Restul argumentelor din organizare sunt la fel de gresite (cum am tot spus deja de 1000 de ori) pt. ca daca il supunem pe dzeu la acelasi rationament, o fiinta unde cica inteligenta si organizarea se gasesc la superlativ, rezulta ca trebuie sa aiba un creator. Cine a facut "softul" lui dzeu? Nimeni???!!! Ei dracie!
De ce sa fie gresite, ca asa vrei tu?! De ce sa-L supui pe D-zeu aceluiasi rationament, daca El este atemporal, aspatial, absolut etc. ?! D-zeu nu are "soft", asta nu intelegi tu, este absolut, dincolo de "soft"!! E greu, nu?! 
1. De ce nu are dzeu soft, pt. ca nu vrei tu? Inventezi la greu Universale? De ce sa nu-l supun pe dzeu rationamentului, existenta lui dzeu e irationala? Te cred si eu
Dzeu exista, este o entitate, deci il supun rationamentului care se aplica tuturor altor entitati. Sau nu-ti place sa ti se serveasca propriul argument?
2. Si da, e greu de inghitit galustile astea pe care le tot oferi tu aici. Dzeu este atemporal, aspatial, absolut? De unde le scoti dragule, de unde nu rasare soarele? Dovedeste ca e asa. E greu, nu? Atata timp ca nu-ti dovedesti afirmatiile, sunt doar doar vorbe-n vant.
1. Nu ca nu vreau eu ci pentru ca este imposibil ca D-zeu sa aiba "soft"... El este Absolut!
Pai reiese pana la urma ca tocmai de asta cica dzeu nu are soft, pt. ca asa vrei tu! Continui sa repeti aceleasi enormitati, ca este absolut. Te-am invitat sa aduci dovezi ca este absolut, si desigur ca te faci ca ploua. Sa-ti spun un secret: faptul ca vrei tu ca ceva sa fie cumva, nu-l face pe acel ceva sa fie altfel, ok?
De altfel biblia arata clar ca dzeu nu este absolut, de vreme ce se arata de repetate ori ca este ignorant in anumite aspecte. Le cunosti?
Nu are sens sa-L supui pe D-zeu rationamentului pentru ca El este dincolo de rationament,
Ei, aiurea

Daca dzeu este dincolo de rationament atunci ce cauti tu aici rationalizandu-i existenta? Daca e dincolo de rationament este dincolo de ratiune, adica este irational. Existenta lui dzeu este atunci *irationala*. Sunt de-acord

nu poate fi cuprins cu ratiunea umana (limitata, temporala etc.)!
Povesti.
Cu alte cuvinte nu poti sa explici Infinitul prin ceva finit... Absolutul prin ceva relativ... Atemporalul prin ceva temporal... e greu, nu?! 
Pai da, chiar vad ca ti-e greu

Daca nu poti explica infinitul, ce faci tu aici explicand in stanga si dreapta? Tu nu stii ca e imposibil a explica infinitul prin ceva finit? Daca asa e, atunci tu nu poti sa cunosti acest dzeu, nu poti stii ca exista, si nu cunosti mai multe ca mine, cu care te afli pe aceeasi treapta a existentei.
Dar de fapt tu doar debitezi perle una dupa alta. Macar de-ar fi perle reale, astea a le tale sunt inventate doar. Si nu doar inventate, ci si ilogice. Daca dzeu este atemporal, atunci este inexistent inainte de asa zisa "creatie" (si deci si dupa, de vreme ce astfel pica definitia de dzeu). Acolo unde exista o succesiune de evenimente, exista timp. Daca nu a existat nici o succesiune de evenimente inainte de asa-zisa "creatie", inseamna ca n-a existat nimic.
2. De ce sa fie greu... mie imi place supa cu galuste...!!!
Nu eu le scot... altii le-au scos cu mii de ani in urma!!
A, deci tu de fapt regurgitezi galustele statute ale altora. Urat