Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152745 ori)

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #435 : Februarie 23, 2013, 08:55:56 am »
Treaba cu satisfacerea spirituala(ca o necesitate) sa sti Valer ,ca ea ti-a fost inoculata tot de aiuritorii religiosi.

Nu avem nevoie de asa ceva(hrana spirituala)=  DROG;de aia poate simtim ca am avea nevoie  ,pt.ca da dependenta.

Daca ai curajul sa te rupi de "necesitatile"spirituale(aiureli)posibil sa treci printr-o perioada de sevraj...ca dupa orce drog.

Insa apoi vei privi  in urma ca la niste practici ridicole si penibile la care ai luat parte.
Si-ti va fi mila de cei robiti de aceste iluzii .

Frica de ALA va disparea si in sfirsit vei experimenta libertatea si realitatea cruda :D ca esti singur si trebuie s-ati joci rolul...blb,bla :o 8)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Valer

• Pionier regular
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #436 : Februarie 23, 2013, 02:40:39 pm »
Treaba cu satisfacerea spirituala(ca o necesitate) sa sti Valer ,ca ea ti-a fost inoculata tot de aiuritorii religiosi.
Gabi , stii ca in multe privinte sunt de acord cu tine , dar a spune ca nu avem nevoie de spiritualitate , ca oameni ... mi se pare absurd ... doar animalele nu au nevoie de spiritualitate .
Iar daca unii fac asociere intre spiritualitatea crestina si asa zisa integrare in absolut ... a lui bivolaru ... care mai degraba este o dezintegrare a valorilor morale ... mi se pare aberant .  Despre asta era vorba ...

Offline hotziu1

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Mai 2012
  • Mesaje postate: 65
    • Vezi Profilul
« Răspuns #437 : Februarie 23, 2013, 06:55:31 pm »
valere,sa citesc o carte,sa vad un reportaj,un documentar asta e cultura generala,nu sunt deloc impotriva acestui lucru.asta iti deschide orizontul.dar sa stai sa o labaresti toata viata pe baza unor versete si sa te pierzi in ele asta e idiotenie.traiesc in canada,nu degeaba astia sunt cu 50 de ani in fata.in anii 60 aici a avut loc respingerea totala a religiei de catre societate.si de atunci le-a mers foarte bine.bisericile aici se transforma in hoteluri,oamenii traiesc fericiti si fara sa citeasca biblia.oamenii se bazeaza pe lucruri practice,concrete nu pe sfinti si ingeri.aici nu se asteapta regatul lui dumnezeu,fiecare contribuie pentru o lume mai buna.este o societate concurentiala e drept,dara asta aduce progresul.nu suntem toti frati dar jucam dupa reguli echitabile.tarile religioase sunt cele mai indobitocite si oamenii cei mai nefericiti.

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Dumnezeul lui dumnezeu
« Răspuns #438 : Februarie 23, 2013, 07:40:45 pm »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #439 : Februarie 24, 2013, 09:11:21 pm »

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #441 : Februarie 28, 2013, 07:57:29 pm »
http://www.ted.com/talks/lang/ro/alain_de_botton_atheism_2_0.html

Mi-ar parea extrem de ridicol sa cred in zei,dumnezei ,zine ,ingerasi;timpenii de astea!!!
Dar am crezut :o :P >:(

Offline Universal

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
« Răspuns #442 : Februarie 28, 2013, 11:39:55 pm »
1. Treaba cu satisfacerea spirituala(ca o necesitate) sa sti Valer ,ca ea ti-a fost inoculata tot de aiuritorii religiosi.

2. Nu avem nevoie de asa ceva(hrana spirituala)=  DROG;de aia poate simtim ca am avea nevoie  ,pt.ca da dependenta.

3. Daca ai curajul sa te rupi de "necesitatile"spirituale(aiureli)posibil sa treci printr-o perioada de sevraj...ca dupa orce drog.

4. Insa apoi vei privi  in urma ca la niste practici ridicole si penibile la care ai luat parte.
Si-ti va fi mila de cei robiti de aceste iluzii .

5. Frica de ALA va disparea si in sfirsit vei experimenta libertatea si realitatea cruda :D ca esti singur si trebuie s-ati joci rolul...blb,bla :o 8)
1. Hai laso balta, tu ai idee ce inseamna "satisfacere spirituala"?!   2. Gresit, hrana spirituala nu este egal DROG, hrana spirituala = necesitatea de a cunoaste lucruri noi din toate domeniile, filozofie, stiinta, religie, arta... ce tot vorbesti tu acolo?! Si daca da dependenta, care-i problema?!   3. Sa te rupi de ce?! De nevoia de a cunoaste lucruri noi?! Esti absurd monser!   4. Confunzi hrana spirituala (adevarata) cu "practici ridicole si penibile"!   5. De ce trebuie sa-ti fie frica de "ALA"?! Ce, vrei sa spui ca un parinte normal la cap (care isi iubeste familia), simte o placere cand ajunge acasa si toata familia sta in pozitie de drepti in fata lui?! Sau simte o placere cand familia ii sare in brate il pupa si ii spune ca il iubeste?! Probabil ai avut o perceptie gresita despre "ALA", te inteleg! Libertatea poti sa ti-o exprimi si respectand, sa zicem, cele doua porunci ale lui Isus! "Realitatea cruda", ce-i aia, ca si savanti se "cearta" pe tema asta?!   P.S.: Multi merg la atei sa "para" mai inteligenti, din pacate prostul tot prost ramane! "Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul"!
"Nu mi-e frică de Dumnezeu, ci de absența lui Dumnezeu." - Octavian Paler
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #443 : Martie 01, 2013, 12:18:55 am »
1. Gabi , stii ca in multe privinte sunt de acord cu tine , dar a spune ca nu avem nevoie de spiritualitate , ca oameni ... mi se pare absurd ... doar animalele nu au nevoie de spiritualitate .
2. Iar daca unii fac asociere intre spiritualitatea crestina si asa zisa integrare in absolut ... a lui bivolaru ... care mai degraba este o dezintegrare a valorilor morale ... mi se pare aberant .  Despre asta era vorba ...
1. Perfect de acord!   2. Ce tot aveti cu Bivolaru mai fratilor?! Despre ce "dezintegrare a valorilor morale" tot vorbesti tu acolo?! Oamenii aia nu consuma carne... nu i-a viata unui animal (a unei fiinte) pentru a se hrani cu el... voi crestinii (si nu numai voi) taiati la greu animale... luati viata altor fiinte pentru a va hrani cu ele... strigator la cer... ipocrizie... vai s-amar de valorile voastre morale...!!! Si asta e doar un aspect... ce va place voua sa aruncati cu noroi in altii care sunt mai "curati" ca voi de 1000 de ori... fie ei yoghini, hindusi sau atei chiar...!!!
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #444 : Martie 01, 2013, 06:05:58 am »
Potrivit sfintei fripturi,ALA , e un criminal psihopat:asa incit e foarte usor sa ajungi sa nu mai fi ridicol crezind in zei(doar pentru unii)(am vazut destui prosti inteligenti)...care cred... :D

Tot ce tine de religie e un gunoi, un cacat, parerea mea documentata(mai bine nu cunosteam nimic despre asta)

Si tu mincator de fasole ce esti,ce hram porti?Esti de-al lui Bivolu? :D

Nu exista oameni mai curati, decit idioti ce se cred mai grozavi;sintem doar niste maimute mai evoluate sau mai putin evoluate,punct.

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #445 : Martie 01, 2013, 08:07:22 am »
2. Ce tot aveti cu Bivolaru mai fratilor?!

Apăi noi nu avem nimic cu el, procurorii au  :)
Noi ce să facem dacă este un impostor, un escroc și un infractor...
Doar un altul care a încercat să facă să lucre religia pentru el. Poate că ar trebui introdus un articol nou în codul penal. Ce ziceți

ce va place voua sa aruncati cu noroi in altii care sunt mai "curati" ca voi de 1000 de ori... fie ei yoghini, hindusi sau atei chiar...!!!

Ha ha ha ha  ;D
ha ha ha ha ha ha  ;D
Mai curați decât cine măi? Decât băutorii de pishat?  :o

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #446 : Martie 01, 2013, 03:12:25 pm »
"Asta" o mars dupa urzici... :D

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #447 : Martie 01, 2013, 03:42:36 pm »
Ce este timpul ?....si altele interesante 8)....si de la minutul 44..despre religie 8)

ghilea show 21.02.2013 preda on Vimeo
« Ultima Modificare: Martie 01, 2013, 03:47:34 pm de GABRIELL »

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #448 : Martie 01, 2013, 03:48:37 pm »
O mărs după urinele altora?!  ;D

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #449 : Martie 01, 2013, 11:07:02 pm »
Potrivit sfintei fripturi,ALA , e un criminal psihopat:asa incit e foarte usor sa ajungi sa nu mai fi ridicol crezind in zei(doar pentru unii)(am vazut destui prosti inteligenti)...care cred... :D

Tot ce tine de religie e un gunoi, un cacat, parerea mea documentata(mai bine nu cunosteam nimic despre asta)

Si tu mincator de fasole ce esti,ce hram porti?Esti de-al lui Bivolu? :D

Nu exista oameni mai curati, decit idioti ce se cred mai grozavi;sintem doar niste maimute mai evoluate sau mai putin evoluate,punct.
Asta e parerea ta personala (inoculata de altii)... proasta, ca si tine de altfel! Tu esti un papagal vorbitor... vorberti ce auzi de la altii, nu ai opinii proprii... si apropo nu sunt de-a lu' Bivolaru, sunt carnivor ca si tine... fraiere!