Fie, mai fac o concesie fata de mine insumi, asteptand de la crestini raspunsuri. Ca doara sunt smeriti si Dumnezeu le-a deschis ochii. Asta ai dat de inteles. Dar se pare ca tu ori nu te incadrezi, nefiind smerita deci nici crestina, ori cuvintele tale si-ale Bibliei sunt, cum spuneam adineauri, vorbe, numai vorbe.
Daniel, eu doar atat am vrut sa dau de inteles: ca atunci cand ne apropiem de Dumnezeu trebuie sa ne smerim.

Deoarece nu ti-am raspuns, ai tras concluzia ca probabil Dumnezeu nu mi-a deschis ochii ca sa-L inteleg, pe motiv ca nu sunt smerita.
Ce sa-ti raspund?

La fel ca Cinestiecine si tu ai spus parerea ta. Nu m-am suparat. De ce sa ma supar? Pentru parerile unuia sau altuia? Aceste pareri nu schimba cu nimic realitatea a ceea ce sunt. Consider ca Dumnezeu m-a facut sa inteleg pana acum unele lucruri dupa masura studiului si “a cautarii” pe care il efectuez.
Deocamdata nu am toate raspunsurile exacte… De ce sa vin atunci doar cu unele pareri? Nu imi place sa vorbesc despre ceva care nu-mi este clar in minte, despre diferite subiecte pe care nu am certitudinea ca le-am inteles foarte bine.
Cred insa ca trebuie sa fie o explicatie rationala pentru care Dumnezeu permite toata tarasenia cu Satan(demoni) si manifestarea raului in lume. Omenirea poate a trebuit sa experimenteze toata aceasta stare de lucruri,adica lumea condusa de Satan, sa se vada odata pentru totdeauna clar, unde duce razvratirea si neascultarea manifestata de ingeri si oameni, fata de Creatorul lor.
….
Pe forum sunt unii care au studiat mai mult si poate Dumnezeu le-a dat o mai mare clarviziune ca sa poata sa-ti dea raspunsurile potrivite la intrebarile tale.