Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152754 ori)

Offline Universal

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #405 : Februarie 19, 2013, 12:19:49 am »
Utilizatorul Universal a primit ban pentru insulte si limbaj indecent.

Putem intelege faptul ca anumite dezbari si anumite argumente pot naste tot felul de emotii negative si tot felul de frustrari, dar asta nu justifica in nici un fel insultele de tipul celor aruncate de Universal.
Dar insultele de tipul celor aruncate de Dagothur sunt justificate in vreun fel?! Daca aplicai avertismente la timpul potrivit nu se ajungea aici...
"Nu mi-e frică de Dumnezeu, ci de absența lui Dumnezeu." - Octavian Paler
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline silviu

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 141
  • Dragostea acoperă totul
    • Vezi Profilul
« Răspuns #406 : Februarie 19, 2013, 04:06:58 am »
Mai David de ce esti asa rau cu Isus?. Sint ateisti care il respecta pe Isus.
http://www.atheists-for-jesus.com/ :)
1 Timotei 4:10
Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel Viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, şi mai ales al celor credincioşi

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #407 : Februarie 19, 2013, 04:34:02 am »
Mai Silviu nu sunt deloc rau cu Isus. Sunt realist. Atheists for Jesus e de fapt un tip, Ken Schei. I-as sugera sa citeasca mai atent noul testament, are niste lacune cat casa.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #409 : Februarie 19, 2013, 04:37:14 pm »
Citat din: David
Nu. Daca stii ca si altii au nevoie de vindecare si poti sa-i vindeci dar nu vrei, nu ai mila. Nu un crestin zicea ca daca poti sa faci bine si nu faci atunci pacatuiesti? Deci.

Trebuie sa acceptam si ca nu a avut mila fata de mult mai multi. Asta e o mila foarte dubioasa, ca sa fiu indulgent.

Am inteles. Da, realitatea arata ca mila lui Isus era cam subtire, daca ea exista.

Nu si daca lucrarea lui nu era sa mearga in toata lumea sa vindece. Plus ca mai pretindea si credinta.

Citat
Ba nu trece, si ti-am aratat cum.

Trece, fie si cu o mila subtire, dar trece.

Citat
Nu pot decat sa-l compar cu despotii, daca e despot. Nu e nici o viziune, e ceea ce scrie biblia. Insusi dzeu sau Isus e adresat in greaca cu cuvantul "despotes". N-am zis "despot" la intamplare.

Raspunsul este:
Tu strecori tantarul si inghiti camila

Offline lamb

• Global Moderator
  • Pionier regular
  • Mesaje postate: 222
    • Vezi Profilul
« Răspuns #410 : Februarie 19, 2013, 05:24:14 pm »
Dar insultele de tipul celor aruncate de Dagothur sunt justificate in vreun fel?! Daca aplicai avertismente la timpul potrivit nu se ajungea aici...

Acum sa cad eu de vinovat ca tu si cu Dagothur nu v-ati putut stapani emotiile si ati ajuns la insulte, chiar mi se pare fantezist. Dagothur si-a luat la randu-i ban-ul.

Sper ca data viitoare spiritele sa nu se mai infierbante atat de mult pentru ca insultele chiar nu-si au rostul. Nu rezolvati nici unul nimic si in plus strica atmosfera generala de pe forum.
Noi credem uneori ca lucrurile sunt adevarate, numai fiindca sunt spuse in mod elocvent. (Pacal)

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #412 : Februarie 19, 2013, 10:53:39 pm »
@GABRIELL... mai documenteaza-te inainte sa postezi tot felul de aberatii... chiar crezi ca reusesti sa prostesti pe cineva cu astfel de clipuri de doi bani... ma indoiesc... vezi ca mai sunt si alti oameni de stiinta care nu sunt de acord cu varianta evolutionista, ar fi bine sa fi mai atent data viitoare!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #413 : Februarie 20, 2013, 06:15:41 am »
Nu. Daca stii ca si altii au nevoie de vindecare si poti sa-i vindeci dar nu vrei, nu ai mila. Nu un crestin zicea ca daca poti sa faci bine si nu faci atunci pacatuiesti? Deci.

Trebuie sa acceptam si ca nu a avut mila fata de mult mai multi. Asta e o mila foarte dubioasa, ca sa fiu indulgent.

Am inteles. Da, realitatea arata ca mila lui Isus era cam subtire, daca ea exista.

Nu si daca lucrarea lui nu era sa mearga in toata lumea sa vindece. Plus ca mai pretindea si credinta.

Deci saracii oameni bolnavi erau mai putin importanti decat "lucrarea lui"? Unde e mila atunci? A, scuzati bolnavilor, sunt la servici, n-am timp sa va vindec. Halal mila.

Citat
Citat
Ba nu trece, si ti-am aratat cum.

Trece, fie si cu o mila subtire, dar trece.
Nu trece nici macar cu un milimetru de mila.

Citat
Citat
Nu pot decat sa-l compar cu despotii, daca e despot. Nu e nici o viziune, e ceea ce scrie biblia. Insusi dzeu sau Isus e adresat in greaca cu cuvantul "despotes". N-am zis "despot" la intamplare.

Raspunsul este:
Tu strecori tantarul si inghiti camila
Adica? Justifica-ti afirmatia, ca vad ca eviti sa te pronunti.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #414 : Februarie 20, 2013, 07:02:40 am »
Universal, clipul lui Gabi e deosebit de pertinent, si mult mai serios decat clipurile care le-ai dat tu mai sus. Este penibil sa te uiti la doi ortodocsi romani cum se tavalesc in pseudo-stiinta. Dar ce sa te astepti de la ei, Romania e inca una dn cele mai religioase tari din Europa, in intuneric de nu-l poti taia cu cutitul.

Cum am mai spus, si ma voi repeta de cate ori este nevoie, credinciosii astia "oameni de stiinta" o dau inainte cu aberatiile lor doar pt. ca sunt crestini. Ei nu fac stiinta, ci incearca sa apere credinta teista cu noi argumente. Incearca sa aduca credinta "la zi" vopsind-o cu o spoiala de "stiinta".

Geologia, ca disciplina stiintifica, nu se ocupa cu superstitii religioase de genul potopul lui Noe (ale carui probleme sunt ilustrate excelent de clipul lui Gabi). Nu exista nici o dovada, absolut nici una, ca potopul biblic ar fi avut loc. Acesti credinciosi n-au invatat asa ceva la facultate, mediul academic e total strain de aceste aberatii. Sunt doar opinii razlete ale unor credinciosi care fac propaganda pt. dzeul lor. Numarul teoriilor stiintifice care propun un potop mondial si o varsta a pamantului de 6000 de ani este ZERO. Aceste idei isi au locul in religie, nu stiinta.

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #415 : Februarie 20, 2013, 09:32:54 am »
UNIVERSAL BORWERG ,(masina de alezat si frezat...creiere :D)Tu chiar crezi ca filmuletele tale mai pot sta in fata filmuletului meu... :D
Daca e promovat de Alfa si Omega a se citi (A-lti*O-ligofreni)(cum ar spune CDG  :D)
Cum spunea David ...isi apara interesele crestinoase.. :D ;un minut doar am avut rabdare sa vizualizez.
Sa inteleg ca esti agentul lu A&O ;sa fi intuit si ei "pericolu"desteptarii maselor ,prin acest forum? Le stricam bisnisu de milioane de prosto-dolari?
INternetul e moartea sectelor;deci  dragutilor, va duceti la fund ,lumea nu mai poate fi prostita la infinit....asta inseamna ca evoluam;unii insa   vor ramine la stadiul de imitatori(vezi maimutele)ei nu pot gindi cu mintea lor.
Atit timp cit va insotiti cu drogatii religiosi, nu aveti cum va desprinde de gindirea INBECILA!!! a religiosilor.

UN sfat pentru tinerii captati in diverse religii(ma refer la mli in special)....mergeti in strainatate la munca ...pentru a vi se largii orizonturile si  a scapa de influenta religiosilor pe care ii frecventeti.Veti scapa de hipnoza ,dependenta, de grupul religios din care faceati parte si veti iesi din robia religioasa...care are o influenta debilitanta asupra vietii voastre.(oameni care nu sint pregatiti sa infrunte viata)(ca doar ne rugam la God si ne ajuta el) :D bulsit ;)

Ginditiva...drogtii religiosi o "scutura" cu povestile lor(inventii) si nu au absolut nici o dovada in sustinerea lor);doar alte POVESTI scoarnite de alti drogati,primitivi ,cei care au scris ...cartile religioase.

ESte mai sanatos sa traiesti in realitate decit in minciuna!
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #416 : Februarie 20, 2013, 09:35:02 am »
Citat
Citat din David
Geologia, ca disciplina stiintifica, nu se ocupa cu superstitii religioase de genul potopul lui Noe

Cand a aparut, cum sa ii zic ? zvon, stire, martorii propovaduiau cat ii tinea gura ca s-a gasit corabia lui Noe pe varful muntelui Ararat. Sigur ca nimenea nu citise nimic, doar ei nu puteau sa isi citeasca mica revista ce le aparea, dar din gura in gura propovaduiau cu mare foc.
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #417 : Februarie 20, 2013, 10:49:25 am »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #418 : Februarie 20, 2013, 11:07:25 am »

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #419 : Februarie 20, 2013, 04:14:36 pm »
Universal, clipul lui Gabi e deosebit de pertinent, si mult mai serios decat clipurile care le-ai dat tu mai sus. Este penibil sa te uiti la doi ortodocsi romani cum se tavalesc in pseudo-stiinta. Dar ce sa te astepti de la ei, Romania e inca una dn cele mai religioase tari din Europa, in intuneric de nu-l poti taia cu cutitul.

Cum am mai spus, si ma voi repeta de cate ori este nevoie, credinciosii astia "oameni de stiinta" o dau inainte cu aberatiile lor doar pt. ca sunt crestini. Ei nu fac stiinta, ci incearca sa apere credinta teista cu noi argumente. Incearca sa aduca credinta "la zi" vopsind-o cu o spoiala de "stiinta".

Geologia, ca disciplina stiintifica, nu se ocupa cu superstitii religioase de genul potopul lui Noe (ale carui probleme sunt ilustrate excelent de clipul lui Gabi). Nu exista nici o dovada, absolut nici una, ca potopul biblic ar fi avut loc. Acesti credinciosi n-au invatat asa ceva la facultate, mediul academic e total strain de aceste aberatii. Sunt doar opinii razlete ale unor credinciosi care fac propaganda pt. dzeul lor. Numarul teoriilor stiintifice care propun un potop mondial si o varsta a pamantului de 6000 de ani este ZERO. Aceste idei isi au locul in religie, nu stiinta.
Davide, nu esti pertinent deloc... de ce nu te apuci mataluta, daca zici ca e asa cum spui tu... sa demontezi ceea ce zice nenea ala acolo... si apropo vezi ca tipu nu e vreun fanatic religios cu care esti tu obisniut pe forumuri si pe care-i faci varza... tipu e PhD in geologie... incearca sa fii mai pertinent si sa demontezi punct cu punct ceea ce afirma el (asta in cazul in care esti in stare)... ca asa n-ai facut nimik... nu mai esti credibil... cu gogosi dinastea gen: "nu-mi pierd timpul cu astfel de prostii"... nu mai tine! Serios vorbesc!  ;) :)