Autor Subiect: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu  (Citit de 208203 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu
« Răspuns #480 : Iunie 05, 2013, 04:26:41 am »
Silviu nu stiu de ce te mai chinui, Marcu a decretat deja ca e doar o figura de stil :) Vezi Marcule ca nu e o figura de stil, ia ce zice crestinul Silviu, vezi?

Silviule zici tu ceva, dar citatul care l-ai dat nu este corect. Ai scris sub el Mr 13:1; Luc 21:5 dar Mr. 13:1 adauga ceva:

Cînd a ieşit Isus din Templu, unul din ucenicii Lui i -a zis: ,,Învăţătorule, uită-Te ce pietre şi ce zidiri!

Deci nu era vorba doar de cladiri, ci si "ce pietre". Zidul este zidit/cladit din pietre mari, nu? Deci uite de ce nu poti exclude zidul care inconjura templul:

1) Nu se mentioneaza doar cladirile templului, ci si "pietre", iar pietrele intra si in componenta zidului.

2) Discutia are loc in afara templului, deci cand discipolii zic "uite Isus la astea", acolo era si templul si zidul templului; discutia care urmeaza raspunsului lui Isus are loc deja pe muntele Maslinilor.

3) Isus zice ca nu vor ramane "aici" (Mr 13:2) piatra pe piatra; vezi punctul 2 - erau deja afara din templu, si ori ca erau deja afara de tot dupa zid, ori erau inca intre zid si templu, locul "aici" avea si pietrele zidului si pietrele templului.

In orice caz Isus n-a zis ca "nu va ramane piatra pe piatra aici CU EXCEPTIA ZIDULUI VESTIC, A CAROR PIETRE VOR RAMANE UNA PESTE ALTA".
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #481 : Iunie 05, 2013, 04:49:51 am »
Ok, am vazut ca mica profetie falsa este doar o figura de stil (not!), sa vedem si profetii false mai serioase decat aia.

- Cînd vă vor prigoni într'o cetate, să fugiţi într'alta. Adevărat vă spun că nu veţi isprăvi de străbătut cetăţile lui Israel pînă va veni Fiul omului. - Mt 10:23 (cu cine vorbeste Isus?)

- ,,Da, sînt,`` i -a răspuns Isus. ,,Şi veţi vedea pe Fiul omului şezînd la dreapta puterii şi venind pe norii cerului.`` - Mr 14:62 (cu cine vorbeste Isus?)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #482 : Iunie 05, 2013, 03:14:58 pm »
Gata Marcu, ti-ai înghițit limba? ;D

Offline marcu

• Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #483 : Iunie 05, 2013, 05:23:32 pm »
Nu...Sunt doua profetii.Daca vrei,ti le explic !

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #484 : Iunie 05, 2013, 08:25:04 pm »
Răspunde la întrebări, nu te fa ca ploua.

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #485 : Iunie 06, 2013, 06:46:07 am »
Am raspuns:sunt doua profetii care se refera la Ahomemnon !

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #486 : Iunie 06, 2013, 07:00:29 am »
N-ai raspuns, esti chior? Nu vezi intrebarile din paranteza?

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #487 : Iunie 06, 2013, 09:13:59 am »
Isus vorbea cu cei din Sinedriu in Marcu,dar a facut o profetie care inca nu s-a implinit.De aceea,pt.ca nu au inteles,multi credeau in sec.I ca Isus urma sa revina in timpul vietii lor.
Haide sa-ti raspund si la aberatia cu ZIDUL PLANGERII.Initial am ignorat chestiunea,raspunzand ironic.Vad insa ca esti destul de necunoscator in cauza,astfel incat insisti.ACEST ZID,NUMIT KOTEL (zidul de la vest),este parte din ZIDUL CE INCONJURA CURTEA EXTERIOARA A TEMPLULUI ! Cand ISUS a spus ca NU VA RAMANE PIATRA PE PIATRA,era inauntru,a aratat catre TEMPLU si la TEMPLU s-a referit.Sper sa nu mai continui cu aberatii de acest gen.......
Daca aveai bani si ajungeai acolo,erai edificat si nu mai aberai in acest mod jalnic...
Din pacate pt.tine,30 de arginti nu-ti ajung pt.o excursie in Izrael !!!! ;D
In Matei,Isus se refera la IZRAELUL LUI DUMNEZEU,la noul popor al SAU,in care intra toti cei care il slujesc pe Iehova.Se refera la VESTEA BUNA,care nu va fi predicata LA MODUL ABSOLUT TUTUROR,ca sa nu intelegem gresit Matei 24:14.
Expresia PE INTREGUL PAMANT nu inseamna IN TOATE LOCALITATILE !

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #488 : Iunie 06, 2013, 02:48:49 pm »
Isus vorbea cu cei din Sinedriu in Marcu,dar a facut o profetie care inca nu s-a implinit.De aceea,pt.ca nu au inteles,multi credeau in sec.I ca Isus urma sa revina in timpul vietii lor.
Deci tu esti discipolul unui biet profet fals care a fost facut harcea parcea. Halal.

Citat
Haide sa-ti raspund si la aberatia cu ZIDUL PLANGERII.Initial am ignorat chestiunea,raspunzand ironic.Vad insa ca esti destul de necunoscator in cauza,astfel incat insisti.ACEST ZID,NUMIT KOTEL (zidul de la vest),este parte din ZIDUL CE INCONJURA CURTEA EXTERIOARA A TEMPLULUI ! Cand ISUS a spus ca NU VA RAMANE PIATRA PE PIATRA,era inauntru,a aratat catre TEMPLU si la TEMPLU s-a referit.Sper sa nu mai continui cu aberatii de acest gen.......
Ah, ignorant ca intotdeauna, uite cine ma invata, unul care nu-si cunoaste propria scriptura ;D Eu zic sa belesti ochii mai bine si sa citesti ca era AFARA deja, nu inauntru. Deci atentie la aberatii...

Citat
Daca aveai bani si ajungeai acolo,erai edificat si nu mai aberai in acest mod jalnic...
Din pacate pt.tine,30 de arginti nu-ti ajung pt.o excursie in Izrael !!!! ;D
Cine ar vrea sa vada gaura aia de sarpe? Doar orbii :) Auzi tati, ce e cu aia 30 de arginti ca vad ca esti obsedat de ei? Spune acum pe bune, nu esti tu potrivit bibliei un crestin fals (Lu 6:28,31-33,,37,46; Mt 7:23; Ro 12:14)? Un fiu al diavolului (Ioan 8:44)? Nu esti tu un diavol (calomniator)?

Citat
In Matei,Isus se refera la IZRAELUL LUI DUMNEZEU,la noul popor al SAU,in care intra toti cei care il slujesc pe Iehova.Se refera la VESTEA BUNA,care nu va fi predicata LA MODUL ABSOLUT TUTUROR,ca sa nu intelegem gresit Matei 24:14.
Expresia PE INTREGUL PAMANT nu inseamna IN TOATE LOCALITATILE !
Aiurea, vorbesti pe langa. Am intrebat cu cine vorbeste Isus in Mt 10:23?

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #489 : Iunie 06, 2013, 06:25:27 pm »
David:cand am dreptate,nu calomniez! Sunt experimentat in relatiile cu oamenii,astfel incat sunt convins ca am pus puncul pe i....Modul cum reactionezi la capitolul TRADARE este elocvent in cauza.TE-AM CARACTERIZAT CORECT !!!
 Cu drumul meu esti ridicol...Pai apostatule ....EU ,DESI ESTE CRIZA,O DUC BINE.Nu am fost nici macar tentat sa-mi iau lumea in cap ca tine,desi aveam mult mai multe alternative .Dumnezeu imi binecuvanteaza munca,atat pe cea spirituala,cat si pe cea laica ! Asadar....lasa aberatiile si revino-ti !!!!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #490 : Iunie 06, 2013, 07:35:56 pm »
Cand nu ai dreptate calomniezi diavolasule, daca exista iehova o sa-ti dea in cap si-o sa te trimită la frate-tau dracu din lacu' de foc :)

Ce drum al tau mai creier murat, faci pauza la medicamente? Ce drum? Un lucru știu, ca esti discipolul (fals conform bibliei) al unui profet fals. Ale cărui profetii false pot fi studiate in propriile tale sfinte scrapaturi. Am dat deja 3 asemenea false profetii, urmează si altele ;D

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #491 : Iunie 07, 2013, 11:31:59 am »
David: esti un personaj care se amesteca unde nu-i fierbe oala ! Ce treaba ai tu cu ceea ce cred eu ?

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #492 : Iunie 07, 2013, 11:56:00 am »
David: esti un personaj care se amesteca unde nu-i fierbe oala !

I-auzi cine vorbește? Bolnavul psihic care se ia de toți și după aia își ia raiații maro să nu se vadă  ;) rușinile...

Ce treaba ai tu cu ceea ce cred eu ?

Dacă vrei ca alții să nu aibă treabă cu ce crezi tu, atunci taci și înghite-ți inepțiile despre ceea ce crezi, nu le mai tot arăta tututor  :)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #493 : Iunie 07, 2013, 12:24:31 pm »
Corpule: tie nu ti-am aratat nimic....Tu te bagi asa,ca musca !

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #494 : Iunie 07, 2013, 12:36:33 pm »
Repetir : Până în momentul în care dovedești că nu ești un mincinos sadea, ți se arată ce meriți.

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot