Puterea de creiere niciodata prin putere doctrinala religioasa nu poate fi dovedita si cine o va dovedi sint oamenii de stiinta ,vrem nu vrem sa acceptam.Nici Isus nu s-a dorit sa fie acceptat ca Imparat de catre preoti si de catre iudei ,carturari si farisei ,cu cat ca ei stiau acest lucru din cartile religioase ,dar au negat prin comportament si expunere!Insa magii de la rasarit au acceptat acest lucru si au facut decunoscut ;1. Dupa ce S-a nascut Isus in Betleemul din Iudeea, in zilele imparatului Irod, iata ca au venit niste magi din rasarit la Ierusalim 2. si au intrebat: "Unde este Imparatul de curand nascut al iudeilor? Fiindca I-am vazut steaua in rasarit si am venit sa ne inchinam Lui." matei cap.2
Si azi despre creierea si puterea lui Dumnezeu oamenii de stiinta o sa dea explicatii tot mai concludente si multi o sa ramana surprinsi de descoperirile care au sa apara!!!!

Cum asa? Puterea de "creiere" o vor dovedi oamenii de stiinta asa cum magii au dovedit ca Isus s-a nascut la Betleem? Magii si astrologii erau, chiar si pe vremea lui Isus, oameni de stiinta?
DEX '98 -
ASTROLOGÍE s.f.
(În antichitate și în evul mediu) Prezicere a viitorului pe baza studierii poziției și mișcării aștrilor, a constelațiilor sau a unor fenomene cerești. – Din fr. astrologie, lat. astrologia. Dic. Neologisme -
ASTROLOGÍE s. f.
pseudoștiință care pretinde că poate prezice destinul și caracterul omului după poziția și mișcarea aștrilor. Astrologii nu sunt oameni de stiinta! Tocmai asta este si ideea. Stiinta nu poate demonstra existenta Dumnezeului biblic deoarece el este la fel de real ca Inorogul Roz.
Astronimii - oameni de stiinta pe bune -
se ocupa cu studierea universului. Doar ca ei nu pot demonstra ca exista Satan, aruncat teoretic pe Pamant. Si nici nu incearca sa descopere vre-un Dumnezeu, deoarece ei, fiind destul de destepti, stiu ca nu are rost sa pierzi timpul cautand cai verzi pe pereti!