Autor Subiect: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu  (Citit de 208123 ori)

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Re: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu
« Răspuns #195 : Martie 24, 2013, 06:59:33 pm »
Cristian ,e evident ca locul tau este in WTS .
Din felul cum ai rastalmacit scrisoarea lui Oul Dumitru , ii semeni foarte bine dumnezeului tau criminal(dupa cum i-ai "explicat"viziunea..).
Parerea mea, ca un om sanatos la cap, nu are nevoie de un astfel de dumnezeu.
Dupa standardele umane, biblia il prezinta pe dumnezeu insetat de singe,razbunator ,gelos,nedrept,violent,sadic,criminal.
Sindromul de care suferiti cei care fraternizati cu criminalul se numeste in limbaj psihiatric sindromul Stocholm;gasit relatii pe net..No ofens  :)
« Ultima Modificare: Martie 24, 2013, 07:11:05 pm de GABRIELL »
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Christian

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Mar 2013
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #196 : Martie 24, 2013, 09:19:21 pm »
Nea Gabrielle ce speranta ai tu in afara de a trai pana la 70, 80 de ani?
La început Dumnezeu a creat cerurile şi pământul. (Ge. 1:1)

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #197 : Martie 24, 2013, 10:15:40 pm »
Speranta e una si sa ne mintim ratiunea e alta ;) ; asa a fost sa fie.

Daca exista ceva ....acel lucru nu are nici o treaba cu inventiile bibliei.
Omenirea e doar in fasa in fata cunoasterii...
Sint atitia care nu prind nici doi ani de viata,deci 70,80 e bine... daca esti sanatos,altfel ce folos.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Christian

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #198 : Martie 24, 2013, 11:02:03 pm »
Apoi atunci iti doresc sa traiesti cei 70 - 80 de ani si apoi nimic daca nu vrei altceva. :(

Eu vreau mai mult. Chiar daca mor, vreau  sa am parte de inviere si sa traiesc etern pe pamant. Sa pot face cercetari, sa calatoresc, sa cunosc vastitatea creatiei lui Dumnezeu. Sa-l pot lauda in fiecare zi pentru ceea ce a creat si continua sa creeze.  ;D

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #199 : Martie 24, 2013, 11:04:56 pm »
Degeaba vrei mai mult, universului nu-i pasa. Nu exista cineva care sa-i pese si sa poată sa-ti îndeplinească dorintele.

Si de ce ai lauda un criminal scelerat?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Christian

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #200 : Martie 24, 2013, 11:30:19 pm »
Degeaba vrei mai mult, universului nu-i pasa. Nu exista cineva care sa-i pese si sa poată sa-ti îndeplinească dorintele.

Si de ce ai lauda un criminal scelerat?

Vorbele acestea mi le-a spus un tip ce a lucrat in serviciile secrete italiene si era pensionar.
Cred ca faci parte din aceiasi categorie.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #201 : Martie 25, 2013, 12:00:13 am »
Ocolesti problema. De ce ai lauda un criminal scelerat?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Valer

• Pionier regular
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #202 : Martie 25, 2013, 06:34:40 pm »
Ocolesti problema. De ce ai lauda un criminal scelerat?
Vorbe goale ... sigur va veni vremea cand ii vei cere iertare cu lacrimi fierbinti ... si poate te va ierta .

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #203 : Martie 25, 2013, 06:47:41 pm »
Cu siguranță ca vorbești prostii ca de obicei. Si nu, vorbe goale nu sunt, este exact portretul pictat de biblie, un criminal scelerat.

Offline Christian

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #204 : Martie 25, 2013, 09:46:53 pm »
David esti dus rau cu pluta. Nu stiu cum te-au chinuit parintii acasa, dar te-ai dezvoltat fara o doaga (sau mai multe)  ;D.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #205 : Martie 25, 2013, 11:10:34 pm »
Iată cum își da încă un crestin fals arama  pe față. Si ipocrit pe deasupra. De aceea vei primi si tu același tratament, adică te voi lua la bani marunti.

Ia explica tu de ce imi lipeste mie o doaga? Sau sunt alte cuvinte goale așa cum ne-ai obișnuit deja?

A, da, si ocolesti din nou problema - dupa bunul obicei al crestinilor falsi care s-au mai perindat pe-aici. De ce ai lăuda un criminal scelerat?

Offline Christian

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #206 : Martie 26, 2013, 12:02:59 am »
Iată cum își da încă un crestin fals arama  pe față. Si ipocrit pe deasupra. De aceea vei primi si tu același tratament, adică te voi lua la bani marunti.

Ia explica tu de ce imi lipeste mie o doaga? Sau sunt alte cuvinte goale așa cum ne-ai obișnuit deja?

A, da, si ocolesti din nou problema - dupa bunul obicei al crestinilor falsi care s-au mai perindat pe-aici. De ce ai lăuda un criminal scelerat?

Pai ce tu esti crestin adevarat te pomenesti?

Daca ai studia putin istoria antica ai descoperi ca popoarele din timpul acela isi sacrificau copii, isi violau fiicele, le ofereau prostituate in cinstea unor zei falsi, si isi invatau si odraslele sa le faca la fel, ei, copii, si toate famiilile lor trebuiau exterminate. Studiaza si apoi condamna. Nu citi doar Academia Catavencu.

Daca pentru tine Dumnezeu e un criminal scelerat e treaba ta. Oricum te vei intoarce in mormant la fel ca Adam, fara ca sa-ti vezi familia si copii (daca ai asa ceva).
Eu il laud pentru ca asa vreau eu, pentru ca am dreptul sa o fac, pentru ca imi exercit dreptul de a spune liber ce gandesc!
Si nu in ultimul rand eu cred in INVIERE si ca voi trai etern pe acest pamant si de ce nu in Univers.

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #207 : Martie 26, 2013, 12:21:50 am »
Christian, imi place de tine.

David vrea si el sa faca prozeliti, normal. Si cei slabi de minte musca momeala.
Nu-i vezi tactica? Cauta sa spui ceva care nu-i convine si dup'aia, daca-l jignesti zice ca esti crestin fals.
Daca i-ar fi scris Isus Cristor sigur ii spunea 'pui de vipera', 'fiu al lui Satan' etc.
Si... ghici ce i-ar fi raspuns David? Exact ce ti-a spus si tie.

Eu cred ca David poarta in sufletul lui negru multe sechele, tare sufletesti, pe care singur le amplifica. Eu am intalnit multi oameni rai si cu gura spurcata... dar ca el niciunul. Practic n-am crezut ca exista persoane asa bine spalate la creier de evolutionism. Ca e spalat la creier e una... dar sa fii asa de rau e totusi altceva.

Posibil totusi sa fi fost abuzat in copilarie, poate numai asa se poate explica comportamentul sau. Totusi acum este un adult si niciun abuz nu-i mai justifica comportamentul aberant. Discernamantul l-ar putea ajuta. Ramane ca singura explicatie... rautatea din sufletul lui negru.
Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Si cred ca el e totusi satanist. Eu mai cred ca cine-l calomniaza pe Dumnezeu nu poate sa fie decat satanist, practic un apostat idem cu Satan. Definitia apostatului sau renegatului este 'cineva care se impotriveste lui Iehova Dumnezeu si lui Isus Cristos', orice religie spune asta. David nu numai ca se impotriveste, face chiar mai mult il jigneste intr-un mod nemaintalnit pe acest forum si nu numai.

Deci nu-i nicio exagerare sa credem ca David este apostat notoriu si satanist licentiat.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #208 : Martie 26, 2013, 12:31:44 am »
Eu nu mă pretind crestin (imi lipseste crestinismul ca o cocoașă pe spate) dar tu pretinzi a fi crestin. După felul in care te exprimi rezulta ca esti un crestin fals si ipocrit.

Doi: apărarea ta vizavi de scelerat e absurda: o data ca au murit si evrei din cauza lui, nu doar străini: copiii neascultatori trebuiau omorati, la fel homosexualii, vrăjitoarele, apostatii si cei ce îndemnau la apostazie, adulterii, etc. Categorii intregi de indezirabili erau căsăpiti cu zel fanatic. Pt toate astea si nu numai, dumnezeul tau Iehova este un criminal scelerat. Instigarea la omor este un lucru care se pedepseste cu închisoarea in țările normale de sub acest soare.

Si a 2-a: scuza cu grozaviile care cica le comiteau natiunile străine nu tine decât la "civili" care nu se prea obosesc sa-si folosească neuronii, sau care sunt ignoranti cu privire la detaliile situației. Genocidurile care au fost comise împotriva acelor popoare includ masacrarea copiilor si a animalelor. Soluția de a-i omori pe toți - mama tata si copilul, plus purcelul - se aseamana foarte mult cu soluția finală a lui Hitler vizavi de "problema evreiască" cum o numea idiotul. Adică exterminarea in masă a rase întregi de oameni, cu copii cu tot. Pai chiar așa de prost e dumnezeul tau, asta e soluția care a găsit-o el la sacrificiile umane respective? Sa sacrifice tot? Adică mai rău ca ăia? Mai criminal? O soluție deosebit de eleganta, vrednica de stralucitul creator al universului.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #209 : Martie 26, 2013, 12:48:02 am »

Daca pentru tine Dumnezeu e un criminal scelerat e treaba ta. Oricum te vei intoarce in mormant la fel ca Adam, fara ca sa-ti vezi familia si copii (daca ai asa ceva).
Eu il laud pentru ca asa vreau eu, pentru ca am dreptul sa o fac, pentru ca imi exercit dreptul de a spune liber ce gandesc!
Si nu in ultimul rand eu cred in INVIERE si ca voi trai etern pe acest pamant si de ce nu in Univers.

Ok, deci te-am luat la bani marunti si te faci ca ploua. Binenteles, la ce altceva mă puteam aștepta?

In rest, dzeul tau nu e scelerat pt. ca așa il vad eu, ci așa reiese el in mod obiectiv din paginile bibliei. E oglindirea unui cioban primitiv căruia nu-i trebuie mult sa zdrobeasca țeste in stânga si-n dreapta pt. te miri ce. Adică oglindirea taranilor primitivi din epoca de bronz care au scris VT.

Si nu-ti fie teama, si tu vei crăpa ca toți alții si n-o sa-ti vezi familia si copii (daca ai asa ceva).

Ca ai drept la exprimare nu poate constitui un motiv de a lauda un criminal scelerat. De fapt motivul il expui tu singur: o faci din interes. Vrei "viață vesnică" :) Si bănuiesc ca si din frica de marele Raket. Așa se întâmplă si in cartiere rău famate de peste tot - bietii locuitori se supun celui mai mare căpcăun pt. ca e cel mai tare si ii poate face una cu pământul, si ii mai dau si taxă de protecție - lauda si inchinarea ta. Halal motive de a lauda Mai Marele Raketilor, caracteristic celor fără principii si coloana vertebrala.