Autor Subiect: Cuvantul lui Dumnezeu ASTAZI  (Citit de 16485 ori)

Offline page

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 330
    • Vezi Profilul
Cuvantul lui Dumnezeu ASTAZI
« : Iulie 01, 2012, 01:44:38 pm »
Domnul Isus a spus:

Ioan 15:12, 13 “Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unii pe alţii, cum v-am iubit Eu.
Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi.”
………
Ioan 15:18, 19 “Dacă vă urăşte lumea, ştiţi că pe Mine M-a urât înaintea voastră.
Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteţi din lume şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea.”
……
Ioan 14:27 “Vă las pacea, vă dau pacea Mea.”

Binecuvantari!

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Cuvantul lui Dumnezeu ASTAZI
« Răspuns #1 : Iulie 01, 2012, 08:37:10 pm »
Da, fain cu iubirea asta teoretica; pe de alta parte, ca sa revenim cu picioarele pe pamant, Isus le spune celor care credeau in el, ca aveau de tata pe diavol:

8:31 Şi a zis Iudeilor, cari crezuseră în El: ,,Dacă rămîneţi în cuvîntul Meu, sînteţi în adevăr ucenicii Mei;
44 Voi aveţi de tată pe diavolul; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru.
56 Tatăl vostru Avraam a săltat de bucurie că are să vadă ziua Mea: a văzut -o şi s'a bucurat.``
57 ,,N'ai nici cincizeci ce ani``, I-au zis Iudeii, ,,şi ai văzut pe Avraam!``
58 Isus le -a zis: ,,Adevărat, adevărat, vă spun că, mai înainte ca să se nască Avraam, sînt Eu.``
59 La auzul acestor vorbe, au luat pietre ca să arunce în El.

Vezi tu Page, ceea ce nu realizezi este ca evanghelia lui "Ioan" este lucrarea unei secte crestine care adera la ideea pre-existentei lui Isus, spre deosebire de majoritatea crestinilor din primele generatii, care habar n-aveau de pre-existenta lui Isus (vezi Marcu, Matei, Luca). Astia din secta se tineau drept cei adevarati, si ceilalti - care nu aderau la aceasta idee - erau de fapt fii ai diavolului.

Desigur, acest "Ioan" inventeaza la greu cuvintele lui Isus. Nici unul din cei trei evanghelisti nu cunosc declaratiile astea marete si belicoase.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Iulie 01, 2012, 09:47:14 pm »
ASTA AM CONCLUZIONAT SI EU DAVID ...INTRE TIMP... CA CRESTINISMUL DE LA INCEPUTURI A FOST O SECTA S-AU MAI MULTE...DE ACEIA S-A SI ALES PRAFUL DE "INCHINAREA ADEVARATA"CARE ORICUM II UN BULSIT  ;)....SI CARE A FOST REINVIAT PE PARCURS, DE ATITEA RELIGII, SECTE, CRE AU PERPETUAT ACEASTA INFECTIE ,CANGRENA A MINTII OAMENILOR ;AVIND CA AJUTOR CARTEA SFINTA A BASMELOR  :o 8)

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Iulie 02, 2012, 08:23:52 pm »
Gabriel , cati ani ai halit bullshit si ti-a si placut ? Ia pune mana pe niste hartie igienica si sterge-te la bot ! Gata , te-ai sters ? Amu fii antena acilea. Sunt unii care posteaza pe forum care halesc si acum , insa cica l-ar inveli in staniol in prealabil , sa dea bine si la altii. :) In rest ... numa' bine si la vara cald.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iulie 02, 2012, 10:51:17 pm »
Bine ai revenit Grivei! am crezut ca te-au dus hingherii :))

Da care n-am halit ... :o

Ei au devenit evident cine sint, abia dupa revolutie, cind secta si-a trimis baietii s-ai "califice"pe fazanii de batrini de congregatie....si in timp si-au aratat adevarata fata,iar eu le-am vazuto rapid, de aia nu m-am mai putut "acomoda" :))

Insa se stie ...usor intrii, greu iesi! :o :)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Grivei

• Pionier special
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Iulie 03, 2012, 08:19:38 am »
Inca nu m-au luat hingherii. Sunt foarte ocupat in ultima vreme , lucrez mai mult si seara nu mai am chef de dat pe forum.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Iulie 06, 2012, 09:16:34 pm »
Dacă păcătuieşti, ce rău îi faci lui Dumnezeu
şi dacă păcatele tale sunt numeroase, ce-I strică Lui ?
Dacă eşti drept, ce dar îi faci sau ce primeşte El din mâna ta ?
Răutatea ta poate să strice unui om ca şi tine,
dreptatea ta să folosească celui ce este ca şi tine născut din om.
(Iov 35, 6-8)

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Iulie 10, 2012, 11:42:41 pm »
Hotul nu vine decat sa fure, sa injunghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug. (Ioan.10:10)

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Iulie 11, 2012, 08:14:05 pm »
Iata, dar, ce va spun si marturisesc eu in Domnul: sa nu mai traiti cum traiesc paganii in desertaciunea gandurilor lor, avand mintea intunecata, fiind straini de viata lui Dumnezeu, din pricina nestiintei in care se afla in urma impietririi inimii lor.
(Efeseni 4:17-18)

Offline David

• Vezi Profilul
Fantezii criminale
« Răspuns #9 : Iulie 12, 2012, 06:40:50 am »
15 Şi un alt înger a ieşit din Templu, şi striga cu glas tare Celuice şedea pe nor: ,,Pune secerea Ta şi seceră: pentrucă a venit ceasul să seceri, şi secerişul pămîntului este copt.``
16 Atunci Celce şedea pe nor, Şi -a aruncat secerea pe pămînt. Şi pămîntul a fost secerat.
17 Şi din Templul, care este în cer, a ieşit un alt înger, care avea şi el un cosor ascuţit.
18 Şi un alt înger, care avea stăpînire asupra focului, a ieşit din altar, şi a strigat cu glas tare către cel ce avea cosorul cel ascuţit: ,,Pune cosorul tău cel ascuţit, şi culege strugurii viei pămîntului, căci strugurii ei sînt copţi.``
19 Şi îngerul şi -a aruncat cosorul pe pămînt, a cules via pămîntului, şi a aruncat strugurii în teascul cel mare al mîniei lui Dumnezeu.
20 Şi teascul a fost călcat în picioare afară din cetate; şi din teasc a ieşit sînge, pînă la zăbalele cailor, pe o întindere de o mie şase sute de stadii
.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Iulie 12, 2012, 09:31:43 pm »
Si, daca Evanghelia noastra este acoperita, este acoperita pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, a caror minte necredincioasa a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca sa nu vada stralucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu. Caci noi nu ne propovaduim pe noi insine, ci pe Domnul Hristos Isus. Noi suntem robii vostri, pentru Isus. Caci Dumnezeu, care a zis: "Sa lumineze lumina din intuneric", ne-a luminat inimile, pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostintei slavei lui Dumnezeu pe fata lui Isus Hristos.
( 2 Corinteni 4:3-6)

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Iulie 13, 2012, 09:33:28 pm »
Vorbe mari. Totusi, doar vorbe.

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Iulie 14, 2012, 09:15:18 am »
Ma bucur sa constat ca le consideri vorbe mari. Intra putin in contradictie cu parerea voastra despre Pavel, dar nu mai conteaza. Ai fost sincer.

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Iulie 14, 2012, 09:16:11 am »
Fiti treji si vegheati! Pentru ca potrivnicul vostru, diavolul, da tarcoale ca un leu care racneste si cauta pe cine sa inghita. [1Pet.5:8]

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Iulie 14, 2012, 05:50:14 pm »
Vorbele-s ieftine, nu costa nimic.