
    • Vezi Profilul
« Răspuns #408 : Noiembrie 02, 2012, 12:52:31 am »
Referitor la faptul ca Dumnezeu este atotputernic. Am o intrebare:

Dumnezeu ar putea sa se sinucida?

El fiind atoatestiutor ar putea gasi si motivul...
Geneza 3:22 - Apoi Iehova Dumnezeu a zis: „Iată că omul a devenit ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul. Acum, ca nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia şi din rodul pomului vieţii, să mănânce şi să trăiască veşnic . .

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #409 : Noiembrie 16, 2012, 06:42:08 pm »
 ;D ;D :D super tare asta....si ioh stau bine cu imaginatia dar tu ma spargi  :o ;D ;D :D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline md4RM

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 17
    • Vezi Profilul
« Răspuns #410 : Noiembrie 18, 2012, 11:25:24 am »
 ... Dumnezeu sa si sineucis ... la cruce ... si motivul este inima si mintea ta si amea stricata, adica pacatoasa ...

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #411 : Noiembrie 18, 2012, 06:32:08 pm »
Romania pt. Moldova: daca dzeu s-a sinucis atunci a fost un pacatos, si e mort bine mersi si acum de vreme ce nu exista cine sa-l "invie".
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #412 : Noiembrie 18, 2012, 06:43:47 pm »

Ha ha;  necunoscute is caile domnului  ::)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #413 : Noiembrie 18, 2012, 07:06:39 pm »

Offline md4RM

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #414 : Noiembrie 18, 2012, 08:43:54 pm »
     Stiu ca multi s-au sunt obositi de tema cutare deja. Eu nu ma mir ca unii nu cred in existenta lui Dumnezeu, caci deaceea sunt numiti "necredinciosi". Eu cred ca pina la un moment in viata ta ai crezut in Dumnezeu, si probabil nici nu-ti mai aduci aminte de el, sau cel putin presupunei ca exista un Cineva suprem lucrurile vazute.

Daca nu exista Dumnezeu ... Atunci ce exista ?

Offline md4RM

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #415 : Noiembrie 18, 2012, 09:00:44 pm »
Gabrielle si la restul care scriti aprinsi aducind punctele voastre de vedere in privinta existentei lui Dumnezeu. Totusi cred ca ceva probabil va spune in inima ceva sau aveti un gol in launtrul voastru care realizati ca il poate umplea doar Cineva va poate oferi sens in viata aceasta. Caci altfel nu ati pierde timpul si viata pe niste oamenii care total si radical difera in gindire.

Cine din voi poate oferi 100 % garantie ca ca Dumnezeu nu exista, dar ca exista?
Mai bine in acesta tema sa postam argumente "pro" si "contra" existentei lui Dumnezeu, decit replici goale si ieftine.
Cine doreste poate participa. Sanatate.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #416 : Noiembrie 18, 2012, 09:10:31 pm »
    Daca nu exista Dumnezeu ... Atunci ce exista ?

Daca nu esti orb si surd, atunci raspunsul la intrebarea ta e evident. Chiar daca ai fi, ai stii ca exista o droaie de lucruri.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #417 : Noiembrie 18, 2012, 09:17:52 pm »
Gabrielle si la restul care scriti aprinsi aducind punctele voastre de vedere in privinta existentei lui Dumnezeu. Totusi cred ca ceva probabil va spune in inima ceva sau aveti un gol in launtrul voastru care realizati ca il poate umplea doar Cineva va poate oferi sens in viata aceasta.

Crezi gresit. Cine are un gol in viata o sa si-l umple cu povesti de adormit copii si cu inchipuiri. Adica voi. Cine nu are un asemenea gol, are o viata care se invarte in jurul realitatii si nu are capul in nori cum il aveti voi. Voi aveti nevoie de un dictator cosmic pt. a avea un sens in viata. Aveti nevoie de cineva din exterior, care sa va dea sens cu lingurita in gura. Noi nu. Noi ne cream propriul nostru sens, nu suntem niste neajutorati care asteapta sa li se spuna ce sa faca cu viata lor.

Citat
Cine din voi poate oferi 100 % garantie ca ca Dumnezeu nu exista, dar ca exista?

Daca vorbim de dzeul crestin, eu de exemplu pot. Cu biblia binenteles, cea care m-a facut ateu de altfel.

Citat
Mai bine in acesta tema sa postam argumente "pro" si "contra" existentei lui Dumnezeu, decit replici goale si ieftine.

La afirmatii ieftine se potrivesc raspunsuri ieftine. Daca vrei sa ridici calitatea acestui dialog atunci pune umarul tu insuti.

Offline md4RM

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #418 : Noiembrie 18, 2012, 10:19:54 pm »
David, inainte ca sa aduc punctul de vedere, vreu sa-ti spun ca realitatea in care te invirti si care tot te aduce pe aceasta pagina web unde se scrie despre acest Dumnezeu al crestinilor in care nu crezi si pe care la rindul s-au Il urasti. Daca ai scopul sa aduci la orice ideii o replica cit de buna nu ar fi ea, iti spun ca iti pierzi timpul vietii tale in mod zadarnic si fara pricepere.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #419 : Noiembrie 18, 2012, 11:05:41 pm »
Moldova, daca tot vrei sa-mi spui ceva atunci fa-o cu cap. Prima ta propozitie n-are nici cap nici coada. Vrei sa-mi spui ca realitatea ce?

In al doilea rând, vezi ca le cam vorbești pe lângă deocamdată. Esti cumva obsedat de mine si de viața mea? Daca nu atunci treci la subiect.