Pac,pac ...
Dupa cum te faci ca nu vezi, eu nu m-am bagat tare pe evolutionism pt. ca nu-l stapinesc.Destul mi-am traznit capu cu crestinismul si deci nu mai am chef s-ami varzuiesc capul.Ii las pe cei de meserie...
Mai bine ai observa ca crestinismul ii varza,o minciuna elaborata, cap coada.
Daca nu cred in crestinism si in zei asta nu inseamna ca gata fug la evolutionism...
O iau asa incet ca avem vreme
sa aflam ce si cum... 
Gabi, bine faci ca nu accepti asa de usor evolutionismul, dar cred ca va trebui sa-ti revizuiesti atitudinea fata de Dumnezeu, respectiv crestinism.

Uite niste spicuiri dintr-o carte scrisa
de un om de stiinta care s-a confruntat el insusi cu aceasta dilema: Creatie sau evolutie?
“Prima lege (a termodinamicii)este cunoscuta sub numele de Legea conservarii energiei si ea afirma ca energia nu este nici creata, nici distrusa. Recent, oamenii de stiinta au descoperit ca materia poate fi convertita in energie; dar suma totala a materiei si a energiei nu poate fi modificata. Consecinta acestei legi, in expresia esentializata, este ca
universul trebuie sa fi fost creat de catre o “cauza” din afara sa, in temeiul unor procese care nu sunt operante astazi. De aceea,
teoria Big-Bang-ului contrazice Pima Lege a Termodinamicii.Creatia afirma ca energia nu este creata sau distrusa.”
De ce? Deoarece Dumnezeu a incetat orice munca de creatie
(Geneza 2:2).
De ce nu este distrusa energia? Deoarece Dumnezeu “tine toate lucrurile cu Cuvantul puterii Lui”
(Evrei 1:3)“…. Cea de –a Doua Lege ne ofera o comparatie si mai fascinanta.
Ea afirma ca toate sistemele fizice, lasate in voia lor, tind sa devina dezorganizate si haotice. Dezordinea poarta in termodinamica denumirea de “entropie”- pe masura ce se scurge timpul,
entropia creste (). In termeni cit se poate de simpli, entropia a fost denumita
“Sageata Timpului”, iar aceasta sageata este constant directionata in jos. De aceea , daca exista timp suficient, orice se deterioreaza se descompune sau moare.
Dar teoria Big- Bang-ului sustine ca acest univers ordonat a provenit dintr-o explozie haotica, contrazicand astfel cea de-a Doua Lege. Merita remarcat in acest context ca nu numai Big-Bang-ul, ci intreaga teorie a evolutiei contrazice cea de-a Doua Lege. Evolutia afirma ca exista un proces universal de dezvoltare, de ordine si complexitate crescande in univers – in timp, lucrurile devin perfectibile. Se presupune ca am inceput cu o celula, iar acum avem fiinte umane complexe (nota mea: inteligente, rationale, etc.!)
In evolutie, Sageata Timpului este indreptata in sus, contrazicand astfel radical cea de-a Doua Lege!”(“si Dumnezeu a zis…” Dr. Farid Abou-Rahme – doctorat in inginerie civila; consultant independent in probleme de inginerie si lector la Universitatea East London - Prima ediţie în limba română – Editura Logos, Cluj Napoca, 1998 , pag.51, 52)
Am citat expertul, omul de stiinta, care este “intamplator “ si crestin. Consider ca daca de la bun inceput exista aceste fisuri mari in teoria evolutionista, atunci ce rost ar mai avea sa studiem in profunzime despre o teorie falsa?

Viata omului fiind foarte scurta, trebuie sa facem o selectie privind lucrurile care merita intr-adevar cercetate, intelese: printre acestea se numara in primul rand, Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia.(cel putin din punctul meu de vedere

)