Uite tocmai faptul ca unii incearca sa bage credinta cu forta in om prin teama si sentimente de vinovatie de genul " va e mai usor ca nu vreti sa dati socoteala nimanui" samd. Credinta o ai sau nu , nu oamenilor trebuie sa dam explicatii pt ce credem sau nu , pt felul in care avem sau nu o relatie cu Dumnezeu . Ai accepta sa vina un strain sa se bage mereu in casnicia ta , sa-ti zica unde gresesti si ce trebuie sa faci , sa stea asa pe capul tau non stop sa te ia la bani marunti ? sa fim seriosi , ia-i da un picior in fund imediat . asa ca fiecare sa-si vada de "casnicia" lui , adica de relatia lui cu Dumnezeu .
scopul acestui site banuiesc ca este impartasirea unor experiente si idei , pareri , nu inocularea lor sau folosirea intimidarii si atacurilor de genul "le e mai confortabil " ca atunci cu ce s-ar mai deosebi de sectele de care am fugit ?
si la urma urmei daca eu vreau sa stau confortabil si sa huzuresc ce treaba au altii cu asta ? muncesc ei dublu pt a imi asigura mie salvarea ?

Draga mea, spune-mi te rog, ce vina am eu ca tu te simti “intimidata” de convingerile mele religioase?

Departe de mine gandul sa ma bag in viata personala a cuiva sau sa conving cu forta pe cineva. Eu doar imi prezint parerea vis-à-vis de un subiect sau altul …daca consider ca am ceva de spus().
Nu trebuie sa-mi dea socoteala nimeni pentru convingerile/ parerile sale personale. Scriu pe acest forum crezand ca exista unii care ma inteleg sau cel putin incearca sa ma intelega si daca parerea mea exprimata aici ajuta la ceva sau pe cineva, ma bucur.
Nu eu iti pot schimba relatia ta cu Dumnezeu, doar Hristos, crezand in Jertfa Lui.
Tu nu poti sa-mi interzici sa prezint ceea ce cred ca este adevarat, eventual poti sa nu fii de acord cu mine. Dar pentru asta nu ma supar si nici nu sunt in masura sa te judec.
Si daca tu vrei sa stai deocamdata “confortabil”, este optiunea ta.

Numai bine iti doresc!
P.S.Mie imi face deosebita placere sa aud/ sa citesc parerile/ convingerile sincere ale altor crestini () de pe acest forum. Sper ca nu te deranjeaza bucuria mea.