Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152727 ori)

Offline Universal

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #210 : Ianuarie 23, 2013, 09:03:06 pm »
Haha, ce-ai mai picat in plasa. Vezi tu, era o figura de stil. ;D

"Nu mi-e frică de Dumnezeu, ci de absența lui Dumnezeu." - Octavian Paler
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
« Răspuns #211 : Ianuarie 23, 2013, 09:21:12 pm »
Te scuz, nicio problema! Pai cu toti ateii cu care "vorbesc", patesc acelasi lucru... oi fi tu vreun ateu mai cu mot si te simti prost din cauza majoritatii?!  :D
  Nu ma simt deloc prost din cauza majoritatii, ba chiar imi sunt simpatici cei mai multi dintre atei, insa cu siguranta m-as simtii prost cu tine daca as fi agnostic.

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #212 : Ianuarie 23, 2013, 10:00:09 pm »

Pai daca te pune la pamant o zdreanta, tu nu esti o unter-zdreanta? :)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #213 : Ianuarie 23, 2013, 11:15:29 pm »
Te scuz, nicio problema! Pai cu toti ateii cu care "vorbesc", patesc acelasi lucru... oi fi tu vreun ateu mai cu mot si te simti prost din cauza majoritatii?!  :D
  Nu ma simt deloc prost din cauza majoritatii, ba chiar imi sunt simpatici cei mai multi dintre atei, insa cu siguranta m-as simtii prost cu tine daca as fi agnostic.
Si eu m-as simti prost in prezenta unui sferto-doct, analfabet... :)
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #214 : Ianuarie 23, 2013, 11:18:17 pm »

Pai daca te pune la pamant o zdreanta, tu nu esti o unter-zdreanta? :)
Toti suntem unter-zdrente (unter-viata)... daca intelegi ce vreau sa spun... :)

Offline reloaded

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 56
    • Vezi Profilul
« Răspuns #215 : Ianuarie 24, 2013, 10:11:46 am »
@ ala de se simte prost
esti pe calea cea buna , ai inceput sa progreseszi si sa te simti! keep on!

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #216 : Ianuarie 24, 2013, 12:27:50 pm »
Mars tu pocitanie... mi se rupe de tine... capisci...?! Poate nu-ti place "ceaiul de menta", nici o problema... pot sa-ti ofer "iaurt" din abundenta... poti sa faci si niste masaje faciale cu el... da bine la ten...?

Dupa ce ca esti prost ca o sanda, mai si claxonezi.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #217 : Ianuarie 24, 2013, 02:30:12 pm »
Deci, reloaded, crezi c-o sa-ti invingi temerile pana la urma? Curaj, astept.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #218 : Ianuarie 24, 2013, 09:38:59 pm »
Mars tu pocitanie... mi se rupe de tine... capisci...?! Poate nu-ti place "ceaiul de menta", nici o problema... pot sa-ti ofer "iaurt" din abundenta... poti sa faci si niste masaje faciale cu el... da bine la ten...?

Dupa ce ca esti prost ca o sanda, mai si claxonezi.
Hahaha... astea le fumam cand eram copil... esti cam slabut la replici... ma rog... mai trebuie sa cresti putin... iti da tata putin "laptic"... sa cresti mare?!   ;D

p.s.: sigur nu ai observat "diferenta" dintre "pot sa-ti ofer" si "poti sa faci"... dar ma rog... de unde nu-i, nici D-zeu nu cere...!!!   ;D

« Ultima Modificare: Ianuarie 24, 2013, 09:47:08 pm de Universal »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #219 : Ianuarie 25, 2013, 03:18:23 pm »
Ok, deci reloaded a cam dat bir cu fugitii.

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #220 : Ianuarie 25, 2013, 11:27:36 pm »
Hahaha... astea le fumam cand eram copil... esti cam slabut la replici... ma rog... mai trebuie sa cresti putin... iti da tata putin "laptic"... sa cresti mare?!   ;D

p.s.: sigur nu ai observat "diferenta" dintre "pot sa-ti ofer" si "poti sa faci"... dar ma rog... de unde nu-i, nici D-zeu nu cere...!!!

Cine se straduieste sa faca vreo diferenta intre mizeriile pe care le debitezi in comentariile tale cretinoide? Esti un Grivei infect si sfertodoct. Clonat. Mort. Ingropat.
Vad ca pe aici nimeni nu te baga in seama si cred ca deja ti-am acordat cam multa atentie.
« Ultima Modificare: Ianuarie 25, 2013, 11:31:00 pm de Dagothur »

Offline Valer

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #221 : Ianuarie 28, 2013, 10:04:59 am »
O sa raportez, dar numai dupa ce raportezi si tu impotentului tau dzeu ca l-am invitat sa ma pupe. I-ai zis?
Cine se preteaza la astfel de expresii , nu face decat sa dea dovada de un teribilism juvenil si de nimic altceva ... astea sunt  ale tineretii valuri ... Dar o data cu varsta si cu acumularea de experiente pe care ti-le aduc timpul si imprejurarile , lucrurile se mai schimba . Avem exemple in aceasta privinta ...
Si Ion Iliescu , la tinerete a fost un ateu convins ... dar astazi cand se apropie de capatul drumului ... mai spune si el cate o rugaciune lui D-zeu ... Oare de ce ?
Eu cred ca si tinerilor nostri atei inflacarati ... viata le va oferi ocazia sa verse lacrimi fierbinti ruganduse lui D-zeu pentru iertare ... pentru ca asta face parte din natura umana ... e mai presus de ateism sau credinta ...

Offline Ruth

• Vestitor botezat
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #222 : Ianuarie 28, 2013, 10:40:29 am »
astea sunt  ale tineretii valuri ... Dar o data cu varsta si cu acumularea de experiente pe care ti-le aduc timpul si imprejurarile , lucrurile se mai schimba

Cred ca da! :)
Devin liberăăăăă...datorită vouă!

Offline Ruth

• Vestitor botezat
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #223 : Ianuarie 28, 2013, 11:54:05 am »
... pentru ca asta face parte din natura umana ... e mai presus de ateism sau credinta ...

Hmmm,ai pus punctul pe I .....cred.
Devin liberăăăăă...datorită vouă!

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
« Răspuns #224 : Ianuarie 28, 2013, 12:13:04 pm »
   "Si Ion Iliescu , la tinerete a fost un ateu convins ... dar astazi cand se apropie de capatul drumului ... mai spune si el cate o rugaciune lui D-zeu ... Oare de ce ?"
  Daca face asta inseamna ca ii este frica de sfarsit, asta nu inseamna ca toti oamenii sunt asa, sunt multi oameni care prefera adevarul si anume ca atunci cand mori nu te duci in rai sau in orice nascocire a mintii umane ci pur si simplu odata cu incetarea functionarii creierului mori.
 "Eu cred ca si tinerilor nostri atei inflacarati ... viata le va oferi ocazia sa verse lacrimi fierbinti ruganduse lui D-zeu pentru iertare ... pentru ca asta face parte din natura umana ... e mai presus de ateism sau credinta ... "
  Din nou aici vorbesti despre persoane foarte slabe, care sunt in stare sa se roage si la Allah daca stiu ca sunt ajutati. De obicei persoanele care "se intorc" la Dumnezeu fac asta cand au un necaz mai mare si vor sa simta ca cineva este cu ei....se autosugestioneaza cu alte cuvinte.
  Exista si astfel de atei, insa exista si atei care lucreaza exclusiv cu dovezi, iar cum credinciosii nu pot oferi macar una de bun simt care sa arate ca Dumnezeu exista raman la ideea lor.