Citat din: Daniel din Decembrie 01, 2012, 11:04:45 amCitat Ordine din intamplare nu exista, David. Depinde ce intelegi tu prin intamplare. Ai vazut vreodata iarna, pe geamuri, flori de gheata? Ai vazut ce frumoase si "ordonate" sunt? Cine le-a facut?
Citat Ordine din intamplare nu exista, David. Depinde ce intelegi tu prin intamplare. Ai vazut vreodata iarna, pe geamuri, flori de gheata? Ai vazut ce frumoase si "ordonate" sunt? Cine le-a facut?
Ordine din intamplare nu exista, David.
Daca universul este o dovada a existentei lui dzeu, atunci dzeu este o dovada a existentei dzeilor care l-au creat pe dzeu. Si tot asa. OK Vasy?
Exact, bine ai zis, "un creator nu". Pt. ca am compara mere cu pere. Singularitatea nu e inteligenta, nu e constienta, nu are vointa, etc. Un dzeu este infinit superior si complex vizavi de o singularitate, care nu este decat masa aforma, la un nivel extrem de minuscul, subatomic.
De univers = cauza necauzata ai auzit? (Este eronat a vorbi despre o "cauza necauzata" in cazul cauzelor imaginare; întrebarea ta conține presupunerea ascunsa ca ea (dzeu) exista, deși chiar asta ai de demonstrat. E greu nu? )
Citat din: David din Decembrie 11, 2012, 04:32:23 amExact, bine ai zis, "un creator nu". Pt. ca am compara mere cu pere. Singularitatea nu e inteligenta, nu e constienta, nu are vointa, etc. Un dzeu este infinit superior si complex vizavi de o singularitate, care nu este decat masa aforma, la un nivel extrem de minuscul, subatomic.Va sa zica poate exista ceva necauzat de nimic. Atat.
Citat din: David din Decembrie 18, 2012, 12:57:39 amDe univers = cauza necauzata ai auzit? (Este eronat a vorbi despre o "cauza necauzata" in cazul cauzelor imaginare; întrebarea ta conține presupunerea ascunsa ca ea (dzeu) exista, deși chiar asta ai de demonstrat. E greu nu? )Dar poti tu sa-mi demonstrezi ca Cauza Necauzata este inanimata?! Cum?! E nevoie de o Inteligenta care sa stabileasca niste constante, legi fizice etc... in crearea universului s-au folosit matematici inalte... P.S.: Astept raspunsul peste o luna... ai timp suficient!
E nevoie de o Inteligenta care sa stabileasca niste constante, legi fizice etc... in crearea universului s-au folosit matematici inalte...
Nimic atat de complex ca creatorul tau. Daca el insa a evoluat, ar fi altceva.