Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260426 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #450 : Februarie 28, 2013, 01:26:10 am »
Auzi Cici, vad ca nu ti-a ajuns cat te-ai făcut de rusine; aspectele respective au atras si atenția NYT, al cărui articol spune ca ele reies dintr-un studiu de ultima ora. Pe cand tu, atotcunoscator, tu le știai deja. LOL, you are full of shit.

In ce o privește pe Lucy, informează-te singur, doar nu vrei totul mura-n gura?
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2013, 01:28:05 am de David »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #451 : Februarie 28, 2013, 02:13:03 am »
Bibi, tipul de la NYT care a scris articolul e un semidoct trait in NY City, un tip care daca vede o curcan zice ca e paun, m-ai inteles? Trebuie sa fii de-a dreptul prost sa nu intelegi (macar prin observatie directa) ca toate fiintele de pe planeta comunica intre ele (deci poseda un limbaj de comunicare complex) si ca au un comportament specific, chiar afectuos, altruist etc. Faptul ca tu ai ramas impresionat de articol ma face sa cred ca esti un orasean fitos care confunda capra cu oaia.

Ca idee, stiu mai multe despre tine cand vine vorba de biologie... iti las tie stiinta moastelor fosile.
Cat despre faima scheletului Lucy... edifica-ma si pe mine ca tare curios m-ai facut.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #452 : Februarie 28, 2013, 02:42:40 am »
Auzi Cici, țăran intelijent, nu esti destul daca nu esti si fudul. O data ca taci ca porcu-n cucuruz despre altruismul menționat. După aia reiese ca tu esti mai intelijent decât cercetătorii respectivi, si reporterul de la New York Times e un semidoct in comparație cu tine?

Nu e clar deja ca esti full of shit? Sau doar trolezi ca de obicei? Toate animalele au un sistem de comunicare complex? Poate vrei sa si demonstrezi ineptia asta?

Si cu mura-n gura, pofta-n cui.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
Re: Misterul fosilelor cu dinti spiralati rezolvat
« Răspuns #453 : Februarie 28, 2013, 06:31:20 am »

Pestele Helicoprion traia acum 270 milioane ani in oceanele Terrei. A supravietuit extinctia mondiala din Permian-Triasic (acum 252 milioane ani) dar a disparut mai tarziu acum 225 milione de ani in Triasic.

Un studiu recent a folosit scanari tomografice computerizate a fosilelor pt. a afla cum aratau in realitate.

http://www.bbc.co.uk/nature/21589719

Apropo de extinctia mentionata mai sus, tocmai citeam de extinctiile majore (in The Science Magpie, de Simon Flynn, pag. 67). O extinctie in masa este definita ca fiind disparitia a unui numar dramatic de familii, in general mai mult de 10%.

O "familie" este subclasificare biologica. De ex. omul are urmatoarea clasificare ierarhica:

RegnAnimalia
IncrengaturaChordata
ClasaMammalia
OrdinulPrimata
FamiliaHominidae
TribulHominini
GenulHomo
Speciasapiens

Asadar o extinctie in masa este definita ca fiind disparitia unui numar dramatic de familii, in general mai mult de 10%.

In 1982, paleontologii americani Jack Sepkoski si David M. Raup au propus o lista a celor mai mari extinctii:

ExtinctiaTimpImpactTeoria principala vizavi de cauza
Ordovician-SilurianAcum 440 milioane ani86% specii disparuteRacire a climei datorita glaciatiunii
Extinctia din Devonianul tarziuAcum 360 milioane de ani75% specii disparuteModificare nivel oceane, scadere a concentratiei de oxigen din ele, racire generalizata
Extinctia din PermianAcum 250 milioane de ani96% specii disparuteVulcanism, incalzire globala si acidificarea oceanelor
Extinctia din Triassic-JurassicAcum 200 milioane de ani80% specii disparuteCrestere a CO2 din atmosfera care a dus la incalzire globala si modificarea compozitiei chimice a oceanelor
Extinctia din Cretacic-TertiarAcum 65 milioane de ani76% disparuteImpact extraterestru (meteor/asteroid) care a dus la o racire mondiala rapida

In total, 99% din speciile care au trait pe pamant nu mai exista. Acestea sunt doar cele mai mari extinctii. Se teorizeaza ca in total au avut loc 20 de extinctii.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #454 : Februarie 28, 2013, 03:50:39 pm »
David, vai de steaua ta! Ateu' lu' peste-fosil...

...
In ce o privește pe Lucy, informează-te singur, doar nu vrei totul mura-n gura?
Davidutule draga n-ai nicio dovada privind faima lu' Lucy. Lucy a devenit faimoasa doar pentru ca tu esti faimos, in special datorita prostiilor emanate de tine pe acest forum. Daca aveai dovezi imediat sareai la cap cu ele, ma-nsheleji?
In lipsa lor faci pe interesantul cu 'mura-n gura' si cu 'pofta-n cui'.
Haraam tie!

In alta ordine de idei, ai cumva vreo poza cu moastele (ca sa ma intelegi... vrem sa vedem ceva oase, schelete) pestelelui Helicoprion? Vrem si noi sa le vedem.
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2013, 03:57:52 pm de Freelander :)) »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #455 : Februarie 28, 2013, 04:17:42 pm »
Ei, pai ce sa fac eu cu tine tu Cici țăran de la oraș daca esti ignorant? Credeai ca o sa sar sa-ti îndeplinesc dorintele trolesti? Daca nu stii de ce e faimoasă Lucy atunci habar n-ai de paleontologia homininilor.

Deci încă o data, pofta-n cui troleu intelijent :)

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Iun 2012
  • Mesaje postate: 116
    • Vezi Profilul
« Răspuns #456 : Februarie 28, 2013, 04:28:56 pm »
oase , oase , oase .... poate vrea cineva sa roada ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucy_(Australopithecus)
" Intelepciunea incepe prin a-ti pune intrebari ."     
                                       Seneca

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #457 : Februarie 28, 2013, 04:38:28 pm »
Saracuta mai esti cu duhu' Mimi... eu cer sa vad moaste de peste Helicoprion si tu-mi arati moastelu lu' Lucy.
Sa zicem ca faimoasa Mimi ar fi inteles corect cererea mea... cu toate astea tot nu reiese faima lu' Lucy. N-o vad! O vede cineva?
Acum, puneti-va frumusel voi doi pe ros sumarele oasele ale lu' Lucy si dupa ce le terminati ve-ti fi faimosi, va garantez!... ;D

Dap, din cate vad primesc argumente beton. Rusinica... ;D

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #458 : Februarie 28, 2013, 05:16:52 pm »
" fericiti cei saraci cu duhul "  Isus vroia sa spuna fericiti sunt cei ce sunt constienti de necesitatile lor spirituale , in nici un caz nu i-a facut prosti pe oameni asa cum unii prosti folosesc in mod eronat astazi aceasta expresie.
 din nou iti dai singur la gioale .  mai roade un os
                                       Seneca

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #459 : Februarie 28, 2013, 05:29:26 pm »
Está quente no Rio, Oma?  8)
CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #460 : Februarie 28, 2013, 05:36:20 pm »
Mimi, gandesti exact ca o pioniera Martora. Ce frumos ai reprodus din reviste semnificatia expresiei...
Eu, de fapt, ti-am transmis ideea ca esti simpluta in gandire, superficiala. Daca tu simti fata de tine altceva, asta este o chestiune pe care eu nu o pot comenta, e problema ta.

Pana te mai gandesti pune-mi si mie pe tava niscai moaste de peste Helicoprion sa le i-au la analizat.
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2013, 05:42:18 pm de Freelander :)) »

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #461 : Februarie 28, 2013, 05:42:10 pm »
n-ai fi in stare sa analizezi nici un coproparazitologic ( rahat cu viermi ca sa intelegi )
                                       Seneca

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #462 : Februarie 28, 2013, 05:44:39 pm »
Astea-s argumenta Mimi?
Ce vorbesti tu acolo sunt cuvintele 'manierate' ale lu' tata Leana de pe marginea santului... dar care s-a facut oraseanca fudula.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #463 : Februarie 28, 2013, 05:48:39 pm »
n-ai fi in stare sa analiz(a)ezi nici un coproparazitologic(a) ( rahat cu viermi ca sa intelegi )
Mimi, parazitii sunt diversi... dar vad ca tu ai predilectie spre viermi.
Mai exista si alti paraziti, de exemplu cei din your mind. Acum depinde de ce anume ai in cap.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #464 : Februarie 28, 2013, 05:52:49 pm »
n-ai fi in stare sa analizezi nici un coproparazitologic ( rahat cu viermi ca sa intelegi )
Intr-adevar, n-as fi in stare. Din comentariul tau dai de inteles ca tu esti foarte in stare de o asemenea analiza minutioasa. Sa inteleg ca de fapt asta e meseria ta? Asta ti-e ocupatia?
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2013, 05:59:16 pm de Freelander :)) »