Treaba ta ,David!EU NU AM ATACAT ATEII,deci nici pe tine!
Ilie, gaseste te rog unde am zis eu ca m-ai atacat. Asta nu inseamna ca nu ai atacat insa. Ai zis clar, "va dovediti un produs perfect al WTS". Cred ca stii ca asta se numeste atac la persoana, nu? Nu ca m-ar deranja, pot s-o fac si eu, dar daca e tradare atunci sa stim si noi

Am indemnat la decenta,la argumente civilizate,fara sa ranim sentimentele cuiva.
Si eu te-am intrebat, care-s argumentele alea necivilizate, la ce te referi? Vazand ca nu raspunzi, ma gandesc ca in mod gratuit sugerezi ca cineva ar fi fost "necivilizat". Insa chestia cu ranirea sentimentelor cuiva e tare. Daca tu tii cu Steaua, eu nu pot sa zic ca joaca mizerabil? De ce, ca iti ranesc tie sentimentele? Sau daca-l iubesti pe Basescu iar eu zic ca e un idiot? Pai haide mai Ilie sa ne mai maturizam un pic. Trebuie sa realizezi ca in lumea asta exista pareri si pareri si ele nu sunt expuse ca sa ti se faca tie in ciuda, sa te impunga pe tine la inima sau etc. Nu poti cere oamenilor sa te cocoloseasca, sa se poarte cu manusi in preajma ta, mai ales cand vine vorba de acest personaj raspunzator de moartea a milioane de persoane!
Pai hai atunci sa nu-l vorbim de rau pe Ceausescu, le ranim sentimentele comunistilor si nostalgicilor! Sa iau la puricat acum declaratiile tale vizavi de watchtower? Pai tu nu te gandesti ca ranesti sentimentele martorilor vizitatori care vin pe-aici din curiozitate sau nestiinta, trimisi de google? Pai atunci nu mai avem ce vorbi Ilie, sa ne strangem jucariile si sa plecam acasa.
CREZI CA EU NU AM ARGUMENTE MAI TAIOASE SA RANESC ORGOLIUL TAU?
Da exact, nu cred ca ai asemenea argumente. Ce-o sa faci, o sa-l injuri pe Darwin?

Da-i inainte Ilie, orgoliul(!?) meu n-are nici o implicare in forumul asta.
De altfel,eu am dat o replica politicoasa lui "OUL DUMITRU"Tu nu ai rabdat si ai atacat mesajul meu.
Mai Ilie, ti-am mai zis, n-am atacat nimic. Ti-am raspuns cu aceeasi masura, poate nu-ti place cand altii iti adopta tonul? Cum iti permiti tu sa ii spui cuiva ca intrece masura?
Eu nu am zis ca nu aveti dreptul constitutional sa va exprimati,din contra!Totdeuna ateii au avut acest drept.
O da de unde, nici vorba.
Iar cei arsi pe rug,majoritatea au fost credinciosi,care atacau invataturile nebiblice ale Religiei de stat,organizata de cond.imperiului Roman,Constantin,numiti eretici,nu atei.
Eu n-am zis ca erau atei ci ca oamenii erau torturati pt. ca criticau idei religioase; vazand insa ce scrii mai sus ma face sa-ti propun sa te mai documentezi, ca prea esti sigur de tine. Ateii au fost persecutati cu mult inainte ca Isus sa fi nascut macar. De la executia lui Socrate, caruia una din acuzatiile aduse a fost cea de ateism, pana la cea a cavalerior templieri care la fel au fost acuzati de ateism printre altele, pana la Étienne Dolet care a fost strangulat şi ars în 1546, Giulio Cesare Vanini, care sfarsit in mod similar în 1619. In 1689 nobilul polonez Kazimierz Łyszczyński, care ar negat ar fi existenta lui Dumnezeu în tratatul său filosofic De Non Existentia Dei, a fost condamnat la moarte în Varşovia pentru ateism şi decapitat, după ce limba i-a fost scoasa cu un fier inrosit şi mâinile arse la foc marunt.
E la mintea cocosului ca intr-o lume in care oamenii acuzati de apostazie erau casapiti (asa cum acest sangeros dzeu al tau cere in biblie), cei care mergeau si mai departe si negau existenta lui dzeu isi primeau pedeapsa intreit.
Poti sa critici cat vrei religia pt. ca a fost inventata de oameni .POTI SI sa-l negi pe Dumnezeu cat vrei....nimeni nu te poate oprii...dar fiti oameni de salon,cum se zice...salutari sincere!
Ilie, salutari sincere. Cand o sa te vad ca-ti indulcesti atitudinea vizavi de watchtower, o sa ma mai gandesc la propunerea ta.