Autor Subiect: Sunt Oul  (Citit de 335 ori)

Offline Oul Dumitru

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 48
    • Vezi Profilul
Sunt Oul
« : Februarie 10, 2012, 03:59:52 am »
   Va salut stimati cititori!

Ca sa fie clar de la inceput, nevastamea m-a fortat sa-mi fac cont pe forum, deoarece eu nu vroiam.
Dar ce sa-i fac? Ea nu si nu... Asa ca, iata-ma, eu, ditamai capul sa fiu doar vestitor nebotezat.
Macar nevastamea e fericita acum, ca tot faceau misteaux de ea nevestele lui Di Nicola si Tibi Kovacs ca barbatul ei nu are cont pe site-ul dizidentei!
    Acum am si, atentie, sunt cu ochii pe voi...
Geneza 3:22 - Apoi Iehova Dumnezeu a zis: „Iată că omul a devenit ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul. Acum, ca nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia şi din rodul pomului vieţii, să mănânce şi să trăiască veşnic . .

Offline maria

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 301
    • Vezi Profilul
Re: Sunt Oul
« Răspuns #1 : Februarie 10, 2012, 08:01:11 am »
Bun venit pe forum,Oul :))!

Deci sa intelegem ca asa merg lucrurile pe la voi?Adica nevasta decide,si mister prezident se supune?Frumos...
"Mai bine sa mori in picioare,decat sa traiesti in genunchi." Tacit

Offline lamb

• Global Moderator
  • Pionier regular
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 222
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Februarie 10, 2012, 01:37:19 pm »
Not funny.

Pot sa inteleg gluma si ironia, dar sa nu ne trezim intr-o zi cu vreun proces pentru frut de identitate sau cine mai stie ce. Ca Watchtower are obiceiul de a exploata orice chichita legala ca sa inchida site-uri potrivnice. Doar nu degeaba tine armate de juristi la toate betelurile din lume.

Parerea mea e ca ar fi fost mai bine sa-ti fi ales un alt ID is puteai sa faci ironie fata de Oul si de pe ID-ul ala.

Oricum, bine ai venit printre noi.
Noi credem uneori ca lucrurile sunt adevarate, numai fiindca sunt spuse in mod elocvent. (Pacal)

Offline Oul Dumitru

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 48
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 10, 2012, 02:17:43 pm »
Acum este mai bine?
Geneza 3:22 - Apoi Iehova Dumnezeu a zis: „Iată că omul a devenit ca unul dintre noi, cunoscând binele şi răul. Acum, ca nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia şi din rodul pomului vieţii, să mănânce şi să trăiască veşnic . .

Offline lokikirja

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 10, 2012, 03:35:09 pm »
Sa inteleg ca trebuie sa fim in ton cu Carnavalul de la Venetia, oamenii au inceput sa se 'deghizeze'...

Daca nu ti se atragea atentia si nu iti puneai o semnatura de atentionare, te puteai alege cu o plangere frumusica pentru furt de identitate si prejudiciu de imagine.

Tu esti cu ochii pe noi, dar si ei sunt cu ochii pe tine...

Bine ai venit !

Eli

• Vizitator
« Răspuns #5 : Februarie 10, 2012, 06:37:20 pm »
Salutare OULE !

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Martie 21, 2012, 03:59:46 pm »
 Nu se sperie lupul de blana oului!  :D
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

KoBoLd

• Vizitator
« Răspuns #7 : Martie 21, 2012, 10:03:04 pm »
Not funny.

Pot sa inteleg gluma si ironia, dar sa nu ne trezim intr-o zi cu vreun proces pentru frut de identitate sau cine mai stie ce. Ca Watchtower are obiceiul de a exploata orice chichita legala ca sa inchida site-uri potrivnice. Doar nu degeaba tine armate de juristi la toate betelurile din lume.

Parerea mea e ca ar fi fost mai bine sa-ti fi ales un alt ID is puteai sa faci ironie fata de Oul si de pe ID-ul ala.

Oricum, bine ai venit printre noi.

Exagerezi, în cel mai rău caz, vor șterge userul, dar nu site-ul.