Autor Subiect: De toate....pentru noi.  (Citit de 180884 ori)

Offline sceptic

• Administrator
  • Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 372
    • Vezi Profilul
    • Adevărul despre Martorii lui Iehova
Re: De toate....pentru noi.
« Răspuns #195 : August 24, 2012, 06:58:29 pm »
„Din abundența inimii vorbește gura” zicea Isus și nu greșea.

Creștinii pe de-o parte nu-i pot înțelege pe atei și ușurința cu care ei vorbesc negativ despre Dumnezeu. Argumentele științifice sunt oportune, dar atât timp cât nu contravin cu ideile metafizice mult stimate. Creștinii simt că au datoria de a-i aduce pe necredincioși pe calea cea dreaptă.

Atei simt că s-au eliberat de aberațiile religioase. Pentru ei Dumnezeu este doar un concept expirat și nu pot înțelege cum mai pot unii oameni, de altfel inteligenți cât de cât, să mai creadă în el. Religia trebuie ironizată, iar credincioșii la fel. Lor, trebuie să li se arate că urmăresc iluzii.

Toți credem că avem dreptate, dar trebuie să admitem că sunt persoane care nu ne împărtășesc convingerile și probabil nu ni le vor împărtăși vreodată. Prin atacuri la persoană lucrurile cu siguranța nu se vor schimba, ba „opozanții” vor devenii mai înverșunați.

Sugurez tuturor celor implicați în dispute aprinse să stea 2 minute și să încerce să privească lucrurile din perspectiva celuilalt.... Evident că ei nu au greșit, cealaltă parte poartă vina.
Scepticul nu este cel care pune la îndoială, ci cel care investighează sau cercetează, prin opoziţie cu cu cel care afirmă şi crede că a găsit. - Miguel de Unamuno

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #196 : August 24, 2012, 07:20:00 pm »
Inteligenti cit de cit  ;D :D imi place cum suna asta. Auuuuuuuuuuuuuuu :D :o 8) :P
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #197 : August 24, 2012, 07:30:14 pm »
Eee Gaby, nu te mai lua si tu de orice cuvant. Esti o figura.
Sceptic a vrut sa spuna de fapt ca doar ateii cred asta (prin prisma lor), nu ca asa ar sta lucrurile in realitate.
Nu cred ca Sceptic a vrut sa insinueze asa ceva jignind miliarde de oameni, favorizand astfel pe atei.

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #198 : August 24, 2012, 07:45:27 pm »
Hai lasama sa rid linistit, ca doar si io am fost ....cit de cit  :D....ma dau si io rotund ,ce draq  :D ups ca nu mai cred nici in asta  ;D :D....glumeam  ;) ....
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #199 : August 25, 2012, 12:28:50 am »
Ai o mare dreptate "sceptic" !intradevar din prisosul inimi vorbeste omul si se expune in fata celor din jur .Insa unii sint foarte vicleni si poate nu reusesti sa-i cunosti in puterea vicleniei dupa cum nici ucenicii nu l-au cunoscut pe Iuda despre care ap.Ioan scrie ca era un hot;Ioan 12;"4. Unul din ucenicii Sai, Iuda Iscarioteanul, fiul lui Simon, care avea sa-L vanda, a zis: 5. "De ce nu s-a vandut acest mir cu trei sute de lei si sa se fi dat saracilor?"
6. Zicea lucrul acesta nu pentru ca purta grija de saraci, ci pentru ca era un hot si, ca unul care tinea punga, lua el ce se punea in ea."Si azi ca Iuda sint foarte multi in puterea conducerii si a administrarii!!!

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #200 : August 25, 2012, 12:36:11 am »
Răspunsul meu a fost emotional zici? Pt. ca...?
Pentru ca esti prea mandru si arogant sa recunosti.

Deci eu am furnizat un raspuns emotional pt. ca sunt prea mandru si arogant sa recunosc ca am furnizat un raspuns emotional. Logica de credincios :) Parca tu te plangeai mai sus de logica circulara?

Citat
Tot ca restul credinciosilor, Oma nu poate sa adreseze întrebările, invitatile si argumentele cu care e confruntat, ci poate doar sa se faca ca ploua, sau zica ca sunt stupide si le stia de la 11 ani, ca el este documentat, etc. Substanta: zero.
In toata aceasta divergenta vorbesti cu mine. Asa ca nu mai divaga spre 'restul credinciosilor' jignindu-i si pe cei de pe forum. Jigneste-ma pe mine. Vorbesti de logica si bun simt si nu stii sa porti un dialog 1:1? Nu mai sari gardul si ramai in ograda discutiilor noastre.
Restul textului din citatul tau de mai sus e mesaj de umplutura.

'neferi :) Cand te adresezi si unui cerc mai larg se cheama ca "nu stii sa porti un dialog 1:1" si contrazici "logica si bunul simt"? Mi se pare ca aud o nuca lovindu-se de perete. Te crezi chiar atat de unic? Esti ca ceilalti creduli, nu-ti fa iluzii. Si-apoi divaghez cat vreau si vorbesc cu cine vreau (desi n-am divagat deloc). Daca realitatea te jigneste sa fii sanatos.

Citat
Oma, doar gura e de tine.  In loc sa fi schelalait atâta trebuia sa te fi axat pe ceva substantial. Astept cu nerăbdare următorul tau post de cuvinte goale presarat cu inventii triste.
Ba bine ca te-am intrecut. Patetic nu?

Daca tot admiti, trebuie sa recunosc, esti cam patetic.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #201 : August 25, 2012, 01:06:11 am »
Mda, incepe sa-ti sece izvorul... Ti-a mai ramas doar radiatia de fond.
Cu limba romana am inteles ca nu stai bine, acum observ ca nici cu intelesul ei nu stai bine.
Vad ca divaghezi cat vrei si pe unde vrei pentru ca asa vrei desi tu nu ti-ai propus sa vrei.
Lasa-ma si pe mine, te rog, sa am ultimul cuvant! Please! De ce mi-o iei mereu inainte?
Si, in final, m-ai convins ca nu esti mandru si arogant.
Bravo!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #202 : August 25, 2012, 04:28:56 am »
Izvorul de chestii la care merita sa iti mai arunc un raspuns il seci tu prin raspunsurile tale "inteligente". Sau te asteptai sa-ti raspund la replica ta de "bla bla" cum ai zis? :D

Ca tu ai inteles ca nu stau bine cu limba romana nu ma mira (asta se mai numeste nazism gramatical prin alte parti), in fond ai inteles si ca sunt fanatic-inversunat-plin-de-ura pt. ca ti-am raspuns punctual (si dupa aia ai facut si tu la fel, bravo :) ), ai inteles ca Gaby va comite fapte abominabile, etc. Raspunzi la chestii hilar de insignifiante (psiho analiza in loc de psihanaliza!!! nu!!!!!!!!) in timp ce eviti la greu sa dai raspunsuri la chestii mult mai importante, si in timp ce bolborosesti sub barba ta de batran de congregatie erori logice.

Cand te ia cineva la bani marunti, esti zero.
« Ultima Modificare: August 25, 2012, 04:37:06 am de David »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #203 : August 25, 2012, 09:53:35 am »
Cred ca meriti un BAN temporar din partea acestui forum.
Si cred ca nu strica un referendum al forumului in acest sens. Ar fi o idee.
Esti incorigibil.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #204 : August 25, 2012, 08:00:15 pm »
Ce crezi tu nu conteaza :)

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #205 : August 25, 2012, 08:20:25 pm »
Cred ca meriti un BAN temporar din partea acestui forum.
Si cred ca nu strica un referendum al forumului in acest sens. Ar fi o idee.
Esti incorigibil.
Asa batrane inchizitor , arde-l la mestecatoare , fa-i maselele graunte , baneaza-l ... si asa l-ai catalogat drept apostat. Da-l dreaq de  ateist sau agnostic sau ce dreaq o mai fi. Ca la comitetul judiciar , fa-i mucii hatzuri ! 
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #206 : August 26, 2012, 10:47:43 am »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #208 : August 29, 2012, 07:11:27 am »
Vazut pe http://religionpoisons.wordpress.com/2012/08/19/the-similarity-between-god-and-an-abusive-spouse/

Silimilaritate intre dzeu si un sot abuziv. Traducere:

Esti nimic fara mine.

Daca ajungi chiar si numai sa te gandesti  ca ma parasesti...

Nu ma meriti.

N-o sa gasesti pe nimeni mai bun ca mine.

Ti-ai facut-o cu mana ta.

Eu stiu cel mai bine

Esti o persoana groaznica, si ai nevoie de mine ca sa fii mai buna.

Nu esti vrednica de iubirea mea.

Fac asta doar pt. ca te iubesc.

Nu asculta de nimeni care nu intelege relatia noastra.

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul