Autor Subiect: Inmormantari si evenimente care se organizeaza prin implicarea unei Biserici  (Citit de 10363 ori)

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
Re: Inmormantari si evenimente care se organizeaza prin implicarea unei Biserici
« Răspuns #15 : Decembrie 05, 2011, 12:13:37 pm »
La înmormântarea mea nu mă interesează dacă vine sau nu popa. Deși cred că nevastă-mea o să îl cheme iar în ajutor pe Sf. Ban cel Mare și o să aducă un sobor de popi, nu unul. Full de popi cu diaconi în coadă!

Offline maria

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 301
    • Vezi Profilul
Re: Inmormantari si evenimente care se organizeaza prin implicarea unei Biserici
« Răspuns #16 : Decembrie 05, 2011, 12:16:29 pm »
 :D ;D ;D
"Mai bine sa mori in picioare,decat sa traiesti in genunchi." Tacit

Offline Dorel Caminante

• Administrator
  • Pionier regular
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 210
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Decembrie 05, 2011, 04:16:05 pm »
Eu, de pildă, nu am fost botezat de mic în nicio religie, nici de atunci nu am făcut băiţa aferentă la niciuna din organizaţiile religioase. În privinţa însurătorii, nu ştiu ce voi face. Conştiinţa mea instruită biblic (şi asta nu are nicio legătură cu WTS) nu îmi permite să fac compromisul de mă boteza la ortodocşi sau la catolici aşa de formă ca pot să mă cunun religios cu o eventuală viitoare soţie botezată în acea religie. Iar să pup veşminte ori mădulare preoţeşti mi-ar fi greaţă. Icoane şi alte obiecte de cult, idem.
Dacă nu există altă indicaţie, citatele biblice sunt din Sfintele Scripturi — Traducerea lumii noi.
Ioan 3:16; 2 Timotei 3:16

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Decembrie 05, 2011, 10:43:16 pm »
Poţi încerca să cauţi o fostă martoră care să aibă vederile tale. Eu unul n-aş fi dispus să pierd o femeie bună de altă religie, cu condiţia să nu fie practicantă. Dacă e ortodoxă formal, nici o problemă.

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
Auzi bre Dagothur , de o "danielacrudu" sau "sanzianaburuiana" ce zici , te-ncingi ?  ;D
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
Nu, că nu mă atrag femeile de plastic. Costă prea mult.