Autor Subiect: De toate....pentru noi.  (Citit de 180966 ori)

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
Re: De toate....pentru noi.
« Răspuns #75 : Martie 06, 2012, 01:52:06 am »
Este vreun peshtilian... printre noi?   ;D

http://youtu.be/ggf9CQJoVFM

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #76 : Martie 06, 2012, 09:26:46 am »
Eu sint pestilian pentru ca sint din zodia pestilor si sint greu de prins(alunec din mina) :D :D
Daca vrei sa vezi SF live, te uiti la nenea Lorin cum delireaza si poti visa la un alt plan existential :D
Dar poti pune si intrebarea ;dar daca? ar fi prea mult? :D :D :)....Mai multe despre emisiunile lui Lorin...
 http://www.baricada.ro/detalii-emisiune-tv/22/desteptarea-romaniei/
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #77 : Martie 11, 2012, 11:33:41 am »

Îţi place să stai în “închisoare”? Îţi place să fii controlat? Daţi-mi voie să vă mai spun ceva: Dacă vă veţi permiteţi vreodată să vă simţiţi bine, atunci când omenii vă vor spune că sunteţi OK, înseamnă să vă pregătiţi pe voi înşivă să vă simţiţi prost, până când vă vor spune că nu suntenţi buni. Atât timp cât trăieşti pentru a îndeplini aşteptările altor oameni, ar fi bine să ai grijă ce porţi, cum te piepteni, dacă ai pantofii lustruiţi – pe scurt, dacă eşti la înălţimea tuturor aşteptărilor lor afurisite. Şi asta numeşti tu, a fi uman? Asta vei descoperi, când te vei privi atent pe tine însuţi! Vei fi îngrozit! Realitatea este că tu nu eşti nici Ok, nici ne-OK. Tu nu poţi corespunde stării, tendinţei, sau modei actuale!
Oare asta înseamnă că ai devenit OK? De asta depinde Ok -ul tău? Depinde de ce spun oamenii despre tine? Iisus Hristos trebuie să fi fost destul de ne-OK, având în vedere standardele din vremea lui. Tu nu eşti OK şi nici ne-OK – tu eşti tu.Dacă ai mulţi bani, nu înseamnă deloc că ai succes în viaţă. Ai succes în viaţă atunci când te trezeşti! Atunci nu trebuie să-ţi ceri scuze nimănui, nu trebuie să dai explicaţii nimănui,nu dai doi bani pe ceea ce cred sau spun ceilalţi despre tine. Nu ai griji, eşti fericit. Asta numesc eu să ai succes. Să ai o slujbă bună, sau să fii renumit, sau să ai o reputaţie strălucită – nimic din toate acestea nu au nici o legătură cu fericirea sau succesul. Nici una! Este total irelevant.Singurul lucru de care-i păsa unui astfel de om este ce vor crede copiii lui despre el, cevor crede vecinii despre el, ce va crede soţia lui despre el. Ar fi trebuit să devină faimos. Societatea şi cultura noastră ne inoculează asta în cap, zi şi noapte. Oameni care au reuşit? Ce au reuşit? Au reuşit să facă din ei înşişi nişte prostănaci. Asta, deoarece şi-au epuizat toată energia că să obţină ceva lipsit de valoare. Ei sunt speriaţi şi confuzi, sunt nişte marionete ca toţi ceilalţi. Uită-te la ei cum umblă ţanţos pe scenă. Uite ce agitaţi devin, dacă au o pată pe cămaşă. Asta numeşti tu succes?
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #78 : Martie 17, 2012, 06:29:36 pm »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #79 : Martie 25, 2012, 01:31:27 pm »
Veti avea un dejavu legat de martorii lu creier prajit,dupa vizionarea acestui film de Duminica.
Unii prefera sa traiasca in lumea reala nu in Corea de Nord.

http://fastupload.rol.ro/video/fd6fef6caf8f1d9afe127b444abe3a03.html

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #80 : Aprilie 04, 2012, 10:21:36 am »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #81 : Aprilie 06, 2012, 06:47:20 pm »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #82 : Aprilie 07, 2012, 03:10:14 pm »
http://www.trombon.ro/national/catedrala-neamului-va-costa-400-de-milioane-de-euro

Religiosii de care or fi, doar minti ratacite ;infectati de persoane contagioase.. ;),cumplita ratacire a neamului omenesc.Oamenii il cauta pe Dumnezeu si dracu le da religii ,spunea cineva.

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #84 : Aprilie 08, 2012, 11:11:54 am »
Silentlambs este un colectiv de indivizi care au făcut pasul curajos de a sta pentru ceea ce este drept. Site-ul a fost început în martie 2001 cu scrierea de o poveste simplă, "Ziua Mieilor duduia" .

Punctul de poveste a fost că vicitms de abuz nu ar trebui să fie tăcut şi împreună se poate muta munţii.

Pe acest site sunt sute de poveşti ale persoanelor fizice care au vorbit multe, pentru prima dată, referitoare la abuzul au experienţă în organizarea de Martorii lui Iehova. Este speranţa noastră că aceste informaţii vor ajuta la educarea publicului şi a JW despre amploarea acestei probleme, precum şi asistenţă pentru a ajuta supravietuitorii abuzului, să ştie că nu sunt singuri.

La silentlambs avem martori transformări uimitoare, atunci când victimele găsi vocea lor. Mulţi au început drumul de vindecare în terapie, educaţie, vorbind cu familia şi prietenii, şi cel mai important de raportare molestează copii autorităţilor corespunzătoare. În final ceea ce se realizează? Copiii sunt protejate. Aceasta este misiunea de silentlambs şi dacă putem să vă ajute, nu ezitati sa apelati la hotline nostru sau e-mail-ne la info@silentlambs.org

Noi ştim că nu avem toate răspunsurile, dar vă credem, nu a fost vina ta, şi doriţi să ştiţi că nu sunteţi singuri. Pentru mulţi, care este primul pas pe calea de vindecare.

Citiţi declaraţia de misiune silentlambs la acest link, [click aici]

Pentru o poveste completă despre istoria de silentlambs click

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.silentlambs.org/personal_experiences/index.cfm&ei=FUOBT-rUK9PP4QSTwonYBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CCIQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.silentlambs.org/personal_experiences/index.cfm%26hl%3Dro%26biw%3D1366%26bih%3D517%26prmd%3Dimvns

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #86 : Aprilie 10, 2012, 06:41:49 pm »
Modificarea conştiinţei prin percepţia şablonului E.F.T.
Raţiunea este reper exterior, conştiinţa este reper interior.
Definiţie – Gândul
Gândul este o schimbare a geometriei de curgere a circulaţiei interioare, staţionare,
corespunzătoare sistemului nervos, în urma influenţei altui sistem, interior sau exterior acestuia.
Diminuarea influenţelor acestor sisteme înseamnă diminuarea „cantităţii de gânduri‖(ex.
somn).O circulaţie îndelungată a sistemelor de influenţă duce la o stare de instabilitate,(ruperi
de geometrii), ducând chiar şi la ruperi cu caracter permanent.(ex privare de somn-deces).
Omul, ca un sistem complex, îşi autoreglează curgerile, senzaţia de somn...înseamnă nici mai
mult nici mai puţin decât.....schimbare de trasee(curgerile au devenit instabile iar tu nu ai ce
să faci...!)...sau cum ştim noi...schimbare de comportament...căscat, neatenţie!
Astfel raţiunea umană este asimilată mecanismului de autoreglare a curgerilor unui
sistem, fie el şi uman, în raport cu alt sistem extern.Această stare descrie o înteracţiune ce
presupune minim 2 sisteme, raţiunea nu poate exista izolată(nu există sisteme izolate), este
în interacţiune cu cel puţin un sistem de influenţă, identificat ca extern.
Raţiunea nu este o constantă ci este un răspuns(prin OUT) în urma influenţelor
curgerilor externe(prin IN), prin metoda autoaranjării interne a curgerilor de tip
staţionar.(modificarea geometriei)
Filtrul raţiunii înseamnă de fapt adaptarea, autoaranjarea, circulaţiilor interioare datorată
unor factori externi.Raţiunea este ―prin raportare la ceva exterior‖, singură nu există.
MI-A VENIT UN GÂND ÎN MINTE…este perfect adevărat…adică, din exterior, am primit
un stimul care mi-a reconfigurat altfel traseele de curgere.
ÎNSĂ...surpriză...conştiinţa se raportează la ...ea însăşi, la fel cum elicoida îşi
poate alege un reper spaţial-ciclic, interior, total independent.
Reperul interior al conştiinţei tale, cel care te face să fii sincron cu tine însuţi, este
propriul tău ceas biologic, este propria ta intuiţie.
copyright©2009-2012 www.thefundamentaluniverse.ro
copyright©2009-2012 www.thefundamentaluniverse.ro 111
Reperul tău este intuiţia

http://www.thefundamentaluniverse.ro/

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #87 : Aprilie 10, 2012, 06:57:12 pm »
MARELE SALT‖…este pur şi simplu o schimbare radicală a stării de conştiinţă, o
pivotare către interior a marelui sistem referenţial...prin eliberarea de constrângeri...de
dogme, de idei preconcepute, de şabloanele arhaice ale civilizaţiei.
...urmată de o vizualizare a întregului Univers, folosind propriul reper elicoidal...
...acela al AND-ului uman....
Intuiţia ta nu depinde de cărţile citite, de societate,
...ci de zestrea ta...GENETICĂ...
Citeam zilele trecute, involuntar, că unii şamani au ajuns foarte departe,
―citesc‖ informaţie direct din...ADN. Măi sa fie!!!!
Îmi este extrem de greu să ccept, dar ―teoria mea‖ ... confirmă!!!
În momentul în care slăbeşti "strânsoarea exterioară"...o să constaţi...uimit...că percepi
lucrurile din ce în ce mai clar... mult mai clar.(acest aspect crescător este maxim la sfârşitul
ciclului, asemănător amplitudinii undei)
Dacă ai ajuns aici, probabil AND-ul tău începe să ―recunoască‖...2012... ca fiind sfîrşitul
ciclului, prin sincronizare.Civilizaţiile urcă...coboară...uneori până la dispariţie...CICLIC!
Repet...dacă ai o gândire medievală, contemplând lucruri neînţelese şi
atichetându-le…‖divine‖…NU VEI FACE SALTUL...
...însă, dacă m-ai suportat până acum, numai din curiozitate,...eşti pe muchie.
Iată ce spune domnul Russell, o personalitate de talie mondială:
“Experimente, care acum sunt celebre, dovedeau faptul că mintea omenească, dorinţa,
intenţia, aşteptările unui om influenţează particule cum ar fi un foton.Mi se părea uluitor,
pentru că acest lucru răsturna tot ceea ce eram obişnuiţi să credem despre relaţia dintre
materie şi spirit.Un "obiect neânsufleţit", precum fotonul, ştia, simţea intenţia mentală,
nerostită a celui care făcea experimentul.Mai mult decât atât, se comporta conform
aşteptărilor sale.Eram om de ştiinţă şi a trebuit să accept evidenţa: dincolo de orice fenomen
fizic, ceea ce creează realitatea este conştiinţa, cel mai misterios fenomen din univers.
Acesta este punctul în care ştiinţa, aşa cum o cunoaştem, nu poate merge mai departe să
cerceteze. Mai departe este o cercetare a Conştiinţei şi este domeniul psihologiei şi al
spiritualităţii.Ştiinţa a avut un succes extraordinar în a explica structura şi funcţionarea lumii
materiale.Dar atunci când vine vorba despre lumea interioară a minţii, despre gânduri,
sentimente, senzaţii, vise şi intuiţii, ştiinţa are foarte putine lucruri de spus.Iar când e vorba
despre Conştiinţa propriu-zisă, ştiinţa pur şi simplu tace.Nu există nimic în fizică, chimie,
biologie sau în oricare altă ştiinţă, care sa poata explica faptul că avem o lume interioară,
subiectivă. Această subiectivitate are capacitatea uluitoare de a influenţa materia.Gândirea,
imaginaţia, visele, dorinţele, tot ceea ce ţine de aspectul nostru lăuntric, au harul
"supranatural" de a influenţa tot ceea ce ne inconjoară.Când vom accepta complet acest
adevăr ca fiind al nostru, acela va fi momentul în care îl vom fi "acceptat" pe Dumnezeu înapoi
în universul nostru, adică în noi inşine.
Dar cred că misticii tuturor timpurilor şi tuturor sistemelor mistice, inclusiv preoţii maya, au
văzut schimbările majore la nivelul Conştiinţei cosmice şi au ştiut că umanitatea nu poate
scăpa acestei schimbări.
Aceia care, în aceste timpuri, se îndreaptă către o percepţie spirituală a Universului, vor fi
pregătiţi pentru orice eventualitate şi o vor primi cu acceptare, ca pe un proces transformator
profund, care a început deja.Întrebarea "cine suntem" se transforma, treptat, în "ce suntem",
pe măsură ce înţelegem că suntem alcătuiţi din aceeaşi "substanţă" diafană ca tot restul
copyright©2009-2012 www.thefundamentaluniverse.ro
copyright©2009-2012 www.thefundamentaluniverse.ro 113
Universului perceput.Pentru mine, 2012 este un prag al transformarii din interior, o
transformare care va continua mult după acest vârf” (Peter Russell)

http://www.thefundamentaluniverse.ro/

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #88 : Aprilie 11, 2012, 11:07:19 pm »

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #89 : Aprilie 12, 2012, 05:16:11 pm »
Stiinta inainteaza in descoperire si la asa ceva se incearca sa se ajunga  ;
http://www.descopera.ro/stiinta/9443409-fuziunea-nucleara-provocarea-energetica-a-viitorului