Autor Subiect: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu  (Citit de 208124 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu
« Răspuns #210 : Martie 26, 2013, 12:53:13 am »
Helicobacter - alt crestin fals, si o știe - iar vorbești prostii? Esti disperat ca de obicei cand vezi ca dzeul tau e pus in lumina lui adevarata :)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Christian

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Mar 2013
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #211 : Martie 26, 2013, 12:58:11 am »
Eu nu mă pretind crestin (imi lipseste crestinismul ca o cocoașă pe spate) dar tu pretinzi a fi crestin. După felul in care te exprimi rezulta ca esti un crestin fals si ipocrit.

Doi: apărarea ta vizavi de scelerat e absurda: o data ca au murit si evrei din cauza lui, nu doar străini: copiii neascultatori trebuiau omorati, la fel homosexualii, vrăjitoarele, apostatii si cei ce îndemnau la apostazie, adulterii, etc. Categorii intregi de indezirabili erau căsăpiti cu zel fanatic. Pt toate astea si nu numai, dumnezeul tau Iehova este un criminal scelerat. Instigarea la omor este un lucru care se pedepseste cu închisoarea in țările normale de sub acest soare.

Si a 2-a: scuza cu grozaviile care cica le comiteau natiunile străine nu tine decât la "civili" care nu se prea obosesc sa-si folosească neuronii, sau care sunt ignoranti cu privire la detaliile situației. Genocidurile care au fost comise împotriva acelor popoare includ masacrarea copiilor si a animalelor. Soluția de a-i omori pe toți - mama tata si copilul, plus purcelul - se aseamana foarte mult cu soluția finală a lui Hitler vizavi de "problema evreiască" cum o numea idiotul. Adică exterminarea in masă a rase întregi de oameni, cu copii cu tot. Pai chiar așa de prost e dumnezeul tau, asta e soluția care a găsit-o el la sacrificiile umane respective? Sa sacrifice tot? Adică mai rău ca ăia? Mai criminal? O soluție deosebit de eleganta, vrednica de stralucitul creator al universului.

Daca te-ai fi documentat referitor la ceea ce faceau nu ai fi comparat situatia cu al lui Hitler. E limpede ca n-ai facut-o.

Bucura-te ca traiesti in aceste timpuri.

De ai fi trait in timpul acela, sotia ta i-ar fi oferit copilul lui Moloh ars de viu, ar fi trebit sa o imparti cu alti coreligionari pentru Baal ca sa ai recolte bogate sub orice copac verde. Apoi ar fi trebuit sa ai relatii sexuale cu un animal sau mai multe. Poate ar fi trebuit sa-ti violezi propria fiica pentru ca recolta ta sa fie cea mai bogata. Ce s-ar fi intamplat daca ai fi refuzat? Proprii tai coreligionari ti-ar fi imprastiat creerii pe jos, i-ar fi spintecat burta sotiei si ti-ar fi violat fiica si alti copii daca i-ai fi avut.

Creatorul Universului te suporta si pe tine si pe altii ca tine (nu esti singurul) pentru ca este un timp de bunavointa si iertare. Stiu ca n-ai nevoie de nimic de la el ... si totusi Cristos a murit si pentru tine.
Tu n-ai nevoie de Cristos, asta e, nu te obliga nimeni. Intoarce-te in pamant caci de acolo ai fost luat... cat mai repede, ca sa nu faci umbra pamantului degeaba.
La început Dumnezeu a creat cerurile şi pământul. (Ge. 1:1)

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #212 : Martie 26, 2013, 12:59:48 am »
Helicobacter - alt crestin fals, si o știe - iar vorbești prostii? Esti disperat ca de obicei cand vezi ca dzeul tau e pus in lumina lui adevarata :)
Mda... nu-ti place sa-ti puna cineva oglinda in fata. Nu ti-e mila de tine?
« Ultima Modificare: Martie 26, 2013, 01:01:52 am de Helicapricorn Owl »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #213 : Martie 26, 2013, 01:01:02 am »
Lăsa vrajelile Helicobacterule, toți știm care parale faci.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #214 : Martie 26, 2013, 01:03:18 am »
Care toty Davyd? Tu sy clyka ta de doy bany marunty?

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #215 : Martie 26, 2013, 01:14:42 am »
Eu nu mă pretind crestin (imi lipseste crestinismul ca o cocoașă pe spate) dar tu pretinzi a fi crestin. După felul in care te exprimi rezulta ca esti un crestin fals si ipocrit.

Doi: apărarea ta vizavi de scelerat e absurda: o data ca au murit si evrei din cauza lui, nu doar străini: copiii neascultatori trebuiau omorati, la fel homosexualii, vrăjitoarele, apostatii si cei ce îndemnau la apostazie, adulterii, etc. Categorii intregi de indezirabili erau căsăpiti cu zel fanatic. Pt toate astea si nu numai, dumnezeul tau Iehova este un criminal scelerat. Instigarea la omor este un lucru care se pedepseste cu închisoarea in țările normale de sub acest soare.

Si a 2-a: scuza cu grozaviile care cica le comiteau natiunile străine nu tine decât la "civili" care nu se prea obosesc sa-si folosească neuronii, sau care sunt ignoranti cu privire la detaliile situației. Genocidurile care au fost comise împotriva acelor popoare includ masacrarea copiilor si a animalelor. Soluția de a-i omori pe toți - mama tata si copilul, plus purcelul - se aseamana foarte mult cu soluția finală a lui Hitler vizavi de "problema evreiască" cum o numea idiotul. Adică exterminarea in masă a rase întregi de oameni, cu copii cu tot. Pai chiar așa de prost e dumnezeul tau, asta e soluția care a găsit-o el la sacrificiile umane respective? Sa sacrifice tot? Adică mai rău ca ăia? Mai criminal? O soluție deosebit de eleganta, vrednica de stralucitul creator al universului.

Daca te-ai fi documentat referitor la ceea ce faceau nu ai fi comparat situatia cu al lui Hitler. E limpede ca n-ai facut-o.

Bucura-te ca traiesti in aceste timpuri.

De ai fi trait in timpul acela, sotia ta i-ar fi oferit copilul lui Moloh ars de viu, ar fi trebit sa o imparti cu alti coreligionari pentru Baal ca sa ai recolte bogate sub orice copac verde. Apoi ar fi trebuit sa ai relatii sexuale cu un animal sau mai multe. Poate ar fi trebuit sa-ti violezi propria fiica pentru ca recolta ta sa fie cea mai bogata. Ce s-ar fi intamplat daca ai fi refuzat? Proprii tai coreligionari ti-ar fi imprastiat creerii pe jos, i-ar fi spintecat burta sotiei si ti-ar fi violat fiica si alti copii daca i-ai fi avut.

Creatorul Universului te suporta si pe tine si pe altii ca tine (nu esti singurul) pentru ca este un timp de bunavointa si iertare. Stiu ca n-ai nevoie de nimic de la el ... si totusi Cristos a murit si pentru tine.
Tu n-ai nevoie de Cristos, asta e, nu te obliga nimeni. Intoarce-te in pamant caci de acolo ai fost luat... cat mai repede, ca sa nu faci umbra pamantului degeaba.

Hopa, se îngroasa gluma, crestinul Cristian își dorește sa mor cat mai repede, si mă si îndeamnă s-o fac. Tipic martor? Sau doar crestin? Moderatori, ce părere aveți de dorința exprimata de acest crestin?

In rest, Cristiane crestin fals, vorbești prostii. Stii tu unde m-as fi născut eu si ce religie as fi avut? Sau e doar imaginatia ta bolnava? Crezi ca daca scrii chestiile alea de mai sus o sa distragi atenția de la crimele execrabile ale dzeului tau penibil?

Vorbești de așa-zisii coreligionari ai mei care mi-ar fi "imprastiat creerii pe jos", deci cu astia ii compari tu pe dzeul tau? O comparație deosebit de graitoare care spune totul despre ce fel de personaj e Iebuba asta al tau. Nu?

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #216 : Martie 26, 2013, 01:27:08 am »
...
Moderatori, ce părere aveți de dorința exprimata de acest crestin?
...
In atentia moderatorilor...
Fiti cu bagare de seama ca David a gasit argumentul suprem... ca sa va converteasca la evolutionismul de tip davidic!
Vrea sa se puna bine cu voi... dar tace ca groshteiul in cucuruz... nu vrea sa ne spuna ca a fost banat.
I-ar scadea reputatia de semidoctor.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #217 : Martie 26, 2013, 01:42:29 am »
Mai bine sa tac decât sa fiu mincinos ca tine, nu? Ai cam mintit cu nerusinare cand ai afirmat ca n-ai fost banat. Si stii tu bine pe cine ai de tătic in cazul asta, pe diavol. Vai! :)

Offline Christian

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #218 : Martie 26, 2013, 02:43:59 am »

Aha. Striga dupa taticu' si mamica sa te scape. :) Patetic.

In rest, Cristiane crestin fals, vorbești prostii. Stii tu unde m-as fi născut eu si ce religie as fi avut? Sau e doar imaginatia ta bolnava? Crezi ca daca scrii chestiile alea de mai sus o sa distragi atenția de la crimele execrabile ale dzeului tau penibil?

Vorbești de așa-zisii coreligionari ai mei care mi-ar fi "imprastiat creerii pe jos", deci cu astia ii compari tu pe dzeul tau? O comparație deosebit de graitoare care spune totul despre ce fel de personaj e Iebuba asta al tau. Nu?

N-ai inteles la ce zeu ma refeream. Ca de obicei grauntele de mustar ce iti tine loc de minte nu poate sa-si-i imagineze. Pai daca citesti doar reviste de benzi desenate, ce sa-ti fac. Sa-ti explic:
Presupunand ca ai fi fost caananit ar fi trebuit sa:
- sa le dai nevasta si altora sa faca sex cu ea (probabil o duceai la un templu de prostituate);
- daca ai fi avut o fiica trebuia sa procedezi la fel oferind-o ca ofranda pentru Baal si Astarte (tot prostitutie);
- copii mici i-ai fi oferit arsi lui Moloch;
- sub fiecare copac verde ar fi trebuit, cu o anumita regularitate, sa practici ritualuri de fertilitate cu sotia vecinului, fiica lui , poate si a ta sau poate un animal, depinde ce ti s-ar fi cerut ca sa ai recolte bogate.

Acum pune-te in situatia acelui Dumnezeu pe care il blasfemiezi. Ce ai fi facut?

Sa nu o dai la intors ca poate te-ai fi nascut in alta parte. E doar o chestiune de a percepe o situatie.
Raspunsul pe care o sa-l dai sau nu o sa arate tuturor cate prune ai in traista sau mai bine zis cate boabe de mustar are creerul tau.
« Ultima Modificare: Martie 26, 2013, 02:58:42 am de Christian »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #219 : Martie 26, 2013, 03:20:09 am »

Aha. Striga dupa taticu' si mamica sa te scape. :) Patetic.

Auzi mai crestin fals, poate la tine in congregatie sau in familie se obisnuieste sa se arunce cu urari de moarte grabnica, dar eu nu sunt obisnuit cu asa ceva. Vrei sa normalizezi pt. forum dobitocenia care-ai scris-o?

Ok, deci hai sa vezi de ce esti un crestin fals, ca sunt sigur ca nu-ti pica fisa nici acum de fudul ce esti.

Dar Eu vă spun vouă, cari Mă ascultaţi: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, faceţi bine celor ce vă urăsc,
binecuvîntaţi pe cei ce vă blastămă, rugaţi-vă pentru cei ce se poartă rău cu voi. [...] De ce-Mi ziceţi: ,Doamne, Doamne!` şi nu faceţi ce spun Eu?

Nu orişicine-Mi zice: ,,Doamne, Doamne!`` va intra în Împărăţia cerurilor, ci celce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.
Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: ,,Doamne, Doamne! N'am proorocit noi în Numele Tău? N'am scos noi draci în Numele Tău? Şi n'am făcut noi multe minuni în Numele Tău?``
Atunci le voi spune curat: ,,Niciodată nu v'am cunoscut; depărtaţi-vă dela Mine, voi toţi cari lucraţi fărădelege.``

Citat
Citat

N-ai inteles la ce zeu ma refeream. Ca de obicei grauntele de mustar ce iti tine loc de minte nu poate sa-si-i imagineze. Pai daca citesti doar reviste de benzi desenate, ce sa-ti fac. Sa-ti explic:

"sa-si-i imagineze"? Invata sa scrii romaneste inainte sa arunci jigniri ipocritule :)

Citat
Presupunand ca ai fi fost caananit ar fi trebuit sa:
- sa le dai nevasta si altora sa faca sex cu ea (probabil o duceai la un templu de prostituate);
- daca ai fi avut o fiica trebuia sa procedezi la fel oferind-o ca ofranda pentru Baal si Astarte (tot prostitutie);
- copii mici i-ai fi oferit arsi lui Moloch;
- sub fiecare copac verde ar fi trebuit, cu o anumita regularitate, sa practici ritualuri de fertilitate cu sotia vecinului, fiica lui , poate si a ta sau poate un animal, depinde ce ti s-ar fi cerut ca sa ai recolte bogate.

Ce imaginatie bolnava, te gandesti mult de obicei la chestiile astea? Esti constient ca unele din ele sunt inventiile tale? Ptiu drace!

Citat
Acum pune-te in situatia acelui Dumnezeu pe care il blasfemiezi. Ce ai fi facut?

Sa nu o dai la intors ca poate te-ai fi nascut in alta parte. E doar o chestiune de a percepe o situatie.
Raspunsul pe care o sa-l dai sau nu o sa arate tuturor cate prune ai in traista sau mai bine zis cate boabe de mustar are creerul tau.

Ce as fi facut in locul lui dzeu? Ce face un tata cu copiii care gresesc? M-as fi coborat din cer si i-as fi instruit in primul rand, pt. ca dzeul tau a disparut ca magaru' in ceata dupa faza din Eden. I-as fi inviat pe loc pe copiii jertfiti si le-as fi zis parintilor criminali ca daca mai fac asa ceva ii transport pe toti criminalii pe alta planeta pana se potolesc. In orice caz nu as fi ordonat uciderea copiiilor nevinovati ca dzeul tau scarbos, si nu as fi executat o natiune intreaga + animalele lor. Eventual i-as fi impiedicat de la inceput sa faca rau. Ce ti-am mai spus odata (desi te faci ca ploua) ramane valabil:

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #220 : Martie 26, 2013, 03:21:08 am »
Care toty Davyd? Tu sy clyka ta de doy bany marunty?
Lăsa vrajelile Helicobacterule, toți știm cate parale faci.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #221 : Martie 26, 2013, 06:24:21 am »
...
...
In atentia moderatorilor...
Fiti cu bagare de seama ca David a gasit argumentul suprem... ca sa va converteasca la evolutionismul de tip davidic!
Vrea sa se puna bine cu voi... dar tace ca groshteiul in cucuruz... nu vrea sa ne spuna ca a fost banat.
I-ar scadea reputatia de semidoctor.

Disperilă, ti-e ciudă ca evoluția dă șuturi dzeului tau de doua parale ;)

Offline lamb

• Global Moderator
  • Pionier regular
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 222
    • Vezi Profilul
« Răspuns #222 : Martie 26, 2013, 03:14:18 pm »
Christian, David si Helicapricorn Owl

Putem reveni, va rog la subiectul acestui topic?

Nu de alta dar mi se pare deja penibil dialogul din ultimele post-uri. Pare dialogul unor copii de gradinita nu al unor oameni adulti care discuta subiecte serioase.

Si o sugestie: daca vreti sa va transmiteti sentinte, etichete, judecati, de ce nu o faceti pe mesageria privata? Cel putin asa nu trebuie sa asistam toti la "evaluarile" pe care vi le faceti reciproc. V-o spun pentru ca mi-ar parea rau sa ajung sa trebuiasca sa impart iarasi ban-uri.
Noi credem uneori ca lucrurile sunt adevarate, numai fiindca sunt spuse in mod elocvent. (Pacal)

Offline Christian

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #223 : Martie 26, 2013, 06:56:55 pm »
De acord.  ;D

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #224 : Martie 26, 2013, 10:45:46 pm »
De acord si eu.  ;D
Vad ca David se lasa mai greu. Hai sa vedem daca va fi si el de acord in cele din urma.