Eu nu mă pretind crestin (imi lipseste crestinismul ca o cocoașă pe spate) dar tu pretinzi a fi crestin. După felul in care te exprimi rezulta ca esti un crestin fals si ipocrit.
Doi: apărarea ta vizavi de scelerat e absurda: o data ca au murit si evrei din cauza lui, nu doar străini: copiii neascultatori trebuiau omorati, la fel homosexualii, vrăjitoarele, apostatii si cei ce îndemnau la apostazie, adulterii, etc. Categorii intregi de indezirabili erau căsăpiti cu zel fanatic. Pt toate astea si nu numai, dumnezeul tau Iehova este un criminal scelerat. Instigarea la omor este un lucru care se pedepseste cu închisoarea in țările normale de sub acest soare.
Si a 2-a: scuza cu grozaviile care cica le comiteau natiunile străine nu tine decât la "civili" care nu se prea obosesc sa-si folosească neuronii, sau care sunt ignoranti cu privire la detaliile situației. Genocidurile care au fost comise împotriva acelor popoare includ masacrarea copiilor si a animalelor. Soluția de a-i omori pe toți - mama tata si copilul, plus purcelul - se aseamana foarte mult cu soluția finală a lui Hitler vizavi de "problema evreiască" cum o numea idiotul. Adică exterminarea in masă a rase întregi de oameni, cu copii cu tot. Pai chiar așa de prost e dumnezeul tau, asta e soluția care a găsit-o el la sacrificiile umane respective? Sa sacrifice tot? Adică mai rău ca ăia? Mai criminal? O soluție deosebit de eleganta, vrednica de stralucitul creator al universului.