Autor Subiect: De toate....pentru noi.  (Citit de 180929 ori)

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Re: De toate....pentru noi.
« Răspuns #90 : Aprilie 13, 2012, 10:15:46 pm »
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #91 : Aprilie 13, 2012, 10:34:03 pm »

"Cuvantul «dumnezeu» nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti". "Niciun fel de interpretare, indiferent cat de subtila, nu-mi poate schimba opinia", Albert Einstein (intr-o scrisoare scrisa de Einstein catre filozofului Eric Gutkind,, 3 ianuarie 1954)

“Daca oamenii sunt buni doar pentru ca le este frica de pedeapsa si pentru ca spera la o recompensa, atunci suntem într-o stare jalnica.” A. Einstein

Stephen Roberts

“Sustin ca amândoi suntem atei. Eu doar cred mai putin cu un zeu decât tine. Când vei întelege de ce îi respingi pe ceilalti zei posibili, vei întelege de ce îl resping pe al tau.”

"A spune ca ateismul necesita credinta este la fel de cretin ca a spune ca necredinta în zâne si spiridusi necesita credinta. Chiar daca însusi Einstein mi-ar zice ca este un spiridus pe umarul meu, tot i-as cere dovezi si nu as gresi cerându-i-le." - Geoff Mather

“Omul a avut dintotdeauna nevoie de o explicatie pentru toate lucrurile din lume pe care nu le întelegea. Daca nu exista o explicatie,a inventat una.” - Jim Crawford

“Toti oamenii care gândesc sunt atei.” - Ernest Hemingway

“Daca Dumnezeu este alpha si omega, începutul si sfârsitul, cunoaste trecutul si viitorul, dupa cum scrie în Biblie, de ce se roaga oamenii si cred ca pot schimba ceva?” - Mark Fairclough

Stendhal

“Toate religiile sunt întemeiate pe teama celor multi si pe istetimea câtorva.” -

Ferdinand Magellan

“Biserica spune ca Pamântul este plat dar eu stiu ca este rotund pentru ca am vazut umbra lui pe Luna si am mai multa încredere în o umbra decât în Biserica.”

Denis Diderot

“Omul nu va fi liber pâna când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot.”

Arthur C. Clarke

“Se poate ca rolul nostru pe aceasta planeta sa nu fie slavirea lui Dumnezeu, ci crearea lui.”

Isaac Asimov

“Citita cum trebuie, Biblia este cea mai puternica forta pentru ateism conceputa vreodata.”

Napoleon Bonaparte :

"toate religiile sunt inventate de catre oameni"
"religia este unul din motivele pentru care cei saraci nu ii omoara pe cei bogati"
“Religia este excelenta pentru a controla oamenii obisnuiti.”

Bertrand Russel

“Religia este o ramasita a copilariei inteligentei noastre.”

Arthur Schopenhauer

“Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dreseaza oamenii cum sa gândeasca.”

Mark Twain

“Nu ma deranjeaza partile pe care nu le înteleg din Biblie, ci partile pe care le înteleg.”

Mark Twain

“Credinta înseamna a crede ceea ce stii ca nu e adevarat.”

Epicurus

“Vrea Dumnezeu sa împiedice raul dar nu poate? Atunci este neputincios.
Poate dar nu vrea? Atunci e rauvoitor.
Vrea si poate? atunci este diabolic.”

Benjamin Franklin

“Modul de a vedea, prin credinta, este de a închide ochiul ratiunii.”

Sigmund Freud

“Ar fi foarte frumos daca ar exista un Dumnezeu care a creat lumea si care a fost o forta benevolenta, daca ar exista o ordine morala în Univers si viata dupa moarte; dar este frapant faptul ca toate acestea sunt exact ceea ce suntem obligati sa ne dorim.”
"Religia este o iluzie si îsi deriva puterea din faptul ca se potriveste cu dorintele noastre instinctuale."

Thomas Jefferson

“Puneti la îndoiala cu îndrazneala pâna si existenta lui Dumnezeu pentru ca, daca ar fi unul, trebuie cu atât mai mult sa fie de acord cu omagiul ratiunii decât al fricii oarbe.”

Huangbo Xiyun

“Prostii resping ceea ce vad dar nu ceea ce cred; înteleptii resping ceea ce cred si nu ceea ce vad.”

Galileo Galilei

“Nu pot crede ca acelasi Dumnezeu care ne-a înzestrat cu simt, ratiune si intelect, a facut asta cu scopul ca noi sa uitam sa le folosim.”

Friedrich Wilhelm Nietzsche

“Credinta: sa nu vrei sa stii ce este adevarat.”

Seneca cel Tânar

“Religia este considerata de oamenii obisnuiti ca fiind adevarata, de catre întelepti ca fiind falsa, de conducatori ca fiind utila”

Friedrich Wilhelm Nietzsche

“Din paradis lipsesc toti oamenii interesanti.”

Bertrand Russel

“Si daca ar exista un Dumnezeu, cred ca este foarte improbabil ca el sa aiba atâta vanitate încât sa se simta jignit de cei care se îndoiesc de existenta lui.”

Baron D'Holbach

“Daca ignoranta fata de natura a dat nastere la zei, atunci cunostintele despre natura îi vor distruge.”

Ludwig Feuerbach

“Nu este la fel ca în Biblie, ca Dumnezeu a creat omul în propria sa imagine. Dar, dimpotriva, omul l-a creat pe Dumnezeu în propria sa imagine.”

Steven Weinberg

“E nevoie de religie pentru ca oameni buni sa faca lucruri rele.”

Mahatma Gandhi

“Cele mai groaznice si cele mai crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adapostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.”

Christopher Hitchens

"Ceea ce se afirma fara dovezi poate fi respins fara dovezi"

Blaise Pascal

“Oamenii nu comit vreodata crime cu atâta dedicare si cu atâta bucurie ca atunci când o fac din motive religioase”

Carl Sagan

“Nu poti convinge un credincios de nimic; credintele lor nu se bazeaza pe dovezi, ele se bazeaza pe nevoia adânc înradacinata de a crede.”

“Este de departe mai bine sa se înteleaga universul asa cum este el de fapt decât sa se persiste în amagire, oricât de satifacatoare si linistitoare ar fi.”

Samuel Clemens

"Un om este primit intr-o religie pentru ce crede si este izgonit pentru ce stie "

"Religia - o fraza de dânsii inventata

Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,
Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata,
Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata,
Ati mai purta osânda ca vita de la plug?

Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
Si v-a facut sa credeti ca veti fi rasplatiti...
Nu! moartea cu viata a stins toata placerea -
Cel ce în asta lume a dus numai durerea
Nimic n-are dincolo, caci morti sunt cei muriti."

M.Eminescu- Împarat si proletar

Karl Marx

Religia este opiumul maselor .

"Da-i unui om un peste si va mânca o zi, învata un om sa pescuiasca si va mânca o viata, da-i unui om religie si va muri rugându-se sa primeasca un peste."

"Din câte pot sa-mi dau seama dupa studiul scripturii, tot ce faci în rai este sa stai degeaba toata ziua si sa-l slavesti pe Dumnezeu. Nu stiu ce ai face tu, dar cred ca dupa primii, oh, nu stiu, 50.000.000 de ani de facut asta as începe sa ma plictisesc putin." - Rick Reynolds

"Credinta nu îti da raspunsuri, doar te opreste din a pune întrebari." - Frater Ravus

"Zeii nu omoara oameni, oamenii cu zei omoara oameni." - David Viaene

"Dumnezeu spune: refuz sa dovedesc ca exist deoarece dovezile nu necesita credinta si fara credinta sunt nimic." - Douglas Adams

"O minciuna este o minciuna chiar daca toti o cred. Adevarul este adevar chiar daca nimeni nu îl crede." - Douglas Adams

“Când un om delireaza se numeste nebunie. Când multi oameni delireaza se numeste religie.” - Robert Pirsing

"Religia invata cel mai mare neadevar , ca moartea nu este sfarsitul"

Don Hirschberg

"A numi ateismul religie e ca si cum ai numi chelia o culoare de par."

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline ilie

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #92 : Aprilie 13, 2012, 10:51:48 pm »
De ce este un mare semn de intrebare :Atei au profitat de "sponsorizarile"crestinilor!
Aproape toate descoperirile stiintifice,sau realizat cu "ajutorul" crestinatatii...;de crestini...

Atei nu au nimic de oferit:speculeaza "vidul",lasat de "crestini"din neglijenta!!!

Verificati, cine a platit banii lui Stephen Hawking? ;ateii? ;aiurea!

Progresul de 2000 de ani sa realizat in zona crestinatatii...

Atei? Au speculat "vidul"crestinatatii...

Nu are dreptate Kobold? Religia ortodoxa,si nu numai,sa bagat in scoli...
De ce ? Pentru ca comunismul a lasat un gol...oare cine trebuia sa-l umple?

Felicitari Kobold...cand ai dreptate...asta e...si dusmanii trebuie sa recunoasca...
Bravo:Religia afara din scoli! ...;altfel ne arunca cu 100 de ani in urma...

Religia, numai la amvom! Fara politica, fara influienta in scoli...altfel dispare!!!

Salutari la toti!

KoBoLd

• Vizitator
« Răspuns #93 : Aprilie 14, 2012, 12:09:00 am »
De ce este un mare semn de intrebare :Atei au profitat de "sponsorizarile"crestinilor!
Aproape toate descoperirile stiintifice,sau realizat cu "ajutorul" crestinatatii...;de crestini...

Atei nu au nimic de oferit:speculeaza "vidul",lasat de "crestini"din neglijenta!!!

Verificati, cine a platit banii lui Stephen Hawking? ;ateii? ;aiurea!

Progresul de 2000 de ani sa realizat in zona crestinatatii...

Atei? Au speculat "vidul"crestinatatii...

Nu are dreptate Kobold? Religia ortodoxa,si nu numai,sa bagat in scoli...
De ce ? Pentru ca comunismul a lasat un gol...oare cine trebuia sa-l umple?

Felicitari Kobold...cand ai dreptate...asta e...si dusmanii trebuie sa recunoasca...
Bravo:Religia afara din scoli! ...;altfel ne arunca cu 100 de ani in urma...

Religia, numai la amvom! Fara politica, fara influienta in scoli...altfel dispare!!!

Salutari la toti!
Mare îmi e mirarea, dar ... oricum știam că am dreptate, așa cum am de obicei fiind neutru, chiar dacă, aparent cică aș susține „doctrina” cuiva anume, cum zicea sceptic într-o critică, băgând la grămadă fără o analiză coerentă a situației, și iarăși „dar” ... e demo/crație ;))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #94 : Aprilie 19, 2012, 12:58:17 pm »
O lume minunata harazita de zei pentru noi. ???  Dati clic jos ca merge.

Above and Below on Vimeo

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #95 : Aprilie 19, 2012, 01:27:34 pm »
Se pare ca Alah ii mai potent  :D ;)  :P

http://vimeo.com/groups/goprohero/videos/40160084

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #96 : Aprilie 23, 2012, 12:06:11 am »
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #97 : Aprilie 24, 2012, 12:39:34 am »
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #98 : Mai 08, 2012, 06:39:43 pm »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #99 : Mai 08, 2012, 06:52:48 pm »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #100 : Mai 19, 2012, 02:00:59 pm »
Ce fac oamenii care au dumnezei cu cei care nu au ..... :o din dragoste si credinta...Hmmm, totusi pe care dumnezeu s-al alegem dintre atitia?Hmmm... ???

http://www.evz.ro/detalii/stiri/postarea-mesajului-dumnezeu-nu-exista-pe-facebook-te-costa-libertatea-962673.html

Offline maria

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 301
    • Vezi Profilul
« Răspuns #101 : Mai 23, 2012, 05:57:05 pm »
O POVESTIOARA INTERESANTA

"Dumnezeu vs Stiinta: Conversatie intre un profesor ateist si un student genial

Profesorul: Esti crestin, nu-i asa, fiule?

Studentul: Da, domnule.

Profesorul: Asadar, crezi in Dumnezeu?

Studentul: Intru totul.

Profesorul: Este Dumnezeu bun?

Studentul: Desigur.

Profesorul: Este Dumnezeu atotputernic?

Studentul: Da, este.

Profesorul: Fratele meu a murit de cancer chiar daca s-a rugat la Dumnezeu sa il ajute. Cei mai multi dintre noi incearca sa ii ajute pe ceilalti cand sunt bolnavi. Dar Dumnezeu nu. Nu a facut-o. Cum este atunci Dumnezeu bun? Hmmm?...

(Studentul tace.)

Profesorul: Nu poti raspunde, nu-i asa? Haide sa o luam de la inceput, tinere prieten…. Este Dumnezeu bun?

Studentul: Da.

Profesorul: Este Satana bun?

Studentul: Nu.

Profesorul: De unde vine Satana?

Studentul: De la…. Dumnezeu.

Profesorul: Asa este. De la Dumnezeu. Spune-mi, fiule, exista rau pe lumea aceasta?

Studentul: Da, dle profesor.

Profesorul: Raul este peste tot in lume, nu-i asa? Si Dumnezeu a creat intr-adevar totul. Adevarat, nu?

Studentul: Da.

Profesorul: Deci cine a creat raul?

(Studentul nu raspunde).

Profesorul: Exista boala? Imortalitate? Ura? Uratenie? Toate aceste lucruri teribile exista in lume, nu-i asa?

Studentul: Da, dle.

Profesorul: Asadar, cine a creat toate aceste lucruri cumplite?

(Studentul nu are niciun raspuns.)

Profesorul: Stiinta spune ca ai 5 simturi pe care le folosesti pentru a identifica si examina lumea din jurul tau. Spune-mi, fiule, l-ai vazut vreodata pe Dumnezeu?

Studentul: Nu, dle. Nu l-am vazut.

Profesorul: Spune-ne atunci… L-ai auzit vreodata pe Dumnezeu?

Studentul: Nu, dle.

Profesorul: L-ai simtit vreodata pe Dumnezeul tau, l-ai gustat, l-ai mirosit? Ai avut vreodata vreo perceptie senzoriala a lui Dumnezeu daca e vorba de-asa?

Studentul: Nu, domnule. Ma tem ca nu.

Profesorul: Cu toate acestea, tot crezi in Dumnezeu?

Studentul: Da, dle.

Profesorul: Conform Regulilor sale Empirice, Testabile, Demonstrabile, stiinta considera ca Dumnezeu nu exista. Ce spui de acest lucru, fiule?

Studentul: Nimic. Tot ceea ce am este credinta mea. Eu cred in Dumnezeu.

Profesorul: Da, credinta. Aceasta este problema pe care stiinta o are cu Dumnezeu. Nu exista nicio dovada, ci doar credinta.

Studentul: Dle profesor, exista un asemenea lucru precum caldura?

Profesorul: Da, exista.

Studentul: Exista un asemenea lucru precum frigul?

Profesorul: Da.

Studentul: Nu, dle profesor. Nu exista.

(In amfiteatru se face o liniste deplina)

Studentul: Dle profesor, poti avea multa caldura, chiar si mai multa caldura, supercaldura, megacaldura, prea putina caldura sau caldura deloc. Insa nu avem nimic numit frig. Putem sa atingem 456 de grade sub 0, ceea ce inseamna zero caldura, insa nu putem ajunge mai departe de atat. Nu exista un asemenea lucru precum frig. Frigul este doar un cuvant pe care il folosim pentru a descrie absenta caldurii. Nu putem masura frigul. Caldura este energie. Frigul nu este opusul caldurii, dle profesor, ci absenta caldurii.

(In amfiteatru domneste in continuare o tacere de mormant.)

Studentul: Dar ce spuneti despre intuneric, dle profesor? Exista un asemenea lucru precum intuneric?

Profesorul: Da. Ce este noaptea daca nu exista intuneric?

Studentul: Va inselati din nou, dle profesor. Intunericul nu este ceva, este absenta a ceva. Poti avea lumina scazuta, lumina normala, lumina stralucitoare, lumina intermitenta, insa daca nu ai deloc lumina constanta, nu ai nimic si numesti atunci acest nimic intuneric, nu-i asa? In realitate, intunericul nu exista. Daca ar exista, ei bine… am putea face ca intunericul sa fie mai intunecat, nu-i asa?

Profesorul: Ce vrei sa ne demonstrezi, tinere?

Studentul: Dle profesor, parerea mea este ca premisele dvs filozofice sunt gresite.

Profesorul: Gresite? Poti sa explici de ce?

Studentul: Lucrati cu premisele dualitatii, dle profesor. Sustineti si cautati sa demonstrati ca exista viata, apoi ca exista moarte; un Dumnezeu bun si un Dumnezeu rau. Vedeti conceptul de Dumnezeu ca pe ceva finit, ceva pe care il putem masura. Dle profesor, stiinta nu poate nici macar explica ce este acela un gand. Foloseste electricitatea si magnetismul, insa nu le-a vazut, cu atat mai putin nu a inteles pe deplin vreuna din ele. Sa vezi moartea ca pe opusul vietii inseamna sa ignori ca moartea nu poate exista ca un lucru substantial. Moartea nu este opusul vietii. Doar absenta ei.

Acum…spuneti-mi, dle profesor, ii invatati pe studentii dvs ca au evoluat dintr-o maimuta?

Profesorul: Daca te referi la procesul evolutiei naturale, da, sigur, ii invat.

Studentul: Ati observat vreodata evolutia cu proprii ochi, dle profesor?

(Profesorul da din cap zambind, incepand sa inteleaga incotro se indrepta demonstratia elevului.)

Studentul: Din moment ce nimeni nu a observat procesul de evolutie in desfasurare si nici nu poate demonstra ca el continua inseamna ca nu le predati studentilor ceva in care credeti, nu-i asa? Asta va face un predicator si nu un om de stiinta, nu-i asa, dle profesor?

(In amfiteatru se produce zarva si rumoare.)

Studentul catre cei prezenti: Este vreunul de aici care a vazut vreodata creierul profesorului?

(Toti studentii din amfiteatru izbucnesc in ras.)

Studentul: Este cineva care a vazut vreodata creierul Profesorului? Este cineva care a simtit, a atins sau a mirosit creierul profesorului? Se pare ca nimeni nu a facut asa ceva… Prin urmare, conform Regulilor Empirice, Stabile si Demonstrabile, stiinta spune – cu tot respectul, dle profespr - ca nu aveti creier. Cu tot respectul, dle, cum putem atunci sa credem in prelegerile dvs?

(Studentii tac malc. Profesorul se holbeaza la student. Fata sa este impenetrabila.)

Profesorul: Cred ca va trebui pur si simplu sa crezi in ele…

Studentul: Corect, dle profesor. Asa este! Legatura dintre om si Dumnezeu este Credinta (a crede). Credinta este tot ceea ce tine lucrurile vii si in miscare."
"Mai bine sa mori in picioare,decat sa traiesti in genunchi." Tacit

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #102 : Mai 23, 2012, 06:46:05 pm »
 Sint de acord cu ce zice tipu asta;

De când sunt ateu

De când sunt ateu, viaţa mea căpătat o valoare inestimabilă și viaţa celorlalţi este mult mai importantă pentru mine, pentru că ştiu că trebuie să îi apreciez pentru puţinul timp pe care îl avem împreună.

În fiecare zi în care mă trezesc văd natura din jurul meu, şi mă gândesc la procesul minunat prin care frunzele îmi oferă oxigen, aerul mă răcoreşte şi soarele mă încălzeşte. Şi ştiu că nu sunt făcute pentru mine şi asta le face cu atât mai importante, pentru că pot să mă bucur de ele, pot să profit pentru puţin timp de faptul că există şi îmi fac viaţa posibilă.

De când sunt ateu, am învăţat valoarea ştiinţei şi a puterii ei. Am învăţat să disting minciuna de adevăr şi jumătăţile de adevăr de realitate. Şi înţeleg că sunt în viaţă datorită ştiinţei, că viaţa mea e mai bună datorită ei, că viaţa copiilor mei va fi făcută posibilă tot prin ea. Şi sunt mândru că înţeleg un proces atât de esenţial pentru umanitate.

De când sunt ateu, mă lupt cu deciziile morale din viaţa mea. Ştiu că aceste decizii depind de mine şi de rationamentul meu şi doar al meu şi asta îmi dă responsabilitate şi putere. Puterea de a greşi şi de a-mi cere iertare în caz că greşesc şi puterea de a lua decizia corectă şi a fi mândru de mine.

De când sunt ateu, ştiu că dragostea nu vine din credinţă

De când sunt ateu, iubesc. Iubesc mai puternic şi mai intens, mai mistuitor şi mai adânc decât am făcut-o vreodată. Pentru că stiu că doar aici şi doar acum şi doar în această viaţă putem fi împreuna, pot să mă bucur de zâmbetele, de mângâierile şi de mustrările ei. Aşa că zâmbesc mai des, mângâi mai des şi merit sa fiu certat mai des. Pentru că fiecare moment e unic şi irepetabil şi nu vom avea o veşnicie să ne purtăm frumos.

De când sunt ateu ştiu ce pierd când oamenii dragi mor. Şi plâng nu pentru că viaţa lor nu se continuă, ci pentru că ştiu că nu ii voi mai vedea şi nu vom mai putea vorbi. Şi mereu rămân lucruri nespuse…

Am aruncat toate presupunerile şi prenteţiile de cunoaştere deoparte. Şi am pornit de la zero învăţând şi educându-mă şi sperând să nu greşesc dar fiind gata oricând să îmi schimb părerile în faţa unor argumente imbatabile.

De când sunt ateu, ştiu că adevărata cunoaştere nu vine din revelaţie.

De când sunt ateu dispreţuiesc religiille cu dezumanizarea pe care o aduc. Le urăsc pentru modul în care ceea ce este normal devine anormal şi păcătos, ceea ce este moral devine dictat zeiesc şi ceea ce este rău devine acceptabil dacă se face în numele zeului. Dispreţuiesc religiile atunci când îşi arată adevarata faţă: instituţii corupte şi fără pic de responsabilitate pentru cei pe care pretind că îi au în grijă, dispreţuiesc lipsa de moralitate a celor care se autointitulează autorităţi morale.

Urăsc preoţii şi minciuna continuă pe care o promovează, urăsc lipsa de răspuns înlocuită cu “aşa vrea dumnezeu”, urăsc ritualurile goale de conţinut şi de esenţă şi de adevăr. Îi urăsc pe cei care îmi spun că un nou-născut e defect până nu fac unii nişte vrăji deasupra lui, îi urăsc pe cei care spun că soţia mea nu e cu adevărat soţia mea până nu mi se fac incantaţii şamanice.

Mă îngrijorează cât de puţin se ştie despre realitate, dar cât de mult se ştie despre ce nu ai voie să faci duminica.

E înfiorător cât de puţini ştiu ce e aia teoria evoluţiei dar ştiu cu exactitate ce se va întâmpla după ce mor, sau ce sfânt se sărbătoreşte în următoarele 52 de săptămâni.

Mă sperie egocentrismul celor care au senzaţia ca sunt creatura preferată a unui tătuc ceresc, mă sperie faptul că nesiguranţa pe care o au în privinţa asta şi-o ascund prin acţiuni criminale sau intolerante.

Mă îngreţoşează intoleranţa şi prejudecăţile celor care spun că ei nu pot să judece de capul lor, mă scârbeşte ura nedisimulată şi pseudo-justificările inventate pentru a dispreţui oameni ca şi ei.

De când sunt ateu, am învățat să fiu sigur pe mine și pe ceea ce pot face.

De când sunt ateu, îi deplâng pe cei care încă au nevoie de mângâiere pe creștet, povești înspăimântătoare și interdicții absurde pentru a se simții cu adevărat oameni. 

Maria poti sa consider un raspuns la "povestea"ta... :D

Offline Cineştiecine

• Bătrân de congregație
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 447
    • Vezi Profilul
« Răspuns #103 : Mai 23, 2012, 07:27:14 pm »
Şi eu cu cine votez???

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #104 : Mai 23, 2012, 08:04:53 pm »
Da tu cine, ce soi esti ?  :D :D :o